עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מצאתי את האופציה..כוסאומו האתר הזה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  2. הנה 7 סיבות למה... תהנו

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by musari,

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=A0429531&cs=19&c=us&l=en WTF????????????????????????????????? ???

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

אהלן, לצערי לפני חדוש וחצי היית לי תאונה ושברתי את העקב. בתקופה הזאת הייתי מובטל. עברתי ניתוח ועכשיו אני עם גבס, קיבלתי 93 ימי מחלה, ואני עובר שיקום\פיזיותרפיה פעמים בשבוע.. הגשתי לביטוח לאומי דמי תאונה ומה הכלבים האלה כותבים לי: מבדיקה פרטי תביעתך והתייעצות רפואית, עולה כי בתקופה 26.8.11- 14.6.11לא היית מאושפז ואף לא מרותק לביתך, ולא ניתן לראותך כמי שאיבד את כושר התפקוד כתוצאה מהתאונה. אבל מה, את 14 ימי התאונה הראשונים הם כן אישרו! אבל לפי החוקי ביטוח לאומי אני לא אקבל אלהם כלום... אני לא מבין על סמך מה הם כותבים שלא איבדתי את כושר התפקוד כאשר יש אישור מחלה. בנוסף לזה מאיפה להם לדעת בכלל שהייתי או לא הייתי מרותק לביתי, הם לא בדקו אותי. יתר מכך, הם גם כותבים שבע…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  5. אותה שאלה גם לגבי נורות בצבעים שונים

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. שלום לכולם לפני כמה זמן פרסמתם בפורום הזה איזשהו קוד שאיתו אפשר להוריד שירים דרך גוגל. חיפשתי הרבה זמן בפורום ולא מצאתי, אז אני שואל אתכם. יש למישהו את הקוד הזה? דחוף מאוד! תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by asshole,

מישה לא שמע עדיין הינה לכם לינק ל מן עבודה כזאת שאתה עושה משימות והיא משלמת לך על זה אני צברתי לי כבר 23 דולר אז אם בא לכם הינה : http://www.nitroclicks.com

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by the red dragon,

http://www.pcprogram.info/ הגיוני? האם מישהו עשה את זה? מוזר מאוד כול פעם אני רואה דברים כאלו האם זה הגיוני ואמין? אני רוצה לעשות מה יש לי להפסיד הרשמה רק 40 דולר. שווה לי לנסות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by House M.D.,

היי. אני כרגע באיטליה, ומחפק תוכנה שתאפשר לי להתקשר לארץ מהאנדרואיד. בדקתי את סקייפ, אבל הם גם דיי יקרים וגם מאפשרים טעינה של מינימום 10 דולר כאשר אני צריך פחות מזה. ניסיתי את bphone של בזק אבל היא לא עובדת טוב, כנראה היא צריכה יותר רוחב פס מסקייפ והסים המקומי שקניתי דיי איטי. האם יש אלטרנטיבה, שתאפשר טעינה של סכום נמוך יותר, זולה יותר ופועלת על אנדרואיד? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו מכיר אפשרות כזו ....שהיא גם פשוטה ? THX

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  11. היי אם נגיד בניתי מחשב בנועה ואני משלם בתשלום אחד, אז כמה אחוזים הם צריכים להוריד לי ממחיר המחשב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by Jonnyboy,

שלום, אני מחפש לקנייה מצלמה אשר יכולה לצלם אותי בגוף ראשון (FPV-FIRST PERSON VIEW). זאת אומרת שלדוגמא יראו את הידיים שלי כמו שאני רואה אותם, ואת מה שהעיניים שלי רואות, כמו שאני רואה אותם. מצאתי מצלמת קסדה כזאת, אבל היא ממוקמת גבוה מדי, כך שזה לא כל כך עושה את העבודה, יש לכם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Menuval,

שלום לכולם, אני מחפש חברה טובה שמתעסקת עם חיוב הפוך באסמס או בשיחת טלפון. מומלץ שתוכל לעבוד גם עם מפעילות סלולריות מחו"ל. אודה לעזרתכם. בברכה,

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=kSe2SJ-EKo8 עוד מישהו ראה\שמע? לדעתי שיר נחמד, די ברור שזה בסגנון של SOAD, אבל עדיין זה לא "זה". חסר שם משהו.. כמו Daron :'( לפחות יש קצת פעילות, אולי זה מרמז על משהו שקרב ובא (PLZPLPZLPZPLZ ;D)

