כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
כולם מכירים פוקר\21\מלחמה..... אני מחפש משחקים שיהיה כיף לשחק אם חברים...(גם משחקי חשיבה זה נחמד...) בבקשה תגיבו..
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ואני לא מתכוון אלטע זאכן,ולא יד שנייה, ולא הומלס,ולא המכרז הישיר! תודה!
-
לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש... העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים. בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו). קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא: ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3 בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!! תנו פידבק גם כאן בפורום. תודה רבה, אתם לא תצטערו.
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הדגם של המכשיר DR7622W לפי מה שאמרו לי עדכון הקושחה אמור לתת אפשרות של כתוביות בעברית בבקשה תביאו לי לינק
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי ב20 מיונים לגמא. למישהו יש מושג איך ניקראת תחנת הרכבת בה אני צריך לרדת? כי אני אפעם לא זוכר.
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.waytoblue.com/media/video/the_real_simpsons_850k.wmv :lol:
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=hwYxRGV-kBc שצאק מחרבן יוצא ברוס ל שהכלב הזה מחברן יוצא צאק.. עריכה: לא יודע אם מותר לפרסם פה אבל מצאתי אתר שמראה איך הכלב הזה אוכל כל פעם לפי התור: פיטבולים, רוטווילרים..
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
מקרה קשה של רמזור תמים שבמקרה נח לו .... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה עם סרטוני אנימציה מדהימים באיכות מטריפה. הכתובת היא http://www.ninjai.com/chapters.php. תצפו ותגידו את דעתכם! מומלץ מאוד
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איזה אתרים? איפה? אני מדבר על תוכניות מהארץ ומחול
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי אני עושה סרט גדול לבית ספר במסגרת מגמת תקשורת, הסרט שאני מכין מורכב מסיטיואציות שהשחקן נכנס בהן לפלאשבאק. בהרבה סרטים שהשחקן נכנס לפלאשבק יש פייד מהיר ללבן ובום כזה (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם אחרי בדיקה בטחונית בשדה התעופה (אחרי שהרדיסק ודיסקים עוברים קרינה במכונה) יכול להיגרם להם נזק? עריכה: להם שונה לחלקי מחשב - שיהיה ברור מה אתה רוצה לשאול. נא להקפיד על כותרת ענינית וברורה בפעם הבאה.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חבר'ה מה אתם עושים בשעות הפנאי מציקים לשכנים? סופרים את החול בים? אוו שמנסים לקפוץ על רגל אחת ולגרד בתוסיק.! חחעע סתםם צוחק איתכם תגוסות שלכם!?
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
-
באילו קהילות בחו"ל אתם חברים ואיזו הכי איכותית ומרובת משתמשים ועונים שם מהר ויש תעבורה גבוהה כמו פה? מה הכי מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ספרו על מור"קים(מורשת קרב) מהעבודה שהתגובה היחידה להם תהיה: אני אתחיל. לקוח גדול מאי שם בעולם: "שלום. התחלנו התקנה של מוצר X שלכם והכל הלך בסדר גמור. באמצע ההתקנה עשינו Log Off ו-Log On מחדש (אבל מהר!) וקיבלנו שגיאה בהתקנה. המוצר שלכם לא עובד, איך אנחנו מתקנים את ההתקנה? זה דחוף!!!" אני: "שלום. הפתרון לבעייתך היא להתחיל את ההתקנה מחדש אבל באמצע ההתקנה לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר מחדש (אבל מהר!)." סופ"ש נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל מזל טוב לאתר על העיצוב החדש, חמוד ופרקטי. אני פותח את הדיון הזה בתור סוג של פנייה למפעילי האתר. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ביחד עם התוסף ABP שמעיף את כל הפרסומות, אבל לאחר שראיתי את העמוד שמבקש לנטרל אותו פה וקראתי את ההסבר ניטרלתי אותו. עד עכשיו הפרסומות היו דיי מציקות אבל נסבלות, משום מה במעבר לעיצוב החדש, הן הרבה (!!!) יותר מפריעות. עוד דבר ששמתי אליו לב שהם ממש מאיטות את כל הניווט באתר (והאתר איטי בכל מקרה)... אז בעצם מה שאני מנסה לומר...תעשו עם זה משהו, מצד אחד אני יכול להפעיל מחדש את ה-ABP (מה שכן עשיתי בינתיים) ופספסתם עוד גולש שיראה את הפרסומות... אני מניח שיש פה עוד כאלה שזה מפריע להם. קחו לתשומת לבכם, דוד.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-