עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

מה קורה??? אני סטודנט עכשיו , וכל העבודות שמצאתי חיביים לעשות בהם קורס למשך חודש ואי אפשר לא ללכת בימיי הלימודים .. זה מבאס אז רציתי להתיעץ איתכם , איזה עבודות אתם מכירים שלא צריך בהם קורס או אם יש קורס אז לא לזמן כזה ..?? תודהה

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by DOGMA,

http://www.dumpalink.com/media/1130172899/Fox_Facts

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by alex.turovsky,

ספרו על מור"קים(מורשת קרב) מהעבודה שהתגובה היחידה להם תהיה: אני אתחיל. לקוח גדול מאי שם בעולם: "שלום. התחלנו התקנה של מוצר X שלכם והכל הלך בסדר גמור. באמצע ההתקנה עשינו Log Off ו-Log On מחדש (אבל מהר!) וקיבלנו שגיאה בהתקנה. המוצר שלכם לא עובד, איך אנחנו מתקנים את ההתקנה? זה דחוף!!!" אני: "שלום. הפתרון לבעייתך היא להתחיל את ההתקנה מחדש אבל באמצע ההתקנה לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר מחדש (אבל מהר!)." סופ"ש נעים לכולם

4. Started by HeaT-SinK,

אני בבית כי לא היה לי כוח ללכת חוץ מזה שזה יום קצר וחוץ מזה שיש לי מחר טיול שנתי

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by Nahum2,

אני רוצה שאוכל לעבוד על המחשב שלי בתצורה המלאה שלו גם בבית שלי וגם של החברה. זה I7-870 עם HD6950. (משחקים/פיתוח) עלו בדעתי שניאפשרויות: *הראשונה לרכוש מחשב נוסף דומה ביכולותיו לבית של החברה לעשות תחנת עגינה לכונן הקשיח. ואז להתנייד רק איתו. *האפשרות השניה היא למכור את המחשב שלי ולרכוש מחשב נייד יקר. האם יש אפשרויות נוספות? מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by roy_BB,

קוראים לזה ביטבוקס וזה דיי חדש לי...מה אתם אומרים? http://media.putfile.com/13-6-07

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

שימו לב לתאריך שרשום באתר: "יום שני, 01 ביולי 2002" התאריך הזה מופיע בעוד כמה אתרים. מוזר...

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  8. זקוקה לעזרה לגבי חשבון הYOUTUBE לאחרונה הופיע אצלי בערוץ פריצה חדירה ?בדף הראשי של הערוץ נכתב שאני הוספתי סרטון חדש למשהו שנקרא AMMAN וגם oriyaz הוסיף סרטון חדש ל-another playlist (לפני 2 שבועות) אני לא ביצעתי את הפעולות האלה,אין לי קשר לסרטון,וזו כבר הפעם השניה שזה קורה אותו סירטון אותם הודעות מטעות,לאחר שבפעם הראשונה מחקתי זה שוב חזר.מה זה? האם מכיוון שכך אז גם חשבון ה GMAIL שלי אינו בטוח לשימוש(שכן החשבונות מקושרים) הנה לינק לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/oriyaz הסרטון .sharon harosh goes wild לא קשור אליי ולא הוספתי אותו. וגם המסך מהבהב לרוב לא רואים ברור. אשמח לעזרתכם מה אפשר לעשות תודה,אור

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. היום קיבלתי מכתב מהצבא שבוא הם כותבים שאני מועמד למודיעין פרוייקט "גאמא". מישהו שמע על זה? זה טוב?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by ofekd23,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בהכנה לראיון עבודה זאת הפעם הראשונה שלי ואני לא מוצה שום אתר שיש בו שאלות שיכולים לשאול אותי בראיון עצמו אם מישהוא עשה ראיון כזה יודע על שאלות ששואלים ויכול לתת לי גם תשובות תודה רבה אם משהוא מכיר שאלות שיכולת לעזור לי הוא פקודות cmd תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

פתחתי ת'רד כזה לפני כמה זמן ענו לי על כמה שאלות נוביות אבל רציתי לשאול יותר על הקטע של הסדר יום כמו מה עושים כל יום אחרי הריצה ב6 בבוקר מטווחים? ניווטים? מה עוד? מתי יושנים ואיך המקלחות שם ?

12. Started by raiman1,

קראתי בויקיפדיה ומארק צוקרברג הרוויח יותר מ-7 מיליארד דולר בזכות הפייסבוק. שאלתי היא ממה הוא עשה כ"כ הרבה כסף?? (זה לא נראה לי הגיוני שהוא עשה את כל זה מפרסומות...)

13. Started by AndreY`,

אני לא יודע למי לפנות, ואני תקוע במקום קניתי Battlefield 3 לפני כשנה שנתיים בחשבון אוריגין, הכל היה מצוין טוב ויפה עד שלפני כשבוע רציתי לשחק במשחק הזה שוב כמובן שהורדתי את התוכנה, נכנסתי ליוזר ואז אני רואה שאין לי את המשחק בהיסטוריה של המשחקים אף שם המשחק אינו קיים והכל כאילו לא היה..יש לי את הסיריאל במייל, וכל פעם שאני מכניס אותו לאוריגין מן הסתם שהוא כותב לי שהוא בשימוש ניגשתי לפורומים שלהם וכדי להתחבר לפורום צריך להשתמש ביוסר של האוריגין, וזה כל פעם כותב לי service unavailable גם כשאני מנסה לפנות לשרות לקוחות ולתמיכה כלום לא עוזר ואין לי לאן לפנות..כל עזרה תתקבל בברכה כי אני מרגיש שפשוט דפקו אותי

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by TOMY-BOY,

בכמה שנים האחרונות הצלחתי לאסוף כמות דיסקים גדולה אשר אין להם שימוש, חשבתי שיכול להיות ממש נחמד לעשות איזה קיר של דיסקים או לבנות מהם משהו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות.. נ.ב: מדובר בכ-300 דיסקים. דוגמא חביבה עם ספרי:

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  15. מישהו יודע משהו על המדור הזה? העיסוק שם הוא מחשבים ומתחלק לכמה תחומים עיקריים, חומרה...ERP... ועוד... מישהו משרת שם או מכיר את המדור הזה?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  16. להבנתי בחנות של אפל אחריי שאתה ממלא את תופס הW8GEN או איך שלא קוראים לזה, אפל כבר דואגת למיסוי? או שזה רק המיסוי מצד ארה"ב ואני צריך גם לדווח בעצמי על המיסוי לישראל? יש מיסוי גם מארה"ב וגם מישראל? בערך כ30% מהרווחים מוחזקים בארה"ב בשביל מטרות מיסוי, לא סגור מה זה אומר. אם באפל המיסוי כבר מטופל על ידי החברה, באמאזון אני לא סגור. כיום אמאזון רק שולחת צקים כתשלום לתושבי מדינת ישראל, גם באמאזון ממלאים את אותו התופס האמריקאי, אבל כשאני מפקיד את הצק האם אני צריך לדווח לרשות המיסים הישראלית או שאמאזון כבר לוקחת את זה בחשבון באמצעות התופס W8GEN שמילאתי?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by R0ck,

Junkie XL And Don Davis - Red pill, Blue Pill 8:58 הווקאלז החריפים של לורנס פשבורן בטראק פרוג. טראנס לא רע בכלל בכלל...

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by ChrisBrown,

רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by mc_elad,

כולם מכירים פוקר\21\מלחמה..... אני מחפש משחקים שיהיה כיף לשחק אם חברים...(גם משחקי חשיבה זה נחמד...) בבקשה תגיבו..

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by rbu99fm,

מישהוא קנה פעם משהוא מחו"ל במשלוח??? יש איזה חנות מומלצת? תוך כמה זמן זה מגיע? האם יש איזה מס מיוחד שצריך לשלם בנוסף למחיר המוצר+המשלוח??? תנו עצות+ אתרים מולמצים לקניית חומרה???

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by subarel,

מה שיש לי: Bjork - Bachelorette Bjork - Big Time Sensuality Bjork - Cocoon bjork - hidden place Bjork - Human Behaviour Bjork - Hyperballad Bjork - It's Oh So Quiet Bjork - Joga Bjork - Pagan Poetry Bjork - Play Dead Bjork-Army Of Me Bjrk - All Is Full Of Love שאת Pagan Poetry, הכי אהבתי.. פושט יצירת מופת, ממליץ בחום... וגם , שהוא פשוט מדהים.בבקשה בלי ספאם ושטויות........ אם מישהו ראה משהו מעניין שלה (למרות שכמעט כל דבר שלה מעניין) אני אשמח לשמוע..

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. יותר נכון סוחרי סמים ומפתחי תוכנות אבל לא היה לי מקום בכותרת

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by slim_shady,

ראיתי את זה בפורום אחר ופשוט נקרעתי מצחוק!!!! חייב לשתף אותכם!!! Hey, I was wondering if you had any time to spare, maybe we could fall in love Do you know karate? Cuz your body is kicking. If your left leg was Thanksgiving and your right leg Christmas, can I visit you between the holidays? Wanna play army? I salute, and you blow the hell out of me Do you have a mirror in your pocket, cos I could see myself in your pants. i sprayed axe all over myself. jump on me now Sooo, hey. Guess what. I got money I'm English. Do you have any English in you? Would you like some? My face is leaving in 10 minutes. Be on it. I'm tired.... Sleep with me. Come over and sit on m…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים