עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מחפש אתרים של המלצת שירים חדשים בכל הסוגים כולל פאנק-רוק תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי חבר'ה.. מכיוון שהלך לי הארד דיסק של 250GB מלא דברים שיש בו וקניתי חדש והכל ריק ואני רוצה לשים תמונות ברמה גובה אם אפשר 3 אתרים של תמונות באיכות HD בתודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  3. מחפש אתרים של תמונות רקעים שומרי מסך

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. אני צריך אתר שיש בוא יעוץ של עורך דין בחינם

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. כן כן אני יודע שכל זה שטויות... וזה בכלל לא בישבילי זה בשביל ידידה של אמא שלי אז אפשר לחסוך בתגובות כמו: " :כל זה לא אמיתי... זה סתם המצאות ::)" וכאלו.... אז תודה לכל העוזרים מראש!!! ;D ;D

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  6. כמו בכותרת אבל אתרים בעברית ולא באנגלית. נ.ב עשיתי חיפוש בגוגל לפני שפתחתי את הת'רד

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. בכללי, אני מחפש אתר כמו זה: http://www.heaven666.org/pictures.php?f=30 רק הבעיה היא שהוא מלא בתמונות סקס בצד, והוא מאוד איטי אז לא נוח לי לגלוש בו. יש לכם אתרים דומים, נקיים (אמא ושלוש אחיות, התמונות בצד בכל זאת מביכות :-\) שמראים תמונות מצחיקות או סרטונים כאלה? (עדיף תמונות). חוץ מ-GOOB הישראלי, או מה שהשם שלו לא יהיה. לא אהבתי אותו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי קבצים שהעלתי לשרת ואני לא רוצה שיעתיקו אותם, הבנתי שיש כמה אתרים שנותנים שירותים שונים... תוכלו להציע לי כמה טובים? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין למכור באיביי פריט -מזכרת הקשורה למשחקי וידאו ( video game memorabilia ). אני מחפש אתרים בהם ניתן לקדם את המכירה ולהביא יותר תנועה לדף המכירה. אתרים כמו http://www.gamesniped.com. מישהו מכיר אתרים / פורומים / בלוגים בהם ניתן לקדם מכירה כזו? עדיף בחו"ל. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. אם אתם יכולים לכתוב לי מספר אתרים שנותנים DATA FEEDS שקשורים בנושאים הבאים אשמח: marketing financial and analysis stock marketing אני צריך אתרים שנותנים DATA FEEDS אבל נומריים ולא מילים. מספרים! תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. שבת שלום. אני מחפש אתר\פורום שמתעסק באתריפ פרטיים של ביטורנט (הזמנות).

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  13. מישהו מכיר חנות טובה בארץ או בחו'ל עם מחירים סבירים? תודה

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אני מגיש אתר כעבודה לבית ספר זה יחידה 1 עכשיו אני צריך תמונות של מודינג או כל מה שקשור לנושא תודה לכל העוזרים נ.ב אולי מישהו פה רוצה לעזור לי לעצב את האתר שלי? :s05:

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  15. אני לא מצליח למצוא בארץ. לא בצורת בובה ולא מחרסינה או PVC משהו יכול לעזור לי זה דחוף!!! תודה משהו כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  16. אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  17. Started by beeper,

שלום, אני אייל, בן 17.. היה לי כבר צו ראשון ואני מתחיל לקבל זימונים.. רציתי לדעת על פרוייקט גאמא של מודיעין כמה שיותר - מה המבחנים, הדרישות, מה עושים שם (למרות שזה סודי, בערך), מה המסלול וכו'.. כמה שיותר פרטים, רצוי מבוגרי המסלול.. תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 14k צפיות
  18. Started by beeper,

מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. הבושם הזה הוא אחד הטובים למי שלא מכיר.... עכשיו אני מחפש אותו בארץ, ואני חושש שאני לא מוצא אותו כאן \= מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את זה? ואם לא, אז אני כנראה יזמין מחו"ל, ובזה אני צריך גם עזרה כדי לדעת מאיפה אפשר להזמין אותו... זה הבושם: http://www.amazon.com/Ultraviolet-Crystal-Paco-Rabanne-Toilette/dp/B0002JBH3S ועל הדרך, אפשר להזמין מהאתר הזה? ואם כן אז איך...? תודה!

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  20. אני מענויין להדפיס משהו כמו 1000 מדבקות סטיקרים כאלה מישהו מכיר בית דפוס באזור חיפה והמפרץ שיהיה מוכן לעשות עבודה כזו?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by ccc,

רשימות תפוצה.. של דברים מצחיקים. של חדשות ספורט מסעירות, של חדשות של תוכנות חדשות שיוצאות, של משחקים חדשים, סרטים חדשים, ביקורות על סרטי קולנוע, וכל מיני דברים. תודה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  22. Started by averaraz,

דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by Electric Boom,

סקין של windows 3.1 בלי runtime error למיניהם...!(אנשים לא מתביישים לפרסם כזה קוד..) שיראה בידיוק כמו 3.1 הישן והטוב! תודה!!! (אין לי שמץ למה שמתי ת'סימני קריאה...!)

24. נכון שזה אולי בערך השיר הכי שמח ביקום? אם מישהו ימצא לי אותו, תבוא עליו הברכה.

• 44 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.