עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

איזה לקנות וכמה זה עולה? הייתי הולך לסופר פארם אבל אני מתבייש ללכת לקנות קונדומים.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שאני מתאים ליום סיירות ואקבל זימון למועד ינואר 07'. האם העובדה שאני מתאים ליום סיירות מעידה על כך שאני מתאים למיוני גדנ"ע צלילה של השייטת או גדנ"ע חובלים, ואקבל זימון למיונים אם נרשמתי אליהם? תודה,

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by Ovid,

http://images01.olx.pt/ui/2/41/07/30053407_1.jpg וראיתי שמוכרים אותו ביד 2 , נראה.. מוזר... http://www.winwin.co.il/Pages/PopUpMedia.aspx?YMap=False&Img=True&Md=1&NsId=143&ObjId=3503368&virtualTour=False

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  4. http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  5. היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by dad111,

משאית של אייבורי חונה לי מול הבית והנהג הלך לאן שהוא,שווה לי לשים לו מסמרים מתחת לגלגלים?(אני רציני איתכם אחושילינג)

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אחרי שלוש וחצי שנים עם הP4 2.6 שלי איפה אתם ממליצים לקנות במרכז במקום שהמחיר יהיה טוב והחנות אמינה - כמובן שאני מכיר את אייבורי למשל שיש להם מחירים מאוווד זולים אך שמעתי על הרבה שנתקלו בבעיות איתם והחומרה שלהם, וכמובן שאני מכיר את ZIGZAG2000 שיש להם אחלה שירות (את ההארד דיסק שלי קניתי שם) אך המחירים די בהתאם.

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

אפשרי? להוציא את הבטריה לשבוע ושהפלאפון ישכח שהוא נעול?

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  9. אני מעוניין להרכיב שרת שיעבוד עם Windows 2008 ושיריץ אפליקציות אינטרנט (כולל כמובן בסיסי נתונים ועוד שרותים). השרת צריך להיות יציב, אמין ומהיר אבל אין צורך להשתגע לרמות של יתירות דיסקים ויחידות גיבוי וכזה. אני רוצה לחסוך בכסף אז בינתיים אני אשאר ברמה של דיסק אחד ואגבה על הרשת - כשיהיה צורך נוסיף שרת יותר רציני (וכנראה נצא לחווה). השאלה שלי היא לא כ"כ לגבי מפרט מסויים אלא יותר עקרונית - מה ההבדל בגישה בין להרכיב מפרט כזה ללהרכיב מפרט הביתה? ברור שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק, אבל חוץ מזה?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  10. ב20 לחודש הזמנתי מהאתר שלהם מחשב ובחרתי באופציה של קבלת פרטי האשראי בטלפון ועד היום לא לקחו ממני את הפרטים! פעם אחת התקשרתי ואמרו לי שיחזרו אלי ואכן חזרו רק בכדי לספר לי שאין חלק מהחלקים במלאי אז אמרתי לו להחליף לרכיבים שיש וכך הסתיימה השיחה. זה נפוץ? מה אני אמור לעשות?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by amitaiasaf,

שלום שוב למי שזוכר אותי ולמי שלא אני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון ואני משתתף במחקר בפסיכולוגיה חברתית כחלק מהתואר שלי. אני אשמח אם תענו על השאלון השני במחקר, גם מי שענה כבר על הראשון. המחקר הוא מחקר בשיתוף אוניברסיטת בן גוריון ואוניברסיטת מיינץ בגרמניה בסוף השאלון גם יש הסבר על מה המחקר. תודה לכל מי שעונה זה ממש יעזור לי בלימודים https://www.soscisurvey.de/Experiment1israel/

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by KapiSH,

Watch this movie to decide which OS u want ;D

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by yotamoo,

טוב - מתישהו בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש מזיגזג ולהרכיבו לבד, ככה שאני רוצה לקנות ספר על PC שילמד הרכבה מהיסוד ושימוש בביוס. רצוי שהספר יהיה עדכני ולא ידבר על פנטיום 2! בבקשה לא להגיד לי לתת לזיגזג להרכיב כי הם טובים, אני סתם מעדיף להרכיבו לבד. תודה לכל מי שיענה!

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by redead,

בזמן האחרון יותר יוצא לי לראות על חומרה של מחשבים מדבקה שהחומרה " תואמת ויסטה".. זה קצת מצחיק אותי לראות מדבקה על מסך מחשב שהוא תואם ויסטה ועל לוח אם אותו הדבר.. מה יהיה עם הבדיחות האלה??

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  15. דרושה דירה להשכרה באזור הגבול בין ר"ג לגבעתיים. דירה בת 2-2.5 חדרים בעלות של עד 450$. אני מחפש בכל מיני אתרים, ללא הצלחה רבה, אנא מכם עזרו לי למצוא משהו כזה. תודה רבה לכל עוזר.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום בקרוב יש לי צו שני ,הייתי כבר בצו 1 השאלה האם צו שני מיועד לתפקידים קרביים?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by oorlevi,

אני רוצה לברר אם מכללת דרבי מורשת, בדקתי במה"ט והיא לא מופיעה ברשימה.. גם מוזר שמקבלים שם אנשים רק אם בגרות בלי יותר מידי דרישות.. מישהו שמע משהו ? תודה!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...

19. חשבתי לפתוח טרד בנושא הזה אני אתחיל עם סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=aEDoL_PFg6U

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. אני פשוט עושה עבודה ואני צריך לראות דוחות כספיים ותזרים מזומנים. תודה

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by mrraz,

יש המלצה למברגה טובה לעבודות מתכת ועץ ?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by House M.D.,

שלום, שמעתי על חוק מסוים, המאפשר לי לקנות מכשיר סלולארי בחנות פרטית, לבוא איתו לחברת הסלולר והם יתנו לי את אותן הטבות\זיכויים שהיו ניתנים לי אם הייתי קונה אותו מהחברה עצמה. האם חוק זה קיים בפועל? יש כרגע מבצע בסלקום שנותן לי 500 ש"ח בקניית מכשיר חדש, אם החוק קיים אוכל לקנות בחנות פרטית וסלקום ישלמו 500 ש"ח? הסיבה שאני שואל פה ולא בחברה עצמה היא שהחברה לא תמהר להביא לי את הפרטים האלו.

23. Started by ronenur,

סרטן אחד מטייל ברחוב ולפתע הוא רואה את חבר שלו, גם כן סרטן, מעשן סיגריה, אז הוא בא אליו ואומר לו : מה השתגעת, אתה רוצה לקבל בן אדם ?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  24. על-פי תוכנית המספור הלאומית של משרד התקשורת (מדצמבר 2000), יחול שינוי במספור הסלולארי בישראל, החל מ-20 באפריל 2004. מטרות השינוי כפי שהוגדרו על ידי משרד התקשורת : * הגדלת מלאי המספרים הזמין למנויים חדשים לאור תחזית הביקוש לשנים הבאות. * זיהוי מפעיל סלולארי על פי קידומת יחידה להשגת שקיפות לגבי מחיר שיחה, מאחר שלשיחה ברשת אחרת יש להוסיף כיום למחיר זמן האויר, תוספת של 45 אג' + מע"מ לדקה. (חלק מחברות הסלולר מציעות תעריף כולל ואחיד לשיחות ברשת ומחוץ לרשת). * פינוי קידומות 06 כולן וחלק מקידומות 05 להרחבת התחרות בשרותי תקשורת בעתיד על ידי מפעילים ו/או שרותים חדשים. איחוד קידומות והוספת סיפרה שביעית כל הקידומות שהוקצו לכל חברה סלולארית יאוחדו לקידומת אחת מזהה לכל …

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  25. זקוקים לקירור אפקטיבי עבור מערכות קטנות וצרות? כדאי שתעיפו מבט על המוצר החדש של החברה הטאיוואנית הנודעת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים