עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו ששיחק באסטרטגיה RED ALERT 2 זוכר התקן בקרת מזג האוויר? כנראה מה שפעם היה תאוריה, עכשיו מיושם באולם אמיתי: http://metmatters.blogspot.co.il/2011/05/weather-control-haarp.html http://he.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program יש דעות קונספירציה שצונאמי ורעידת אדמה בפוקושימה לא היה אראי: http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=147&contentid=8343&page=2

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by R0ck,

http://www.putfile.com/media.php?n=SRgtiFIRE

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

כולם כבר יודעים את זה אבל למי שלא הנה התקציר. ניאו טריניטי ושותפים בע"מ חוזרים עוד פעם להמבורגריה של דוד סמית' ומנסים להוכיח לו בפעם מי יודע כמה שהם לא אכלו את המבורגר ההוא ושזה הכל המצאה שלו ושייתחוב את הכדורים הירוקים האלה למישהו אחר באוכל, יא מופרע אחד. ולמי לשרוצה לדעת קצת יותר על הסרט השלישי הבא עלינו לטובה, הנה קצת ספקולציות

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

מישהו יודע מתי זה מתחיל? פעם האחרונה שראיתי פרסומת של זה, זה היה לפניי שבועיים ואמרו 'בקרוב' תיארתי לעצמי שזה כבר התקדם ופשוט פיספסתי את הפרסומות של זה..

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. למה נועדה חיה זו?! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by yambtz,

http://home.tiscali.nl/multicom/DaSchop/endofworld.swf

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  7. פיראס חורי וזהו עכשיו נגמר אני לא יודע מה אני יעשה בשעה עשר מעכשיו פרוייקט Y פשוט היה גדול, משהו שעוד לא ראיתי כמותו אני הכי אהבתי את אליענה חשבתי שהיא תזכה. אבל כל הכבוד לפיראס הוא גם היה טוב כמו שאר המתמודדים שבאמת השתנו ולמדו הרבה מהשעורים האלה. אז: מה דעתכם על הפרוייקט? את מי באמת הכי אהבתם? חוו את דעתכם!

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by m4x,

אני מכיר את כל הטענות שתעלו - כל אחד יכול למכור בכמה שבא לו, שוק חופשי, זכותו לפרסם , מדינה דמוקרטית, אבל באמת שזה משהו שמתעלה בגדול - http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24346/cat/all כאילו, למה רק 2,000 ש"ח ? למה לא 5,000 ? למה לא 10,000 ?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלום לכולם השבוע הגשתי מועמדות למשרה בבנק בחברת כח אדם (ORS אם אתם שואלים), והמראיינת שולחת אותי למבחנים ביום ראשון הקרוב. המבחנים יערכו במכון פילאת (ככה רושמים את זה?) בנשר אם מישהו מכיר. המראיינת סיפרה לי שהמבחן הוא משהו כמו שעתיים מול המחשב בלבד, כאשר המבחנים הם מתמטיקה, צורות והשלמות משפטים. אם יש מישהו שהתנסה בעבר בסוג הזה של המבחנים, אשמח מאוד אם יספר לי מה הולך לקרות, סוג השאלות, דוגמאות לכך, טיפים ובעצם כל דבר שיכול להועיל לי. בתודה מאיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה להתחיל ללבוש חליפות של ארמאני עם עניבה וג'קט, השאלה אם זה יצור מסר יומרני מידי אולי שחצני? אם אני יגיע לדייט ראשון עם לבוש כזה איזה רושם זה ייצור? יש בחורות בפורום הזה? אם זה נושא לא לעיניין אז לסגור,העיניין שזה די מעניין אותי מבחינה סוציולוגית.

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. אני כבר לא יכול ליסבול החדר שלי מול השמש כל היום חוץ בשעות הלילה וחדר נהיה תנור 37 מעלות בפנים! סיוט לא יכול להיכנס לחדר עד 12 שהוא מיתקרר אז האם יש לכם המלצות למזגנים? עד 1 כ"ס לא יותר מ1900 שקל

• 35 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

החל מהבוקר (יום ב') נכנס לתוקפו החוק המחייב הדלקת אורות בנסיעה גם במהלך היום. חובת הדלקת האורות ברכב בכבישים הבין-עירוניים חלה על כל סוגי הרכב והיא תהיה בתוקף במשך חודשי החורף עד 31.3.2011. על פי התקנה, אוטובוסים מוניות ורכב משא כבד חייבים לנסוע באורות דולקים במשך חודשי החורף בשעות היום גם בכבישים עירוניים . והמוטיבציה? הקנס הכספי עומד על 100 שקלים ו-2 נקודות.

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by 114508534,

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by ccc,

[glow=red,2,300]"אין לי מה להוכיח לאף אחד, והוכחתי את זה היום על המגרש." (אלון מזרחי) [/glow] [glow=green,2,300]"כאשר אתה משעמם את עצמך הינשא, ומישהו אחר ישעמם אותך." (דיוויד פרייס ג'ונס) [/glow] [glow=red,2,300]"ברוך המבדיל בין קודש לחול, ובין שניצל אמיתי לטבעול." (???!) [/glow] [glow=green,2,300]"זה לא שאנחנו לא מעריכים נשים אינטלקטואליות, אנחנו פשוט מעדיפים ציצים גדולים." (אלי) [/glow] [glow=red,2,300] "כל פעם שאני רוצה לקרוא ספר טוב, אני מוציא את אחד הרומנים של ג'פרי ארצ'י עומד עליו, ומגיע למדף של הספרים הטובים. (סטיבן נוריס) [/glow] [glow=green,2,300] "המאפרות במכוניות כל כך קטנות שכבר עדיף להשתין בחוץ." (דני דה ויטו) [/glow] [glow=red,2,300]"אני לא שם קונדום-…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הייי כולם אני לומד עם חבר למועד ב' ושנינו די שחכנו מלא דברים כי היינו בטוחים שיש לנו ציון טוב אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לפתור תשאלה?..... טנקס

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. יש לי גם חבר שיש לו QUAD אז איך זה שלסלקום יש רק ליבה אחת ? הם לא התיעצו עם אנשים כאן בפורום ?

17. yahoo albums אתה חייב להיות רשום אליהם כדי לצפות בתמונות ו ה page wizard מלא באגים אין לי כוח לבנות אתר

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by harry,

שמעו אני מחפש משקפיים כמו של ניאו , או סמיט ממטריקס.. מישהוא יכול לתת לי דגם של איזה חברה שאני יראה, כי אני קונה אותם מחו"ל. תודה

19. המטקבקים דיברו על התמונה הנ"ל: וזה למה לא כדאי לטקבק על מצעד הגאווה במיוחד ואם מדובר על סקס: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי קודם כל מזל טוב לכל מי שיש לו יום הולדת ( לא רק עכשיו ) ודרך אגב לי יש הים יום הולדת 2004\02\20 אני בן 12 ואחד לשנה הבאה :coolman: סתם רציתי לדעת מה הייתם רוצים ליום הולדתכם?? ( אני הייתי רוצה מחשב חדש :hideing_behind_computer: )

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MacGyver,

שלום לכולם אני מחפש איפה אפשר להשיג בארץ סיגריות בשם פיליפ מוריץ סופר לייט..... אפילו חנות שמייבאת סתם סיגריות שאין בארץ תעזור.... תודה איתן

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Sargon,

איפה כדאי לעשות הליכות\ריצות בחוץ במרכז? הבעיה שלי היא במקומות שיש או מעשנים או הרבה רכבים כי אז זה נראה לי עושה יותר נזק מתועלת. בכלל, המרכז זה פחות או יותר אחת המקומות הכי מזוהמים במדינה. נכון שהקריות מזוהמות בצורה נקודתית אבל בגלל כמות המכוניות במרכז יש כתם אדיר של זיהום אם תסתכלו במפות. אני יכול אפילו לנסוע טיפה יותר צפונה רק בשביל ללכת אם זה פחות מזוהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, מחפש קלטות וידאו לצפייה אישית בלבד של השעשועון "עשינו עסק" ששודר בזמנו בשנים 94-96 בהנחיית אברי גלעד בערוץ 2. אם מישהו בעבר הקליט או מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר אודה לכם אם תגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by Holography,

אחרי כמה פעמים ששלחו וברוב רשלנותי לא שלחתי, הגיעה מנילה חדשה. אני רוצה לשרת במגב או ביחידת בתי הסוהר (בלי כל מיני ליצניות בבקשה) פרופיל 97 וקב"א גבוהה יצא לי אני מאמין, מה אני צריך לסמן?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by חן מ,

מישהו מהפורום מתכוון להגיע? אם כן לאיזה מחזור אתם מתכוונים להגיע? אני מגיע השבוע למחזור ראשון מיום רביעי עד שישי בבוקר למי שלא יודע מה זה קצת פרטים:זה בעצם מין כפר נופש שחברת קולה מקימה באכזיב,כמה ק"מ צפונית לנהריה,שם יש ים,בריכה,מסיבות,כל מיני משחקי ספורט,עמדות אינטרנט ופלייסטישן 3 וכו' יש כמובן כל הזמן שתייה אני מאמין שקולה ופאנטה בעיקר,3 ארוחות ביום חוץ מהיום האחרון שמקבלים ארוחת בוקר ונוסעים הבייתה מגיעים לשם עם הרכבת לתחנה בנהריה,ומשם יקחו אתכם אוטובוסים למקום עצמו לחוף אכזיב זה עולה 200 שח,צריך להתארגן עם עוד 2 חברים כדי להיות בקאזה ולאסוף סה"כ 30 פקקים,ואז לשלם את ה200 שח זה בערך מה שאני יודע

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים