כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום ההורים מתכננים קניית מסכים חדשים לכל הבית (3 במספר ) . אין תקציב מכיוון שדרך קשרים וכ"ו אנחנו יכולים להשיג כל דגם של Haier במחיר של יבואן . שתי שאלות ניצבות עכשיו : האם החברה הזאת בכלל שווה משהו ? איזה אתר (לא זאפ ודומיו ) אני יכול לסמוך באמת על ההשוואות שלו ? נ.ב מחפשים שתי מסכים בגודל של 32-34 אינטש ומסך אחד בגודל 47 אינטש , תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אתר שיש בו רקעים איכותיים ושהם יהיו 1280X1024 ואתר שיש בו כל מיני סגנונות.. לא רק בנות או של משחקים וכאלה.. או שאם תוכלו תביאו לי כל מיני אתרים שיש בהם סוג אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להכניס לאתר מפת הגעה לסניפים. ניסיתי עם גוגל מפות ויש שם בעיה עם עברית, אחרי שאני מעתיק את הקוד הוא ש רק את המסגרת ולא את המפה עצמה. אתם מכירים משהו ? עם מה אתם משתמשים? אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש כבר מספר חודשים אתר מסוים שאני לא זוכר את הכתובת שלו ואני נואש כבר האתר מכיל הרבה מנגינות מהז'אנרים השונים לטריילרים של סרטי הוליווד, אני רק זוכר שהעיצוב של האתר היה אדום אנא מכם עזרו לי למצוא את האתר
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שאפשר להוריד רקעים wallpapers אבל לא ללחוץ ולהוריד כל תמונה אלה בקבוצה ב zip ובחינם מעדיף תמונות טבע/נוף
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי לכולם.. כמו שאמרתי שאני מחפש אתר שאפשר להזמין מחו"ל חומרה למחשבים אוו כללי לארץ ישראל בתודה לציין חוץ מהאתר של EBAY
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש הוראות הפעלה לכל סוגי מוצרי החשמל מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך אתר של השוואת מחירים של מחשבים בארה"ב... יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
פעם מישהו נתן פה אתר שמכניסים תמונה והוא הופך אותה לתמונה עם המספרים 0 ו-1 למישהו אולי יש את האתר? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אתר שיספק לי לפי שם השיר את: ז'אנר השיר, השנה בו הוא יצא, אלבום. קיים אתר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף ^^^ תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר שיש בו כל מיני סמפלים של לדוגמא צרחה או של צעדים של נעלי עקב שיהיה ניתן להוריד... מישהו מבין על מה אני מדבר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא מזמן התחלתי להתאמן ואני לא ממש יודע מה אני מאמן חוץ מידיים אז רציתי אתר שאני ידע בדיוק מה אני מאמן ואיך לאמן כל שריר בגוף
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר שאני אוכל לדעת בערך לגבי מחירים של לפטופים ומצלמוצ דיגיטליות בלונדון, אני עובר לגור שם בחודש הבא ורוצה לדעת כמה בערך יעלה לי שם מחשב נייד. אתם יכולים להמליץ לי על חנויות אונליין שאני אוכל להעריך קצת מחירים? תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מחפש אתר של מוזיקה עברית. אם יש אתר הורדות - מה טוב
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
סתם כל מיני תמונות וציורים מגניבות מכל הסוגים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמאפשר להוריד סרטונים מצחיקים מכל העולם למחשב חוקי כמובן. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שמעתי שיש איזה אתר עם תוכנה שמגלה על איזה דמות אתה חושב אחרי 21 שאלות. למישהו יש כתובת לאתר ?!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-