עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התוכנית שודרה נראה לי כל יום בשעה 3 או 4 בלילה בערוץ 3 וזה לא היה כמו WWE קרבות בזירה, היו כמו מתקנים כאלו והיו איזה 3 או 4 בתוכנית אחת שמישהו היה צריך לעבור אותם אז בשני או השלישי היה שחור אחד שהוא עמד על מתקן מסתובב כזה והבנאדם היה צריך לעלות למעלה (איזה חצי מטר גובה המתקן) ולהפיל למטה את השחור (שהוא היה תמיד במתקן הזה) והוא בד"כ היה מנצח את אלה שנאבקו מולו והוא היה תמיד עושה להם ווג'י והשדרנים היו צוחקים על זה. אני זוכר גם שהיה מתקן כזה שהיו 2 תלויים בידיים (כמו המתקנים שיש בפארקים שמתקדמים עם הידיים) אבל מרובע כזה גדול שהיה אפשר לזוז גם לצדדים והם היו צריכים להפיל אחד את השני בבעיטות. היה פעם אחת אני זוכר שובר שוויון (שזה בעצם היה הרביעי והיו בכל תוכנית רק 3 מתקנים כנ…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  2. רציתי לדעת אם יש איזה מגזין או עיתון (כמו מעריב לנוער לדוגמא) על מחשבים הדברים החדשים טיפים דברים כאלה תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by anatoli,

שלום אנשים, אני צריך לשלוח לחו"ל אוזניות עם מגבר לצורך תיקונים מקיפים (דברים שבגללם חובה לשלוח חזרה ליצרן). הבעיה היא שמדובר על צמד חמד יקר מאוד ואם אני אצטרך לשלם מע"מ עליהם זה יהיה משהו כמו 250$ וממש לא בא לי. לכן אני רוצה להוציא את המסמכים הנדרשים בכדי לא לשלם מע"מ כשהם יחזרו מתיקון. דיברתי עם נציג של הדואר שאמר לי שחובה להגיע לסניף הדואר ליד יד-אליהו (ההגנה 137), להוציא טופס ייצוא שיעלה לי כסף, ואז לשלוח את זה. לדעתי זה נשמע מטומטם מדיי אפילו בשביל המדינה שלנו שיש רק סניף אחד בארץ שאפשר לשלוח ממנו דברים לתיקונים. כנראה שמדובר על דברים של יבואנים ולא משהו פרטי. מישהו שלח דברים לחו"ל לתיקונים ויודע את הפרוצדורה הנדרשת? תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. היי, נכנסתי היום לת'רד בנושא הבעיות עם Giganews ובזק והתחלתי להתעניין. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה (או בהרחבה D: ) על כל העסק. על Usenet, על השרתים שמאחסנים את מה שיש ב-Usenet (זה מה שאתרים כמו Giganews עושים, נכון? אם לא, מה כן?). מה זה ה-binary retention days? לפי הבנתי, זה הימים שקובץ מסוים נשאר בשרת, זה נכון? זאת אומרת שאחרי X ימים לאחר העלאתו הקובץ ימחק מהשרת? בכללי, כמו שאתם מבינים - אני ניוב בנושא, אשמח אם יסבירו לי את מה שצריך לדעת כדי לקחת חלק בזה יום נעים, גיא.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by nir007,

שלום אני כרגע בצבא.. ואני חושב על מה לעבוד לאחר תום שירותי בצה"ל אני רוצה לעשות קורס של בודק תוכנה QA ולהיות בודק תוכנה QA אבל חשבתי בנתיים למה לשרוף תזמן? ואם אפשר להתחיל ללמוד בשו בכיוון שאפשר ללמוד דרך האינטרנט... אני השמח אם תביאו לי אתרים שבהם אפשר ללמוד טיפה את העולם של בודק תוכנה. ואם יש גם המלצה לספרים... ואותו דבר גם בקשר ל"אבטחת מידע" תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by Rammler1983,

מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=fqi0M8X7KXw

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  8. Started by Ran B,

היי חברים. בתור חייל משחורר עם פיקדון שמחכה שיעשו איתו דברים טובים, רציתי להתייעץ איתכם. הייתי רוצה לשפר את האנגלית שלי (בעיקר את יכולת הביטחון בדיבור) ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים או שמעו על מכונים/בתי ספר לאנגלית בארץ שיכולים לעזור. אז אם הייתם במכון כלשהו או חבר שלכם היה ושמעתם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש, רן

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by KoM,

לאחרונה התוכנה הנ"ל איטית בצורה מטורפת, ומדובר עוד על השירות בתשלום ! אשמח לכל המלצה על שירות דומה, בתשלום, שמציע חלופה מהירה יותר.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by 12131,

אני מחפש לעשות סדר בתיקיית הסרטים שלי. פעם זה עוד עבד לחלק לפי תיקיות "דרמה" "קומדיה" וכו', אבל היום יש הרבה ז'אנרים לכל סרט וגם לפעמים אני רוצה לחפש לפי במאים. מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה גם לארגן את כל הסרטים עם חיפוש נוח וגם תתמוך בכתוביות בעברית?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  11. היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  12. מהחנות של NIKE.COM עם מישהו הזמין אז שייתן פרטים כמה עלה המשלוח וכול זה תודה

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  13. היי אני עושה סרט גדול לבית ספר במסגרת מגמת תקשורת, הסרט שאני מכין מורכב מסיטיואציות שהשחקן נכנס בהן לפלאשבאק. בהרבה סרטים שהשחקן נכנס לפלאשבק יש פייד מהיר ללבן ובום כזה (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום לכולם יש לי טלפון MOTOROLA C330 (אני אישית משתמש בטלפון אחר) והוא מאוד מאוד מוזר. דבר ראשון אני לא מצליח להוריד אליו שום אייקון ולא צילצול שום דבר הטלפון מרשת ORANGE. מישהו יודע איך אפשר להוריד אליו צילצולים ואיקונים? וגם איך אפשר להוריד לא את הפאנל? אני מנסה להוריד ולא מצליח זה נתקע באמצא ואני פוחד למשוך כי כנראה זה ישבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  15. http://www.idiotboxtv.com/ :lol: :lol: :lol:

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

http://amdmb.com/vb/showthread.php?s=&threadid=138082 הלוואי היה לי תמפרט שלו : עריכה - זכויות לTUXX הוא מצא את העמוד

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  17. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

בזמן האחרון יותר ויותר אנשים התחילו לשים תמונות של בחורות בפרופיל שלהם - עם הדבר הזה אין לי בעיה, ואפילו אני עשיתי זאת.זה בסדר עד גבול מסויים כי יש כאן מספר אנשים שלקחו את העסק הזה Way too far! הם התחילו לשים תמונות עירום, לי אישית זה לא מפריע אבל אני בטוח שישנם אנשים שעשויים להפגע מכך, היות וזה לא אתר חומרה של חילונים-שמאלנים-צפונים-יפה נפש ואני בטוח במאה אחוז שגם מנהלי האתר לא רוצים שזאת התדמית שהאתר יקבל. כמו-כן, לדעתי, אלו הן לא מתונות שמכבדות לא את המעמד, לא את המקום ולא את האתר. בנוסף, צריך לזכור כי משתמשי האתר מתחייבים כאשר הם נרשמים לפורום לא לפרסם חומר שעשוי לפגוע במשתמשים אחרים בדרך כל שהיא. לתשומת ליבכם ותשומת מנהלי האתר.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by darkman,

k now 1)אני בן 17 וחצי 2)גימר זה באמת חרא של פורום אני מודה שאני מוריד משחקים בלילה ואין לי שום וירוס-בדקתי! ולא קוראים לי דני :[ "סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של זונה!!!" לא אמרתי את זה ! אני באמת חושב שאתה הילד הקטן פה אבל אני חייב להודות יש לך טאוריה יפה אם "להדביק אנשים בווירוס הילדות" פעם הבאה שלך לי תטופיק הזה כי אם מישהו לא היה שולח לי אותו בהודעה פרטית לא הייתי יכול להגיב לטיפשות שלך *sorry all the admins i just HAVE TO DO THIS*

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by Culandur,

אנשים החבר הכי וותיק שלי הך לעולמו....הוא איתי מיום הוולדי ונשארתי רק עם חלקיק קטן ממנו השיער שלי!

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

מי האיש בתמונה ולמה הוא קשור:

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

http://www.sinsentido.com/juegos/chainsaw.html

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  22. למרות שאני כלל לא רואה האח הגדול, אני טוען כי המערכון עצמו פשוט ענק http://www.youtube.com/watch?v=ZKmuuIxKWh4

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, השבוע יהיה לי יותר מדי זמן פנוי, ואני מחפש איזהו ספר עם הקשר ומשמעות לחיים לקרוא, דוגמת (אבא עשיר, אבא עני \ תורת המשחקים) עדיפות לספרים באנגלית.. ו.. *אהם*.. שיהיו .. "קלים להשגה", אלקטרונית.. *אהם* מה אתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by lital1,

אני רוצה לרכוש מהם מסך מסך מחשב ו906BWוSamsungו אשמח לשמוע תגובות לגביהם...

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  25. http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי

• 4 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.