עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sheelon,

היי לכם, אני מאוד אשמח אם תוכלו לענות על שאלון שעוסק בקשר בין מאפייני ניהול סיסמא לתחושת הביטחון של המשתמש (השאלון מיועד לגילאי 18-60). הסקר נעשה במסגרת סמינר במכללה האקדמית ת"א-יפו. למי שכן מעוניין לענות על השאלון, אשמח אם תענו ברצינות. https://forms.gle/uFeC33wiXqGx3W948 תודה מראש 🙂

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by BlackBird71,

שלום, זה שוב אני, והפעם אני צריך עזרה בנושא הלימודים. במסגרת חגיגות 60 שנה למדינת ישראל, הינו צריחים להגיש עבודה על משהו שמשקף את הישגי המדינה בטחום כל שהוא, אני בחרתי בINTEL, על זה שהיא עזרה ביצורת המעבדים החדשים. הבעיה שלי היא שאין לי על זה כל כך חומר ואני צריך לפחות 10 עמודים. אז אני פונה ללב שלכם בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! ותודה ענקית עצומה לעוזרים!!!!!

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by tamir992,

אשמח לביקורת

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  4. באילו קהילות בחו"ל אתם חברים ואיזו הכי איכותית ומרובת משתמשים ועונים שם מהר ויש תעבורה גבוהה כמו פה? מה הכי מומלץ?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  5. תיראו, הזמנתי לפני שבוע בערך משחק מהאתר Play-Asia.com והוא הגיע היום אחרי 9 ימים והכול היה טוב, עובד חלק וזה... עכשיו אני רוצה להזמין גם שלט, אחרי שראיתי שהאתר אמין. אז אני מנסה לשלם דרך PAYPAL, וכשאני בא להתחבר ל-PAYPAL בשביל לשלם להם רשום לי: This payment cannot be funded with a credit card at this time. וזה עם אותו כרטיס אשראי (חד פעמי) ששלמתי על המשחק הקודם, ולא היה בעיות. עכשיו נישאר לי בכרטיס 300 שקל והשלט כולל המשלוח עולה פחות מ-200.... ואחרי זה איכשהו זה התחבר, קיבלתי את הפרטים של הכתובות שלי ושל המחיר הסופי ועשיתי "אישור תשלום" ואז הופיע לי שוב בדף חדש את זה: ובאמצע היה רשום "PAY 50 $ NOW" ולחצתי על זה. ואז הוא פתח לי דף שרשום עליו את זה: ועכשיו בדקתי כ…

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by miaoo673,

זהו. כבר לא צריך יותר לקחת קורס במבני נתונים.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה קורה??? אני סטודנט עכשיו , וכל העבודות שמצאתי חיביים לעשות בהם קורס למשך חודש ואי אפשר לא ללכת בימיי הלימודים .. זה מבאס אז רציתי להתיעץ איתכם , איזה עבודות אתם מכירים שלא צריך בהם קורס או אם יש קורס אז לא לזמן כזה ..?? תודהה

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by yossi21,

הייתי אתמול בראיון עבודה באייבורי, קלטו מה ראיתי שם בשירותים. לא יכולתי להתאפק, אז צילמתי..

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by דניאל52,

http://hwzone.co.il/news/1169073307/62788/

10. שלום חברים, חפרתי באינטרנט ואני לא מוצא תשובות... אני רוצה לחייב לקוחות בכרטיס אשראי. למי צריך לפנות כדי שייתנו לי את המכשיר שסולק כרטיסי אשראי?? (צריך שיהיה מכשיר נייד) פונים לויזה או ישראכארד ??? חיפשתי תשובות אצל פלאכארד וטרנזילה ולא מצאתי כלום למישהו יש נסיון בזה??

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  11. הסרטונים קצת "ישנים" אבל לא ראיתי שהעלו אותם לפורום. אני מזהיר מראש שרק בן אדם עם חוש הומור מוזר ובלתי רגיל, יוכל להבין מה מצחיק ב-2 הסרטונים האלה. ולשים לב ל-"פנינים" שנמצאים בסרטון הראשון. המקור: הפארודיה:

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  12. היום התקשרו אליי מחברת ואלה, והציעו לי להיות נהג פרטי של משפחה מחו"ל למשך שבוע וחצי...מעניין אותי לדעת אם מישהו התנסה במשהו דומהו ויכול לספר לי קצת ? (מחר יש לי ראיון - מי שהתקשרה לא ידעה לספר יותר מדיי)

13. Started by Mesatla,

http://www.youtube.com/watch?v=RwPvt96wt2w&feature=channel :lol: :lol: LOLOLOLZ

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by Aviv C,

מישהו יודע כמה בחינות צריך לעבור כדי לקבל הסמכת +A? אני יודע שיש שתי בחינות: 220-301, 220-302 אבל האם צריך לעשות את שתיהן?

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  15. בגלל שלא כולם נכנסים למשחקים והרבה אוהבים משחקי מכות פירסמתי כאן. בכל אופן זה משחק כמו טקן, ממש דומה והוא ברשת. לא יצא לי לשחק הרבה אבל ממה ששיחקתי הוא ממש נחמד. יש רמות, נקודות וכל שאר הבסטה. כתובת: http://kwonho.ijji.com/

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Nahum2,

אני רוצה שאוכל לעבוד על המחשב שלי בתצורה המלאה שלו גם בבית שלי וגם של החברה. זה I7-870 עם HD6950. (משחקים/פיתוח) עלו בדעתי שניאפשרויות: *הראשונה לרכוש מחשב נוסף דומה ביכולותיו לבית של החברה לעשות תחנת עגינה לכונן הקשיח. ואז להתנייד רק איתו. *האפשרות השניה היא למכור את המחשב שלי ולרכוש מחשב נייד יקר. האם יש אפשרויות נוספות? מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by Lumber_Jack Jim,

??? פעם הוא היה בכתובת WWW.compit.co.il מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  18. Started by SeaMonster,

מישהו יודע באיזו שעה יש את השאלונים F ו G? ,חיפשתי באתר של מישרד החינוך אבל אני לא מצליח לימצוא את זה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  19. קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות. הוא נועד להעלת עצות בלבד. אז ככה: ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות. לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד. לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב. יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים. האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן. האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן. הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד. הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו. עכשיו נותר מצב שהעו"ד זי…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by eladh777,

שלום, יש לי שאלה על HD. סרטי הHD למיניהם מוצגים במסכי ה LCD(טלוויזיה) באיכות גובהה. אבל גם במסכי מחשב CRT אפשר להפעיל סרטי HD באיכות גבוהה. אז למה אומרים שסרטי HD הם רק למסכי LCD (טלוויזיה)? יש הבדל באיכות בין הצגת הסרט במסך מחשב(מסך CRT) לבין הצגת הסרט בטלוויזית LCD?

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by shuy,

http://www.metacafe.com/watch/33085/video/R/CFD_1002/ אני יודע למה זה לא עובד!, לא חיברנו אותו! :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by surref,

זה של חברת ACBAL

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  23. חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G, וזאת למרות שאת מודול G אנו עושים שנה הבאה :-\ בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש הדרכה או הסבר איך עושים את העבודה? מה היא צריכה לכלול וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by Izik-Aviv,

שלום רב. מידי כמה ימים אני מקבל מהאתר מייל פרסומי. נכנסתי להגדרות באתר והסרתי את כל האפשרויות לקבלת מייל או התראות. ועדיין אני מקבל מיילים מהאתר. אינני מעוניין לקבל כל מידע מהאתר או מהפורום. אודה בעזרת מנהלי הפורום אם התקלה תתוקן. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים