עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by k_700,

מחר מבחן ויש תרגיל ממש דחוף, הנושא זה משוואות פרמטריות X^2 +(5a-2)x^2 +6a^2-4a=0 תגידו אם לא הבנתם מה כתוב. הסימן ^ מייצג חזקה למי שלא יודע. תודה לכל מי שינסה לעזור לי

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  3. לדעתי, ענק, פשוט ענק, קרע אותי מצחוק.. כתיבה גאונית :alien: במיוחד תגובות הגולשים http://e.walla.co.il/?w=/1000/824248 דא"ג אני לא ממש אוהב Mature זה לא זה... במיוחד איזה אחת בת 100 ששולחים לי אותה כל הזמן המייל : עם שיער לבן והכל.. אבל כולנו נגיע יום אחד לגיל הזה ???

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by LazyBoy,

http://www.waytoblue.com/media/video/the_real_simpsons_850k.wmv :lol:

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

חלק מארו לי כן חלק לא.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.rathergood.com/gaybar/ ;D

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by yarl,

מי מכיר את האקדחים האלה שיורים כדורי פלסטיק ויש כל מיני אביזרים כוונות כוי יש אקדחים וגם רובים לא של פורים ולא מחנויות צעצועים ! אם משהוא יודע שישלך לי לינק תודה

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by harry,

ראיתי לפני כמה זמן בערוץ האינטרנט וההי טק (עכשיו game one) , שכתבו על איזה קהילת אנשים באינטרנט שהתחביב שלהם זה לחבר את המחשב למערכת חשמל ולעשות בעצמם למעשה מין בית חכם. השאלה שלי אם מישהוא מכיר אתר אינטרנט או קהילה כזו או שיצא לו לגלוש באתר שמסביר איך לעשות בית חכם עם המחשב ?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by dornr,

שלום לכולם, נתקלתי לפני שבועיים באתר מצוין לקניית משחקים דרך הרשת (מקבלים קוד להורדת המשחק באופן חוקי דרך origin,steam, וכו'...) ורציתי להמליץ עליו פה! מן הסתם המחירים זולים בהרבה מאשר לקנות עותק פיזי ומקבלים את הקוד תוך דקה מרגע התשלום! לאתר קוראים G2A https://www.g2a.com/r/discounts_month בנוסף יש אופצייה להירשם שם ל "G2A gold mine" ששם יש את שיטת הפירמידה - על כל בן אדם שבא דרך הלינק שלך וקנה משהו (כולל אתה) אתם מקבלים 0.5-4€ (תלוי בסכום המשחק) נקי לחשבונכם!!!!! אני רשום לאתר שבועיים וכבר עם 12.25€ בחשבון כל מה שצריך לעשות זה לשתף את האתר וקובץ cookie ישמר אצל המשתמש שנכנס מהלינק וכעת כל קנייה שלו או של מי שהוא גם הביא דרך הלינק שלו, תזכה אתכ…

10. שלום לכולם, לא ידעתי היכן לרשום את זה אז החלטתי לרשום כאן. אני יודע שכאשר אני פותח קובץ חדש בNOTEPAD ורושם דברים, כל אות שארשום המחשב ישמור בזיכרון 8 ביט (או ביייט אחד) בשביל לשמור את המידע הזה, כלומר אם כתבתי קובץ עם 10 אלף אותיות, אז יהיה בזיכרון 10 מגה בייט של אותיות (כולל רווחים והכל) נכון? השאלה העיקרית שלי היא כזאת... איך כתבו קבצים או אותיות כאשר היו מחשבים עם זיכרון של 8 ביט או אפילו 4 ביט? תודה מראש

11. Started by Moty_p,

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  12. אז ככה: המשחק דיי ישן, והיה הזוי בצורה אפילו מפחידה. אם אני לא טועה מדובר במשחק שמורכב מיומן חלומות של איזהשהו בנאדם. המשחק עצמו הוא גוף ראשון, ללא שליטה מעבר להליכה ואולי לקפוץ. מה שהיה בעיקר הזוי שם זה ששום דבר לא היה נראה מתוכנן או קבוע מראש. הרבה שימוש בצבעים וטקסטורות הזויות, בלי יותר מדי הגיון... אם מישהו מזהה - אשמח לשם. תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by ShahafH,

אהלן. זכיתי בגיטרה בחידון של הזון 10# אך מעולם לא קיבלתי אותה! הבחור מהחנות שנותנת את הפרס התקשר אמר לי שבסופש הוא יבוא לפתח תקווה ייתן לי את זה ישירות, בשבת בערב שלחתי לו הודעה לבדוק מה קורה והוא החזיר לי שהוא יהיה יותר מאוחר. אחר כך הוא שלח לי שהוא מתנצל על העיכוב וזה יהיה בתחילת שבוע הבא. מאז הוא לא חזר לSMSים ולשיחות שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות! שלחתי גם לאימייל של HWZONE ולא הגיבו לי, אני אובד עצות

