עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nehmia,

מפחינת מהירות ואיפה אפשר ליסוע איתם

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  2. שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  3. כמה יוצא כסף למונית מפ''ת לנתב''ג עכשיו זה דחוף!

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

אני בבית כי לא היה לי כוח ללכת חוץ מזה שזה יום קצר וחוץ מזה שיש לי מחר טיול שנתי

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3268912,00.html למי שלא מבין זה איכות חראה הם באמת חושבים שאנשים שקונים סרטים באיכות שאני אפילו לא מוכן ליראות בחינם יקנו סרטים אם לא יהיה פירטיות? למעשה אני מעדיף אפילו ליראות כוכב נולד או אודטה מאשר ליראות סרטים באיכות כזות -טוב זה היה הגזמה

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by ForresT,

אני מחפש אתר שמראה מכירים עדכניים של רכבים(רצוי בעברית) אבא שלי רוצה למכור RENAULT 19 ואני רוצה לדעת כמה היא שווה..איפה יש אתר שמראה?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות את הטרקטורון הנ"ל ואשמח לשמוע את חוות דעתכם על הכלי לטובה ולרעה,האם הוא מתאים לרוכב לא מקצועי וכו' וכו' כמו כן אשמח לקבל לינקים לאתרים ישראליים שעוסקים בנושא בכלל,תודה. נועם

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by SeaMonster,

מישהו יודע באיזו שעה יש את השאלונים F ו G? ,חיפשתי באתר של מישרד החינוך אבל אני לא מצליח לימצוא את זה.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by בני סלע,

האים אפשר לשנות את צבע השיער בלי לצבוע אותו? ז''א לאכול משהו מסויים...רק בלי להשתמש בצבע. השיער שלי בצבע חום-הוא מתאפיין ברמות גבוהות מאוד של הפיגמנט השחור ורמות נמוכות יותר של הפגמנט הלבן. האם יש דרך "להיפטר"מהפגמט הלבן? תודה רבה לכל מי שעוזר.

10. מישהו מכיר אתר להוריד האוסים חדשים ו/או ישנים?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  11. שלום! הכתבה התפרסמה מלפני לא הרבה זמן, בידיעות אחרונות. אם אני לא טועה ב - 7 ימים, היא שווקה על ה"שער". בכתבה הציגו חברה שעוזרת לצבא לסכל פיגועים דרך איסוף מודיעין גלוי. אודה מאוד, למי שיש במקרה את הכתבה ויכול להעלות, לקשר או להזכיר

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום אתמול נכנס לי סוס טרויאני למחשב, והוא נמצא בתקיה של המערכת הפעלה, והאנטי ווירוס לא מצליח למחוק אותו. המערכת הפעלה אמרה להוריד את הwindows defender ולמחוק, הורדתי זה מצא אבל אי אפשר למחוק כי צריך רשיון בשבילו. בבקשה תעזרו לי! איך מוחקים אותו! ניסיתי את התוכנות שיש במדריך באתר, הם לא עזרו. אשמח לעזרה, אריאל

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by cpubitch,

האם צריך להתאים את סוג הזיכרון של הכרטיס מסך לסוג הזיכרון של הלוח? לוח אם http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo.html#/?div=Detail ברצוני לשים לו כרטיס מסך עם DDR3 הלוח אם תומך רק ב DDR2 תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  14. טריילר סודי ופוסטרים ראשונים עבור העיבוד של סדרת המשחקים אל המסך הגדול מפיחים בנו תקווה מחודשת בפרוייקט השאפתני לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסרט-של-warcraft-מתקרב-ונראה-מבטיח-עד-מאוד/

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by Nahum2,

אני רוצה שאוכל לעבוד על המחשב שלי בתצורה המלאה שלו גם בבית שלי וגם של החברה. זה I7-870 עם HD6950. (משחקים/פיתוח) עלו בדעתי שניאפשרויות: *הראשונה לרכוש מחשב נוסף דומה ביכולותיו לבית של החברה לעשות תחנת עגינה לכונן הקשיח. ואז להתנייד רק איתו. *האפשרות השניה היא למכור את המחשב שלי ולרכוש מחשב נייד יקר. האם יש אפשרויות נוספות? מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום, יצרתי סרטון מלווה במוסיקה. איך אני יכול לדעת אם מוסיקת הליווי מוגבלת בזכויות יוצרים ? תודה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by raiman1,

קראתי בויקיפדיה ומארק צוקרברג הרוויח יותר מ-7 מיליארד דולר בזכות הפייסבוק. שאלתי היא ממה הוא עשה כ"כ הרבה כסף?? (זה לא נראה לי הגיוני שהוא עשה את כל זה מפרסומות...)

