עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

יש שיר בסגנון שמזכיר מאוד את השיר הזה [שמים אותו בד"כ בסרטוני אסונות טרור כמוזיקת רקע] מישהו יודע מה השיר? עריכה : הכוונה היא לקטע שמתחיל אחרי 1:23 שניות

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק באימיול?<

3. Started by Mor Abergel,

שיהיה לכולם לילה טוב, שבת שלום וחג שמח (: סעו בזהירות בכבישים! מלאך המוות נמצא בדרכים שלנו בחודש האחרון!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה או מכיר או סתם עכשיו מחפש ומוצא במקרה מחקר שבודק את ההבדל בפגיעה בראייה בין עבודה ממושכת מול מסך LCD למסך CRT. ידוע כי ישנו הבדל וישנם מסכים שמצריכים מאמץ יתר לעבודה עימם וכאלה עם פחות, שאלתי האם מישהו מכיר מסמך מחקרי שכזה שמצביע על הבדלים בריאותיים לעין. תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Yehudaa,

?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by evman007,

שמעתי אותו באוטו ברדיו לפני כמה ימים בערב,אין לי מושג איך הוא הולך,אני רק יודע שזאת בחורה שרה אותו והוא שיר עצוב/שקט כזה והיא אומרת הרבה-"בואי אליי".... חבר אמר לי דין דין אביב,אבל לא מצאתי בין השירים שלו. תודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by qoqomun,

אהלן, מציקה לי נזלת, שלא משנה כמה אני מקנח את האף, זה לא נגמר - אולי יש לכם עצה, משהו שיעזור, שיקל לפחות? אין לי ברגע זה טיפות אף, אז אולי איזו "תרופת סבתא"? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by cleric,

מחפש בנרות שם של שיר שרץ לאחרונה בגלגל"צ , השיר באנגלית אבל הוא של יוצרים (או מפיקים?) ישראלים, תמיד מציינים את העובדה הזאת לפני השיר, לא ממש קלטתי את השם, משהו עם mosaic . זה שיר שמשלב קצת אלקטרונית וקצת רוק, משהו נחמד, לא ממש זוכר משהו מהמילים... תודה לעוזרים מצאתי! הוא נקרא Mosaic Project - Rhytm by rhtym למי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by qoqomun,

:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Interl-Conore,

מעיפים Zone Addict's??? תודה

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  11. אני שואל את זה כי אני רוצה למכור אותו במקום אחר ולא ב - TRADEZONE באתר אלא במקום בו האנשים מבינים פחות בחומרה כדיי שאני אוכל למכור אותו במחיר טוב.

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by Gohan,

יש לי מחבט טניס שנקראו לו הגידים, מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמחליפה גידים? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 9k צפיות
  13. Started by manganga7,

שלום. משעמם לי ב-MP3 ואין לי מושג מהם השמות של השירים היפים שיש. אז אם מישהוא יכול לכתוב לי שם של שיר שהוא אוהב,יפה וקצבי אז זה ייתקבל בברכה (רצוי מהתקופה האחרונה שלא יהיה משהוא משנות ה-90).

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by ciauai,

מתי נכנס שבת? ויוצא שבת?

15. Started by Crown,

;D ובמקרה היה בקומה השניה...

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by surfface,

הפעם על אסון התאומים , http://allabout-sp.net/season10/1009.php

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by compman112,

שלום, בזמן האחרון יצצאו המון עונות חדשות, וכמו כן סדרות חדשות. אם יש סדרה חדשה שאתם רואים שהיא מומלצת לפי דעתכם, תרשמו אותה, מידע קטן ואם היא שווה צפיה. אני ממליץ על נמלטים, העונה ה2 ממש ממש טובה. ואבודים שממש ממש מותח בעונה ה2. 4400 עונה שלישית נחמדה .

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. Started by isotop6,

האם יש פה אפשרות בפורומים להירשם לנושא ככה שהוא ישלח הודעה למייל כאשר מישהו הגיב לנושא מסוים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by xyo,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1057078 2 שאלות מה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by silky,

אהלן ולילה טוב(מה אני עושה פה יש לי מבחן עוד 4 שעות???) בכל אופן, אני רוצה לקנות את הפריט שבכותרת* שראיתי ב EBAY וזה יוצא משהו כמו 30 דולר כולל משלוח. מה שאני רוצה לשאול זה: האם הוא משמש רק לשיחות עם SKYPE, או יכול לשמש גם לתוכנות VOIP אחרות(MSN, PALORE, ETC.) * מתאם בין טלפון רגיל(RJ11) לVOIP במחשב (דרך USB) , המוצר קיים במגוון חברות.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by תחמן מתימן,

שלום אני מעביר מלא קבצים, רציתי לדעת האם השימוש בבלוטופ עולה לי כסף?

22. Started by Axel Foley,

כל הכבוד לנבחרת הצעירה של ישראל, עלתה לגביע אירופה. כל הכבוד :yelclap: :yelclap:

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by redti,

למי שלא יודע התחילה העונה השנייה של נמלטים בפרק האחרון ראיתי משהו מוזר.. שאחד הדמויות שקטעו לו תיד עם הגרזן השיג טיפול רפואי שבסופו היד חוברה הזרימת דם והעצמות חוברו והיד שלו כאילו חזרה לפעול.. דבר כזה הגיוני.. ? נ.ב היד הייתה בהקפאה נניח כ 10 שעות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.