עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מועדונים איכותיים, עם בנות איכותיות, שמשמיע מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל ורוק איכותי (בעיקר 90's) ולא שטויות ממוסחרות כמו רוב המועדונים היום... על מה אתם ממליצים (לגילאי 18+, כי אני בן 18 וחצי עדיין...)?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by ref4fcd,

השאלה בנושא מפגש חוצי הזוויות במשולש. המשולש ABC הוא שווה שוקיים (AB = AC). DE הוא אנך אמצעי לצלע AB. הנקודה D נמצאת על AC ומרחקיה מהשוק AB ומהבסיס BC שווים זה לזה. (DE = DF) חשב את זוויות המשולש ABC. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by timac,

יש לי בעיה אני לא מצליח להוסיף אנשים זה מראה לי את התמונה הבאה:

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by J0n1,

אנחנו מתכננים ללכת לשם, אבל לא סגורים על מה הולך להיות שם. מישהו היה שם או מתכנן להיות שם? כי אני לא יודע מה לעשות בקשר ללינה. הם הביאו באתר שלהם רשימה גדולה של מלונות, אבל יש רק טלפונים בלי שום מידע מה המרחק בין הפסטיבל למלונות, ובאיזו רמה הם.

5. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=//1053377 מה אני אגיד לכם, אם הוא הצליח למצוא כל כך הרבה טיפשות, אני מצדיע לו. פשוט מדהים איך אנשים לא חושבים..

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=fqi0M8X7KXw

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. הוט נותנים ב 10 ש"ח שיחות לחול ללא הגבלה ! בזק בנלאומי נותנים ב 16.90 רק 1000 דקות ! יש ניתוקים בשיחות של הוט לחול ?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  8. שלום רב, ביום חמישי הקרוב אמור להיערך משחקה ההיסטורי הראשון של קבוצת מכבי נתניה בגביע אופ"א. לצערי, היום פורסם בכלי התקשורת על כך שהמשחק לא ישודר ע"י ערוצי הטלוויזיה בארץ. חוג אוהדי מכבי נתניה פתח בעצומה הקוראת לשידור המשחק בארץ לטובת אלפי האוהדים של הקבוצה. כתובת העצומה הוא http://www.atzuma.co.il/petition/maoralfasi7/2/ באתר "עצומה". נכון לעכשיו מספר החותמים הוא קרוב ל- 500 כאשר העצומה החלה רק לפני שעות מספר ואוהדים של שלל הקבוצות בארץ כבר חתמו. נשמח אם תצטרפו ותחתמו על עצומה זאת ותעזרו לאלפי אוהדי נתניה ברחבי הארץ לצפות במשחק ההיסטורי הזה. בתודה מראש, חוג אוהדי מכבי נתניה

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by roylu,

אני מחפש את הספק של החברה evga לא חנויות שמוכרות את הספק הרישמי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  10. תודה.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  11. מלאך שחור עם ג'סיקה אלבה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  12. אני חייב תוכנה שהופכת כל דבר שהוא גיבריש לעברית, יש דבר כזה? כי כשאני מנסה להעתיק איזה משהו שרואים אותו בעברית למקום אחר(נגיד WORD) רואים אותו בגיבריש... תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  13. אהלן, אין לי מושג איפה לכתוב את ההודעה הזו, אז אני כותב אותה פה. מצטער אם זה לא המקום. יש דיונים אשר השתתפתי בהם בעבר, ואין רצוני יותר לראותם בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". האם יש דרך כל-שהיא לא להציג אותם יותר?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  14. הבעיה לקוחה מתוך הפרק על משפט פיתגורס, אז בבקשה, הסתמכו בפרון שלכם על המשפט, ולא על חומר שמעבר לתחילת כיתה י' (סינוס, טנגנס וכו'). תודה.

