כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הסיבה שאני אשאל את השאלות הבאות היא שאני הולך לקנות את העכבר הנ"ל יד שניה מאחד מחברי האתר אשר זכה באחד מהעכברים הנ"ל, ופשוט לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת כמה דברים על העכברים שחולקו. א', יש להם אחריות? אם כן, היכן ניתן לממש אותה במידה וצריך? ב'. מגיעים עם קבלה כל שהיא? אם לא, איך אני מוכיח לחנות שהוא נקנה אצלהם במידה ואני צריך אחריות[ויש אחריות]. ג'. האם האריזה עטופה באיזה שהוא ניילון אטום כל שהוא שמוכיח שהאריזה מעולם לא נפתחה? כי המשתמש שרוצה למכור לי אותו הבטיח לי שהוא מעולם לא פתח את האריזה ולא השתמש בעכבר.. מעדיף תשובות חד משמעיות ע"י אחד המנהלים שראה את העכברים שחולקו בהגרלה הנ"ל ולא השערות כמו "אני חושב ש..." תודה רבה רבה לעוזרים!!, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן HWZONE. אני מחפש מכשיר שבעצם איני יודע איך לקרוא לו. אני יודע לאפיין אותו (לא בטוח אם הוא קיים בכלל). למשל יש לי מחשב שמחובר כמובן לראוטר. בצד השני יש מן מערכת סטריאו (או משהו דומה למשהו שמנגן מוזיקה עם רמקולים. אפשר לשים קלטות וכמובן דיסקים במכשיר..) אני מחפש מכשיר שיוכל לבצע את הדבר הזה: להעביר מהמחשב (על ידי WIFI של הראוטר) למערכת סטיראו את המוזיקה מהמחשב. שיהיה ניתן לשלוט על המוזיקה באמצעות המחשב על מערכת הסטריאו. האם יש מכשיר שיוכל לעשות זאת? לקשר בין המחשב והראוטר לבין המערכת סטריאו? אשמח לעזרה, וסליחה על הפרטים הדלים.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הנה סיפור אמיתי שקרה בארה"ב: עורך דין נכנס לחנות סיגריות וקונה חבילת סיגריות טבק, איכותיות ויקרות. לאחר מכן הוא מודיע לחברת הביטוח שלו-אני מבטח את הסיגרים נגד אש חברת הביטוח, בטמטומה הרב, הסכימה. לאחר כמה ימים הוא מעשן את הסיגרים והולך לחברת הביטוח- נשרפו לי הסיגרים, אני רוצה את הכסף(15 אלף דולר!) :lol: חברת הביטוח לא משלמת לו והם הולכים לבית-משפט. חברת הביטוח מראה את הסיגריות כראייה שהוא עישן אותן, השופט אומר שהוא עישן אותן וגם הוא לא מכחיש שהוא עישן אותן אבל- יש ביטוח ;D ;D השופט פוסק לטובתו והוא מקבל צ'ק על סך 15 אלף דולר! ;D ;D ;D ;D נשמע טוב? חכו! :lol: ברגע שהוא פודה את הצ'ק, מכניס 15 אלף דולר לבנק, חברת הביטוח מגישה נגדו תלונה במשטרה על הסעיף: הצתות בז…
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
זה רק אני או שאי אפשר להבין מה הולך שם...? כל העונה השלישית בלאגן אחד גדול (ככה לפחות התחילה)...
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מצטער מאוד אם כבר פרסמו, אני עכשיו מצאתי את זה.
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הייייי כולם אז ליקראת הטיסה הקרבה לגרמניה (ואוסטריה) אני והבן של חבר של אמא החלטנו שאנחנו רוצים בין ביתר לקחת גם דיסק של טראנסים ברוסית עכשיו לי יש רק אחד שאני מאוד אוהב אבל עדיין הוא לא ממלא דיסק אז אם למישו יש המלצות לטראס רוסי איכותי בבקשה......
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
וכמה זמן הוא ? ואם למישהו יש איזה אתר עם כזה לוח שנה. (כולל חופשים). כי גם אין לי יומן או משהו אז אין לי מושג , וגם חיפשתי ב GOOGLE , לא מצאתי
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עד עכשיו משום מה היה לי בראש ששני הקווים המאוזנים הם בחלק העליון אבל בגוגל ראיתי תמונה שבה הם בחלק התחתון. מה בעצם הנכון ומה מופיע בסדרה גיבורים? אשמח לדברים ודאיים.
