כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הקוסקוס והחריימה של אמא שלי הקובה של אבא שלי מה עוד לבקש? איך עבר אצלכם החג?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y6ZXBAuH8x4&search=aladin איך?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד). אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
גם כשאתם מנסים להכנס ל PCH הוא דורש מין סיסמה כזאת? או שזה רק אצלי?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
על רקע התחרות הגוברת מצד אפליקציות מסרים ורגולציות חדשות, וואטסאפ משיקה שורה של חידושים: מהאפשרות לצפות בהודעות אחרונות בקבוצה למצטרפים טריים, דרך מרכז שיחות מאוחד ועד כלים מתקדמים לעריכת תמונות מבוססת מודלי AI של מטאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה ומתעתד ללמוד הנדסת תוכנה. השותפה שלי ואני צריכים אינטרנט במהירות של כ 5Mb/s (רצוי מאוד בלי התחייבות). בקריאה בפורום ראיתי שיש דעות חלוקות לגבי ccc, orange ובזק בינ"ל. אפשר המלצות מאנשים שיש להם את הספקים הנ"ל (אם אתם יכולים לפרט גם מחיר והאם יש התחייבות)? עריכה: אשמח אם תוסיפו פרטים גם על ספק התשתית (בזק/hot - מחירים והתחייבות) המשך יום טוב, דביר.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי מישהו כאן מכיר ואוהב אותם? הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות שזיגזג בעמוד הראשי מוכרת כרטיס של חברת הרשקולס... (פורטיסימו הרשקולס)
-
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כ-שבוע משחק לחבר, הוא פתח את הנילון ובא להתקין את המשחק כשגילה שכ. המסך שלו לא תמך בו (מדובר בJUST CAUSE 2 התומך רק בDX10 ומעלה), הוא החזיר את הכול לקופסא והכול כמו חדש - רק ללא הניילון. הרכישה התבצעה בטאוור רקורדס (אל תשאלו אותי למה), יש אפשרות להחליפו במשחק אחר או שברגע שנפתח אותו הניילון - אבוד לי? :s05:
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היום נכנסתי לחשבון היוטוב שלי וראיתי ששלחו לי הודעה לחשבון + הסרה של סרטון שהעלתי לפני מספר שנים: האם אני בבעיה? מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
טוב אז לפי הכותרת אפשר להבין שאני רוצה לקנות מארז בארה"ב,וזאת פעם ראשונה שאני מזמין משהו מחו"ל,כאילו הזמנתי אבל מקרובי משפחה,אבל עכשיו אני רוצה להזמין מחנות טובה,אז תנו לי בבקשה לינקים לחניות טובות,וגם אני רוצה לדעת על מישלוח וכל זה,מחירים,בקיצור כל מה שצריך לדעת.תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
האם משהוא יודע מה המצב עם התקלה ב 04. לפי מוקדן שירות של בזק משהוא קרע כבל אופטי ומאז אני לא מקבל adsl
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה כמה מעריצי בבילון 5, אז חדשות רעות, אנדריאס קטסולס נפטר ביום שני מסרטן. http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=1&id=34628 איזה באסה :'( [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים, חפרתי באינטרנט ואני לא מוצא תשובות... אני רוצה לחייב לקוחות בכרטיס אשראי. למי צריך לפנות כדי שייתנו לי את המכשיר שסולק כרטיסי אשראי?? (צריך שיהיה מכשיר נייד) פונים לויזה או ישראכארד ??? חיפשתי תשובות אצל פלאכארד וטרנזילה ולא מצאתי כלום למישהו יש נסיון בזה??
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-