עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עקב הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437455.0 על WINSOCK שלא פעם תומך טכני אמר למישהו לעשות שאלתי את עצמי: מה תומך טכני של ספקית אינטרנט צריך לדעת במחשבים על מנת להיות מתאים לתפקידו מבחינת?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by redti,

אם חייל מודיע ביחידה שהוא נמצא שיש לו הפניה לאותו היום ואין לו באמת (באותה יחידה לא מבקשים מסמכים) ואחרי כמה זמן עולים על זה.. ההאשמה תהיה נפקדות ? זיוף ? שקר ?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  3. שלום חברים, חפרתי באינטרנט ואני לא מוצא תשובות... אני רוצה לחייב לקוחות בכרטיס אשראי. למי צריך לפנות כדי שייתנו לי את המכשיר שסולק כרטיסי אשראי?? (צריך שיהיה מכשיר נייד) פונים לויזה או ישראכארד ??? חיפשתי תשובות אצל פלאכארד וטרנזילה ולא מצאתי כלום למישהו יש נסיון בזה??

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  4. Started by Mesatla,

http://www.youtube.com/watch?v=RwPvt96wt2w&feature=channel :lol: :lol: LOLOLOLZ

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by drBozo,

יש לי מארז AT של שרת ישן. כל מי שחפצה נפשו במארז מוזמן ליצור איתי קשר ואתן לו אותו (המארז כולל ספק 300W. לא יצא לי לעבוד עם המארז הזה לכן אין לי מושג אם יש לו בעיות כלשהן). הדואל שלי הוא dr_bozo@hotmail.com.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  6. אני בטוח שכולכם מכירים את התופעה: בצילום וידאו במצלמות דיגיטליות עם חיישנים מסויימים, בגלל שהחיישן קולט את האור "מלמעלה למטה" נוצר עיוות גלי בסרטון, שבו החלק העליון של התמונה מתעדכן לפני החלק התחתון, וכל הוידאו נראה גלי, בעיקר כשמזיזים את המצלמה ימינה ושמאלה. אני מחפש את המינוח הלועזי לתופעה הזו, מכיוון שבזמנו נתקלתי בתוכנה שטענה שהיא יודעת לתקן את האפקט הזה ב post. תודה.

7. Started by XDude,

עכשיו ראיתי אותו דרך YES!! סרט טוב!!!!!! לאורך כל הסרט יש שירים יפים!!! מישהו יודע איך אני יכול להשיג את רשימת השירים שבסרט??

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

שלום,אני רוצה ללמוד הנדסאי תוכנה אז הלכתי לבירורים במכללה הנ"ל.7000 ש"ח לשנה זה "גרושים" יש כאן באר-שבעים?רציתי חוות דעת.המכללה איכותית?איך הלימודים?מעמד המכללה?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  9. שאלה|הודיעו כבר מי זה ומי לא?בהגרלה של החלקים למחשב..

10. Started by SeaMonster,

מישהו יודע באיזו שעה יש את השאלונים F ו G? ,חיפשתי באתר של מישרד החינוך אבל אני לא מצליח לימצוא את זה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by D@nny,

שלום אני מתכוון בימים הקרובים לרכוש פלאפון חדש. יש לי אפשרות לקנות באורנג' את ה LG U8120i ב39 ש"ח לחודש. המפרט שלו נראה לי די איכותי. למישהו יש את המכשיר או שמע ביקורות טובות עליו, בבקשה שיכתוב...מאוד חשובה לי חוות הדעת לפני הקנייה תודה

12. Started by Spiritus,

היום הלכתי לקנות זוג מוניטורים, ובמקרה ראיתי על צג הפלזמה שבחנות את הקטע התלת מימדי המדהים הזה של איש (שחור) ובחורה רבים מכות עם חרבות. משהו קטלני. מי שהיה בקולנוע בזמן האחרון יודע על מה אני מדבר. קיצור מאחורה היה טראק חפירות משהו לפנים. למישהו יש מושג מה השם? תודה מראש !!!

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by intel suck,

אף אחד לא פתח :-\ אז אני אפתח יש לי היום יום הולדת 15 אז מזל טוב לי

• 15 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לקבץ לי כמה אתרים שמסקרים אירועים חשובים שקןראים בעולם.. מכל התחומים.. טכנולוגיה בידור חלל מדע תגליות וכ"ו.. ואני לא מתכוון לאתרי חדשות טיפוסיים (כמו YNEY) תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  15. איזה כלבים הם ?!@!?#@ אני רואה עכשיו את המשחק ! גמר ווימבלדון וישראלי משתתף שם פעם ראשונה !!! היה משחק אדיר, נהיה מעניין, פתאום ! ערוץ 5 אומרים, אנחנו עכשיו עוברים לראות את חגיגות האליפות של איזה קבוצה דרקית מדרום אמריקה לא יודע מאיפה וגם לא אכפת לי ומפסיקים את השידור!!!!!!!!!!! והם אומרים, נמשיך לשדר את המשחק בספורט 5 + WTF?!@$!@?#!@?# :cwm23: :cwm23: :cwm23: :bash: ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRר אם הם ידעו שהם הולכים להפסיק באמצע למה להתחיל בכלל !?!?!?!?!?!?!@?#@!?#@!$?!@$? כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by miki26,

יש איזה חלק מסויים שאני צריך כדי להשלים מפרט וראיתי באתר EBAY את החלק כולל משלוח לישראל במחיר ממש זול מה פה הקטש למה כולם לא מזמינים משם?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by gshhar,

ואני אומר - בסדר,אבל בתנאי שזה יהיה היום!

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by Nahum2,

חזרנו מהחופשה. הוצאתי את הSD מהמצלמה והכנסתי למחשב הנייד ואבוי! מערכת הקבצים שלו מתה לי בפרצוף המחשב\מצלמה לא מזהים אותו יותר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לטפל בזה. אחת היייתה מהירה מאד אבל קרסה אחרי 10 קבצים ו זו שיש לי עכשיו עוד לא קרסה אבל מאד מאד איטית. האם יש לכם המלצה לתוכנה שהצילה לכם את הקבצים מנסיון? אין לי בעיה להוציא גם 500$ אם אין ברירה התמונות הללו יקרות לי.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G, וזאת למרות שאת מודול G אנו עושים שנה הבאה :-\ בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש הדרכה או הסבר איך עושים את העבודה? מה היא צריכה לכלול וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  20. יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  21. מישהו יודע משהו על המדור הזה? העיסוק שם הוא מחשבים ומתחלק לכמה תחומים עיקריים, חומרה...ERP... ועוד... מישהו משרת שם או מכיר את המדור הזה?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by Symbore,

it is like everyone around him are his bitches

23. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אחרי שלוש וחצי שנים עם הP4 2.6 שלי איפה אתם ממליצים לקנות במרכז במקום שהמחיר יהיה טוב והחנות אמינה - כמובן שאני מכיר את אייבורי למשל שיש להם מחירים מאוווד זולים אך שמעתי על הרבה שנתקלו בבעיות איתם והחומרה שלהם, וכמובן שאני מכיר את ZIGZAG2000 שיש להם אחלה שירות (את ההארד דיסק שלי קניתי שם) אך המחירים די בהתאם.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by huber,

http://www.reuters.com/article/internetNews/idUSTRE49EAEO20081015 אני מוריד את זה בשביל המאמרים - באמת :roll:

25. Started by eliezer,

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.