עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אז גם בארץ מיהרו החברות לצאת בהכרזות בומבסטיות . אממה, הניסיון הסיני בהחלט שופך מים צוננים על כל העניין. https://www.israeldefense.co.il/he/node/45788

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by intel suck,

אף אחד לא פתח :-\ אז אני אפתח יש לי היום יום הולדת 15 אז מזל טוב לי

• 15 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

מזעזע פשוט... היא לבטח תגדל להיות מה שנקרא "בחורילה". http://news.yahoo.com/photo/070926/ids_photos_ts/ra3291886192.jpg;_ylt=ArpHNzQuaxou3I3SqBFSGvyek3QF

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  4. אהלן חברים, דודים שלי מארה"ב רוצים שאני אקח אותם לטיול בזיכרון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה נמצאת הטיילת בזיכרון. כולם אמרו לי שיש שם מה לעשות, סתם לעבור ככה להעביר את הזמן. מישהו יודע איפה זה נמצא בדיוק? Anatoli.

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

מחפש שירים בסגנון של MIKA אנא עזרו

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by intel suck,

היי אז ככה יש לי להכין פרוייקט בתב"א (תיכנות בסביבת אינטרנט). במסגרת הפרוייקט אני אמור לבנות אתר על חיל השיריון הישראלי . כרגע רק את הבסיס HTML אח"כ יגיע ה-ASP וה-JAVA SCRIPT. אני צריך רעיונות בינתיים כבר בניתי תבסיס. הגשתי למורה והיא אמרה שהאתר לא מושך קהל, ולכן הוא לא בנוי נכון. אני צריך רעיונות, בינתיים בניתי אתר +עיצוב, שלא ממש מתאים בגלל ה-FRAMESET. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by Ido.G,

שלום, "שיפצתי" ערך בוויקפדיה. אני לא מבין איך אפשר להוריד את ההודעה "יש לשכתב ערך זה" בראש העמוד. אשמח לעזרה. תודה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

איזה לקנות וכמה זה עולה? הייתי הולך לסופר פארם אבל אני מתבייש ללכת לקנות קונדומים.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 ;D כמה מביך....

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  10. מקרה קשה של רמזור תמים שבמקרה נח לו .... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  11. מחר יש לי מבחן בחשבון ואני מרגיש שאני ממש לא יודע חומר בסיסי למרות שאני מנסה ללמוד כל היום כבר ואני ממש מיואש... נגיד את השאלה הזאת: מצאו את משוואת המעגל , המשיק לציר ה-X בנקודה (A (6,0 , ועובר דרך הנקודה (B (12:2. והנה הציור : אני יושב כבר חצי שעה ומנסה לפתור והדבר היחיד שהבנתי פה זה שה-X של אמצע המעגל הוא 6 כי הוא משיק לציר ה-X . אם מישהו יוכל להסביר לי בערך איך עושים - אני ממש אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

יש משחק מוכר שבו אתה נקודה/ריבוע ואתה פשוט צריך לברוח מריבועים ונק' שמסתובבים. משחק דו מימד עם רק לבן... פשוט ביותר אבל אני צריך אותו...

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. http://www.youtube.com/watch?v=hwYxRGV-kBc שצאק מחרבן יוצא ברוס ל שהכלב הזה מחברן יוצא צאק.. עריכה: לא יודע אם מותר לפרסם פה אבל מצאתי אתר שמראה איך הכלב הזה אוכל כל פעם לפי התור: פיטבולים, רוטווילרים..

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by danielzy,

מבקש ביקורת\חוות דעת על חנויות המחשבים הבאות : KSP.co.il gibornet.co.il skypc.co.il

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  15. טוב אז חשבתי להתחיל אולי ללמוד ליהיות טבח ומשם כבר הלאה... המקצוע הזה ממש מוצא חן בעיני ורציתי לדעת לאן אני צריך לפנות וכמה שיותר פרטים על הנושא תודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  16. שבת שלום ! השאלה כזאת : תהי G קבוצה שהיא חבורה ביחס לפעולה בינארית * נניח שקיים ב G איבר u שמקיים לכל x ב G x*x=u לכל x E G א. מהו האיבר הניטרלי ? תשובה : זה פשוט , בכל חבורה יש איבר ניטרלי נקרא לו e אז e*e=u (לפי הנתון ) אבל e*e=e לכן e=u מכאן נובע שהאיבר הניטרלי הוא u ב. הוכח שהחבורה G היא חילופית . (פעולה חילופית היא אם לכל a ,b ו a*b=b*a מישהו יודע איך מוכיחים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  17. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

שורטת, נכון?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by frozen_sun3,

חבר שלי קנה בחנות שאחד מהתנאים שם הוא שב60 ימים אתה יכול להחליף חלק ולקבל אתד אחר ורק להוסיף בהפירש. זה הגיוני? מה הם עושים עם החלקים הישנים שאנשים החזירו?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by darkman,

http://maddox.xmission.com/beatkid4.jpg הנה אבא בא!

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

גם כשאתם מנסים להכנס ל PCH הוא דורש מין סיסמה כזאת? או שזה רק אצלי?

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by ONKYO,

סתם רציתי להראות לכם עד כמה הבית ספר שלי אכזרי, ואני רק בכיתה ט !! (אם המנהלים חושבים שהת'רד טיפשי, תמחקו, לא משנה לי...) הנה מערכת השעות שלי ראשון משעת 0 עד שעה שמינית (9 שעות!!) שני 7 שעות שלישי 6 שעות רביעי 7 שעות חמישי משעת 0 עד שעה שמינית (9!!) שישי 6 שעות :-[ :AR15: :asthanos: :hanged: :boid: (בבקשה אל תמחקו ת'סמיילים, הם מבטאים את מה שאני מרגיש!) כל אחד מוזמן לרשום ת'מערכת שעות שלו ולראות אם יש לו גיהינום "יותר חם" משלי.....

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by B0necrack3R,

חבר שלי במצבו הטבעי ... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by alexbmw,

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.