כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
heya מישהו מכיר אתרים (עדיפות לישראלים) בנושא שיפור מכוניות ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שקנה או התנסה בידית הזאת, האם יש הבדל משמעותי בינה לבין הידית הלא רוטטת?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כל פעם אני קונה חולצה חדשה והופ אחרי פחות משבוע יש כתם, אני לא מבין מאיפה הוא צץ אבל יש כתם! משהו מכיר תכשיר טוב נגד כתמים על חולצות? ???
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כי סגרו את הLH וכנראה זה יהיה לתמיד...באסה להם..ולי... עכשיו יש אתר בסגנון כזה של הורדות..(בלי לינקים=חוקי...אבל עם האש.??..או שם יחודי שדרכו אפשר להגיע לסרט המדויק..)
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהרבה כסף הולך על מי שתיה, יוצא לי בערך 3 שישיות מים בשבוע שזה 12 שקל לאחת, סך הכל יוצא בחודש בערך 150 שקל רק על המים אז לאחרונה עלה הרעיון לקנות בר מים. בעיקרון אני מחפש משהו שלא ממש יקר, מים נקיים כמובן- אני לא רוצה לשלם ולשתות מי ברז. יש את הברירת מחדל שזה תמי 4 המוכר, שמעתי עליו דברים טובים ומהתנסויות בהמון מקומות הוא דיי נוח. בנוסף יש את אלקטרה בר, איזה מהם עדיף? איזה מכשיר נותן את המים הכי נקיים? אני אשמח לקבל פירוט והצעות לגבי הבר- תודה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-IP-Internet-Pan-Tilt-Dual-Audio-Camera_W0QQitemZ320422164879QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9aa6398f&_trksid=p3286.c0.m14 האם תהיה בעיה להכניס אותו לארץ? כמה מכס יש על מחשבים וציוד הקפי?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לכל האחים היהודים שלום !!!! פתחתי לא מזמן עסק למחשבים שירות ותיקונים ( בעיקר שירות ) לא סחר של חלקים . ניתקלתי בבעיה רצינית אם אני זול אני לא מרוויח ואם אני יקר אני לא תחרותי מה לעשות ? ניתקלתי במחירונים שונים באינטרנט למשל : YNET - טכנאי מחשבים: ביקור: 150-100 שקל התקנת מערכת הפעלה: 300-150 שקל התקנת ציוד הקפי: 150-100 שקל לשעה בדיקת מחשב נייד - 100-130 שקלים בדיקת מעבדה: 130-100 שקל החלפת ספק (לא כולל ספק) 100-130 שקלים. ואתר פלוני - http://www.technaipc.co.il/price.php דרך סריקה בגוגל . אני אשמח אם אחד הבכירים בפורום יעזור לי להרכיב מחירון אטרקטיבי של שירות כדי למשוך הרבה לקוחות ! בקשר לחלקים אני יודע מראש שאין לי סיכוי להתחרות עם הגדולים וזה יהיה החלק המשני של העסק…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
מי כאן עובד ובעודו בתיכון? ובמה? ואיך הגיע לעבודה ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם נניח קניתם טלויזיה עם מסך גדול נניח 29, או 32 או יותא עם זכיתם בלוטו אינצ' לא מתבקש שביחד עם הטלויזיה תקנו סט רמקולים של קולנוע ביתי כדיי להנות מהטלויזיה החדשה ? אצלי התשובה הייתה כן בהחלט, אבל זה עורר אצלי שאלה חדשה למה לעזאזאל אני צריך רמקולים בצידיי הטלויזיה אם אני קונה סט רמקולים לקולנוע ביתי ? בכל מקרה אני לא ישתמש ברמקולים של הטלויזיה במקרה הזה נכון ? אז יוצא שבעצם הרמקולים סתם מייקרים לי את החבילה ובעצם מונעים ממני לקנות מערכת סאונד באיכות טובה יותר...
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא רק בשבילי, מחפש מדריך לאלקטרוניקה, שמסביר את כל הביטויים (זרם, התנגדות וכו') ועל כל מיני רכיבים נפוצים (קבלים וכו'). מחפש מדריך בWEB, אבל אם במקרה יש למישהו המלצה על ספר (למרות שזה נשמע לי כבר סתם חירבוש של 100 עמודים על נושא יחסית פשוט) אז גם יהיה טוב. רצוי בעברית כי מי שאני מחפש לו את זה, הידע באנגלית שלו לוקה בחסר (אבל באנגלית גם יהיה עדיף מלא כלום).
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי שניי רמקולים קדמיים וטלויזיה LCD 32" רציתי לדעת אם יש רגישות כלשהי של הטלויזיה לרמקולים , הכוונה אם המגנטיות שלהם משפיעה עליה. אני יודע שבבירור אם היו שמים רמקולים כאלו (גם בדקתי) לייד טלויזיה CRT אז היה מגנוט והיו רואים ירוק בצדדים של הטלויזיה , בLCD אין אבל אני רוצה להיות בטוח בזה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בקצרה - סרט אקשן/אימה מוצלח Grindhouse מעוצב כמחווה לקולנוע האמריקאי של פעם, ומורכב למעשה משני סרטים נפרדים באורך 90 דקות כל אחד: Planet Terror תחת ידיו של הבמאי רוברט רודריגז (Sin City, Desperado) - סרט זומבים קלאסי. וירוס קטלני משתולל בעיירה מדברית בטקסס והופך את תושביה למתים מהלכים, בינתיים חבורת ניצולים מנסה לעשות את דרכה אל חוף מבטחים אתם יודעים, הנוסחה המוכרת - ובקיצור צפו לליטרים של דם, טונות הומור שחור...אה, וגם הופעת אורח של סעיד מLost... Death Proof בבימויו של קוונטין טרנטינו - מתנהל בקצב איטי יותר, לפחות עד 15 הדקות האחרונות. מתחיל כ-Chick Flick סטנדרטי, ומתפתח למותחן שבמרכזו מכונית פעלולים ככלי בידיו של רוצח סדרתי. כמיטב מסורת טרנטינו, בשלב מסוים גם המותחן הו…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי שאלה ומשום שאני יודע שיש פה כמה שחזקים בתחום הזה בחרתי לשאול אותה פה בזמן האחרון שמעתי ש"שתיקת הכבשים" ממש טוב, ואני מעוניין לראות אותו, אבל הבעיה היא שאני יודע שיש סרטים לפניו ואחריו, ובשביל לקבל את החוויה המלאה הייתי רוצה לדעת באיזה סדר עליי לראות אותם בשביל לקבל את ההנאה הגדולה ביותר- וכמובן להבין הכל. בנוסף אני רוצה לציין, שאני רואה את שאר הסרטים משום ששמעתי ששתיקת הכבשים טוב מאוד, והוא העיקר בכל העניין, כלומר, אם אין הכרח מבחינה עלילתית לראות את שאר הסרטים - מה טוב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עמוד שניתקלתי בו, זה יכול להראות מעורר רחמים וזה יכול גם להעלות גיחוך וצחוק קל, העיקר שיהיו בריאים. הכי אהבתי את הiPOT http://www.engadget.com/entry/1234000843066435/
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתכוון לנסוע לטיול בדרום אמריקה ומן הסתם אני אצטרך רשיון נהיגה בינלאומי. השאלה שלי היא כזו, האם הרשיון החדש שחולק בשנה האחרונה הוא בעצם תחליף לרשיון נהיגה הבינלאומי הישן שהיה צריך להוציא בסניפי מ.מ.ס.י השונים? אני חושב שקראתי איפשהו שהוא אכן מתפקד גם כרשיון נהיגה בינלאומי אבל אני לא ממש סגור על זה ורוצה להימנע מאי נעימות. אתם מוזמנים להעיר את עיניי.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
נרשמתי לאיזה אתר ומאז הוא שולח לי הודעות שאני לא מעוניין בהן. יש דרך לחסום את האתר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפתוח בIE http://www.o-i.co.il/ ללחוץ על הדבר היחידי שתאו על המסך האדום תגידו לי שזה לא גאוני?? פשוט גאוני!@
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הפלפאון תמיד פולט קרינה נכון? אבל נמוכה מזו שהפלפאון פולט בזמן שיחה.. נכון? בכמה נמוכה?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-