עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סעו בזהירות! מכונית נסעה מרחק מסוים במהירות של 30 קמ"ש. באיזו מהירות עליה לחזור לנקודת המוצא באותה בדרך, כך שמהירותה הממוצעת תהייה 50 קמ"ש? זכרו: מהירות ממוצעת אינה הממוצע החשבוני של המהירויות, והיזהרו ממלכודות. פורסם בגליון 7 ימים של ידיעות אחרונות, גליון מס' 2047 18/4/03.

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by motiganot,

שלום לכולם , בחודש הבא אני מתחיל קורס MCSA במכללה והבנתי שאני מקבל בתחילת כל שלב בקורס את הספרות הרלוונטית מבית מיקרוסופט ... השאלה שלי היא האם מישהו ידע היכן אפשר להשיג את החומר הכתוב בפורמט של doc או Html . אני פשוט מעדיף להשתמש בתוכנה להקראת הטקטס !!!

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  3. אם אני מציע מוצר למכירה בEBAY, וחלף פרק הזמן שהקצבתי לזה ואף אחד לא הציע, אני עדיין צריך לשלם להם או שאני משלם *רק* כשאני באמת מוכר?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by DrowNz,

שלום לכולם, מצאתי לנכון למקם את התר'ד שלי כאן כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים לבעיה שלי אז לבעיה : לאט לאט אני צובר ידע תאורטי במודינג וחומרה כללי עקב קריאת כתבות, סיקורים ותרדים שנפתחים בפורומים של מערכת Hwzone אך הבעיה שלי היא בקטע המעשי, אני מדבר בתור אחד שאף פעם לא התעסק בכל הקטע של שרברבות ואלקטרוניקה אשר מונעים ממני להתחיל בפרוייקטים של מודינג , רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי לפתח את קישורי המעשיים והאלקטרוניקה בכדי להתחיל במודינג ? אני מודה מראש לכל המגיבים!

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by TOMY-BOY,

בכמה שנים האחרונות הצלחתי לאסוף כמות דיסקים גדולה אשר אין להם שימוש, חשבתי שיכול להיות ממש נחמד לעשות איזה קיר של דיסקים או לבנות מהם משהו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות.. נ.ב: מדובר בכ-300 דיסקים. דוגמא חביבה עם ספרי:

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  6. מישהו יודע משהו על המדור הזה? העיסוק שם הוא מחשבים ומתחלק לכמה תחומים עיקריים, חומרה...ERP... ועוד... מישהו משרת שם או מכיר את המדור הזה?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by fireskill,

שלום ;D אני יורד עם חבר שלי לאילת לחופשה קצרה (שישה ימים) עכשיו אנחנו מתלבטים איזה מלון לקחת באילת , בנתיים מצאו 4 מלונות שהיינו בהם ולפי דעתנו הם טובים ככה: נסיכה- http://www.mynofesh.co.il/flying/princess.asp רויאל גארדן- http://www.mynofesh.co.il/flying/royalgarden.asp קלאב הוטל- http://www.mynofesh.co.il/flying/clubhoteleilat.asp הים התיכון (קלאב מד ) - http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/Hotel.cfm?HotelID=494 עכשיו אני צריך את העזרה שלכם לבחור מלון- אנחנו צריכים מלון שלא יהיה יקר , ושיהיה אטרקציות (למרות שניהיה כנראה ברוב הזמן בקורס צלילה).. תודה רבה :-*

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by Mamimo,

עד כמה שלמפיצים וליבואנים אין מושג מה הם מוכרים : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7875078&type=1&product=1&=

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  10. איזה חרא של מחשבים יש פה! (שעתיים להיות איתם) חבל שהביוס נעול..... טוב מצפה לי יום ארוך עד 3 וחצי בייי

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  11. קיבלתי לא מזמן את המכשיר מכשיר ממש טוב ונוח (נוקיה כרגיל..) הוא בא עם כרטיס זיכרון של 32MB ואפשר להחליף לכרטיס אחר לפי מה שאני הבנתי השאלה עד כמה הוא יכול לתמוך.. אם אני קונה למשל כרטיס של 1GB הוא ייקבל אותו? יידע להסתדר איתו והכל? כרטיס MULTIMEDIA MMC משהו כזה.. מישהו יודע? ???

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  12. http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by Dark Respect,

אני מעוניין לקנות מוצרים מחנות wholesale בארה"ב. החנות מוכרת רק לבעלי reseller ID, ובנוסף רק בתוך ארה"ב. כך נוצר מצב שאני לא יכול להשיג את המוצרים שלה איך עוקפים את זה? (אין כאן עבירה על שום חוק חוץ מהחוקים של החנות עצמה - המוצרים חוקיים ועומדים בתקינה הישראלית ואני אשלם עליהם מכס)

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן פרויקט שהוא בעצם אמור להוות אולם ענקי בתלת מימד אליו יוכלו להיכנס אתם הגולשים. כמובן כל מי שנכנס ייראה בתור דמות תלת מימדית, יוכל לצוטט אחד עם השני. כמובן לא פירטתי פה את הכל..אני מתכנן עוד הרבה פרטים ואפשרויות כמו מנוע של תנועות מימיות, אפשרות לשבת על רהיטים ועוד ועוד! לא הכל כל כך פשוט איך שזה נשמע! הרי צריך גם לדאוג לתוכנת הadmin אשר דרכה יהיה אפשר לנהל את כל החדר הזה.. עוד נקודה חשובה שכל העסק הזה צריך להיבנות בגראפיקה טובה! (לא כמו icity למשל, משהו שדומה יותר לsims 3D ) ועם רמת פירוט גבוה יחסית! כמו שאני מבין אי אפשר לשלב כזאת תוכנה במסגרת של דפדפן אינטרנט וזה אמור להיבנה בתור אפליקצית מולטיפלייר ברמה של משחק (תקנו אותי אם אני טועה). אני בנאדם ריאלי, …

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by urielka,

זה נשמע מטורף אבל טכנית זה עובד: בשנת 2038 כל מחשב שעובד עם גרסת UNIX יקרוס הסבר:http://www.sec.org.il/main.php?show=article&id=100 כמובן שעד אז לא ישתמשו במעבדי 32 ביט ולא נדמה לי שיהיה בעיה כזאת אבל זה מראה את הפגמים של מתכנתים הרצת הסקריפט תחת MDK10.1 נותן Tue Jan 19 03:14:01 2038 Tue Jan 19 03:14:02 2038 Tue Jan 19 03:14:03 2038 Tue Jan 19 03:14:04 2038 Tue Jan 19 03:14:05 2038 Tue Jan 19 03:14:06 2038 Tue Jan 19 03:14:07 2038 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 Fri Dec 13 20:45:52 1901 אמנם לרובכם מערכות UNIX נראות לכם כשוליות אבל בתחום השרתים לווינים מחשבי על מחשבים אטומים וכל הדברים ה"כבדים משתמשים כמעט רק בUNIX. זה קצת מצחיק שמגיעים מלא בשורות על…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by M_G_N_U_M,

בפעם האחרונה שניסיתי לשנות אייקון ופרטי זהות זה שונה אבל שינה לי את הסיסמה ומאז אני לא יכולתי להישתמש בניק הזה יותר ( zip master לשעבר ) ואני רוצה להיות בטוח שאם אני אישנה עכשיו לעצמי אייקון ופרטים אז זה לא יקרה עכשיו, שמעתי איפה שהוא בפורום שהייתה פריצת אבטחה בפורום של האתר או משהו ( אני לא בטוח) תשובה מהירה תיתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1990&v=1 זה נראה הזוי מידיי קצת מביך לעשות את מה שהוא עושה... תחשבו אתם בלילה ופתאום אחד מתחיל להביא ביד ואז משפריץ אור לבן

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  18. למה ג'ורג' קלוני מתחפש בפורים?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by fuck off,

יש לי ב20 מיונים לגמא. למישהו יש מושג איך ניקראת תחנת הרכבת בה אני צריך לרדת? כי אני אפעם לא זוכר.

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by -LosNir-,

חזק!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by dvirf1,

היי, אני עובר דירה ומתעתד ללמוד הנדסת תוכנה. השותפה שלי ואני צריכים אינטרנט במהירות של כ 5Mb/s (רצוי מאוד בלי התחייבות). בקריאה בפורום ראיתי שיש דעות חלוקות לגבי ccc, orange ובזק בינ"ל. אפשר המלצות מאנשים שיש להם את הספקים הנ"ל (אם אתם יכולים לפרט גם מחיר והאם יש התחייבות)? עריכה: אשמח אם תוסיפו פרטים גם על ספק התשתית (בזק/hot - מחירים והתחייבות) המשך יום טוב, דביר.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by Elite_Sniper,

z=n+mi ו- z^3=2+11i (בחזקת 3), n,m שלמים. אני אמור לפתור את זה בלי הצגה פולרית, בלי מחשבון, ובלי דה מואבר ... ניסיתי להציב ב-z ואז לפתוח לפי כפל מקוצר ממעלה שלישית ובצד שני של המשוואה להכפיל ולחלק בצמוד אבל אני לא כל כך יודע מה לעשות מכאן ואם זה בכלל נכון ... הכוונה תתקבל בברכה, עדיף לא פיתרון מלא כי זה להגשה ...

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  23. אזור מרכז למשל...

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  24. שלפחות יקנה דולרים בסכום שהוא חושב להשקיע במחשב. עלית מחירי הניידים תהיה גבוהה מעלית הדולר. יש בעיה קשה בארהב ויכול להיות אפילו בעיה קשה במיוחד בסוף החודש. הדולר יזנק בשבועיים הבאים חזק.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  25. זאת כבר הפעם הרביעית שלי, שבה אני מנסה לפרסם בכתבה על פרס מוצר השנה ב-Ynet תגובת התנגדות להמשך הענקת הפרס, שכוללת כמה עובדות על מוצרים שזכו בפרס ולא היו אמורים לזכות בו כלל, וכן על הפרס עצמו, והתגובה שלי נדחית כל הזמן ואיננה מתפרסמת. התגובה שאני מנסה לפרסם ב-Ynet ואשר נדחית כל פעם מחדש, נמצאת בקובץ המצורף. ברצוני לפרסם את התגובה הזו באותה הכתבה הנ"ל, על מנת ליידע את קוראי Ynet מה משמעותו של הפרס, ולמה אסור לקנות מוצרים שזכו בפרס זה, ולמה צריך דחוף להפסיק עם הענקת הפרס, מאחר והפרס נועד לעודד תרבות צריכה בארץ, וכי החברות קונות בתשלום את הזכיות שלהן בפרס (מכאן שרק חברות מפורסמות זוכות בפרס, ומעולם לא נצפו יצרנים קטנים ובלתי ידועים לציבור שזכו בפרס (כל זאת בנוסף לעובדה, ש-90%…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים