עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעתי שnasa הולכים להוציא גירסה חדשה ואיכותית של הנחיתה של אפולו 11 ,למישהוא יש מושג איפה אני יכול ליראות את זה . (אל תירשמו לי "גוגל הוא חבר שלך" ,כי בגוגל מה שזה מראה זה המרות שאנשים עשו בבית ,יענו fan made ).

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by momo777,

אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצה לחנות באיזור המרכז שיש להרבה כאן ניסיון איתה ושהשירות טוב.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by Zeev86,

פרויקט קטן שבניתי לפני מספר חודשים וכעת אני משחרר את הגרסה הראשונה. מטרת התוכנה לעקוב אחר ניגון המדיה שבמחשבכם (כן, גם אחר מה שאתם חושבים... ) ולהציג סטטיסטיקה של הפרקים האחרונים שראיתם (מציג גם זמנים של סרטים ומשחקים) כמו כן אם עשיתם איזה מרתון של סדרה כלשהי ואינכם זוכרים באיזה פרק נעצרתם לאחרונה, הצביעו עם העכבר על סמל התוכנה והיא תציג לכם את המדיה האחרונה שבה צפיתם. תמונה נוספת של ההמשק הבהרה: המידע נשמר אך ורק במחשבכם ואינו מועבר לשום מקור אחר. הבהרה 2: ידוע לי שXBMC מקליט ואף משחזר את המדיה שבה ציפיתם. ושיש עוד תוכנות שעושות עבודה דומה. את הפרויקט הקטן הזה עשיתי בשבילי לפני הרבה זמן ופשוט הרגשתי צורך לפרסם את התוכנה. מי שימצא בה שימוש - אחלה. אבל בבקשה לא לרש…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  4. Started by Meir787,

http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go אחד הענקיים (גם ג'ף, וגם הקטע) - קורע מצחוק

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by zurkin1232,

מחר, 4 באפריל, תתקיים שביתה מול החברות הסלולריות. אתם מתבקשים להמעיט בשיחות, ואף לכבות את הטלפון. אל תהיו סקפטים! אני בטוח שאפשר לצבוט קצת את המפלצות האלה, ולהזכיר להם שהצרכנים קיימים ובועטים. עוד מידע: www.nezeq.co.il ולא לשכוח להפיץ את הבשורה.

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by DrecK,

הבן אדם הזה מוכשר בטירוף!! פאק!! הוא חתיכת חקיין: זה נשמע כל כך דומה!

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by ibb,

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by 0TB/s,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by nivz,

דבר ראשון לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה הזאת ואם אפשר המלצה לפורום או איזור שעוסק בנושא הזה אני אשמח דבר שני יש לי ממיר יש YES שלא עובד כנראה כי הכרטיס שלו לא מאותחל או משהו כזה זה ממיר שקיבלתי מחבר וYES בתמיכה לא יכולים לעזור לי לחבר אותו רציתי לדעת איך אני יכול לתכנת את הכרטיס הזה בשביל להפעיל את הממיר? בתודה, ניב

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by raiman1,

מישהו מכיר ספר שמלמד על מחשבים.?? לדוגמא מה זה דיסק קשיח כרטיס מסך וכו'

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by aldema,

ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by T_C,

שלום, כמה בירורים לגבי משלוח מ-NEWEGG לישראל. קראתי כמה הודעות פה באתר לגבי המדיניות שלהם על כרטיסי אשראי. לא מצאתי בשום מקום באתר שלהם חובת קניה עם כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב. אם מישהו הבחין בתנאי הזה באתר שלהם, אני אשמח להפניה. במידה וכן אפשרי לבצע קניה, האם אתרים כמו MUSTOP או EZBUYUS נתמכים על ידם? תודה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by orivice12,

נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  14. הייתי חייב לשתף כי זה אחד הדברים המצחיקים\מוזרים שראיתי בyou tube... קבלו את windowSSwastika...

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, מאז שנסגר אתר Fisheye לפני כמעט שנה, איבדתי כמעט לגמרי אחיזה בעולם הקולנוע. באתר היו הרבה עדכונים על סרטים שהולכים לצאת, טבלה+ניתוח של שוברי הקופות כרגע בארה"ב בקולנוע (ככה שאפשר גם לדעת מי מצליח ומה המבקרים חשבו עליו) ועוד הרבה פניני מידע מעניינים. ניסיתי להשלים את הפערים הללו עם אתרים ישראלים אחרים כגון וואלה, YNET או עכבר העיר אך באף אחד אין את המינון הראוי של חדשות מספיק מעניינות או שיש עודף אינפורמציה. אז לכן אני שואל אותכם, לאיזה אתרים (בדגש על ישראלים) אתם גולשים כדי להתעדכן בקולנוע? ואם כבר אז גם בטלויזיה, ומוזיקה? גם בתחומים הללו ניסיתי קצת את האתרים הגדולים וקשה לשלוט ולהתמקד בכל המידע ששם

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by Gilbk,

היי, אני זוכר שמתי שMW2 וBO יצאו היו כאן בפורום קניות קבוצתיות עם הנחה משמעותית על המשחק. השאלה שלי היא האם מתוכננות כאלה גם לMW3 ולBF3? אם כתבתי במקום הלא נכון בבקשה להעביר את הדיון, אני פשוט זוכר שהדיונים על הקניות היו בפורום הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by Dr-XP,

ראיתי אותך יום אחד משחק sof2 בשרת של עידו האם זה אתה ???

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כולם לפתוח ערוץ 21 בשעה 10 בלילה! איזה קטע אני הולך להתפוצץ מצחוק עם חירבושי השכל שלהם! אני יצלם את זה ושילח לינק רק תגידו לי איך אני עושה את זה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by DJO,

שלום כולם, מישהו במקרה חבר שם? יעזור לי מאוד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3898684,00.html FAIL!

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  21. בגלל שלא כולם נכנסים למשחקים והרבה אוהבים משחקי מכות פירסמתי כאן. בכל אופן זה משחק כמו טקן, ממש דומה והוא ברשת. לא יצא לי לשחק הרבה אבל ממה ששיחקתי הוא ממש נחמד. יש רמות, נקודות וכל שאר הבסטה. כתובת: http://kwonho.ijji.com/

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by icebreak,

פונג: http://guimp.com/pong_flash.html פאקמן: http://guimp.com/pacman_flash.html

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by Elite_Sniper,

z=n+mi ו- z^3=2+11i (בחזקת 3), n,m שלמים. אני אמור לפתור את זה בלי הצגה פולרית, בלי מחשבון, ובלי דה מואבר ... ניסיתי להציב ב-z ואז לפתוח לפי כפל מקוצר ממעלה שלישית ובצד שני של המשוואה להכפיל ולחלק בצמוד אבל אני לא כל כך יודע מה לעשות מכאן ואם זה בכלל נכון ... הכוונה תתקבל בברכה, עדיף לא פיתרון מלא כי זה להגשה ...

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  24. האינטרנט זה מקום חופשי אבל אמרתי שלפורום יש חוקים והוא עבר עליהם אז זכותי לדרוש וליידע את המנהלים

• 0 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.