כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול לקנות ערכת פוקר במחיר לא מופקר? באיזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה, אשדוד
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב אני מחפש חנות שמתעסקת במודינג וקירור שקט הממוקמת באירופה (כדי שהמשלוח יהיה זול) הסיבה שאני מחפש בחו"ל היא כי נואשתי ברכישת מוצרי מודינג בארץ,כי בארץ שלנו יש רק חנות אחת שהיא מספיק מקצועית אבל יש להם ש"ל פשוט זוועה,אז אני לא רוצה להתעסק איתם. בקיצור...אני אשמח ללינקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש חנות בגדים שמוכרת בגדים בסגנון שנות ה-70\80 כמו בקליפים של bee gees, מייקל ג'קסון הישנים, להקות הפאנק, כמו החליפות של פז ממופע שנות ה-70, סגנון ג'ון טרבולטה וכל החליפות של הדיסקו. זה הסגנון שאני מחפש: מחפש באזור תל אביב והשרון. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מאוד הגה למחשב וראיתי באייבי שהמחירים זולים אבל לא שולחים לארץ... (אני מחפש את ההגה logitech MOMO) אם מישהו מכיר חנות מארה"ב שמוכרת הגאים למחשב ושולחת לארץ אשמח אם תיתנו קישור.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 3.06גיגהרץ שעובד בבאס 533 ומשתמש בטכנונולוגיית הייפר טריידין
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנות הידרו (דברים כמו אדמה, תאורה, דשן מערכות השקיה וכאלה לצמחים) בחיפה ?
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בחיפוש לחנות אמינה לרחישת ספר המדריך למתכנת ב-Visual C++ 6.0 מבקש את עזרתכם??
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני וחבר שלי החלטנו לעבוד על האוטו שלא קצת. אנחנו מחפשים חנות בסגנון אוטו דיפו,רק לא כל כך יקרה. יש הצעות?
-
-
אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים טובים.. רציתי לדעם אם מישו פה מכיר חנות טובה אמינה וזולה בסביבת רמת גן.. אני מחפש לקנות מחשב דיי פשוט לאמא שלי.. מחשב משרדי.. דיי ממוצע רק שיהיה חזק... אני מחפש חנות טובה בסביבה שלי.. או אפילו איזה אתר מומוצלץ שאפשר להזמין ממנו.. תודה מראש.. אלון !
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לפני עשר שנים הייתי (פעם אחת) בחנות בעלת מבחר עצום של דיסקים של רוק קלאסי כמו : led zepplin doors iron maiden pink floyd black sabath ועוד ועוד אבל כיוון שהייתי רק פעם אחת שמה ולפני עשר שנים , אין לי מושג איפה היא נמצאת או איך קוראים לה יש לציין שהיא הייתה זולה בטירוף(30 ש"ח לדיסק מקורי) , מישהו מכיר אותה או האם מישהו מכיר חנות דומה לזאת ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קניתי אתמול חולצה של ברצלונה ללא מספר אני מחפש חנות שאפשר להדפיס עליה שם ומספר באיזור רמת גן תל אביב תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מעבד כרטיס מסך לוח וזכרונות. מישהו מכיר חנות טובה וזולה ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפו אני יכול למצוא בארץ חנות שמוכרת פסלוני דרקון ( + חרבות)? הינה לינקים לדוגמא: http://cgi.ebay.com/TWO-DRAGONS-FIGHTING-ON-TREE-FIGURINE-STATUE-DETAIL_W0QQitemZ170369467889QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27aacfc5f1&_trksid=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.com/ARMORED-DRAGON-ON-SWORD-FIGURINE-STATUE-MYTH-FANTASY_W0QQitemZ320408255580QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a99d1fc5c&_trksid=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.com/DRAGON-KEEPER-HOLDER-STATUE-FIGURINE-NEW-BEAUTIFUL_W0QQitemZ330350498708QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4cea6c9394&_trksid=p3286.c0.m14
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מקצועית ולא יקרה להחלפת המסך של הפלאפון והחלפת כל הפאנל (האוסינג) של המכשיר לאחד חדש. איזה חנות מומלצת יש לכם להמליץ? באיזור הדרום יש את BESTMOBILE, ובמרכז בתחנה המרכזית החדשה אני זוכר את החנות מול ה"מודיעין".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שכבר יש לי מפרט למחשב, אני מחפש המלצה לחנות מחשבים באזור חולון-ראשון. דרושים מחירים טובים ושירות איכותי ומבין. על מי אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי 350 דולר ואני רוצהל קנות איתם אונזניות , אמקס 510 , ופאנק עכשיו אני לא מצליח לראות איך אני בוחר לשלוח לישראל אם אפשר אז לרשום אם אי אפשר אז אפשר בבקשה לינק לחנות ששולחת מוצרים לארץ ויש להם את המוצרים שרשמתי למלעה במלאי ? גם כן אין אני משלם להם כרטיס אשרי ? רצוי גם כן חנות שהתנסתם איתם תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר'ה, מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש חנות אמינה (שלא מרמה עם החלקים כמו פנדה) עם מפרט רחב של רכיבים ועדייף שתיהיה דיי זולה באיזור ת"א. למישהו יש המלצות אולי? שמעתי על PCLogic, האם הם טובים? מישהו קנה אצלם והוא מרוצה? אם אפשר כתובת, טלפון ואתר או איימייל אם יש. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש חנות איכותית שמוכרת מוצרים טובים(גם מוצרי מודינג) בחדרה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-