עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  2. אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by fuck off,

יש לי ב20 מיונים לגמא. למישהו יש מושג איך ניקראת תחנת הרכבת בה אני צריך לרדת? כי אני אפעם לא זוכר.

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by noambaum,

בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר ת'רדים שנפתחים בעקבות סרטון כזה או אחר של האתר YOUTUBE וחשבתי לרכז הכול כאן כדי שכולם יהנו ושלא יהיה בלאגן בפורום. אז תנו לינקים לסרטונים מצחיקים / הזויים / מוזרים.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by isach,

הייי חברים , הבנתי שבשביל להרשם לשם צריך שמישהו יזמין אותי או משהו , מישהו בבקשה מוכן להזמין אותי ? shay_ov@walla.com תודה רבה למי שיכול

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  6. ב20 לחודש הזמנתי מהאתר שלהם מחשב ובחרתי באופציה של קבלת פרטי האשראי בטלפון ועד היום לא לקחו ממני את הפרטים! פעם אחת התקשרתי ואמרו לי שיחזרו אלי ואכן חזרו רק בכדי לספר לי שאין חלק מהחלקים במלאי אז אמרתי לו להחליף לרכיבים שיש וכך הסתיימה השיחה. זה נפוץ? מה אני אמור לעשות?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  7. תודה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  8. להבנתי בחנות של אפל אחריי שאתה ממלא את תופס הW8GEN או איך שלא קוראים לזה, אפל כבר דואגת למיסוי? או שזה רק המיסוי מצד ארה"ב ואני צריך גם לדווח בעצמי על המיסוי לישראל? יש מיסוי גם מארה"ב וגם מישראל? בערך כ30% מהרווחים מוחזקים בארה"ב בשביל מטרות מיסוי, לא סגור מה זה אומר. אם באפל המיסוי כבר מטופל על ידי החברה, באמאזון אני לא סגור. כיום אמאזון רק שולחת צקים כתשלום לתושבי מדינת ישראל, גם באמאזון ממלאים את אותו התופס האמריקאי, אבל כשאני מפקיד את הצק האם אני צריך לדווח לרשות המיסים הישראלית או שאמאזון כבר לוקחת את זה בחשבון באמצעות התופס W8GEN שמילאתי?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by napoleon45,

לא הגיע הזמן שכפתור "אל ראש העמוד" או איך שקוראים לו יתחיל לעבוד ? אני מתכוון לזה - תודה ! עריכה: בעמוד הראשי זה תקין. בדיונים - זה לא עובד !

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. שלום, (הכותרת בטח סיבכה את זה קצת אבל אנסה להסביר) פעם הייתה אפשרות לכתוב בקובץ וורד משהו או לשמור אותו בסוג קובץ אחר כדי שהקובץ יפתח ובפתיחה שלו תיראה שגיאה (התוכן לא יהיה זמין, אך הוורד יפתח). אשמח אם מישהו יזכיר לי איך עושים את זה, והאם יש דרך מיוחדת לעשות זאת גם באקסל?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by tamir992,

אשמח לביקורת

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by klayton,

Lullaby For Children

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  13. תודה רבה לכל המצביעים, זה נושא שדי מעניין אותי ביחוד אחרי שהתחלתי לספור את הדקות עד שיגיע הנגן החדש שקניתי דרך Walla (ריו קארבון לכל המעוניין). הוא צריך להגיע עוד יומיים, לפחות ע"פי ה"הבטחה". סיונארה!

