עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמחיריהן זולים והן אמינות. אני הולך לקנות את הרכיבים הללו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78470.msg672158#msg672158 והמפרט הוא מנועה. האם ישנן עוד חנויות טובות וזולות שאתם ממליצים עליהן? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  2. שלום, אני מחפש חנויות שמוכרות קונסולות\משחקים\אביזרים באיזור חיפה. (חוץ מבאג, אופיס דיפו וכו') תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני רוצה לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad/איוורור וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. חיפשתי בכל מיני אתרי חיפוש, אבל כל האתרים שהגעתי אליהם נותנים זיכוי כספי לחנות שלהם ספציפית, כשאני בעצם מחפש מישהו שייקנה ממני את הטונרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. יש לי איזה סרט בדיוידי,וחבל לי עליו. יש איזה חנות באיזור חיפה שיעשו לי trade? יקחו את הסרט הזה ויביאו לי סרט אחר? אפילו אם אני אצטרך להוסיף טיפה כסף

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  6. מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by IG,

אני רוצה לקנות מצלמה, אבל לא יודע איפה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. בינתיים התגובות הכי טובות זה זיגזג מחשבים. יש חנויות נוספות באזור ראשון לציון שהן מומלצות? מה דעתכם על SKYPC או DMO אני מחפש חנות שתהיה אדיבה לא רק במעמד הקנייה כמו הרשתות הגדולות. האם כדאי לקנות ברשת באג ? תודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  10. מישהו מכיר חנות טובה עם אתר אינטרנט כמובן ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. אני רוצה לבנות מארז מפרספקס רק הבעייה שאני לא יודע איפה יש חנויות\מפעלים בסביבה שמייצרים\מוכרים פרספקס מישהו יכול לתת לי שם\טלפון של חנויות באיזור רחובות ?

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות
  12. יש לי חבר שמחפש בנרות נעלי DC מסוימים והוא אומר שבEBAY ובאתר של DC אין משלוחים לארץ . רציתי לדעת אם יש חנות כזאת באיזור הצפון או שעושה משלוחים ותנו בבקשה קישור/שם / כתובת של החנות תודה!

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  13. איפה אני יכול לקנות ערכת פוקר במחיר לא מופקר? באיזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה, אשדוד

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. שלום לכולם אז כמו שכתוב אני מחפש חנות שמתעסקת במודינג וקירור שקט הממוקמת באירופה (כדי שהמשלוח יהיה זול) הסיבה שאני מחפש בחו"ל היא כי נואשתי ברכישת מוצרי מודינג בארץ,כי בארץ שלנו יש רק חנות אחת שהיא מספיק מקצועית אבל יש להם ש"ל פשוט זוועה,אז אני לא רוצה להתעסק איתם. בקיצור...אני אשמח ללינקים. תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by ביצה,

אהלן! אני מחפש חנות בגדים שמוכרת בגדים בסגנון שנות ה-70\80 כמו בקליפים של bee gees, מייקל ג'קסון הישנים, להקות הפאנק, כמו החליפות של פז ממופע שנות ה-70, סגנון ג'ון טרבולטה וכל החליפות של הדיסקו. זה הסגנון שאני מחפש: מחפש באזור תל אביב והשרון. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מאוד הגה למחשב וראיתי באייבי שהמחירים זולים אבל לא שולחים לארץ... (אני מחפש את ההגה logitech MOMO) אם מישהו מכיר חנות מארה"ב שמוכרת הגאים למחשב ושולחת לארץ אשמח אם תיתנו קישור.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. מעבד אינטל פנטיום 3.06גיגהרץ שעובד בבאס 533 ומשתמש בטכנונולוגיית הייפר טריידין

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Iko89,

האם מישהו מכיר חנות הידרו (דברים כמו אדמה, תאורה, דשן מערכות השקיה וכאלה לצמחים) בחיפה ?

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  19. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בחיפוש לחנות אמינה לרחישת ספר המדריך למתכנת ב-Visual C++ 6.0 מבקש את עזרתכם??

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני וחבר שלי החלטנו לעבוד על האוטו שלא קצת. אנחנו מחפשים חנות בסגנון אוטו דיפו,רק לא כל כך יקרה. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by Dano,

אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  22. ערב טוב אנשים טובים.. רציתי לדעם אם מישו פה מכיר חנות טובה אמינה וזולה בסביבת רמת גן.. אני מחפש לקנות מחשב דיי פשוט לאמא שלי.. מחשב משרדי.. דיי ממוצע רק שיהיה חזק... אני מחפש חנות טובה בסביבה שלי.. או אפילו איזה אתר מומוצלץ שאפשר להזמין ממנו.. תודה מראש.. אלון !

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. Started by LIOR1994,

קניתי אתמול חולצה של ברצלונה ללא מספר אני מחפש חנות שאפשר להדפיס עליה שם ומספר באיזור רמת גן תל אביב תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.