כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בשבוע הבא אני טס לחברה שלי בליטא , היא ביקשה שאני יביא איתי גולדסטאר , אתם חושבים שיש עם זה איזה בעיה? אני רוצה להביא שני חצאים.. זה הכל..
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
:lol: " שוטר, ששוטטרר !!! הסוטה הזה ... "משחק" עם עצמו ליד הילדים גברת, אדוני השוטר .. לא, אתם לא מבינים, אני לא סוטה, זו המקלדת החדשה שלי ..." ע - נ - ק !!!!!!!!!!!! http://www.yankodesign.com/2008/04/22/beauty-is-skin-deep-geekness-is-to-the-core/
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי אנשים לאחרונה התחלתי לעשות קצת שופינג באיביי ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה: תתיחסו לכל השאלות כאילו מחיר המוצר הוא מתחת ל50 דולר 1. האם על פריטי לבוש (חולצה , כובע, צעיף) משלמים משהו למכס בנוסף למחיר ששילמתי באיביי? 2. האם מוצרי אלקטרוניים כמו אוזניות בלוטוט דורשים תקן תקשורת וצריכים לשלם עלשיו בנוסף למחיר באיביי? 3. האם דברים שנשלחים אליי בדואר ישראל בכלל עוברים במכס או שרק דברים שנשלחים דרך חברת שילוח עוברים מכס? 4. האם משקפי שמש דורשים "תו תקן" ישראלי? 5. אני יודע שמחיר מוצא מעל 50 דולר יעלה לי מכס. אם המוצר עולה לי למשל 40 דולר והמשלוח עוד 20 דולר- אני משלם מכס? יש לי עוד שאלות אבל נראה לאן זה מתפתח. תודה אנשים!
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ושירות. יש לי לקוחות שרוצים שאני איעץ להם אילו מחשבים לקנות ושאני אקנה ואבי להם את זה עד הבית עם Windows אנטי וירוס וכל הדברים האלה. בקיצור אני והחבר שלי (גם שותף) מתלבטים בעיקר בין החנויות KSP ו- Ivory בירושלים. לאותו החבר שלי יש ניסיון טוב עם איבורי (הוא קנה מהם שלושה מחשבים+ כרטיס קול אך לא ממש אחריות עד עכשיו) ואני שמעתי עליה דברים רעים, ולי יש ניסיון טוב בנתיים עם KSP (קניתי מהם כרטיס מסך, לא מימשתי אחריות עד עכשיו) והוא שמע עליהם דברים רעים. אז אם תוכלו בבקשה לספר לי על כל ניסיון טוב או רע שהיה לכם עם חנויות מוכרות בירושלים מבחינת אחריות, שירות ויחס זה מאוד יעזור, בעיקר עם שני החנויות הללו. ובבקשה מנסיון אישי או של חבר או משהו דומה כי אני לא רוצה להסתמך על שמוע…
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חיפשתי באתרים של אירגון המורים והסתדרות המורים ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
כמו כל הדברים האלה "This thread is endless", "Kill the thread", "Headpalm" וכו'? תמיד אני רואה את אלה ואני פשוט מקנא, היות ואין לי מושג מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה. קיצר, תרשמו כאן את כל האתרים שאתם מכירים שיש בהם תמונות כאלה.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לא הגיע הזמן שכפתור "אל ראש העמוד" או איך שקוראים לו יתחיל לעבוד ? אני מתכוון לזה - תודה ! עריכה: בעמוד הראשי זה תקין. בדיונים - זה לא עובד !
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77030&bz=26 מה אתם אומרים עכשיו נראה לכם תשלמו?
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
והחידה היא: ג'ון - אוהב - 400 לא אוהב - 300 אוהב - 100 לא אוהב - 99 אוהב - 3600 לא אוהב - 3700 מה ג'ון אוהב? א.900 ב.1000 ג.1100 ד.1200 כל מי שעונה שיגיד למה הוא בחר בתשובה שלו.. אמרו לי 2 דרכים שמצביעות על אותו אחד, אבל נראה מה אתם חושבים
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הייתי אתמול בראיון עבודה באייבורי, קלטו מה ראיתי שם בשירותים. לא יכולתי להתאפק, אז צילמתי..
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה על כל הסרטים כמו איירונמן רובוטריקים אקס מן החדש . לפתח משחק לוקח די הרבה זמן . אז איך זה שחודש+- אחרי שיוצא הסרט אז ישר יוצא עליו משחק שקשור לעלילה של הסרט ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y6ZXBAuH8x4&search=aladin איך?
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שכל אחד ירשום פה את השירים שהוא אוהב... שירים חדשים ישנים לא משנה.. מה שיש לכם על המחשב או על האמ פי 3 או משהו כזה...
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1990&v=1 זה נראה הזוי מידיי קצת מביך לעשות את מה שהוא עושה... תחשבו אתם בלילה ופתאום אחד מתחיל להביא ביד ואז משפריץ אור לבן
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. אני צריכה עזרה באלגברה לינארית, זה הולך ככה: מטריצה ריבועים A נקראת נלפוטנטית אם קיים מספר טבעי r>=1 כך ש A^r=0 תהינה A,B מטריצות מאותו סדר נלפוטנטיות שמקיימות AB=BA הוכח שגם AB, וגם A+B נלפוטנטיות מישהו פה המליץ לי לציין את העובדה שאני אישה כדי לגרום למסת תגובות.. אז הנה. תודה לכל המושיעים ;D
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, חשבתי על משהו לאחרונה ורציתי לשתף אותכם (כי אין לי משהו יותר טוב לעשות). בעקבות המהפכה הסלולרית חשבתי אולי על אפשרות שבה אני יכול להצטרף לגולן טלקום במסלול ללא הגבלה, ולהשתמש באיטנרנט של הטלפון עם המחשב (באמצעות Tethering). מה אתם חושבים? האם כדאי (כרגע אני לא חושב על אופציה הזאת, אבל אני עוד כמה זמן אהיה סטודנט ואני מתחיל לחשוב על זה ברצינות). אפשר לחסוך ככה כמה מאות שקלים בחודש, לא? ברור לי שהאופציה הזאת טובה רק עבור מי שלא ממש מוריד הרבה, וגם לא רואה נמצא הרבה ביוטיוב, אלא סתם גולש ממוצע (לצורך העניין - סטודנט). מה אתם חושבים? האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
באיזה אתר אתם חושבים שהכי כדאי לפתוח בלוג? תנו לי בעברית ואנגלית ,כי עדיין לא החלטתי באיזה שפה אני יכתוב. לא בא לי כל כך המוכרים כמו תפוז ומייספייס
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי באוקטובר וקיבלתי 622, והגשתי מועמדות ללימודי עתודה בכלכלה במכללת רופין (בלבד). לפני כחודש שלחתי לצבא את הטופס שמראה ששילמתי למרכז בארצי לבחינות והערכה עבור קיום בחינה פסיכומטרית נוספת באפריל, שברצוני לעשות. התכנון המקורי היה לשפר את ה-622 שלי מאוקטובר וע"י כך להגדיל את סיכויי להתקבל לכלכלה. אבל (!) - אתמול קיבלתי מכתב מהעתודה שאומר שנדחתי ללימודי כלכלה לאור ציון הפסיכומטרי שלי אולם הם מציעים לי לבחור מקצוע אחר מבין תשע מקצועות שהם נותנים לי, ובינהם: מדעי-המחשב, פיזיקה, מתמטיקה, הנדסה אוירונאוטית, הנדסה גאודטית ועוד... כמה שאלות: * האם ייתכן שהדחייה שלי היא מעיין אי-הבנה? האם יש סיכוי (טוב) שייתחשבו גם בפסיכו שעשיתי באפריל? האם הדחייה היא בעצם רק ב…
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
פתחתי לפני כמה שנים חשבון פייפאל ואני רוצה לשנות את השם שמופיע שם. בכל פעם שאני נכנס דרך התמיכה ל"הגש בקשה באמצעות הטופס המאובטח" אני מקבל את ההודעה הבאה: [color=red] מצטערים - לא ניתן היה להשלים את פעולתך האחרונה[/color] אם היית בתהליך של קנייה או שליחת תשלום עבור מוצרים או שירותים, אנו ממליצים שתבדוק לאחר 30 דקות הן בחשבון PayPal והן בדואר האלקטרוני שלך ותוודא שאישור העסקה התקבל. אם הגעת אל דף זה מאתר אחר, חזור אל אותו אתר (אל תשתמש בלחצן 'חזור' של הדפדפן) והתחל שוב את פעולתך. אם הגעת מאתר PayPal, לחץ על הלוגו של PayPal שבפינה הימנית העליונה כדי לחזור לדף הבית והתחל שוב את פעולתך. יתכן שיהיה עליך להיכנס שוב. ניסיתי בIE כרום וFF, ניסיתי גם למחוק היסטוריה ועוגיות בכולם ו…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי לפני כ-שבוע משחק לחבר, הוא פתח את הנילון ובא להתקין את המשחק כשגילה שכ. המסך שלו לא תמך בו (מדובר בJUST CAUSE 2 התומך רק בDX10 ומעלה), הוא החזיר את הכול לקופסא והכול כמו חדש - רק ללא הניילון. הרכישה התבצעה בטאוור רקורדס (אל תשאלו אותי למה), יש אפשרות להחליפו במשחק אחר או שברגע שנפתח אותו הניילון - אבוד לי? :s05:
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חידשתי לאחרונה קשר עם שתי חברים מהעבר הרחוק, ולא מספיק מעניין לנו ביחד. הראשון אוהב לדבר בטלפון (ואני לא). אני גם מרגיש שתחומי העיניין שלנו השתנו ואין לי ממש מה לשתף אותו שצריך עידכון טלפוני על זה. כך שהוא בעיקר מדבר. ודבר שני עם הראשון שאנחנו לא נפגשים מספיק (או כמו שהייתי רוצה שניפגש) הוא עושה שבוע שבוע בצבא ואם אנחנו נפגשים אז זה פעם בשבועיים בדרך כלל לפאב או סנוקר (שזה מעולה בשבילי, בעיקר אם זה פאב) ולאחרונה הוא נפרד מחברה שלו אז הבילוי עבר למועדון שזה לא בשבילי בחודשיים הקרובים (אין לי מה לחפש שם במשקל שלי, עוד חודשיים אני יראה נורמאלי). חשוב להגיד שהוא בן אדם כיפי וכיף להיפגש איתו. הוא תמיד במצב רוח טוב. בקיצור אני מחפש שניפגש יותר ואני מחפש הצעות. ניסיתי לגוון את ה…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-