כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בתוכנת TLN eMule v6.0 ולטעמי היא מיושנת,כבדה (לא מעט זמן לוקח לתוכנה להסתיים כשאני סוגר אותה),איטית וכבר פאסה. התקנתי תוכנה נוסטלגית שהייתה אז מאוד מהירה וקלה LHeMule_v2.2 למי שזוכר, לבדוק אולי אולי היא תוריד אבל היא לא מוצאת כלום בחיפוש אז אין לי מה להשתמש בתוכנה הזו למרות שמאוד הייתי רוצה להשתמש בה. אני נעול להסיר את שתי התוכנות האלה ולהתקין אחת חדשה. לכן, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת אימיול הטובה והמהירה ביותר שאתם מכירים (שלא תיהיה גם כבדה) והמלצה לאיזה כמה שרתים מומלצים להתחברות (עדיף לפי סדר מהראשון לאחרון) ואיזה שרת המומלץ ביותר. תודה, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן אנשים בעוד כ-20 יום אני טס לניוזילנד ואוסטרליה לטיול בן 4-5 חודשים. אחד מהפריטים שכן חשוב לקנות זה שק שינה, כי אינני יודע כמה מהימים אבלה בטראקים. וכאן גם נכנסת השאלה ולכן אשמח לעזרתכם [למי שמבין ו\או היה בטיול של כמה חודשים בחול] אני טס בתכלס בתקופת הקיץ של ניוזילנד. אבל זה לא אומר שאני לא אמצא את עצמי במינוס מעלות בלילה. לכן אני מחפש שק שינה שכן יחמם, יהיה יחסית קומפקטית ולא יהיה יותר מדי כבד. אני גם לא מחפש עכשיו הוצאה של 700-1000 ש"ח אלא משהו יותר צנוע והגיוני מזה. אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ לי על חברות טובות ואיזה שק כדאי לקחת ? [מותאם -5, מותאם -2 ? משקל אידיאלי?] תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם צריך להתאים את סוג הזיכרון של הכרטיס מסך לסוג הזיכרון של הלוח? לוח אם http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo.html#/?div=Detail ברצוני לשים לו כרטיס מסך עם DDR3 הלוח אם תומך רק ב DDR2 תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הבעיה לקוחה מתוך הפרק על משפט פיתגורס, אז בבקשה, הסתמכו בפרון שלכם על המשפט, ולא על חומר שמעבר לתחילת כיתה י' (סינוס, טנגנס וכו'). תודה.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
סתם אם מישהו רוצה לדעת .אני עדיין חושב על הסיבה שלי ;D http://www.facebook.com/GoBug
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
http://img105.imagevenue.com/img.php?image=40604_aary_123_662lo.jpg [glow=red,2,300]צ'אק VS. יאיר[/glow] מי מנצח?!?!
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
Hi im bout to buy a pc i live in bat yam comfortable stores are tms/skypc/rsm/ksp but i dun trust tham so.. now i got my costume ready now im just wandering which shop is the best from the point of trust and service thanks to the advisors
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
רק אני לא מוצא טורנטים, או שלא יצא השבוע פרק של נמלטים?? אדם
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
Junkie XL And Don Davis - Red pill, Blue Pill 8:58 הווקאלז החריפים של לורנס פשבורן בטראק פרוג. טראנס לא רע בכלל בכלל...
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות דייג באזור תל אביב חנת טובה אמינה וזולה שאפשר לקנות חכות לא רולר תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
2 שאלות. תאורטית המחירים על מחשבים (וציוד מחשבים) באילת צריכים להיות זולים יותר בגלל שהם לא כוללים מע"מ, האם "בפועל" הם באמת יותר זולים?? ואם כן, האם מישהוא מכם מכיר חנויות מחשבים באילת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מצטער על היותי קצת בור בנושא אבל אני כל הזמן נתקל בזה ואנשים אומרים לא להכנס לזה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה? :-\
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איזה תכנית מפגרת למה לא מורידים אותה מהמסך, זה כזה משעמם לראות זקנים רוקדים מקרנה..! :pissed: Aviko
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן! כמו שבטח חלקכם יודעים, יש לי הארד דיסק מאוד ישן של Seagate ששחטתי לו ת'צורה לגמרי. קניתי אותו לפני שנתיים ומאז הוא לא הפסיק לעבוד....עכשיו כמובן שזה פגע בו מאוד ויש לי בעיות איתו...לפני יומיים כשפירקתי את המחשב כדאי לשים את הקריסטל אורב שלי על הגשר הצפוני(זה עזר לי ב-3-4 מעלות!!! אל תעיזו לפתוח ת'פה!!!אני לא מצטאר על זה!! :asthanos:)שמתי לב למדבקה קטנה ביותר על ההארד דיסק שעליה כתוב CRG ובה התאריך שבו תפקע אחריותו של ההארד דיסק, התאריך הזה הוא בחודש השביעי לשנה הבאה!! אין לכם מושג איך שמחתי!! קיצר, היום אחרי דיבור קצר עם עופר טל מתגלה לי שהיבואן נמצא בכרמיאל(יש!! לא צריך לנסוע עוד פעם לת"א!!אפשר לבקש מאבא שיקפיץ!! ;D), אבל(תמיד יש אבל בסיפורים שלי....)הם הפסיקו לע…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהוא קנה פעם משהוא מחו"ל במשלוח??? יש איזה חנות מומלצת? תוך כמה זמן זה מגיע? האם יש איזה מס מיוחד שצריך לשלם בנוסף למחיר המוצר+המשלוח??? תנו עצות+ אתרים מולמצים לקניית חומרה???
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני איש מחשבים מהשטח אני בן 26 ורוצה לילמוד תחום המחשבים מאוד מעניין אותי ואני רוצה ללמוד אז החלטתי ללמוד הנדסאי תוכנה במכללה הטכנולוגית בב"ש אין לי בגרות אבל אמרו לי שם שצריך רק 2 יח עברית 3יח אנגלית 3יח מתמטיקה אז ככה שלא אצטרך להשלים הרבה וחוץ מזה עברית יש לי כבר 2 יח השאלות שלי הם: יש עבודה בתחום? כדאי ללמוד את המקצוע?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אהלן, אחריי לחץ חברתי, פתחתי משתמש בפייסבוק (מסתבר שהעלו הרבה תמונות שלי ממסיבות שעדיין לא יצא לי לראות), ומשום מה נתקלתי בהרבה מאוד קשיים: בעת שאני לוחץ על השם שלי, על HOME או על הלוגו של FACEBOOK, זה מעביר אותי לעמוד ה-Info שלי...לפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה. הוספתי הרבה חברים שאני מכיר והם אישרו אותי, אף כשאני מנסה לצפות בפרופיל שלהם, זה מראה לי "only shares certain information with everyone." על כל אחד... ניסיתי להחליף דפדפן, למחוק הכל עם CCLEANER, לפתוח משתמש חדש...כלום לא עזר. גיגלתי ומצאתי כמה אנשים עם אותה הבעיה, רק שלאף אחד אין פתרון...ומסתבר שגם הם רק פתחו חשבון. יש איזו בעיה גלובאלית ב-Facebook?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים? אתר שווה? שימו לב כתוב שם עידכונים מדיי יום. לפי מה שראיתי זה אתר חדש ולמרות זאת יש כמה תמונות ממש נחמדות. עריכה: לול איזה דפוק אני.............. www.img4u.com
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כשאתם מקבלים ב-ICQ הודעה ממישהו שלא נמצא ברשימה שלכם, יש כפתור של Report Spam. הסבר עליו יש פה: http://www.icq.com/support/security/icqlite/spam.html#report השאלה היא, מה הם בעצם עושים עם זה ? מישהו יודע? כי פשוט אני חופשי לוחץ את זה על אנשים...
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-