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  15. שלום, לפני כמה שבועות (חודש למעשה) כרטיס המסך החזק והאמין שלי (8800GTX) שווק חיים לצערי. הכרטיס נקנה כחלק ממחשב שהוזמן אצל Dell. לצערי לא יכולתי להתעסק בלדבר איתם על האחריות ישירות כי בזמנו עבדתי, ועכשיו אני בטירונות, לכן כל התקשורת איתם עברה דרך אמא שלי. בזמנו כשדיברתי איתם, ממש כשהכרטיס התקלקל, אמרו שיבואו להחליפו בימים הקרובים באותו כרטיס. בסוף הם באו והחליפו אותו בכרטיס זמני חלש בטענה שהם הזמינו את הכרטיס שלי והוא יגיע עוד 3 שבועות. בשבוע האחרון בזמן שהייתי בטירונות לקחו לי את המחשב והחליפו את הכרטיס בדגם "חזק יותר" בטענה שהכרטיס שהיה לי כבר לא זמין. עכשיו כשבאתי הבייתה גיליתי שהחליפו לי ל X1950 Pro, שמן הסתם לא משתווה לא בביצועים ולא במחיר לכרטיס הקודם. מכיוון שאני כ…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by koby058,

יש הודעות בפורום שכשהם רוצים לשים לינק הם רושמים את המילה לינק ואיך שהוא הם עושים שאפשר ללחוץ על המילה לינק והיא פותחת את הקישור איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by p11ma,

קניתי מIQPC את ה4 גיגה של G SKILL. אחריות לכל החיים, עלה רק 245 ש"ח. עכשיו אני בויסטא על 5 גיגה מהירות של ה4 גיגה היא 800MHZ, אבל הגיגה הנוסף הוא 667MHZ... אבל בכל אופן בגלל האוברקלוק של המעבד, הDRAM FREQ על 418MHZ

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by Tomerico,

לא מצאתי פה: http://www.subcenter.co.il/ ופה: http://www.subs.co.il/ מישהו יכול בבקשה לתת לי כתוביות בעברית שיעבדו בMicroDVD תודה מראשת תומר. 8)

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  19. http://finance.walla.co.il/?w=/3/1232061 7 ש"ח לקילו אני עוד יכול להבין, אבל 1.7 ש"ח!!!!!!!!!! מה קורה כאן? זה נשמע טעות, קשה לי להאמין שמחיר עלות כל כך נמוך

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

מי האיש בתמונה ולמה הוא קשור:

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by Culandur,

אנשים החבר הכי וותיק שלי הך לעולמו....הוא איתי מיום הוולדי ונשארתי רק עם חלקיק קטן ממנו השיער שלי!

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  22. אני מחפש חנות שנותנת לבצע השוואות בין דגמי היי-הנד של אוזניות באופן חופשי עם כמה שיותר דגמי אוזניות, למישהו יש מושג על אחת כזו?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Hack,

שלום! אני מחפש את יבואן חברת silca בארץ בדקתי באתר החברה ואין להם יבואן רשמי בארץ אבל אני כמעט בטוח שיש יבואן אפור מי שיודע מי היבואן הזה , אני יודה לו מאוד אם הוא יפרסם את זה פה או ישלח לי הודעה פרטית דרך אגב , פרסמתי את ההודעה בפורום הזה כי החברה הזאת היא לא בדיוק חברת חומרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

איזה לקנות וכמה זה עולה? הייתי הולך לסופר פארם אבל אני מתבייש ללכת לקנות קונדומים.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  25. אהלן, סבא וסבתא הזמינו אותי לנסוע איתם לטיול באיטליה מכמה ימים לפני כיפור ועד אחרי סוכות (הקרובים), כאשר ביום כיפור עצמו נהיה בסיינה. חשבנו על פירנצה, לוקה, פיזה ועוד כמה ערים, אבל אני צריך לבוא עם רעיונות כדי שהטיול יהיה מעניין בשבילי, אני למען האמת צריך להחליט האם אני בכלל נוסע או שומר את הכסף לטיול אחר באירופה בעתיד (סבא מוכן לזה). הטיול הזה ישלב בין השאר גם חלקים של טיול שורשים אבל רציתי לנסות לוודא שיהיה לי כמה שיותר מעניין. אני לא חובב אומנות גדול וגם נופים של מבצרים עתיקים משעממים אותי יחסית מהר. חיפשתי קצת באינטרנט על דברים מעניינים שאפשר לעשות ולא מצאתי מי יודע מה דברים שמתאימים. בין השאר חשבתי ללכת להופעות בזמני החופשי , אבל אני מחפש תעסוקה לימים שלמים, משהו ש…

• 7 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.