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, אין לי נסיון עם האחריות של KSP לכן אני שואל פה, פתחתי את המארז כדי להחליף מאווררים ולהוסיף כרטיס רשת אלחוטי למרות שיש הוראה שזה מבטל את האחריות, האם לדעתכם יעשו בעיות עם זה?? הלוח אם התחרפן יש בו הרבה בעיות,USB דפוק וכרטיס קול בעייתי אז כנראה שיחליפו אותו,אפשר לבקש לוח אם יותר טוב בתוספת תשלום?זה מקובל?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי. שוקלים לקחת סאלוקי או גרייהאונד רק אני לא יודע מה יותר מתאים לדירה ללא גינה וכמה פעמים ביום להוציא לעושת צרכים וכמה פעמים בשבוע לטיולים יותר ארוכים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חלק ראשון: חלק שני: http://www.youtube.com/watch?v=gQKm-qyLIlE
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום! בקרוב ארכיב מחשב חדש מחלקיו, ולכן ברצוני לשאול - האם כל הברגים הקטנים מגיעים יחד עם הרכיבים, או שמא עליי לקנות את כל הברגים וכו'? ואם כן - איפה אפשר לקנות אותם? בטמבורים רגילים לא כל כך מצאתי...
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בערוץ החדשות של Cnn התפרסמה כתבה על הא ודה בהונג קונג , ונראה שם מסיבת רשת חבל"ז. כולם יושבים על כיסאות מיוחדים סטייל פורמולה 1 , מסכים 17 אינץ שטוחים Lcd , ומחשבים מהחדישים ביותר . לפי התמונות שראיתי , אני חושב היו שם 15-25 אנשים . נראה לי שהם עושים כסף מזה . מקום מכובד לחלוטין , ומלא חברה צעירים משחקים . הלוואי עלינו .
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
תנו 2 דוגמאות לתכונה תורשתית המושפעת מהסביבה (אחת מעולם החי והשנייה מעולם הצומח) תכונה תורשתית המושפעת מהסביבה היא תכונה שבאה לידי ביטוי רק בהשפעת הסביבה. בבקשה תעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן, יש מרכיב במאכלים שנקרא "שומן טראנס" שהבנתי שהוא רעל לגוף, ויש מצרכים שבהם לא מצויין כלל על השומן טראנס (ויש כאלה שמציינים ללא שומן טראנס, או שמציינים שיש שומן טראנס) השאלה שלי היא במצרכים שלא מציינים שומן טראנס, האם יש שם? השאלה מכוונת למקצוענים בנושא, תודה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אח שלי לומד בהולץ, אז זה מה שעושים שם, ייצא לא רע: הנה הגירסא היותר נחמדה: וכמובן מלא עכברושים: מישהו יודע מה שם השיר במקרה?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
טוב אני מחבר את האייפוד למחשב והמחשב לא מזהה אותו כלום ניסיתי להחליף יו אס בי הכול כלום לא עוזר... אחרי שאני מנתק את האייפוד עולה לי ההודעה הבאה קבלו: http://img96.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315018gu.jpg מישהו יודע מה עושים?? האייפוד עצמו עובד רגיל הכול רק המחשב לא מזהה אותו..
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז ככה... החידה הולכת ככה... לפי התמונה... יש לכם שלושה בתים ושלושה בארות... עליכם לעביר מכל באר צינור לכל בית ככה שמכל באת יצאו שלושה צינורות... מותר למקם את הבתים ואת הבארות היכן שרוצים... אסור לעלות צינור על צינור... אני, כל האפשרויות שבדקתי תמיד נשאר לי צינור אחד שאי אפשר להעבירו לבית... את החידה שאל אותי הערבי המנקה בבצפר שלנו... הוא הבטיח לי פקט סיגריות אם אני יפתור לו ת'חידה.. והוא אמר שיש לה תשובה... אני יתחשבן איתכם אחרי זה תודה לעוזרים, ניאו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות משהו מאייבי. בהתחלה שניסיתי לשלם עם PAYPAL זה כתב לי :PayPal is currently unavailable, so you will not be able to pay with PayPal at this time אחרי שניסיתי עוד כמה פעמים זה כתב לי Sorry, we could not complete your request at this time. מה הולך פה ??? רציתי להתקשר לשירות לקוחות שלהם אבל הוא סגור עכשיו
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
החלטתי עם אבא שלי שכדאי לשים מחשב בסלון לכמה צרכים: מארז גדול ויפה של Chieftec כרטיס טלויזיה בכדי לחבר את הממיר למחשב כונן קשיח גדול לשם הקלטה של תוכניות חיבור המחשב למערכת רמקולים 5.1 ואולי במקום הטלויזיה מסך 21" או 22" מפני שאין צורך בטלויזיה אם יש כ.טלויזיה ורואים הרבה יותר טוב. וכמובן עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוג'יטק כך אנו מרוויחים: וידיאו, מערכת לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, DVD, אינטרנט בסלון ועוד. מה אתם חושבים על הרעיון ?
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
דבר ראשון לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה הזאת ואם אפשר המלצה לפורום או איזור שעוסק בנושא הזה אני אשמח דבר שני יש לי ממיר יש YES שלא עובד כנראה כי הכרטיס שלו לא מאותחל או משהו כזה זה ממיר שקיבלתי מחבר וYES בתמיכה לא יכולים לעזור לי לחבר אותו רציתי לדעת איך אני יכול לתכנת את הכרטיס הזה בשביל להפעיל את הממיר? בתודה, ניב
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-