עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זו קהילה די מוכרת בחו"ל אבל שכחתי ת'שם שלה, הפורום בצבע כחול כזה, ומדברים שם רק על פלאפונים... למישהו יש מושג על מה אני מדבר? :-\ עריכה: לא משנה, מצאתי

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by matteo,

יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובן ספרים של איזה 400-600 עמודים ורציתי להדפיס אותם כמה שאלות כמה בערך הדפסה אמורה לעלות בוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכה דבר שני, מישהו מכיר מקום זול? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Kukishin,

לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. חרשתי את קאזה, אימיול, גוגל, חיפשתי גם בפורום - כלום. : אני מחפש את ההמנון כקובץ להורדה (מצאתי אתר שמנגן אבל אי אפשר להוריד), אבל שלא יהיה רק לחן אלא גם את השיר עצמו בקובץ. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. ועם איזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה לינק ? (אגב יש לי LCD 20 אינטש של NEC) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by omri_ro,

ולא מוצא חנות מקוונת מתאימה. מספר הערכה הוא: 6187 לפרטים,אשמח גם לקבל קישורים לחנויות צעצועים באיזור הצפון. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by PuLsE,

אממ אז ככה.. אנ י מתכנן הפתעה למכר שלי.. ואני מחפש שירים שהיות להיטים גדולים בשנות ה70 אפילו 80 בתודה רבה, דור

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by Lion,

אני מחפש להקה בסגנון של Dreamtheater מעיין מטאל בלי זמר או שתנסו להמליץ לי על להקה שיכולה להשתוות למטאליקה של פעם לא שיש דבר כזה אבל בכל זאת

9. Started by 00000,

מקווה שהיא לא ייחודית. משהו שיהיה מין הבי ינדסטריאל מטאל, וחשוב שלסולן יהיה קול מאוד מאוד באס.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  10. לכל אלה מכם אוהבי הרוק/מטאל אני מחפש להקה בעלת סיגנון דומה ל Dream Evil בעיקר השיר Calling Your Name מכירים? תכתבו את שם השיר או/ ושם הלהקה תודה רבה :) :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלום שלום.. אוקי, לאחר שחרשתי על שוטי הנבואה, האזנתי למספר שירי מוש והתעניינתי מעט בבוב מארלי הגיע הזמן לגוון קצת. לא שהמוזיקה נמאסה עלי, פשוט אני "מפחד" שלא אוכל לשמוע אותם יותר. אני מקווה שהבנתם את הסיגנון שאני מדבר עליו.. אז איזה עוד להקות\הרכבים כאלה יש? אני בעיקר מחפש שירים ישראליים, אבל לועזיים יהיו סבבה. תודה לכל העוזרים Install

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  12. וכל השירים של הלהקה הזאת.מאוד אהבתי את הסגנון ואני מחפש עוד להקות בסגנון. חשוב מאוד שזה לא ילווה בגראולים\סקרימים, יש לי כבר מספיק מוסיקת דת' ובלאק.. אני מחפש דום כדי להרגע. (נא לא לתת סגנונות מרגיעים אחרים, בינתיים זה מה שאני מחפש) תודה מראש, עמרי.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש להקות בסגנון evergrey. מישהוא מכיר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 440 צפיות
  14. למי שמכיר את 2 הלהקות האדירות האלה.... אני מחפש עוד להקות בסגנון שלהם אז אם מישהו יכול להמליץ..אני אשמח!!! תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  15. שלום אני מחפש מוזיקה אלקטרונית עם שילוב של גיטרות, אני חולה על גיטרות ולכן אני שומע בעיקר מטאל לכל סוגיו, עכשיו לא מזמן שמעתי להקה שמנסה לשלב מטאל עם אלקטרוני יוצא להם לא רע אבל זה רחוק מלהיות מטאל אלקטרוני, לכן אני שואל האם מישהוא מכם מכיר להקות של מוזיקה אלקטרונית (חובה עם דגש על גיטרות חשמליות, אין לי עניין במוזיקה ש 100% נעשתה במחשב) או להקות בסגנון של מטאל אלקטרוני? תודה רבה מראש.

16. כמו שכתבתי בכותרת.. אני רוצה להרחיב את הסגנון הזה שאני דיי אוהב לקצת יותר מ3 להקות שאני מכיר.. יש את Iron Maiden שהייתי רוצה לקבל המלצות לשירים היותר טובים שלהם (פעם הורדתי דיסקוגרפיה וממה ששמעתי לא אהבתי, אבל יש 2 שירים שאני אוהב שלהם אז אני מאמין שיש עוד שאני אוהב ופשוט לא מכיר..). אממ, אותו דבר לגבי Slayer, Slipknot ו- Disturbed.. אם מישהו פה מכיר שירים טובים שלהם הייתי שמח לקבל המלצות.. כמו שאמרתי אני רוצה להרחיב את זה.. תודה!

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by Ghtm,

שלום לכולם. אני מחפש להקות חדשות לשמוע... ת'ראש מטאל, סגנון Metallica, Megadeth, Pantera... יש לי רשימה מאוד דלה ואני רוצה להרחיב את האופקים. תודה.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מישהו בפורום מכיר חנות אמינה באזור המרכז שמקבלת תשלום בהמחאות. אם השאלה שלי נוגדת את חוקי הפורום, אז תשלחו לי בפרטי.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by IlanF,

אני מחפש את הלוגו של המארז eagle sidewinder אני רוצה להכין ממנו מדבקה להדביק על המארז בגדול. הינה התמונה של הלוגו: http://www.eagle-techusa.com/product/gaming/sidewinder/usb.jpg אני צריך אתו גדול יותר ובאיכות טובה יותר... תודה לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by 114508534,

אני רוצה לקנות כבר אוטו ואני רוצה לראות באינטרנט מכוניות

22. Started by ROTFL,

שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by americium,

אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. הכול בכותרת תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by MasterDK,

היי אני מחפש לוחות של רכב יד שנייה (חוץ מיד2 והומלס). תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.