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  15. הנגן הוא סנסה של חברת סאן דיסק. הבעיה היא שהנגן עצמו עלה לי 500 שקל וסאן דיסק על התיקון מסך רוצים 350 ש"ח כמעט עדיף לקנות כבר חדש... אתם מכירים אולי מקום שיכולים לתקן לי אותו במחיר יותר זול? פניתי לבאג כי שם קניתי והם אמרו שלא יכולים לעזור... אני תקוע עם נגן שעלה לי 500 שקל וקניתי אותו לפני חודש... בבקשה עזרהה!!!! :s07:

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by ConRoe X Fire,

http://www.glumbert.com/media/eyefi

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום לכולם, בהינתן שני פולינומים בשני משתנים, נגיד עד מעלה 5 עם מקדמים ממשיים, ובתחום מסויים, איזה שיטות קיימות להשוואה ביניהם, אם בכלל קיימת שיטה כזאת (הכוונה לשיטות שהן לא סטנדרטיות למי שלא לומד תואר במתמטיקה). מצורפת דוגמה שבה נתון הפולינום הגדול יותר אך צריך להוכיח זאת מתמטית, איך אפשר לעשות זאת? מודה מאוד על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by hichkock,

יש לי שנאי שרשום עליו ככה input 220v output 110v זה אומר שהוא משנה מ-220 ל-110 או הפוך? :s05: תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by waizman,

החדש זה MaSTeR NarGiLa (מסטר נרגילה) והישן היה R.E.M. PhReaK מה עדיף, ואיך החדש?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by bluemail,

האם אפשר למצא טלפון על בסיס כתובת ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Tzion,

לפני מספר דקות הסתכלתי במחירים של חומרות והופתעתי לגלות שהמחירים עלו!!!! אני זוכר לפני כחודשיים (בפעם האחרונה שבדקתי זאת עקב מחסור באינטרנט) המחירים היו יותר זולים. מחירים של מוצרים רבים עלו כמו: כרטיס קול- פורטיסימו 3 שמחירו עלה בכ100 ש"ח כרטיסי מסך- ראיתי שיש G4 TI 4600 שעולה 2000 ש"ח!!!! והמחירים של הדגמים היותר חלשים עלו בקצת. ובכלל המחירים של הכרטיסי מסך לא אמורים לרדת בהרבה אחרי כל הכרטיסים החדשים שיצאו??!? והמחירים של הדיסקים הקשיחים והזכרונות עלו! מה הולך פה? זה לא אמור לרדת??!? ???

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

מאז יום עליתו של האתר לאויר היה שיפט אתר מוביל, מעולם לא נכנסו למלחמות בין האתרים השונים, אבל הפעם המצב הוא שונה, היום זה איום יותר גדול על נושא שיתוף הקבצים. בימים האחרונים עשינו הכנות שונות להעלת האתר לשימוש של עשרות אלפי הגולשים שמצאו את האתר כמקום טוב עקב השינויים באתרים המקבילים לנו, נעשו גם מספר גישושים מגורמים שונים לבחון אפשרות של שיתופי פעולה. כרגע האתר באויר, בימים הקרובים שרת חדש (נוסף), יכנס לפעולה. אנחנו לא מצהירים הצהרות גבוהות, אנחנו עושים מעשים. אתם מוזמנים להגיב, להציע, לעזור או כל דבר שעולה לראשכם, אנחנו לא מבקשים מכם כלום אלא רק לדעתם מה אתם, הגולשים שלנו, אלו שבאמת חשובים - רוצים / חושבים / מציעים. צוות האתר. בבקשה אנשים הגיבו בשביל להבטיח את המש…

23. יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. נתחיל מהשאלה על פייסבוק - מישהו מכיר Facebook live messenger? נכנסתי לקישור בקבוצה הזאת, קפצה לי הודעה "ספר לחברייך" באנגלית והחלון מייד נסגר, חשוד. דבר שני, יש תרגיל שאני רגיל לקרוא לו אקדחים, אבל כמעט אף אחד לא מכיר אותו, לפחות לא בשם הזה =/ זה הולך ככה: עומדים על רגל אחת, רגל שנייה באוויר מכופפים את הרגל שעליה עומדים עד הסוף, ואז עולים למעלה חזרה הרגל השנייה כל הזמן ישרה באוויר, לא נוגעת ברצפה בלי עזרה - לא שמים רגל שנייה על הרצפה, לא דוחפים את הרצפה עם היד אשמח לשם בעברית/אנגלית/שתי השפות^^ תודה איל.

25. איבדתי את מה שהביאו לי... באינטרנט מצאתי אחד לא ממש מעודכן... ועד שאני אתפוס מישהו בבצפר שיוכל להביא לי לוח בגרויות, עדיף שמישהו ישלח לי אחד.. (http://www.zofim.org.il/pics/magazin/LuachSummer2007.pdf זה מה שמצאתי, הבנתי שדחו כמה בגרויות)

• 4 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.