עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היו לי אותם לפני שנתיים ונהנתי מכל רגע... בינתיים הוחלפו ל Nike אחרות (לא מדגם ה- Free) ופשוט אין להשוות. הייתי שמח אם מישהו יידע אותי בקשר לחנות בראשון שעוד מוכרת את הנעליים האלה תודה!

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  2. www.thedarkknightpuzzle.com הצלחתי כשנותרו לי 43 שניות. מי מהאדונים המובחרים מבינכם מסוגל ליותר?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  3. אורח athlon

http://www.zahav.net.il/forum/default.asp אנשים מתלוננים ש"האינטרנט שלהם קופא" ו"האינטרנט ניתקע להם"... לקרא ולצחוק. גם נחמד מאוד לראות את אחראי הפורום שם מסביר לאנשים שמודם ISA הוא יותר גדול ויותר מאסיבי ולכן או עובד יותר טוב בלינקוס. פשוט לקרא ולצחוק.... :lol:

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by Wood-Elf,

מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון... אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם. והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים. קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם. וזה פיכסה. ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה... אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר... האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה? יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס) אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמט…

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  5. ההודעה הבאה פורסמה כרגע בדף הבית של TL: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these ac…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש שעון בסגנון הזה: SEIKO SEIKO SIEKO יש שעונים כאלה, שהם בעלי תאורה פנימית, ולא רק חצים זוהרים ל5 דקות?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by blabla2002,

לפי הicq יש למישה יומלדת עוד יומים אז מז טוב

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1167403 סופסוף הוא הגיע!! לאחר הכישלון של הסרט הקודם אני חייב לומר שהסרט הזה הוא ממש שינוי מרענן

9. Started by Dr-XP,

ראיתי אותך יום אחד משחק sof2 בשרת של עידו האם זה אתה ???

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  10. Started by Tapeworm,

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by benor,

מדי פעם נחה עליי המוזה: http://www.youtube.com/watch?v=MMg9TpWc6Ak ליריקס: http://www.shiron.net/artist?type=lyrics〈=1&prfid=896&wrkid=1426

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by tulicooli,

טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by benma,

שלום לכם. מה נדרש על מנת להיות כתב מחשבים/טכנולוגיה (חדשות/מאמרים/ביקורות) טוב (פרט ליכולת הבעה עצמית טובה)? האם יש העדפה להשכלה דווקא בתחום המחשבים או דווקא בתחום האלקטרוניקה? או שזה לא משנה? האם חייבים להיות מאוד רציניים/מרובעים או שיש מקום לקצת הומור בכתבות מסוג זה? יש טיפים נוספים? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by gaf,

שלום! נגמר לי החוזה עם בזק (תשתית) ועם נטוויזן (אבל עכשיו יש לי נטוייזן חינם עוד חודשיים). אני רוצה לחדש מנוי עם תשתית, בבזק מציעים לי הכי נמוך 47 ש"ח לחודש ל 1.5 מגה. זה מחיר הגיוני או שכדאי להתווכח איתם עוד? מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by Proww,

אהלן, לא ידעתי איפה לשאול, פתחתי היום את התיבה החדשה, מישהו יודע איך אני יכול לשלב אותה בתוכנה של האופיס (OFFICE OUTLOOK)?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by ForresT,

אני מחפש אתר שמראה מכירים עדכניים של רכבים(רצוי בעברית) אבא שלי רוצה למכור RENAULT 19 ואני רוצה לדעת כמה היא שווה..איפה יש אתר שמראה?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by X-It,

דסקטופ תלת מימד אמיתי. שווה צפייה. YouTube - BumpTop 3D Desktop Prototype - www.bumptop.com אני כבר נרשמתי לבטא...

19. אני לבנתיים ראיתי רק אחד, הלך לי הצוואר מלהסתכל למעלה אז חזרתי לחדר מישהו הצליח לראות?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by miki20008,

מישהו רוצה לעשות איתי הזמנה מיחול ין לי כרטיס אשראי ואני לא יודע מאיפה ואיך להזמין עים מישהו יודע ורוצה להזמין איתי שיגיד לי כי ראיתי 2 קתודות ב 7 דולר = 32 שקל 2 קתודות ומישלוח משהו כמו 150 שקל אבל עים קונים הרבה אז זה מישתלם מאד

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by evman007,

שכר של 19.5 לשעה....אני סטודנט[טוב לא ממש סטודנט,אלא מכפר על טעויות העבר ].

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שבוע טוב אני צריך ללכת מחר לקנות שם משהו,ואני לא יודע אם החנות עצמה טובה?המוצרים שלהם טובים או שסתם מוצרים מוזרים ולא שווים כל כך? איך השירות שלהם?אם יש תקלות הם מתקנים ונותנים שירות הוגן? תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  23. אז הפעם אני מחפש את הפלאש הזה שהתפרסם פעם על איזה ילד שמתקשר ללשכת גיוס בקשר לצו ראשון, ובוכה שהוא "יליד נובמבר" או משהו כזה.. הוא גם אמר "עברי לידר רולז"... כל קישור יתקבל בברכה..

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  24. שלפחות יקנה דולרים בסכום שהוא חושב להשקיע במחשב. עלית מחירי הניידים תהיה גבוהה מעלית הדולר. יש בעיה קשה בארהב ויכול להיות אפילו בעיה קשה במיוחד בסוף החודש. הדולר יזנק בשבועיים הבאים חזק.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  25. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17557 :-[ :-[ :-[

• 11 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים