עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 0TB/s,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  2. ראיתי שבמפרט של מחשב למשחקים ב-2500 ש"ח כתבת על כרטיס המסך כך:"כרטיס ENTRY LEVEL". הכרטיס דרך אגב הואGeforce 9600GT 512MB 192bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D... אבל אם תסתכלו במחשב למשחקים במחיר של 3000 ש"ח תראה או תיראו שבעצם זהוא אותו כרטיס מסך ואתה כתבת שם:"כרטיס למשחקים MIDRANGE מעולה". למה הרי זה אותו הכרטיס אז למה כתבת שהאחד הוא ENTRY LEVEL והשני MIDRANGE מעולה? בבקשה תאיר קצת אור גם אם אני טועה.[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 21:24:44 אפשר שמישהוא מהאחראים יגיב ויסביר למה?

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  3. http://www.spikedhumor.com/articles/19870/Computer_Game_Becomes_Real.html :-X

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  4. במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

ספרו על מור"קים(מורשת קרב) מהעבודה שהתגובה היחידה להם תהיה: אני אתחיל. לקוח גדול מאי שם בעולם: "שלום. התחלנו התקנה של מוצר X שלכם והכל הלך בסדר גמור. באמצע ההתקנה עשינו Log Off ו-Log On מחדש (אבל מהר!) וקיבלנו שגיאה בהתקנה. המוצר שלכם לא עובד, איך אנחנו מתקנים את ההתקנה? זה דחוף!!!" אני: "שלום. הפתרון לבעייתך היא להתחיל את ההתקנה מחדש אבל באמצע ההתקנה לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר מחדש (אבל מהר!)." סופ"ש נעים לכולם

6. Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  7. אני חייב אותו תודה

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by slim_shady,

ראיתי את זה בפורום אחר ופשוט נקרעתי מצחוק!!!! חייב לשתף אותכם!!! Hey, I was wondering if you had any time to spare, maybe we could fall in love Do you know karate? Cuz your body is kicking. If your left leg was Thanksgiving and your right leg Christmas, can I visit you between the holidays? Wanna play army? I salute, and you blow the hell out of me Do you have a mirror in your pocket, cos I could see myself in your pants. i sprayed axe all over myself. jump on me now Sooo, hey. Guess what. I got money I'm English. Do you have any English in you? Would you like some? My face is leaving in 10 minutes. Be on it. I'm tired.... Sleep with me. Come over and sit on m…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  9. אני לבנתיים ראיתי רק אחד, הלך לי הצוואר מלהסתכל למעלה אז חזרתי לחדר מישהו הצליח לראות?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  10. שלום לכולם! לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו. עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש. לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות: א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט? ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב? ג. אחרון חביב, האם…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by evman007,

שכר של 19.5 לשעה....אני סטודנט[טוב לא ממש סטודנט,אלא מכפר על טעויות העבר ].

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני צריך מקום לאחסן כמה תמונות כדי לשתף איתכם ... מה יעשה את העבודה ?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  13. שלום אנשים, חשבתי על משהו לאחרונה ורציתי לשתף אותכם (כי אין לי משהו יותר טוב לעשות). בעקבות המהפכה הסלולרית חשבתי אולי על אפשרות שבה אני יכול להצטרף לגולן טלקום במסלול ללא הגבלה, ולהשתמש באיטנרנט של הטלפון עם המחשב (באמצעות Tethering). מה אתם חושבים? האם כדאי (כרגע אני לא חושב על אופציה הזאת, אבל אני עוד כמה זמן אהיה סטודנט ואני מתחיל לחשוב על זה ברצינות). אפשר לחסוך ככה כמה מאות שקלים בחודש, לא? ברור לי שהאופציה הזאת טובה רק עבור מי שלא ממש מוריד הרבה, וגם לא רואה נמצא הרבה ביוטיוב, אלא סתם גולש ממוצע (לצורך העניין - סטודנט). מה אתם חושבים? האם כדאי?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  14. אז ככה אני לא יודע עד כמה זה מעניין את האנשים בישראל אבל פה בארה"ב זה פשוט חובה לראות ! אפילו אם אתה לא אוהב פוטבול פשוט חובה לראות את הסופרבול ובעיקר את הפרסומות ששם כל פרסומת של 30 שניות לדקה נמכרות ב2.5 מיליון $ (לפחות פרסומות הדיאט פאפסי..) אז לgoogle video יש את כל הפרסומות ולמי שרוצה לראות מוזמן http://video.google.com/superbowl.html

15. איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  16. Started by harry,

יש לי את הפד הזה לעכבר עם ג'ל, אבל לא זה שעשוי מפלסטיק שקוף כזה, יש לי את זה מהמין בד אפור-כסוף כזה ... אבל הבעיה היא כזאת :! עברה שנה מאז קניתי את הפד הזה ונשפכו עליו כל מיני נוזלים , והוא מלא כתמים עכשיו, ואני כמו מטומטם באתי לנקות אותו עם מים והמים עשו כתמים בעצמם! .. מישהוא יודע איך אני מנקה את הפד הזה??? (הוא לא מחזה מלבב במיוחד כרגע..)

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by chenc,

שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  18. זקוקה לעזרה לגבי חשבון הYOUTUBE לאחרונה הופיע אצלי בערוץ פריצה חדירה ?בדף הראשי של הערוץ נכתב שאני הוספתי סרטון חדש למשהו שנקרא AMMAN וגם oriyaz הוסיף סרטון חדש ל-another playlist (לפני 2 שבועות) אני לא ביצעתי את הפעולות האלה,אין לי קשר לסרטון,וזו כבר הפעם השניה שזה קורה אותו סירטון אותם הודעות מטעות,לאחר שבפעם הראשונה מחקתי זה שוב חזר.מה זה? האם מכיוון שכך אז גם חשבון ה GMAIL שלי אינו בטוח לשימוש(שכן החשבונות מקושרים) הנה לינק לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/oriyaz הסרטון .sharon harosh goes wild לא קשור אליי ולא הוספתי אותו. וגם המסך מהבהב לרוב לא רואים ברור. אשמח לעזרתכם מה אפשר לעשות תודה,אור

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  19. הקיצור של 4 חודשים יהיה רק לאלה שיתגייסו ממחזור מסויים או כאלה שכבר התגייסו ממחזור מסויים?

20. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/464929/ :lol:

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  21. כן, אני יודע שלא מלקקים דבש בתמיכה טכנית, אבל אני צריך כסף ועבודה במשמרות. יש לי ידע ונסיון מהצבא (יותר בכיוון של תכנות, אבל גם ידע טכני ורשתות) אני לומד מהר, ויכול להסתגל לכל מקום. כמו לכל דבר גם לתמיכה טכנית יש "דרגות"; לפי הבנתי בתמיכה עסקית לעומת התמיכה הרגילה, יש פחות התעסקות עם "אוכלוסיה בעייתית" ולכן גם העבודה סבילה יותר, ומכניסה יותר. הייתי רוצה לברר קצת יותר פרטים על ההבדלים בתנאים ובשכר בין העסקית ולבין הרגילה. ואם אפשר אז העסקית של בזק ספציפית, כי לשם אני כרגע מכוון. אם למישהו יש ריעון אחר למקום עבודה במשמרות, שיש לו זיקה למחשבים -כולי אוזן.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by Zeev86,

פרויקט קטן שבניתי לפני מספר חודשים וכעת אני משחרר את הגרסה הראשונה. מטרת התוכנה לעקוב אחר ניגון המדיה שבמחשבכם (כן, גם אחר מה שאתם חושבים... ) ולהציג סטטיסטיקה של הפרקים האחרונים שראיתם (מציג גם זמנים של סרטים ומשחקים) כמו כן אם עשיתם איזה מרתון של סדרה כלשהי ואינכם זוכרים באיזה פרק נעצרתם לאחרונה, הצביעו עם העכבר על סמל התוכנה והיא תציג לכם את המדיה האחרונה שבה צפיתם. תמונה נוספת של ההמשק הבהרה: המידע נשמר אך ורק במחשבכם ואינו מועבר לשום מקור אחר. הבהרה 2: ידוע לי שXBMC מקליט ואף משחזר את המדיה שבה ציפיתם. ושיש עוד תוכנות שעושות עבודה דומה. את הפרויקט הקטן הזה עשיתי בשבילי לפני הרבה זמן ופשוט הרגשתי צורך לפרסם את התוכנה. מי שימצא בה שימוש - אחלה. אבל בבקשה לא לרש…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  23. יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן, יש מרכיב במאכלים שנקרא "שומן טראנס" שהבנתי שהוא רעל לגוף, ויש מצרכים שבהם לא מצויין כלל על השומן טראנס (ויש כאלה שמציינים ללא שומן טראנס, או שמציינים שיש שומן טראנס) השאלה שלי היא במצרכים שלא מציינים שומן טראנס, האם יש שם? השאלה מכוונת למקצוענים בנושא, תודה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

מי האיש בתמונה ולמה הוא קשור:

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  25. שלום לכולם. לפני חצי שנה קניתי מזגן 1 כ"ס של תדיראן דגם SUPREME 10 . קניתי את המזגן שעלה לא מעט מהידיעה שקנית מוצר יקר הוא יהיה איכותי ושקט. במשך כל החצי שנה יש רעשי פיצוצי פלסטיקה בקירור וגם יותר רעשים בחימום גם במהלך כל הפעולה של המזגן וגם עד חצי שעה אחרי כיבוי המזגן. פשוט בלתי נסבל. היו אצלי כבר יותר מ 5 טכנאים ואמרו שככה זה המזגנים וזה קורה בגלל התכווצות והתרחבות הפלסטיקה. לפי החוות דעת ב זאפ על מזגני תדיראן ראיתי שיש המון תלונות על הבעיה הזאת. אני מאוד מאוכזב מתדיראן שמציגה את עצמה כחברה אמינה ועם מוצרים איכותיים. החלטתי לקנות מזגן חדש שהוא לא של תדיראן !!!! אבקש את המלצתכם למזגן שקט מאוד שאין איתו בעית פיצוצי פלסטיקה ונמכר כיום. תודה.

דיונים חדשים בפורומים