עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Maio1,

וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  2. Started by YTZ,

אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה. הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה. יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$ מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק. נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W) יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף. יש פה המון סיבוכים …

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני מספר ימים נפתח אתר חדש כמו האתר יד שנייה המפורסם שהוא לכל הארץ רק שאצלנו האתר רק של אשדוד זאת אומרת שתוכלו לחפש שם מודעות עבודה בדרושים, רכבים וכו' כמו באתר יד שנייה רק שהיתרון הוא שהוא רק בשביל אשדוד. רוצה לקנות רכב ואתה גר באשדוד ואין לך כח לנסוע עד לבאר שבע? הפעם המוכר שלך יהיה גם אשדודי. אם אתה אשדודי אז המקום הזה בשבילך, יש שם רק מודעות מאשדוד, רכבים רק מאשדוד וכו' בשביל הנוחות כדי לא להסתבך בלקנות ממישהו רחוק. מהי מטרת האתר? האתר בעצם הוא של איכות הסביבה ומטרתו לעזור לנקות את אשדוד ממודעות רחוב המכוערות שתלויות בכל פינה. האתר נפתח לא מזמן וכבר יש כניסות לשם ופעילות, אז למה לא לנסות? הקישור לאתר הוא: http://ashdodcity.co.il/ אם אסור לפרסם ככה אז מצט…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by simonsix,

עמוס הכין את התשתית ועומרי מהפורום השלים את העריכה (spiidx117) תודה רבה לשניהם, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  5. חברים. אני זקוק לעזרה(במשהו ספציפי, לא באופן כללי, למרות שאולי גם זה). היום נזכרתי, במעין פלשבק לא ברור באיזה סגמנט שהיה בתוכנית מסויימת שאני פשוט לא מצליח להיזכר במה היא. חיפוש בגוגל העלה חרס. אני כמעט בטוח שמדובר בCartoon כלשהו. הסגמנט עצמו: פתאום עוצרים את רצף העלילה ואז יש קריין שאומר בקול סמכותי And now - Something totally UNRELATED! בבקשה עיזרו לי, מאיזו תוכנית זה לעזאזל?! :'(

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  6. איזה אתרים? איפה? אני מדבר על תוכניות מהארץ ומחול

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  7. איך בא לי אחד כזה בחדר! לחצו על התמונות על מנת להגדיל.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by BlackBird71,

שלום, זה שוב אני, והפעם אני צריך עזרה בנושא הלימודים. במסגרת חגיגות 60 שנה למדינת ישראל, הינו צריחים להגיש עבודה על משהו שמשקף את הישגי המדינה בטחום כל שהוא, אני בחרתי בINTEL, על זה שהיא עזרה ביצורת המעבדים החדשים. הבעיה שלי היא שאין לי על זה כל כך חומר ואני צריך לפחות 10 עמודים. אז אני פונה ללב שלכם בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! ותודה ענקית עצומה לעוזרים!!!!!

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by mabool,

קיבלתי זימון למיון לחמ"ן לשבוע הבא, לא כתוב במדוייק לאן. מישהו היה ויכול לספר מה עושים שם?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזמנתי מפנדס מעבד DTR 64ביט והיתחרתתי... היתקשרתי להגיד שאני מיתחרט ורוצה מעבד 3400 במקום... הם אמרו לי שהמעבד הוזמן בשבילי מחול ( דבר שידעתי קודם ) ודמי ביטול הם 25% ולפי מה שהבנתי החוק אומר בין 5 ל 10% זה נכון ?? הם יכולים לעשות לי את זה ? לקחת ממני 25% ? מה החוק בקשר לזה ?? כניראה שהבן אדם ש "עובד שם" לא באמת עובד שם... וסתם זרק משהו באוויר...

