עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני רוצה להזמין מוצר חומרה כלשהו לכתובת בארה"ב אך אני רוצה לשלם עם הכרטיס האשראי שלי, שמן הסתם משוייך לכתובת כאן בארץ. האם יש אתרים אשר מאפשרים לעשות רכישה כזאת? והאם Newegg מאפשר שליחת מוצרים לכתובת שונה מכתובת התשלום? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by MS-D,

שמעתי על אתרים שמאפשרים שרות שליחת אס.אמ.אס חינמי (הכוונה היא כמובן לא לאיסיקיו). אשמח ואודה למי שיוכל לקשר אותי לאתר שכזה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני צריך אתר שיאפשר העלאה של קבצים מעל 50 מגה שלא ימחוק אותם שמאפשר ליצור חשבון ולעקוב אחרי הקבצים ושיהיה אמין יש חיה כזו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by xTz,

אהלן, אני מחפש אתר שיהיה חינמי ונוח לשליטה בשביל אכסון קבצים.. אני מכיר למשל את 4shared.com מישהו מכיר אתרים אחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. הכל בכותרת ^^ קניתי גיטרה כבר לפני יותר מחצי שנה כבר והיא עדיין שוכבת אי שם. החלתי להתחיל ללמוד, לכן אשמח לקבל המלצה לאתר טוב בכדי להתחיל ללמוד איתו.

7. Started by Gilo2005,

מחפש אתר טוב לסיכומים בספרות לקראת הבגרות בספרות חומר של כיתה יא להלן שנושאים שירה בוש השיש , אשכים לבית השר ף לא זכיתי באור מן ההפקר , תפר שירי , איך שיר נולד סיפורים קצרים:רבי חיים בר ביסא , סובבתהו בכחש , העיורת,זיקית סיפורים : סיפור פשוט , אנה קרנינה , ומחזה ביקור הגברת הזקנה אם מישהו יכול למצוא לי סיכומים טובים לנושאים האלה או יש לו בבית שיצלם ויעלה לפה תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. לאמא שלי יש HUNDAI ATOS PRIME שעושה בערך 13 ק"מ לליטר והיא לא מוכנה לקנות אוטו שהוא פחות מזה ואם כן אז שיהיה באיכות חבל"ז. עד כה המועדמות הן TOYOTA YARIS ו MAZDA 2 הקטנות. אני מחפש אתר שייתן עוד מועמדות וייתן איזו טבלת השוואה של צריכת דלק וכו' . . . כמו כן אתר כמו זאפ רק למכירי מכוניות חדשות יישמח ללבי גם כן. תודה חברה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש אתר טוב של חדשות של מכוניות.....

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by Interl-Conore,

מחפש אתר טוב של מכוניות יאני חדשות וכאלו...

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  11. מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. ועל הדרך גם משהו טוב לאאוטלוק ואקסל תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by stone cold,

מישהו מכיר אתר טוב לDB הישן ? אני מתכוון לפרקים יפנים אם תרגום לאנגלית ראיתי כבר יותר מ10 פרקים ואני רוצה להמשיך לצפות בסדרה ההזויה הזות אבל רוב האתרים מפיצים את DBZ וקשה לימצוא פרקים של DB בחבילות של 10

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

מחפש אתר ישראלי שנותן free hosting ה geocities הישראלי בקיצור

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by galedri,

שלום, יש אתר שהוא דומה למה שיש באתר הזה אתם יודעים תומכים במחשב וכל זה ושחכתי מה הכתובת שלו זה מה שאני זוכר: www.iponaul משהו כזה מישהו מכיר אתר כזה??

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  16. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש אתר כמו NFORCE אבל במקום להראות איזה סרטים משחקים וכו' שוחררו שיראה איזה דיסקים של מוזיקה שוחררו! נ.ב אני מאוד מקווה שזה לא ווארז אם כן אז לנעול... תדוה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  17. ההורים שלי משגעים אותי הם רוצים כתוביות ברוסית(עדיף) או בעיברית ואני לא מצליח למצוא משהו טוב כרגע אני מחפש כתוביות לסרט: The Fabulous Baker Boys אני שמח לעזרה והמלצה כללית לאתר טוב

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by thegodx,

אנשים תעזרו לי בבקשה למצאו אתר כתוביות ברוסית לסרטים החדשים שיוצאים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. 1. אפשרות יצירת אלבומים 2. לא מגביל גודל תמונה (הגבלה של 3 מגה היא סבירה כמובן) 3. כמה שיותר מקום עדיפות לעברית אך גם אנגלית תתקבל

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. אז ככה ,אני מחפש אתר לאכסון תמונות ברשת ,אבל אחד טוב ,חשבתי על פליקר ,אבל הוא לא מעלה בגודל מלא את התמנות . למישהו יש המלצות ?

21. Started by dj shay 30010,

חיפשתי בגוגל כל מה שמצאתי שנרשמתי לא שלח לי ל EMAIL כלום מישהו מכיר איחסון אתרים אתר שבאמת מאחסן בחינם ועובד טוב אגב שאפשר לפנות לאתר ב FTP

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  22. משהו בסגנון Xdrive... אבל בחינם. קיים כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shuy,

שנותן קישור ישיר לקובץ...יש כזה דבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. Started by Green,

היי אני מחפש אתרים דומים לosloskop שיש בהם סרטים בDVD-R (אתרים באנגלית עדיפים) אפשר לשלוח לי הודעה גם לפרטי אם זה לא חוקי אז תנעלו תודה

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.