כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שאלה שתמיד רציתי לדעת. האם הדיור באילת הוא זול או יקר ביחס לערים ממוצעות במדינה?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
כולם לפתוח ערוץ 21 בשעה 10 בלילה! איזה קטע אני הולך להתפוצץ מצחוק עם חירבושי השכל שלהם! אני יצלם את זה ושילח לינק רק תגידו לי איך אני עושה את זה.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ישנם לינקים למטה, תראו לפני. הרעיון מבריק. ולא בגלל הטיסה למאדים עצמה, שבטוח לדעתי לא תתרחש. (כל הטכנולוגיות אומנם קיימות, אך מעולם לא נוסו כחבילה אחת לאורך זמן שמתקרב למה שכאן) אלא בגלל הכסף האדיר שהם יעשו מרווחי הריאלטי עד הטיסה עצמה. הם הסבירו, ש 10 שנים לפני הטיסה, הם עומדים להקים כאן בכדור הארץ, בסיס דומה לבסיס המאדימי. ישכנו שם 40 מתמודדים, ודרך תוכנית ריאליטי ינפו 36 מתוכם, עד שרק 4 מתוכם יוותרו למשימה עצמה. במהלך 10 שנים, (או פחות) הם ירוויחו בענק רק מהרייטניג הענק של אלו שיאמינו שזה אכן יקרה. (ואני בטוח שכבר כאן למטה יהיו תגובות מדוע אני טועה, ושהכל אפשרי בבטיחות טובה - צופים בטוחים) ולאחר 10 שנים, או לאחר שהרייטינג ירד, הם תמיד יכולים לבטל הכל בטענה שהסתבר להם ש…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
מתכוון להקים 2 אוהלים, וחשוב שהמקום יהיה מרווח. ועוד שאלה בענין הרחצה. בדף המידע של חוף לבנון כתוב רחהצ בין 6:00 ל- 17:00- למה הם מתכוונים? שאין כניסה למים לאחר 5 אחרצ או שפשוט אין מצילים? אני זקוק לחוף שלא עושה בעיות בכניסה למים בחושך. תודה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש את Wahl Detailer או את Andis Slimline Pro כמכונה נוספת (לצד ה Magic Clip שבה אני כרגע משתמש) לצורך המסגרת של השיער. האם מישהו מכיר או ניסה את אחת המכונות? ואשמח לדעת, מה הפעולה שמתבצעת בסרטון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי צלחת לווין בבית וגם HOT בבית. יש 2 ממירים של הוט בבית, אני רוצה להתחיל להשתמש בצלחת לווין יש לי נקודת לווין בחדר מצורפת תמונה. ההורים שלי אומרים שאם אני משתמש בלווין אז הHOT בבית מושבת והם לא יוכלו לראות. שאלתי אותם אז אם אני אשים YES זה יהיה גם ככה אמרו לי שכן. זה נשמע לי קצת מוזר אין דרך לעקוף את זה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y6ZXBAuH8x4&search=aladin איך?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלוווווווום לכולם, אני מחפש בנרות את הפרסומת החדשה של קולה שהקריין אומר כל מיני דבר כאלה כמו ,hug your pet ואז רואים את האישה מחבקת בובה של ג'ירפה וכו' אם מישהו יכול להביא לי לינק למקום שבו אני יוכל לראות\להאזין לפרסומת זה יועיל לי מאוד ! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אם אני מציע מוצר למכירה בEBAY, וחלף פרק הזמן שהקצבתי לזה ואף אחד לא הציע, אני עדיין צריך לשלם להם או שאני משלם *רק* כשאני באמת מוכר?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי מסמך שאני רוצה לפקסס... אני רוצה לדעת אם אפשר דרך האינטרנט שזה יגיע לפקס? תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא מצאתי שם יותר מתאים לנושא, מנהלים אתם יכולים לשנות את השם לשם מתאים יותר... http://www.impotentgod.com/help.php תצביעו ותעזרו ! תודה. :-\
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת הנ"ל - LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE הבעיה היא- מלאה בלכלוכים , האם יש אפשרות לנקות אותה בצורה יסודית?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני פשוט חייב הזמנה האתר הזה אחד הטובים ובגלל טעות שלך חבר עפתי משם...
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=w-aw9HgDFro
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברים, חפרתי באינטרנט ואני לא מוצא תשובות... אני רוצה לחייב לקוחות בכרטיס אשראי. למי צריך לפנות כדי שייתנו לי את המכשיר שסולק כרטיסי אשראי?? (צריך שיהיה מכשיר נייד) פונים לויזה או ישראכארד ??? חיפשתי תשובות אצל פלאכארד וטרנזילה ולא מצאתי כלום למישהו יש נסיון בזה??
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה מקומות ברומא חייב לבקר? לאן מומלץ ללכת ? איזה דברים מעניינים יש שם ? ומה חייב לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קטע הזוי בחיים לא קרה לי שלא הכניסו אותי למועדון הגעתי עם חברים למועודון שהכניסה היא עם רכבים בפעם הראשונה לא הכניסו , הבנו שלא מכניסים רכבים בלי בנות ארגנו בחורה לכל רכב בפעם השינה לסלקטור אחר הוא כבר בא לתת לנו להכנס ואז כשהוא הסתכל על הרישיון נהיגה שלי הוא ראה את השם משפחה או לא יודע מה והחליט שלא להכניס שמתי לב שלא הכניסו אף ג'פ[כולה קיה] למועדון מושמה לא יודע למה ביזיון כזה אפשר לעשות משהו בנידון? זה מועדון די גדול ודי מוכר
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. אני צריכה עזרה באלגברה לינארית, זה הולך ככה: מטריצה ריבועים A נקראת נלפוטנטית אם קיים מספר טבעי r>=1 כך ש A^r=0 תהינה A,B מטריצות מאותו סדר נלפוטנטיות שמקיימות AB=BA הוכח שגם AB, וגם A+B נלפוטנטיות מישהו פה המליץ לי לציין את העובדה שאני אישה כדי לגרום למסת תגובות.. אז הנה. תודה לכל המושיעים ;D
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איזה תכנית מפגרת למה לא מורידים אותה מהמסך, זה כזה משעמם לראות זקנים רוקדים מקרנה..! :pissed: Aviko
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מטורפים האמריקאים האלה... בשביל אנשים שאין להם מספיק כסף להאמר אמיתי יש ערכה שגורמת לכל חיפושית ישנה להיראות כמו האמר http://www.wombatcar.com/photos.html
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה בחינות צריך לעבור כדי לקבל הסמכת +A? אני יודע שיש שתי בחינות: 220-301, 220-302 אבל האם צריך לעשות את שתיהן?
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
והחידה היא: ג'ון - אוהב - 400 לא אוהב - 300 אוהב - 100 לא אוהב - 99 אוהב - 3600 לא אוהב - 3700 מה ג'ון אוהב? א.900 ב.1000 ג.1100 ד.1200 כל מי שעונה שיגיד למה הוא בחר בתשובה שלו.. אמרו לי 2 דרכים שמצביעות על אותו אחד, אבל נראה מה אתם חושבים
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-