עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Danix60,

היי, אם רשום לי ברישיון נדרש נהג מלווה עד ה25/6/12 זה אומר שב25 אני יכול לנהוג בלי מלווה ? או רק מה26 והלאה ?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by yossibe,

ערב טוב, הייתי מעוניין להתחיל ללמוד לימודי תעודה באיזור הצפון, חיפה והקריות האם יש אנשים שיכולים להמליץ לי על מקום מסויים שאוכל ללמוד בו? על איזה קורס הייתם ממליצים? האם אוכל לעשות עם התעודות והידע שארכוש משהו בעתיד תודה

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  3. אהלן לאחרונה כמעט כל אתרי ההעלאות מגבילים בתצורה משמעותית את מהירות ההורדה מהם אם אתה לא אחד ממשתמשי הפרימיום. יש לי כבר פרימיום ב-fileflyer ומיכוון שהפופלריות שלו ירדה עשיתי לאחרונה גם ב-megaupload. עכשיו פתאום צף לו wupload או oron שגם מהם אני רוצה להוריד מספר קבצים - ולמשתמש חינמי זה מוריד ממש לאט. זה כבר נהיה מטרד, אפילו אם יש לך פרימיום לאתר \ שניים זה לא הסוף. מעניין אותי מה עושים אנשים אחרים פה שאני מתאר לעצמי מורידים הרבה יותר ממני.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

http://video.google.com/videoplay?docid=-2582823748436280653

5. Started by yoni_h,

תקשיבו אני חייב את ה-SSD הזה. אני פונה לליבכם, אנא, קחו 5 שניות מזמנכם ולחצו על כפתור הלייק מתחת לסלוגן שהמצאתי- בתכלס הוא גם הכי יפה http://hwzone.co.il/articles/intelslogan

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by Chymes,

על סמך מה אתם בוחרים מקצוע? האם מדובר בשכר, אפשרויות תעסוקה, יוקרה? אני למשל לא יודע מה אני רוצה. בחרתי ללכת על כלכלה כי תמיד יש עבודה בתחום. אני רק מקווה שמקצוע יבש כמו כלכלה לא יגרום לי לזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית. איך אתם בחרתם?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  7. קיצר אני ממש רוצה לדעת איך מבדילים בין מוצר מזוייף לאמיתי . למשל ניקח לדוגמא משחת שיניים ,או שמפו ,איך אני מבדיל עם זה מזוייף או לא :s05: אני יודע שתעשיית הזיופים בארץ מגלגלת מיליונים על גבי הצרכנים אז בשביל הידע הכללי . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by J0n1,

מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by SweeT_EviL,

מה זה הסרט המטומטם הזה? לא הבנתי מה קורה בסוף, או בכלל כלום מאמצע הסרט. הוט והסרטים המעפנים שלה =\

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

http://amdmb.com/vb/showthread.php?s=&threadid=138082 הלוואי היה לי תמפרט שלו : עריכה - זכויות לTUXX הוא מצא את העמוד

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. אני סקרן: מישהו זכה או סתם פרסומת?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

http://www.waytoblue.com/media/video/the_real_simpsons_850k.wmv :lol:

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  13. תסבירו לי בבקשה אם אתם מבינים מה הקטע שלהם עם כל השטויות האלה...?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Part 3 - Seal Bounce

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  16. אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  17. שלום! קוראים לי יורי ואני חוזר חזרה לגור לראשון ושכרנו דירה רקה! אז ההורים שלי בקשו ממני למצוא עבודה ובקשתי מכמה חברים שלי שאם יוכלי למצוא אבל כמובן אי אפשר רק לסמוך עליהם אז אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה אני בן 15.5 (יש לי ב20.10.93 יום הולדת) ואני רוצה שהעבודה הזו תיהיה בראשון לציון ושכר מינימום זה 13 שקל שיהיה תודה לעוזרים ואני מוכן להמשיך לעבוד גם אחרי חופש הגדול

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by frozen_sun3,

חבר שלי קנה בחנות שאחד מהתנאים שם הוא שב60 ימים אתה יכול להחליף חלק ולקבל אתד אחר ורק להוסיף בהפירש. זה הגיוני? מה הם עושים עם החלקים הישנים שאנשים החזירו?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  19. במקרה נתקלתי בזמן שיטוט בזאפ :lol: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  20. שלום! הכתבה התפרסמה מלפני לא הרבה זמן, בידיעות אחרונות. אם אני לא טועה ב - 7 ימים, היא שווקה על ה"שער". בכתבה הציגו חברה שעוזרת לצבא לסכל פיגועים דרך איסוף מודיעין גלוי. אודה מאוד, למי שיש במקרה את הכתבה ויכול להעלות, לקשר או להזכיר

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום אתמול נכנס לי סוס טרויאני למחשב, והוא נמצא בתקיה של המערכת הפעלה, והאנטי ווירוס לא מצליח למחוק אותו. המערכת הפעלה אמרה להוריד את הwindows defender ולמחוק, הורדתי זה מצא אבל אי אפשר למחוק כי צריך רשיון בשבילו. בבקשה תעזרו לי! איך מוחקים אותו! ניסיתי את התוכנות שיש במדריך באתר, הם לא עזרו. אשמח לעזרה, אריאל

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  22. מישהו פה מספיק מבוגר כדי לזכור את תקופת הBBSים? כן, אני מדבר על התקופה החשוכה, ימי הביניים, לפני שהיה אינטרנט... כשהגרפיקות נעשו בטקסט... והמודמים דיברו ב14,400 - 28,800 ביטים לשניה... אני בזכות זה עד היום יודע לכתוב בעברית בDOS עם ALT + מספר בין 128 ל154 בע"פ.. בקיצור חפרתי בכמה דיסקטים ישנים ומצאתי כמה עבודות שלי שאני עד עכשיו לא מאמין שאשכרה היתה לי הסבלנות לצייר אותן תו, תו, צבע, צבע... העתקתי את ה- 4 האהובות עלי ל-GIF אחד. מה דעתכם? מישהו כאן התחבר פעם לBBSים שאלה הגרפיקות שלהם (BBSים ירושלמים)?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by 114508534,

אשמח לקבל הסבר על איך בידיוק עובד מזגן . תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  24. Started by R0ck,

Sick ppl... http://www.cookingwithcum.com :lol:

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by overload,

Diamonds will not spark in the dark זה נכון להגיד SPARK על יהלום? איזה מילה אחרת יכולה להגיד לנצנץ שתתאים פה? והמשפט, אין בו בעיות אחרות נכון (דקדוק\תחביר או משהו כזה). אני יודע שזאת שאלה מוזרה ;D אבל אני צריך את זה, אז תודה.

• 13 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים