עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

איפה אני יכול למצוא מלא לונגים[אלה שתולים על הקיר]. לא בחנויות כמו הפנינג וכאלה כי הלונגים שמה יקרים ולא ממש יפים. יש איזה שוק או משהו שיש שמה מבחר רציני? בבקשה תכוונו.....

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  2. להבנתי בחנות של אפל אחריי שאתה ממלא את תופס הW8GEN או איך שלא קוראים לזה, אפל כבר דואגת למיסוי? או שזה רק המיסוי מצד ארה"ב ואני צריך גם לדווח בעצמי על המיסוי לישראל? יש מיסוי גם מארה"ב וגם מישראל? בערך כ30% מהרווחים מוחזקים בארה"ב בשביל מטרות מיסוי, לא סגור מה זה אומר. אם באפל המיסוי כבר מטופל על ידי החברה, באמאזון אני לא סגור. כיום אמאזון רק שולחת צקים כתשלום לתושבי מדינת ישראל, גם באמאזון ממלאים את אותו התופס האמריקאי, אבל כשאני מפקיד את הצק האם אני צריך לדווח לרשות המיסים הישראלית או שאמאזון כבר לוקחת את זה בחשבון באמצעות התופס W8GEN שמילאתי?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  3. היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by dad111,

משאית של אייבורי חונה לי מול הבית והנהג הלך לאן שהוא,שווה לי לשים לו מסמרים מתחת לגלגלים?(אני רציני איתכם אחושילינג)

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  5. אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by yossibe,

ערב טוב, הייתי מעוניין להתחיל ללמוד לימודי תעודה באיזור הצפון, חיפה והקריות האם יש אנשים שיכולים להמליץ לי על מקום מסויים שאוכל ללמוד בו? על איזה קורס הייתם ממליצים? האם אוכל לעשות עם התעודות והידע שארכוש משהו בעתיד תודה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה קורה??? אני סטודנט עכשיו , וכל העבודות שמצאתי חיביים לעשות בהם קורס למשך חודש ואי אפשר לא ללכת בימיי הלימודים .. זה מבאס אז רציתי להתיעץ איתכם , איזה עבודות אתם מכירים שלא צריך בהם קורס או אם יש קורס אז לא לזמן כזה ..?? תודהה

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by eliau21071981,

אני איש מחשבים מהשטח אני בן 26 ורוצה לילמוד תחום המחשבים מאוד מעניין אותי ואני רוצה ללמוד אז החלטתי ללמוד הנדסאי תוכנה במכללה הטכנולוגית בב"ש אין לי בגרות אבל אמרו לי שם שצריך רק 2 יח עברית 3יח אנגלית 3יח מתמטיקה אז ככה שלא אצטרך להשלים הרבה וחוץ מזה עברית יש לי כבר 2 יח השאלות שלי הם: יש עבודה בתחום? כדאי ללמוד את המקצוע?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן פרויקט שהוא בעצם אמור להוות אולם ענקי בתלת מימד אליו יוכלו להיכנס אתם הגולשים. כמובן כל מי שנכנס ייראה בתור דמות תלת מימדית, יוכל לצוטט אחד עם השני. כמובן לא פירטתי פה את הכל..אני מתכנן עוד הרבה פרטים ואפשרויות כמו מנוע של תנועות מימיות, אפשרות לשבת על רהיטים ועוד ועוד! לא הכל כל כך פשוט איך שזה נשמע! הרי צריך גם לדאוג לתוכנת הadmin אשר דרכה יהיה אפשר לנהל את כל החדר הזה.. עוד נקודה חשובה שכל העסק הזה צריך להיבנות בגראפיקה טובה! (לא כמו icity למשל, משהו שדומה יותר לsims 3D ) ועם רמת פירוט גבוה יחסית! כמו שאני מבין אי אפשר לשלב כזאת תוכנה במסגרת של דפדפן אינטרנט וזה אמור להיבנה בתור אפליקצית מולטיפלייר ברמה של משחק (תקנו אותי אם אני טועה). אני בנאדם ריאלי, …

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  10. אורח ^Rockford

www.rockfordfosgate.com צד ימין למטה, ניתן להוריד את הרקע במיגוון רחב של רזולוציות, יתווספו עוד בקרוב. סוף גם חלונות נושם רוקפורד!

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by slim_shady,

ראיתי את זה בפורום אחר ופשוט נקרעתי מצחוק!!!! חייב לשתף אותכם!!! Hey, I was wondering if you had any time to spare, maybe we could fall in love Do you know karate? Cuz your body is kicking. If your left leg was Thanksgiving and your right leg Christmas, can I visit you between the holidays? Wanna play army? I salute, and you blow the hell out of me Do you have a mirror in your pocket, cos I could see myself in your pants. i sprayed axe all over myself. jump on me now Sooo, hey. Guess what. I got money I'm English. Do you have any English in you? Would you like some? My face is leaving in 10 minutes. Be on it. I'm tired.... Sleep with me. Come over and sit on m…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  12. תסבירו לי בבקשה אם אתם מבינים מה הקטע שלהם עם כל השטויות האלה...?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  13. http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294 עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות! איזה רכב !!!!!!

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Part 3 - Seal Bounce

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  15. אהלן חברים, דודים שלי מארה"ב רוצים שאני אקח אותם לטיול בזיכרון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה נמצאת הטיילת בזיכרון. כולם אמרו לי שיש שם מה לעשות, סתם לעבור ככה להעביר את הזמן. מישהו יודע איפה זה נמצא בדיוק? Anatoli.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by R0ck,

http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=3S1UWVZAXO4150LQHN1KSXQ7H5

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by GZA3,

לא מצאתי מקום מתאים יותר לרשום את זה בו... קיבלתי היום את ה MX-518 הדנדש שלי אבל הוא כזה לא שווה את המחיר שלו :\ ניראה לי שהיה עדיף בהרבה את ה MX-1000 אם להוסיף קצת כסף בכל מקרה אני "תקוע" איתו בעעע איזה עיצוב גם כן כל השקעים האלו שעל העכבר שאתם רואים בתמונות זה סתם ציור כי זה חלק ובלי שעקים כלשהם. נו יאללה לא נישמע בוכים יותר מידי לפחות הוא מדוייק ;D

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי נייד בן כמה שנים של דל. הוא מספיק לצרכים שלי אבל הופיע קילוף צבע במשטח. אני מחפש מדבקה כמו זו שבתמונה שבקישור בצד שמאל. אפשר עם לוגו של דל או אפורה. איפה אפשר לקנות כזו מדבקה? חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by Radeon38,

שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by 114508534,

אשמח לקבל הסבר על איך בידיוק עובד מזגן . תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  21. Started by R0ck,

Sick ppl... http://www.cookingwithcum.com :lol:

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by Ovid,

http://images01.olx.pt/ui/2/41/07/30053407_1.jpg וראיתי שמוכרים אותו ביד 2 , נראה.. מוזר... http://www.winwin.co.il/Pages/PopUpMedia.aspx?YMap=False&Img=True&Md=1&NsId=143&ObjId=3503368&virtualTour=False

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  23. http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by galh_5,

תנו לי בבקשה טראנסים טובים שמעתי הרבה ואני לא מוצא חדשים וטובים תודה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by R0ck,

Junkie XL And Don Davis - Red pill, Blue Pill 8:58 הווקאלז החריפים של לורנס פשבורן בטראק פרוג. טראנס לא רע בכלל בכלל...

• 7 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.