עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני חושב על להתחיל ליצור סרטונים על המשחק GTA 4, אז אני מתחיל לעשות דיונים בקרב כמה פורומים ישראלים/אמריקאיים, ככה שאני אדע מה הכיוון שרוב הקהל שלי יאהב, אז אני חושב על סרטונים קצרים יחסית, עם מדי פעם עלילה קטנה (?), שתתן רקע על הסרטון. אז קודם כל, הסרטון שאני אראה פה, נהנתם לצפות בו? אם לא, מה היה חסר בסרטון (בכלליות)? האם אתם רוצים לראות בעתיד עוד סרטונים בסגנון? קישור לסרטון: http://www.putlocker.com/file/4B08F128B8F5FEEB

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by *BYZ*,

אהלן, הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק של החומרה למחשבים נייחים הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים של אינטל וכרטיסי מסך חדשים של nvidia אז רק רציתי לשאול אם כדאי לבנות מפרט בחודש הקרוב או בעוד 3 חודשים?? התקציב שלי יהיה 5-6K למשחקים (כרגע אני לא צריך מפרט... אני צריך קודם לבדוק ת'שטח)

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  3. http://www.politicalcompass.org/test מבחן נחמד שמצאתי...לא מושלם אבל עדיין די מעניין. אז איפו אתם עומדים? אחרי שתעשו את השאלון תגללו למטה ותקבלו תוצאות על ציר ה X ועל ציר ה Y תעתיקו את התוצאות. התוצאות שקיבלתי: Economic Left/Right: 6.25 Social Libertarian/Authoritarian: -3.54

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  4. ההיא מהפרסומת שהיא באה למסיבה ואז הילד רואה אותה ופתאום שם לב שזאת אימא שלו .. תודה

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by XDude,

עכשיו ראיתי אותו דרך YES!! סרט טוב!!!!!! לאורך כל הסרט יש שירים יפים!!! מישהו יודע איך אני יכול להשיג את רשימת השירים שבסרט??

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by Doctor Robert,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=374390&sid=127

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  7. אממממ הציעו לי לשדרג את המכשיר שלי .. בגלל שאני לקוח ותיק ויש חשבון גבוה וכל זה ... בכל מקרה יש לי עכשיו samsung 540 מתפרק כזה ... (הבטרייה לא מחזיקה יותר מיום , בעיות במכשיר עצמו ועוד ועוד ) לאיזה מכשיר (רק חברת פלאפון ) אתם מציעים לי לשדרג ? אני מחפש מכשיר שיכלול הרבה איכסון לספר טלפון , שהבטרייה שלו תחזיק יותר מיומיים אחרי טעינה מלאה , ואם יש אז MP3 יהיה נחמד (למרות שזה לא הכי משנה לי ) נ.ב אני לא הולך על פלאפונים של TELIT .. לשני האחים שלי היו כאלה והם התפרקו תוך כמה חודשים ... תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  8. בעעעעעעע לבעלי האתר תפסיקו להיתנהל בחובבניות כי אתם לא ....חבל מאוד :pissed: :pissed: http://img104.imageshack.us/img104/9941/12319mu.jpg מקפי .....חולה עליך

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן פרויקט שהוא בעצם אמור להוות אולם ענקי בתלת מימד אליו יוכלו להיכנס אתם הגולשים. כמובן כל מי שנכנס ייראה בתור דמות תלת מימדית, יוכל לצוטט אחד עם השני. כמובן לא פירטתי פה את הכל..אני מתכנן עוד הרבה פרטים ואפשרויות כמו מנוע של תנועות מימיות, אפשרות לשבת על רהיטים ועוד ועוד! לא הכל כל כך פשוט איך שזה נשמע! הרי צריך גם לדאוג לתוכנת הadmin אשר דרכה יהיה אפשר לנהל את כל החדר הזה.. עוד נקודה חשובה שכל העסק הזה צריך להיבנות בגראפיקה טובה! (לא כמו icity למשל, משהו שדומה יותר לsims 3D ) ועם רמת פירוט גבוה יחסית! כמו שאני מבין אי אפשר לשלב כזאת תוכנה במסגרת של דפדפן אינטרנט וזה אמור להיבנה בתור אפליקצית מולטיפלייר ברמה של משחק (תקנו אותי אם אני טועה). אני בנאדם ריאלי, …

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  10. תודה.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  11. נשאר רק לאחל לכותב לחלות גם כן בסרטן, כדי שאז כולנו נוכל לצחוק. http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=720496

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by דניאל52,

http://www.neatorama.com/index.php?s=spiders

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  14. מישהו בפורום מכיר חנות אמינה באזור המרכז שמקבלת תשלום בהמחאות. אם השאלה שלי נוגדת את חוקי הפורום, אז תשלחו לי בפרטי.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by First Squad,

לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  16. שלום רב, ביום חמישי הקרוב אמור להיערך משחקה ההיסטורי הראשון של קבוצת מכבי נתניה בגביע אופ"א. לצערי, היום פורסם בכלי התקשורת על כך שהמשחק לא ישודר ע"י ערוצי הטלוויזיה בארץ. חוג אוהדי מכבי נתניה פתח בעצומה הקוראת לשידור המשחק בארץ לטובת אלפי האוהדים של הקבוצה. כתובת העצומה הוא http://www.atzuma.co.il/petition/maoralfasi7/2/ באתר "עצומה". נכון לעכשיו מספר החותמים הוא קרוב ל- 500 כאשר העצומה החלה רק לפני שעות מספר ואוהדים של שלל הקבוצות בארץ כבר חתמו. נשמח אם תצטרפו ותחתמו על עצומה זאת ותעזרו לאלפי אוהדי נתניה ברחבי הארץ לצפות במשחק ההיסטורי הזה. בתודה מראש, חוג אוהדי מכבי נתניה

