עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RedHat_Lover,

אני צריך איזה לוח אם שלהם שאין בארץ אז נראה אם בעזרת קצת כסף הוא יספק את הסחורה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by DeepPurple,

מדוע בצד האתר בפרטים אודות המשתמש כתוב לי MSI 7.0 או משהו כזה? הרי בעצם אני משתמש באקספלורר 8. אשמח לקבל עזרה. אני חדש אז תסלחו לי על הבורות

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  3. well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by ibb,

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  6. הייתי חייב לשתף כי זה אחד הדברים המצחיקים\מוזרים שראיתי בyou tube... קבלו את windowSSwastika...

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by eladbu,

...?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by Gilbk,

היי, אני זוכר שמתי שMW2 וBO יצאו היו כאן בפורום קניות קבוצתיות עם הנחה משמעותית על המשחק. השאלה שלי היא האם מתוכננות כאלה גם לMW3 ולBF3? אם כתבתי במקום הלא נכון בבקשה להעביר את הדיון, אני פשוט זוכר שהדיונים על הקניות היו בפורום הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. ואני לא מתכוון אלטע זאכן,ולא יד שנייה, ולא הומלס,ולא המכרז הישיר! תודה!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by Internal,

אז טוב יש לי בעיה אני לא יכול לנסוע לאט הכי לאט שאני נוסע זה 140 בעליות עם אוטו מלא. חח בדרך כלל 165+ אז טוב אני פשוט חייב לנסוע מהר לא יודע למה אפילו בעיר . ו אני מנסה להיגמל ו לנסוע 100 כמו כולם, טוב לפחות 110 ו אל תגידו לי כשה תיכנס לתעונה תבין יש איזה משהו אחר .

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  11. יש ברשות ההורים שלי ארכיון רציני של וידאו וטייפ ואני רוצה להמיר את הכל לדיגיטלי. שווה לרכוש מכונה לבד? אם כןכמה זה עולה ואיפה קונים?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by FARKASH7,

הזמנתי טיסה לחודש הבא מתל אביב ללוטון(אנגליה) ויש לי כמה שאלות. מה צריך להביא איתי לשדה מלבד הדרכון שלי? ההזמנה הרי נעשת באינטרנט ולא מקבלים כרטיסים או כול דבר אחר. כשנוחתים בלוטון הבנתי שהדרך הטובה והזולה ביותר היא להשתמש בקווי האוטובוס של איזי ג'ט(שעוצרים גם בתחנה שקרובה מאוד למלון שלי). למי שיש ניסיון עם הקווים האלה האם כדאי להזמין כרטיס מראש או שאין בעיה לנחות ולתפוס אוטובוס? אני נוחת בערך ב12 בלילה. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by AC/DC,

אמא שלי ואחותי נוסעות לדיוטי פרי ורציתי לישאול אם יש שם BT ביג טיפון יש שם ??

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by Ido.G,

היי, יש איזה שיר שבו יש מעיין קטע כזה בסגנון האחים בלוז "everybody need sombody"......... ואז משהו עם "כל אחד צריך למות". איזה שיר זה? תודה

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by approx,

תמליצו לי על שירים של ac/dc

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by IG,

http://www.albinoblacksheep.com/games/hidethefart תהנו

17. אפל משחררת תיקון קריטי לשתי פרצות אבטחה שכבר משמשות לתקיפה פעילה, לצד פתרון לבאג המביך באלבום התמונות שחושף את התמונות המוסתרות שלכם. אל תחכו למחר - העדכון הזה הוא חובהלכתבה

18. Started by Kak,

פתחתי לפני כמה שנים חשבון פייפאל ואני רוצה לשנות את השם שמופיע שם. בכל פעם שאני נכנס דרך התמיכה ל"הגש בקשה באמצעות הטופס המאובטח" אני מקבל את ההודעה הבאה: [color=red] מצטערים - לא ניתן היה להשלים את פעולתך האחרונה[/color] אם היית בתהליך של קנייה או שליחת תשלום עבור מוצרים או שירותים, אנו ממליצים שתבדוק לאחר 30 דקות הן בחשבון PayPal והן בדואר האלקטרוני שלך ותוודא שאישור העסקה התקבל. אם הגעת אל דף זה מאתר אחר, חזור אל אותו אתר (אל תשתמש בלחצן 'חזור' של הדפדפן) והתחל שוב את פעולתך. אם הגעת מאתר PayPal, לחץ על הלוגו של PayPal שבפינה הימנית העליונה כדי לחזור לדף הבית והתחל שוב את פעולתך. יתכן שיהיה עליך להיכנס שוב. ניסיתי בIE כרום וFF, ניסיתי גם למחוק היסטוריה ועוגיות בכולם ו…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  19. שלום רב, אני אמור ללמוד באוקטובר הקרוב. התחום יהיה כנראה הנדסת תעשיה וניהול בהתמחות מערכות מידע. כרגע נרשמתי לטכניון (אני ברשימת המתנה) ולשנקר. בכל הנוגע לטכניון הבנתי כי הוא כמובן נחשב אחד המוסדות הטובים בתחום ההנדסה. עם זאת, לפי מה שהבנתי, ללמוד שם זה סבל. הן מבחינת הלימודים, בהם מענים אותך בלי צורך אמיתי שמוביל לידע והן מבחינת החברה. המפקד שלי (בוגר הטכניון) דיי ממליץ על שנקר משום מה. הוא טוען שמבחינת רמת לימודים אין ממש צורך אמיתי ללמוד בטכניון ובחינת ההנאה אני אהנה בהרבה בשנקר. כמובן שבכל זאת, עם כל הכבוד לחברה, עדיין אני רוצה עוד שני דברים מהתואר: א) לרכוש ידע. ב) להתקבל לעבודה ולהתקדם בה. האם למישהו פה יש מושג איך שנקר תתרום לי בתחומים האלה לעומת מוסדות אחרים…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  20. שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

חיפשתי אתרים בנושא חומרה ומחשבים: http://guide.walla.co.il/ts.cgi?path=43&page=0 HW קיבל ציון 4 ומופיע בעמ ה3 SPOT וTIP קיבלו ציון 5 בעמ הראשון? TIP לא התעדכן מאז..... מישהו רוצה להפציץ את וואלה במיילים?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני רוצה לשאול בקשר לאיזה 4200 עם VIDEO IN

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by OR007,

כל אחד מוזמן לשתף אותנו בשירי הרוק,מטאל,הווי מטאל החביבים עליו ולהמליץ. לא איכפת לי לנסות כמה דברים חדשים לשם שינוי. ד"א המלצה לשירים של אירון מיידן יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

אני עולה ליא', אני רוצה להתטרף לקובת אימון של כושר קרבי בחולון. בנתיים דיברתי רק עם אחרי 2 מפגשים בשבוע כל מפגש 2 150 שקל לשנה קרוב לבית במקווה ישראל. מישהו היה באחרי? מומלץ? קראתי גם על יובל עילם 3-4 מפגשים בשבוע שעה וחצי כל אימון. עמית לכושר גם נשמע טוב... שעה וחצי שעתיים 2 בשבוע. מישהו מכיר קבוצות טובות בחולון(אם באזור)? תאמת מה שיותר חשוב לי שיעבדו חזק על כושר כי תכסל יש לי די כושר אז לא בא לי סתם לצאת לריצה עם בנות... HELP PLEASE! Tnx Kapara

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by mabool,

קיבלתי זימון למיון לחמ"ן לשבוע הבא, לא כתוב במדוייק לאן. מישהו היה ויכול לספר מה עושים שם?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים