עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  2. טוב אז חשבתי להתחיל אולי ללמוד ליהיות טבח ומשם כבר הלאה... המקצוע הזה ממש מוצא חן בעיני ורציתי לדעת לאן אני צריך לפנות וכמה שיותר פרטים על הנושא תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. בפורום משחקים אפחד לא נמצא, גם זה לא בדיוק משחק פופולרי. חייב למצוא ת'שם של המשחק.

4. Started by Gohan,

מישהו מכיר אתר(חינמי) עם משחקים? תודה.

5. Started by Lol10k,

אני מחפש צליל יפה לSMS ומשהו נחמד לקום איתו בבוקר. תביאו דברים מיוחדים ולא סתם שירים (שזה גם לא חוקי) שמעתי איפשהו שעון מעורר כזה "לקום ימניאק לקום"... מישהו מכיר? מיקס חמוד ששלחו לי http://www.sharebigfile.com/file/150563/Nokia-Mix-rar.html

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

http://video.google.com/videoplay?docid=-2582823748436280653

7. אם נכנסתם בטעות זה ספוילר!!!!!!! מה בקופסא?!?!?!?! נראה לי זה הראש של שרה או אל ג'יי יותר סביר אבל ששל שרה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  8. Started by Unavoidable Encounter,

ההודעה הזאת היא כמובן לא להביע דעות על חנויות (לפי החוקים) אני פשוט לא כל כך מכיר חנויות מחשבים.. אפשר קישורים לאתרים של חנויות? תודה ומקווה שזה תואם לחוקי הפורום אם זה לא מתאים לפואום הזה זה בגלל שלא ידעתי איפה אפשר לכתוב את זה תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by nir007,

שלום אני כרגע בצבא.. ואני חושב על מה לעבוד לאחר תום שירותי בצה"ל אני רוצה לעשות קורס של בודק תוכנה QA ולהיות בודק תוכנה QA אבל חשבתי בנתיים למה לשרוף תזמן? ואם אפשר להתחיל ללמוד בשו בכיוון שאפשר ללמוד דרך האינטרנט... אני השמח אם תביאו לי אתרים שבהם אפשר ללמוד טיפה את העולם של בודק תוכנה. ואם יש גם המלצה לספרים... ואותו דבר גם בקשר ל"אבטחת מידע" תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by Mortar,

אני רואה שני דברים אפשריים, 1) מפרשים של ספינה, 2) לחמים קופצים מטוסטר. יש רעיונות ? ;D

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by Phobus,

אהלן, אני מחפש אתרים מומלצים ישראליים (אין לי כרטיס אשראי בינלאומי) למשלוח פרחים לגרמניה. ביליתי זמן רב בחיפושים ושיטוטים ומצאתי כמה אופציות אך חשבתי לעצמי שחייבת להיות אלטרנטיבה טובה יותר לאתרים החובבניים והלא-ברורים שמצאתי. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי במציאת אתרים כדאיים שיאפשרו לי לשלוח זר פרחים לגרמניה. תודה מראש

12. מישהו בפורום מכיר חנות אמינה באזור המרכז שמקבלת תשלום בהמחאות. אם השאלה שלי נוגדת את חוקי הפורום, אז תשלחו לי בפרטי.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by Iv0ry,

למה לוקחלכם שנה להגיב לכל נושא?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  14. אולי כמה ממכם (100000000000000000000\1) קראת אי פעם ספר אני קראתי את הספר האי ברחוב הציפורים ורציתי לשאול את מי שקרא אותו איזה קטע\מצב\ארוע, ריגש אותכם\הצחיק\העציב אותכם... ועם יש קטע כזה אתה במקרה אולי יודעים איזה עמוד הוא כי אני לא מוצא כלום ואני צריך את זה לעבודה בבקשה עם למישהו יש 5 דקות מיותרות והוא קרא את הספר ויש לו אותו בבית (ובמקרה יש לו סורק) הוא יכול בבקשה לסרוק לי את הדף ע"פ הקריטריונים הנ"ל או לפחות להכווין אותי לעמוד מסוים תודה רבה לכם מודה מאד לכולם קטע זה ניכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד קטע זה הינו מופנה גם לנשים שבינכם.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by marlboro,

עבק

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום לכולם יש לי טלפון MOTOROLA C330 (אני אישית משתמש בטלפון אחר) והוא מאוד מאוד מוזר. דבר ראשון אני לא מצליח להוריד אליו שום אייקון ולא צילצול שום דבר הטלפון מרשת ORANGE. מישהו יודע איך אפשר להוריד אליו צילצולים ואיקונים? וגם איך אפשר להוריד לא את הפאנל? אני מנסה להוריד ולא מצליח זה נתקע באמצא ואני פוחד למשוך כי כנראה זה ישבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  17. היי, אני חושב על להתחיל ליצור סרטונים על המשחק GTA 4, אז אני מתחיל לעשות דיונים בקרב כמה פורומים ישראלים/אמריקאיים, ככה שאני אדע מה הכיוון שרוב הקהל שלי יאהב, אז אני חושב על סרטונים קצרים יחסית, עם מדי פעם עלילה קטנה (?), שתתן רקע על הסרטון. אז קודם כל, הסרטון שאני אראה פה, נהנתם לצפות בו? אם לא, מה היה חסר בסרטון (בכלליות)? האם אתם רוצים לראות בעתיד עוד סרטונים בסגנון? קישור לסרטון: http://www.putlocker.com/file/4B08F128B8F5FEEB

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  18. אולי מישהו יודע במקרה איפה אפשר למצוא את פתרון בחינת הבגרות בערבית? פשוט הפכתי שני עיתונים ואת כל הרשת מיום הבחינה ועדין לא מצאתי! תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by miktzoan,

תוספי תזונה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  20. Started by Radeon38,

שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

סירטון של קטעים כואבים ויש כמה די מצחיקים אבל בעיקר כואבים :-X http://media.putfile.com/Owned-Video--13823456235697803

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  22. HWZONE, חוק העישון החדש עדיין בסכנה - אנו עדיין זקוקים לעזרתך! נדחתה ליום רביעי הזה ההצבעה על הצעתו הגרועה של חה"כ צבי הנדל (איחוד לאומי-מפד"ל). יש לקרוא לחברי הכנסת ולסיעות הבית להתנגד להצעה של חה"כ הנדל! כבר שלחת לחברי הכנסת בשבוע שעבר? - תודה ויש לנו בקשה נוספת - פרטים בסעיפים 3 + 4 להלן. לא יצא לך לשלוח? - יש לך כעת הזדמנות נוספת. שיא החוצפה: אף סיעה בכנסת (לבד מחד"ש) לא דאגה לחייב את חברי הכנסת שלה להצביע נגד החוק - כולל המפלגה לה הצבעת! טענותינו בראשי-תיבות נגד הצעתו של חה"כ הנדל: ההצעה הנה פשטנית, תמימה ומזיקה ההצעה גורמת להפליה ההצעה פוגעת בזכויות העובדים ההצעה מפירה אמנה בין לאומית ההצעה תמנע צמצום כמות המעשנים בישראל בעלי אינטרסים כלכליים צרים הם המניע של ההצע…

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום! אני כרגע עם נטוויז'ן והם לא מוכנים לתת לי את החבילה שאני רוצה(בגלל שאני לקוח ותיק) למי לעבור?(לא לאספון ולא ואורנג' כי אין להם את החבילה שאני רוצה) מי הכי פחות טוב? תודה אריאל

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by HWguy,

איך אני עושה שלא יקפצו לי חלונות שאני נכנס לאתר או לפורומים ? בבקשה תעזרו לי :-\

• 2 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.