כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לאשר את העניין? טנקס אין אדבנס.
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.fixmysubs.com/ ^ נראה שימושי למי שנתקע עם כתוביות לא מסונכרנות לאיזה סרט נידח. בהצלחה.
-
- 2 תגובות
- 37k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתילשאול איך אני מעלה תמונה בפרופיל שלי
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלחו לי היום מכתב מהצבא שאני צריך להגיע ביום ראשון הקרוב לאיזה כנס שקשור לקורס הזה . לפי מה שהבנתי זה רק לעולים חדשים או משהו (למרות שמגיל שנתיים אני בארץ) . מישהו היה בקורס הזה ויכול לספר מה היה שם ? רשום שם שזה טירונות 3 שבועות + קורס 10 שבועות . מה זאת אומרת ? אני יעשה פעמיים טירונות? רשום שלא חייב ללכת לזה . אם אני לא ילך (רוב הסיכויים) זה יפגע לי בשירות ? לדוגמא אני ירצה משהו אז יכולים להגיד לי "אתה לא עשית קורס זה בלאט לך מפה " אני צריך להגיע לבית החייל בחיפה . איפה זה ? זה אותו מקום שעשיתי בו צו ראשון ? תודה
-
- 27 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, בטח רובכם מכירים אותי השאלה שלי זה האם נכונות השמועות לגבי ירידת המחירים והאם שווה לחכות עכשיו ולא לקנות את המחשב עכשיו או שכל התהליך הוא ארוך(מעל חודש) ואז עדיף לא לחכות...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הפינה "עושים שוק" נחנכה בעיתון החודשי, נראה נחמד מאוד ויעניק פירסום טוב לאתר.
-
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היום הגיע המוסף של "אוטומוטור" עם ידיעות אחרונות. הכתבות שוות לתחת, אבל יש תמונות! מציגים בולטים: -למבורגיני עם הגייארדו ספיידר -רולס רויס עם הפאנטום -B.M.W עם ה-z4 קופה החדשה -וכמובן מרצדס slr מקלארן תרגישו חופשיים להדיין.
-
- 289 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
אפשר למצוא איפהשהו קטעי מוזיקה מהסרטים, שלא נמצאים בsoundtracks הרשמיים ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי הזהרה לכולם !!! יש וירוס חדש מוזר מאד ומתוחכם מאד,הכי מתוחכם שיצא לי לראות.פתאום היום אני מקבל הודעה ושליחת קובץ ממישהו לא מוכר, אחרי ששאלתי את הבן אדם מי זה ומה הקובץ הזה ענתה לי אמא של חברה שלי לשעבר,משהו מוזר מאד,כניראה אני ברשימה שלה, בקיצור,היא לא הבינה על מה אני מדבר,"איזה קובץ" ? איזה הודעה ? בקיצור אמרתי טוב שתיהיה בריאה,אחרי שעה שוב,אותה הודעה ואותו שליחת קובץ,בקיצור אמרתי טוב,ניראה מה זה,פתחתי את הקובץ ופיתאום קפא לי המסך לכמה שניות ואז כל אנשי הקשר שלי התחילו לשאול אותי מה זה ההודעה הזאת ומה זה הקובץ שאני שולח,ואני נותרתי המום,וישר הבנתי שמדובר בדור חדש של וירוס או ספייוור רציני ומתוחכם מאד, כל מי שפותח את הקובץ אוטומטית נגוע ושולח אוטומטית את ההודעה לכל…
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ציטוט מהכתבה "...והצופים פשוט החלו לשלוח כסף לזוג רנד עבור כל צפייה בסרט במחשב הביתי" מה אתם אומרים? נראה סרט שהגיע מהרשת ונשלח כסף ישירות ליוצרים? בכתבה מדובר בעיקר בצופים חרדים, האם הם יותר מוסריים מהחילוניים?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אני אמור לשלם, למי וכמה במידה ואני עובד ב-2 משרות (שתיהן לא מלאות) ואני השתחררתי במרץ 11? חיפשתי באתר של מס הכנסה אבל הם לא יעילים במיוחד. תודה מראש, Zinger777.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אישית הולך לישון בסביבות שעה 4 בלילה,אבל זה רק בחגים כשאין לימודים. ד''א - סתקלו באיזה שעה נפתח הסקר... 5 בבוקר
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקבלתי למכללה ללימודים יג' יד' לפני הצבא, מכיוון שאין ביכולתי או ביכולת ההורים שלי לממן את כל הסכום האם יש אפשרות לקבל מלגה\מס' מלגות על מנת לכסות לפחות כחצי מהסכום? ואם כן איך ואיפה אפשר למצוא את הקרנות הללו? בתודה , ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה חבל... http://www.theverge.com/2015/3/6/8161251/utorrents-secret-bitcoin-miner-adware-malware http://www.engadget.com/2015/03/06/utorrent-bitcoin-miner/ גם הפורום שלהם offline, לאחר שכמה משתמשים פרסמו את זה שם. אני אישית כבר כחצי שנה משתמש ב qBitorrent. לא מתחרט לרגע.
-
- 104 תגובות
- 22.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
WTF! http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_680/ משו ישפוך אור בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשלב זה, זה לא כל כך רלוונטי אבל נניח שבנוסף למשכורת שאני מקבל מהמשרה המלאה שאני עובד בה בתור שכיר אני מרוויח מהאפלקציה שלי באחת מחנויות ה APP STORE? מה קורה מבחינת תיאום מס? בגדול בעבודה נתנו לי תופס, לא זוכר איזה שבו אני מצהיר שאין לי מקור הכנסה נוספת. הבנתי שאם יש מקור הכנסה נוספת אז צריך להודיע עד שבועיים. בנוסף אני מבין שאם יש לי מקור הכנסה נוספת שהוא איננו שכר ממשרה שניה אלא יותר כמו סכומים חד פעמיים ולא דיווחתי אז פשוט יורידו לי מס מקסימלי של 48%. שתי שאלות, יש אפשרות לדווח על מקור הכנסה נוספת מבלי לידע את המעסיק הנוכחי שלי? לא רוצה שיעשו לי פרצופים בעבודה. דבר שני, ניתן לתאם מס רטרו אקטיבי לשנה האחרונה ולקבל החזרים על ה48% שייקחו ממני? בגדול יש מישהו פה שעובד משרה…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על חנות טובה באיזור המרכז עם מבחר גדול ומקצועי של אופני הרים?\\ אם יש אתר אז זה בכלל מבורך
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד שהזמנתם מחשב חדש בערך כולל של 9000 ש"ח. ונגיד שלאחר שקבלתם אותו לביתכם גיליתם את הדברים הבאים: 1. כונן CD הוחלף לכונן אחר ללא ידיעתכם (קיבלתי thoshiba במקום LG) 2. חסר לכם באנדל התוכנות של כרטיס המסך + המדבקות שאמורות להגיע איתו (איפה הכרטיס הזה טייל קודם?) הזכרתי שהייתי אמור לקבל hercules כחול וקיבלתי אדום במקום ? 3. במקום 2 יחידות DDR512 אני מקבל אחד של 256 (זמני) עד שיגיע הזיכרון ! בזמן ההזמנה לא דיברו איתי על שום בעיה בהספקת הזכרונות . ובינתיים מושכים אותי באף . הזיכרונות אמורים להגיע עוד שבוע .... זה מה שמוכרים לי כבר פעם שנייה. ביום רביעי תתחיל השביתה וזה יהיה התרוץ החדש שלהם. המחשב אצלי כבר שבוע + עובד על 256M זיכרון במהירות 266 ב…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
השיר מתנגן לי בראש ואני לא מצליח לזכור מי שר אותו.... זה שיר רוק כזה עם קטע חזק של גיטרה חשמלית
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-