עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר חנות טובה בארץ או בחו'ל עם מחירים סבירים? תודה

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  2. אני מגיש אתר כעבודה לבית ספר זה יחידה 1 עכשיו אני צריך תמונות של מודינג או כל מה שקשור לנושא תודה לכל העוזרים נ.ב אולי מישהו פה רוצה לעזור לי לעצב את האתר שלי? :s05:

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  3. אני לא מצליח למצוא בארץ. לא בצורת בובה ולא מחרסינה או PVC משהו יכול לעזור לי זה דחוף!!! תודה משהו כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by beeper,

שלום, אני אייל, בן 17.. היה לי כבר צו ראשון ואני מתחיל לקבל זימונים.. רציתי לדעת על פרוייקט גאמא של מודיעין כמה שיותר - מה המבחנים, הדרישות, מה עושים שם (למרות שזה סודי, בערך), מה המסלול וכו'.. כמה שיותר פרטים, רצוי מבוגרי המסלול.. תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 13.8k צפיות
  6. Started by beeper,

מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. הבושם הזה הוא אחד הטובים למי שלא מכיר.... עכשיו אני מחפש אותו בארץ, ואני חושש שאני לא מוצא אותו כאן \= מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את זה? ואם לא, אז אני כנראה יזמין מחו"ל, ובזה אני צריך גם עזרה כדי לדעת מאיפה אפשר להזמין אותו... זה הבושם: http://www.amazon.com/Ultraviolet-Crystal-Paco-Rabanne-Toilette/dp/B0002JBH3S ועל הדרך, אפשר להזמין מהאתר הזה? ואם כן אז איך...? תודה!

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  8. אני מענויין להדפיס משהו כמו 1000 מדבקות סטיקרים כאלה מישהו מכיר בית דפוס באזור חיפה והמפרץ שיהיה מוכן לעשות עבודה כזו?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by ccc,

רשימות תפוצה.. של דברים מצחיקים. של חדשות ספורט מסעירות, של חדשות של תוכנות חדשות שיוצאות, של משחקים חדשים, סרטים חדשים, ביקורות על סרטי קולנוע, וכל מיני דברים. תודה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  10. Started by averaraz,

דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

סקין של windows 3.1 בלי runtime error למיניהם...!(אנשים לא מתביישים לפרסם כזה קוד..) שיראה בידיוק כמו 3.1 הישן והטוב! תודה!!! (אין לי שמץ למה שמתי ת'סימני קריאה...!)

12. נכון שזה אולי בערך השיר הכי שמח ביקום? אם מישהו ימצא לי אותו, תבוא עליו הברכה.

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by chris_u16,

אודה למי שיכול לשלוח לי קוד הרשמה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. מצאתי רק בNewegg את הכרטיס אבל הוא הדגם של סלוט אחד אני מחפש את זה עם ה2 סלוטים. כאילו זה 2 מאווררים על הכרטיס (כמו הגירסה של הGT). חייב שהחנות תהיה בUS ושזה יהיה GOLDEN SAMPLE תודה. הכרטיס

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  15. שלום חברים אני צריך בשיא הדחיפות כריכה שלמה של הספר "המאהב" של א.ב יהושע אני צריך את כל הכריכה של הספר ותיהיה תמונה סבירה תודה תודה תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. שלום חברים! אני משתחרר בנובמבר הקרוב, ומתלבט מה לעשות... יש כל כך הרבה כיוונים ואני מאוד מבולבל. אני בטוח שפה אקבל רעיונות טובים מסיפורים וחוויות של אנשים. התכנון הוא עבודה+פסיכומטרי-טיול-לימודים, עדיין לא יודע מה ללמוד אבל כל דבר בעתו, זה לא הנושא כרגע אני גר בירושלים. אני לא עצלן בקטע של עבודה ואין לי בעיה להיטחן, הבעיה היחידה היא הברכיים שלי, לא בקטע מפחיד אבל לתת 8 שעות משמרת במלצרות דיי שובר אותי לצערי הרב... חשבתי לעבוד באבטחה במקומות שמשלמים טוב, נגיד גשר אלנבי וכדומה. בקיצור, אשמח לשמוע מכם המלצות בכל כיוון אפשרי לעבודה אחרי צבא!

• 78 תגובות
    • 15.1k צפיות
  17. Started by bigblue,

אני מניח שחלקם מכירים את התוכנה Samurize ,בכל אופן אני כבר שבוע מחפש סקין שראיתי פה: http://suigintou.desudesudesu.org/4scrape/img/282964.jpg וגם פה: http://suigintou.desudesudesu.org/4scrape/img/282958.jpg חרשתי כבר את הפורומים של Samurize ועדיין לא מצאתי כלום :'( כל עזרה תתקבל בברכה ;D

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by idofr,

היי שלום לכולם , אני מחפש דרייבר מאוד מסויים שמשום מה אי אפשר למצוא אותו, אני מאמין שזה חוקי ולכן אני מבקש פה מחברי הפורום לעזור לי לאתר אותו בכל מיקרה אם מתברר שזה לא חוקי אני ממש מצטער הקובץ נקרא: AppleWirelessMouse2.exe תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי שלום לפני מספר לא רב של ימים יצא לי להאזין לגל"צ פתחתי את התחנה והתחברתי לתחנה בדיוק בסיום של שיר, הספקתי לשמוע ממנו איזה 10 שניות ... אבל 10 שניות של הפזמון, ונדלקתי. השיר הולך משהו כזה: imagine all the pepole (את השאר לא ממש הבנתי, זאת הייתה שעת לילה ממש מאוחרת ואני הייתי במצב שבין ער לבין ישן ... ) אם מישהו מכיר שיר שמכיל את השורה הזאת, בבקשה ממנו שיאמר לי את שמו ! תודה רבה ! :-*

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by eliau21071981,

שלום לכולם אתם חייבים לעזור אני מחפש תמונה של דבר מסויים שנראה כך אין לי מושג איך זה נקרא בעיברית או אנגלית אתם יכולים לתת לי את השם של זה אני רוצה למצוא את התמונה ושהיא זזה מה שאני יודע שזה מין דוגמא למע' עצבים משהו כזה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. HP Deskjet 460c, 460cb, 460wbt, 5743, 5943, 6543, 6543d, 6623, 6843, 9803, 9803d HP Officejet 6213, 7213, 7313, 7413 HP Photosmart 325, 335, 375, 385, 428, 475, 2573, 2613, 2713, 8053, 8153, 8453, 8753 HP Printer/Scanner/Copier 1613, 2353 יש לי אופצייה להשיג דיו מקורי במחיר מצחיק (ראשים 130 [שחור], 134 [צבעוני], 138 [פוטו]) ורציתי לדעת אם מישהו מעוניין. המחסניות מקוריות כאמור והם בעלי נפח כפול מדגמים 131 ו- 135 שבדר"כ מוכרים. בבקשה לא לשאול על מחירים כי זה דינמי ותלוי בכמה מחסניות ניקח, אבל זה נע באיזור ה 70 שקל ומטה למחסנית - מחיר של מחסנית מזוייפת. מישהו מעוניין?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  23. לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום, אני מחפש ברזים למקלחת שהמים יבואו בכמה כיוונים - מלמעלה ומהצדדים. ידוע לי שקיים דבר כזה, אבל אני לא מוצא שום דבר באתרים ישראלים. גם בחו"ל אני לא בטוח שמצאתי מה שאני מתכוון אליו. בקיצור, אם מישהו יכול למקד אותי עם מילות חיפוש - אודה לו מאוד.

24. Started by Crash5,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא ברכה כזו? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.