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by x^fighter^x,

אשמח לביקורת!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. אני זוכר ששמעתי שב 2009 ייכנס חוק שיאסור על חברות לחייב לקוחות. זאת אומרת אין דבר כזה "תתחבר אלינו בסכום כך וכך והתחייבות לשלוש שנים/שנתיים/שנה" לגבי כל מה שהשתנה בסלולר אני יודע, אבל מה עם שאר החברות? בעיקר מעניין אותי איך זה עובד עם ספקיות אינטרנט. עדיין יכולים לחייב אותי כאוות נפשם?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by shay33,

חופש גדול...ואין לי כבר מה לראות :\... למישהו יש רעיון לסרט טוב? אם אפשר, תביאו 2-3 לא רשימה ארוכה.. יש עדיפות לפנטזייות למיניהם.. סרטים שאהבתי... 300 שר הטבעות שר המלחמה אפקט הפרפר הארי פוטר אני רובוט טרויה לב אמיץ ;D

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by uzi_sch,

שאקי-רע 1: שאקי-רע 2: WII FIT הפרודיה: UMBRELLA בעיקבות הבחירות בארצות הברית: http://www.youtube.com/watch?v=2Xb3bDwE9jQ THE SIMS אמיתי: קריסטינה מגעיל-רע: פארודיה על המשטח של מיקרוסופט: בריטני שפריץ:

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by maorsh18,

רצי לדעת כמה שווה המפרט הבא: מעבד:amd 3500+ (2000mhz)athlon 64bit לוח אם: msi k9n neo זכרונות: ddr2 1024mb 667mhz לא יודע איזו חברה... כ.מסך: msi nx 6200 le 128mb דיסק קשיח:160gb לא ידוע איזו חברה... כ.קול מובנה: realteck 7.1 hd alc883 כ.אופטי:nec dvd-rw nd3-3550a כמובן שיש מארז ספק מקלדת עכבר מ.רשת יש גם מסך דק שאני לא זוכר את שמו אבל הוא 19" רק מי שיעזור אנא ממך אל תכליל פריטים אלו... המחשב כבן שנה ויד שניה... מה מחירו של מחשב כזה היום בערך? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by darkman,

http://www.myfirstwar.co.il/ קצת חולני אבל מצחיק בטירוף.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by SyndromE,

אתם חייבים לראות את זה (עד הסוף!) http://www.techamok.com/?pid=4744

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by huber,

שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז'א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . …

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנט בלאפטופ שלי. עד אתמול לא הייתי לי שום בעיה, אבל אני לא יודע מה השתנה מאז. כשאני נכנס לאתר דרכו אני רוצה לשמוע רדיו, לא קורה כלום שאני לוחץ על פליי, השידור מיד עוצר, עוד לפני שלב הסטרימינג. ניסיתי מס' דברים: 1. ניסיתי מס' אתרים ותחנות וזה לא משתנה. 2. הורדה והתקנה Media Player Firefox Plugin והפלאג של הפלאש 3. אני משתמש בכרום, אבל גם באקספולרר זה לא עובד 4. מחיקה של נתוני הגלישה (כולל קוקויז) 5. הסרה של האנטיוירוס וכיבוי של הפיירוול - החלפתי אנטי וירוס לאבירה ועדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות? עזרה?!

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  23. אני צריך שישלחו לי משהו מארה"ב לפה(חבילה במשקל של קילו בודד בערך..), עכשיו הבעיה היא דרך איזה חברה לעשות את זה. ביררתי עם FEDEX, עלות המשלוח היא כ100$ , די יקר לחבילה קטנה כזו . האם ישנן חברות טובות אחרות שיותר זולות? תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by tombcatz,

סיפור זה סופר לא מכבר הימים, אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים, סיפרו אותו אז לילדים הקטנים, וזו הגרסה לילדים הגדולים. בכפר קטן, שקט ורגוע, גר לו נגר, אומלל ופגוע, דבר אחד לא יכול המסכן, מה שכולם עושים לזיין. ביום יפה בהיר וצח, באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד, הזין שלך יעמוד כמו עמוד". מה שהתרחש שם אסור לי לומר, בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד, כזה זיין - בשבילה זה כבוד, היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון, ומיד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך, לילד תקרא על שם הזין הארוך, אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו, והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו. פין נוקיו גדל והיה ילד עץ, עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ, וכך מאושר לו ג'פטו היקר, כן, כן, בחיים…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  25. הכוונה לאזור תל אביב והכוונה למכירה רגילה ולא קבוצתית או משהו כזה ואם תוכלו לתת לי חנות בהולנד או צרפת שמוכרת את זה אני אשמח מאוד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.