כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
האינטרנט זה מקום חופשי אבל אמרתי שלפורום יש חוקים והוא עבר עליהם אז זכותי לדרוש וליידע את המנהלים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מתכוון להקים 2 אוהלים, וחשוב שהמקום יהיה מרווח. ועוד שאלה בענין הרחצה. בדף המידע של חוף לבנון כתוב רחהצ בין 6:00 ל- 17:00- למה הם מתכוונים? שאין כניסה למים לאחר 5 אחרצ או שפשוט אין מצילים? אני זקוק לחוף שלא עושה בעיות בכניסה למים בחושך. תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
אני עולה ליא', אני רוצה להתטרף לקובת אימון של כושר קרבי בחולון. בנתיים דיברתי רק עם אחרי 2 מפגשים בשבוע כל מפגש 2 150 שקל לשנה קרוב לבית במקווה ישראל. מישהו היה באחרי? מומלץ? קראתי גם על יובל עילם 3-4 מפגשים בשבוע שעה וחצי כל אימון. עמית לכושר גם נשמע טוב... שעה וחצי שעתיים 2 בשבוע. מישהו מכיר קבוצות טובות בחולון(אם באזור)? תאמת מה שיותר חשוב לי שיעבדו חזק על כושר כי תכסל יש לי די כושר אז לא בא לי סתם לצאת לריצה עם בנות... HELP PLEASE! Tnx Kapara
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE) אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאוויר הבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכן הזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשר אז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך! יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מעניין איך היה נראה פורום "טכנולוגיית מידע - IT" בFXP...
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר שמלמד על מחשבים.?? לדוגמא מה זה דיסק קשיח כרטיס מסך וכו'
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תראו את זה! כולו מלא בכל זה http://www.irgun-hamorim.org.il/index.asp אפילו שיר! צדקתי שאמרתי שהמלחמה הבאה קרובה בסוף החופש... הנה היא!
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היום ניכנסתי לפייסבוק ובקושי אפשר לשוטט שם..הוא תוקע לי את הפיירפוקס והוא מפסיק להגיב וזה קורה רק בפייסבוק עשיתי בדיקות malwar ואנטי וירוס ולא מצאתי כלום.. לעוד מישהו זה קרה היום? יש לכם אולי רעיונות שכדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום רב במסגרת עבודה שאני מכין על נגישות לאינטרנט של בעלי מוגבלויות ובפרט של בעלי עיוורון צבעים אני צריך אנשים שיענו על השאלון המצורף להודעה. מי שלא בקיא בנושא הנגישות לאינטרנט יכול ללמוד על הנושא באתר זה: http://www.nagish.org.il אני מודה מאוד לכל מי ששיתף פעולה ועזר לי לחקור את הנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה, שלשום חבר שלי בא עם לונגבורד לשכונה ועשיתי עליו סיבוב ונדלקתי על זה. לפני זה בחיים לא נסעתי על סקייט, אבל כשתפסתי תקטע זה היה ממש כיף. היום הלכתי אליו, ירדנו עם סקייט רגיל ועם הלונג, עשיתי כמה סיבובים, והלונגבורד הרגיש לי הרבה יותר יציב ויותר סבבה. אני לא מחפש להשתגע ולהסתובב עם גבס כל שבוע במקום אחר בגוף, אז נראה לי שאני אלך על הלונג. הוא הזמין את הסקייט מחו"ל, אני מעדיף משהו בארץ. ראיתי שבלו-בירד מוכרים כאלה, מישהו יודע איך הם? ואם הם נחשבים יקרים בקטע הזה? פשוט לא ראיתי כאלה למכירה בשום מקום כמעט. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כסף, כמה שפחות. הבנתי שהזולים ששווים משו עולים 800-1000 שקל. בגוף אני גדול, 1.86 מטר ובנעליים 46-7, אני צריך סקייט גדול.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שמתי שMW2 וBO יצאו היו כאן בפורום קניות קבוצתיות עם הנחה משמעותית על המשחק. השאלה שלי היא האם מתוכננות כאלה גם לMW3 ולBF3? אם כתבתי במקום הלא נכון בבקשה להעביר את הדיון, אני פשוט זוכר שהדיונים על הקניות היו בפורום הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר ת'רדים שנפתחים בעקבות סרטון כזה או אחר של האתר YOUTUBE וחשבתי לרכז הכול כאן כדי שכולם יהנו ושלא יהיה בלאגן בפורום. אז תנו לינקים לסרטונים מצחיקים / הזויים / מוזרים.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום כולם, מישהו במקרה חבר שם? יעזור לי מאוד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היום התקשרו אליי מחברת ואלה, והציעו לי להיות נהג פרטי של משפחה מחו"ל למשך שבוע וחצי...מעניין אותי לדעת אם מישהו התנסה במשהו דומהו ויכול לספר לי קצת ? (מחר יש לי ראיון - מי שהתקשרה לא ידעה לספר יותר מדיי)
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3898684,00.html FAIL!
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שכל אחד ירשום פה את השירים שהוא אוהב... שירים חדשים ישנים לא משנה.. מה שיש לכם על המחשב או על האמ פי 3 או משהו כזה...
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לאחר שנתקלתי בכתבה הבאה ובתוכה בסיפור מאאאגניב ( אמנם סיפור ישן אבל בכל זאת, מאאאאגניב ) , עלו לי יאמבה זיכרונות מכלבים שונים שהיו לי ושפגשתי בחיים ואני לא מפסיק לנוע בין מצב רוח עליז ( עם פרפרים וקשת בענן ) לנוסטלגייה עצובה ( עם מוזיקת רקע ) ... :alcoholic: http://www.impactlab.com/2010/04/11/10-amazing-dog-stories/#more-51696 איזה כלב מגניב, חבל לכם על הזמן. http://en.wikipedia.org/wiki/Endal יש לכם סיפור ?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
-
ספקית המסכים התקציבית Nixeus חושפת את היצירה החדשה שלה, עם טכנולוגיית IPS ותמיכה בטכנולוגיית ה-FreeSync בטווח רחב של קצבי תצוגה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה אז החלטתי לעשות אותו כשרת קבצים מסוג FTP.. הקבצים הנשמרים עליו הם חוקיים והפאב עצמו חוקי. אז אני מבקש בבקשה בלי נסיונות פריצה והעלת קבצים לא חוקיים ;D ;D ;D דרך אגב יש שמה סרטון קורע של שני מפגרים הולכים פוגו!! ממש מצחיק (FOGO.WMV) חוץ מזה יש כבר על הפאב מלא תוכנות כולל תוכנות O\C ודרייברים. IP: xxx.xxx.xxx.xx USER: anonymous PASS: theking אם יתכנו עידכונים בIP הIP החדש יפורסם בתרד הזה. ביי הורדה\העלה נעימה. עריכה: מומלץ להשתמש בתוכנת FTP כגון FLASH FXP.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. עריכת וידאו (Post production, תוכנות מתקדמות פיצ'רים מתקדמים וכו') 2. מוזיקה (אם זה הלחנה, עריכת סאונד או כל דבר אחר) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-