18. שלום לכולם היום קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי ולשמחתי הרבה הציון מספיק בשביל להתקבל להנדסה באוניברסיטת תל אביב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני למדתי בתיכון מתימטיקה ב4 יחידות והיה הולך לי די טוב, לא השקעתי מספיק בשביל 5 וה4 יחידות היה בדיוק ברמתי בתקופה ההיא. ועכשיו לפני הלימודים אני רוצה ללמוד את ה5 יחידות כדי "ליישר קו" לקראת הלימודים (אני לא צריך ממש לגשת לבגרות אלא רק לדעת את החומר). בדקתי במכוני הלימוד והבנתי שמשם לא תצא לי ישועה - אין קורסים בזמן עד שמתחילה השנה (בגלל שאין בגרות). אז חיפשתי וגיליתי שבאוניברסיטת תל אביב יש מה שנקרא קורס רענון במתימטיקה - http://www.eng.tau.ac.il/index.php?option=com_content&view=article&id=469:2010-04-07-06-32-21&catid=150:…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  19. שלום! קוראים לי יורי ואני חוזר חזרה לגור לראשון ושכרנו דירה רקה! אז ההורים שלי בקשו ממני למצוא עבודה ובקשתי מכמה חברים שלי שאם יוכלי למצוא אבל כמובן אי אפשר רק לסמוך עליהם אז אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה אני בן 15.5 (יש לי ב20.10.93 יום הולדת) ואני רוצה שהעבודה הזו תיהיה בראשון לציון ושכר מינימום זה 13 שקל שיהיה תודה לעוזרים ואני מוכן להמשיך לעבוד גם אחרי חופש הגדול

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  20. שלום לכולם! יצא לכם לצפות בסרטון הזה? מה קורה כשמנתקים את המאוורר מהמעבד... סדרת הדגמות. חמוד

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by תחמן מתימן,

שלום,היה לי עגיל על האוזן בצבע כחול לבן כמו דגל מדינת ישראל קיצר אני קם היום בבוקר ואני מגלה שיש לי פתאום עגיל בצורת לב עם יהלום!, ואני לא קניתי כזה בכלל וגם לא הייתי קונה. 1) אין מצב שמישהו מהבית שלי שם לי אותו. 2) איך אפשר לשים לבן אדם עגיל והוא לא ישים לב? 3) לפני חודש מישהו רשם לנו על כל האוטו I LOVE YOU BABY. מה קורה פה? ,מישהי או מישהו מעריץ סודי שלי?

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  22. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אחרי שלוש וחצי שנים עם הP4 2.6 שלי איפה אתם ממליצים לקנות במרכז במקום שהמחיר יהיה טוב והחנות אמינה - כמובן שאני מכיר את אייבורי למשל שיש להם מחירים מאוווד זולים אך שמעתי על הרבה שנתקלו בבעיות איתם והחומרה שלהם, וכמובן שאני מכיר את ZIGZAG2000 שיש להם אחלה שירות (את ההארד דיסק שלי קניתי שם) אך המחירים די בהתאם.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G, וזאת למרות שאת מודול G אנו עושים שנה הבאה :-\ בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש הדרכה או הסבר איך עושים את העבודה? מה היא צריכה לכלול וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by Sman,

אני עובד על פורום חדש שכתוב ב CGI ויש לי איתו בעייה קטנה, אני ממש אודה למי שיוכל לתרום מהידע שלו בנושא לפרטים נא צרו איתי קשר באיי סי קיו 52927239

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by blabla2002,

לפי הicq יש למישה יומלדת עוד יומים אז מז טוב

• 1 תגובה
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.