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by R0ck,

Sick ppl... http://www.cookingwithcum.com :lol:

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  12. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  13. איזה חרא של מחשבים יש פה! (שעתיים להיות איתם) חבל שהביוס נעול..... טוב מצפה לי יום ארוך עד 3 וחצי בייי

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. Started by J0n1,

יש לי את התיק הזה כבר הרבה זמן, אני חושב שאבא שלי הביא אותו ממלחמת הכיפורים. יש עליו את הסמלים הבאים: יש למישהו מושג של מה הם? תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  15. אהלן, הסיבה שאני אשאל את השאלות הבאות היא שאני הולך לקנות את העכבר הנ"ל יד שניה מאחד מחברי האתר אשר זכה באחד מהעכברים הנ"ל, ופשוט לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת כמה דברים על העכברים שחולקו. א', יש להם אחריות? אם כן, היכן ניתן לממש אותה במידה וצריך? ב'. מגיעים עם קבלה כל שהיא? אם לא, איך אני מוכיח לחנות שהוא נקנה אצלהם במידה ואני צריך אחריות[ויש אחריות]. ג'. האם האריזה עטופה באיזה שהוא ניילון אטום כל שהוא שמוכיח שהאריזה מעולם לא נפתחה? כי המשתמש שרוצה למכור לי אותו הבטיח לי שהוא מעולם לא פתח את האריזה ולא השתמש בעכבר.. מעדיף תשובות חד משמעיות ע"י אחד המנהלים שראה את העכברים שחולקו בהגרלה הנ"ל ולא השערות כמו "אני חושב ש..." תודה רבה רבה לעוזרים!!, -ג'ו

16. דרושה דירה להשכרה באזור הגבול בין ר"ג לגבעתיים. דירה בת 2-2.5 חדרים בעלות של עד 450$. אני מחפש בכל מיני אתרים, ללא הצלחה רבה, אנא מכם עזרו לי למצוא משהו כזה. תודה רבה לכל עוזר.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

מה זה הסרט המטומטם הזה? לא הבנתי מה קורה בסוף, או בכלל כלום מאמצע הסרט. הוט והסרטים המעפנים שלה =\

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  18. ממש שביזות. מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות). ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי. מה אומרים? * לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו. יאללה, פנק אותה!!

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by Odedb52,

מישהו כבר ראה? ספרו הכל בנושא כאן... אני ב"הוט" ולכן מעניין אותי איך זה באמת אחרי הפרומו המושקע שעשו לזה...

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  20. יש לכם איזה משהו להציע? המשחק היפני ההוא נסגר (האתר), ובמילא כולם כמעט סיימו אותו. תביאו קצת דברים מעניינים. עמרי ומור - באמא שלכם תשאירו את הת'רד קצת פתוח. משמעמם לי...

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by R0ck,

http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=3S1UWVZAXO4150LQHN1KSXQ7H5

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

שלום לאחרונה הזמנתי מנוע למכוניות שלט על דלק מחו"ל היום קיבלתי מכתב שאני צריך להגיעה למכס חיפה לקחת אותו,כמה אני אצטרך לשלם בשביל לשחרר אותו? החבילה בלי משלוח עלתה 75 דולר,עם משלוח היא עלתה 105 דולר. אז כמה בדיוק אני צריך להביא בשביל לשחרר אותה?

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

איפה אני יכול למצוא מלא לונגים[אלה שתולים על הקיר]. לא בחנויות כמו הפנינג וכאלה כי הלונגים שמה יקרים ולא ממש יפים. יש איזה שוק או משהו שיש שמה מבחר רציני? בבקשה תכוונו.....

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by POD,

רציתי להיות בטוח שאני זוכר נכון, אם יש כזה משפט שאומר שהגובה ליתר, במשולש ישר זוית ושווה שוקיים, חוצה את היתר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by deelad,

רכשתי אתמול כרטיס מסך של asus 7800gtx ב900 שקל מאתר, היום אני רואה שהמחיר שלו קפץ ל4000 שקל. אני רוצה לדעת אם זכותי לפי חוק לקבל במחיר שהיה נקוב אתמול תודה.

• 14 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.