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by DOGMA,

http://www.dumpalink.com/media/1130172899/Fox_Facts

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by J0HNiE,

היום בערך בשעה 9 בבוקר קרוב משפחה שלי בא לקחת אותי לפגישה של כלבי Bernese Mountain (מה שיש לו) וסתם היה די משמעם ואז נסעו למקום שהוא ממש בגודל של קניון !!! ויש שם אקווריום, הר עם חיות שהרגו וסתם אותם כזה הצורה ממש מדהימה היה ממש יפה ואז חכיתי לרגע שרצתי לבוא לשם בגללו וזה היה הנשקים! בהתחלה הסתובבנו ליד נשקים משומשים וגפם יכלת להחזיק (הרוב שם היה שוטגנים) וכמעט כל אחד שם לה 500$ בערך... ואז נכנסו לחדר קטן כזה שהחזיק שם עוד כל מיני סנייפרים, שוטגנים לאספנים, ואקדחים... מה שהכי הפתיע אותי היה המחיר שלהם !! 22,000$ לאקדח!! והרוה היה שם בסיבות ה7,000$... אחרי זה הלכנו לדוכנים (כמו שיש בGTA SA בערך.. ) וביקשתי לראות Deasrt Eagle האקדח הישראלי וראיתי רק אחד שחור ואז המוכר אמ…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by Ido.G,

היי, יש איזה שיר שבו יש מעיין קטע כזה בסגנון האחים בלוז "everybody need sombody"......... ואז משהו עם "כל אחד צריך למות". איזה שיר זה? תודה

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by Or ei,

איפה אני יכול להשיג כוסות של חצי ליטר ? הבנתי שלא מוכרים אותם בכל מקום וחלק אפשר להשיג אם קונים איזה רביעיה של בקבוקים כמו הוגרדן או סטלה מישהו מכיר איזה חנות?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. Started by Green,

אני מחיפה מי פה עוד מחיפה? מישהו גר ליד סטלה?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by kotel,

שלום אני מחפש כבר בנרות איזה רעיון לדומיין עם שם יפה שיכלול בתוכו את האות O . זה אתר שהולך להיות מצחיק אז איזה שם קולע כזה לאתר כמו למשל LOL זה היה צריך להתלבש לי על האתר בול!!! אבל הוא תפוס והכי חשוב תבדקו אם מה שעלה בראשכם לא יהיה תפוס תוכלו לבדוק אם הוא תפוס בקישור הבא... http://www.namebargain.com/ מי שימצא לי שם טוב ופנוי אני מבטיח לו שבאתר שאני יקים שמו יוזכר בכבוד...אז כדאי ... ;D

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  20. היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by rbu99fm,

מישהוא קנה פעם משהוא מחו"ל במשלוח??? יש איזה חנות מומלצת? תוך כמה זמן זה מגיע? האם יש איזה מס מיוחד שצריך לשלם בנוסף למחיר המוצר+המשלוח??? תנו עצות+ אתרים מולמצים לקניית חומרה???

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. http://www.djmixes2k.com/index2.php מומלץ בחום! מתעדכן אחת לכמה זמן, ניתן למצוא סטים של פרוגרסיב האוס, פסייטראנס, מלודיק טראנס ועוד... הורדה מהירה ונוחה באמצעות תוכנת ה Anti-L33ch שניתנת באתר (NetPumper). הקבצים יורדים כסיומות של 001...002 וכן הלאה, ניתן להוריד תוכנה שתאגד את כל הקבצים האלו לקובץ אחד, או לעשות לכל קובץ Rename ל .MP3 ולהאזין לו בצורה רגילה, אך מומלץ לאגד את כל הקבצים לאחד. את התוכנה ניתן להוריד מכאן - http://www.djmixes2k.com/Files/djmixes2kmerger10.exe יש לשים את הקבצים באותה ספריה ואז לעשות Merge עם התוכנה. *במידה ואתם מריצים את NAV או כל תוכנת אנטיוירוס אקטיבית אחרת ברקע, סביר להניח שהיא תתריע על סקריפט שמנסה לרוץ על המחשב, פשוט בחרו ב Authorize Script …

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by maverick,

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  24. אורח athlon

http://www.zahav.net.il/forum/default.asp אנשים מתלוננים ש"האינטרנט שלהם קופא" ו"האינטרנט ניתקע להם"... לקרא ולצחוק. גם נחמד מאוד לראות את אחראי הפורום שם מסביר לאנשים שמודם ISA הוא יותר גדול ויותר מאסיבי ולכן או עובד יותר טוב בלינקוס. פשוט לקרא ולצחוק.... :lol:

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.