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by redti,

אין פה סובלנות כדי לעזור לבן אדם אני מבין אז אני אסביר את עצמי.. שמעתי שקיימת פרוצדורה של החלפת תאריכי גיוס..אני מתגייס במרץ ואני מאוד רוצה נוב'..$$ אם יש 2 אנשים שמוכנים לזה שידברו איתי בפרטי.. ובשביל הדיון ..שלא ינעל את זה עוד מנהל חסר סובלנות.. מה אתם חושבים על גיוס מרץ? איסיקיו שלי: 238793795 פלא' : 0505578975

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  18. אהלן, אין לי מושג איפה לכתוב את ההודעה הזו, אז אני כותב אותה פה. מצטער אם זה לא המקום. יש דיונים אשר השתתפתי בהם בעבר, ואין רצוני יותר לראותם בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". האם יש דרך כל-שהיא לא להציג אותם יותר?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  19. HWZONE, חוק העישון החדש עדיין בסכנה - אנו עדיין זקוקים לעזרתך! נדחתה ליום רביעי הזה ההצבעה על הצעתו הגרועה של חה"כ צבי הנדל (איחוד לאומי-מפד"ל). יש לקרוא לחברי הכנסת ולסיעות הבית להתנגד להצעה של חה"כ הנדל! כבר שלחת לחברי הכנסת בשבוע שעבר? - תודה ויש לנו בקשה נוספת - פרטים בסעיפים 3 + 4 להלן. לא יצא לך לשלוח? - יש לך כעת הזדמנות נוספת. שיא החוצפה: אף סיעה בכנסת (לבד מחד"ש) לא דאגה לחייב את חברי הכנסת שלה להצביע נגד החוק - כולל המפלגה לה הצבעת! טענותינו בראשי-תיבות נגד הצעתו של חה"כ הנדל: ההצעה הנה פשטנית, תמימה ומזיקה ההצעה גורמת להפליה ההצעה פוגעת בזכויות העובדים ההצעה מפירה אמנה בין לאומית ההצעה תמנע צמצום כמות המעשנים בישראל בעלי אינטרסים כלכליים צרים הם המניע של ההצע…

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  20. יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by Master Boo,

http://www.thinkgeek.com רציתי להזמין משהו בעזרת MasterCard, אבל כשהגעתי לשלב האחרון של לאשר את ההזמנה קיבלתי שגיאה. שלחתי להם מייל, אבל לא נראה כאילו הם מתכוונים לטפל בזה. חשוב לציין שכל הפרטים שהזנתי שם נכונים, נבדקו שוב ושוב, ואותו כרטיס שימש להזמנות מחו"ל באתרים אחרים. השגיאה שאני מקבל: An error occurred trying to submit your information to our credit card processor. Please double check that your billing address and phone number are correct. NOTE: Every time you click Place Order, your bank places a hold on the funds in your account. Please call us at 888-433-5788 to place your order by phone if you continue to have problems placing your order. למישהו יצא להזמין מ…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  22. היי לכולם חברת און טור מארגנת חבילת הופעה להופעה של רמשטיין ב-25/11 (23/11-28/11) 5 ימים שכוללים מלון על בסיס חצי פנסיון טיסות ומיסי נמל+ העברות מהנמל למלון+אולי מהמלון לאולם ביום ההופעה וכרטיס כניסה להופעה (כרטיס עמידה שניתן לשדרג לעמידה קרוב לבמה בתוספת של 85 יורו) עלות החבילה היא 675 יורו ( רק הכרטיס עולה יותר מ-100 יורו) לאדם כאשר צריכים להירשם שני אנשים לפחות במחיר חבילה זה וכרגע חברים שלי לא ממש מעוניינים להצטרף אלי ולהירשם לבד זאת עוד תוספת של 195 יורו לחבילה מה שמייקר את העסק. ויש לי את ההזדמנות לטוס כך שחבל לי לפספס את ההופעה לכן אם יש כאן מישהו שמעוניין גם לטוס להופעה ולהירשם איתי ביחד אני מאד אשמח או שאם כבר מישהו נרשם לבד או עם עוד אנשים אני אשמח גם להצטרף אפ…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכל הנמצאים :xyxthumbs: יש לי בקשה קצת מוזרה , אבל זה בשביל מטרה נעלה : 5 נקודות בונוס לקורס שהחברה שלי עושה במסגרת הלימודים שלה . הקורס הוא בשיווק ברשת , ומדיה דיגיטלית, והמרצה הפסיכופט שלהם הפיל עליהם משימה : לפתוח חשבון טוויטר , ולמי שיהיו הכי הרבה עוקבים , אותו אחד יקבל בונוס חביב של 5 נקודות לציון הסופי של הקורס . אז במשימה הראשונה עמדנו , פתחנו בבוקר חשבון חדש , ועכשיו המשימה השנייה : עקבו בהמוניכם אחרי החשבון שלה https://twitter.com/lady_in_purple מי שיש לו , ומי שאין לו , אשמח לכל אחד שפשוט יוכל להוסיף אותה . תודה על שיתוף הפעולה !

24. Started by RGod,

שלום חברים ,מבקש המלצות לסרטים טובים -קומדיות ,דרמות פעולה וכו תודה !

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.