כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אתר או תוכנה קטנה שאני אוכל לרשום בה טקסט (חשוב מאוד שתתמוך בעברית), והיו לי כפתורי עיצוב כמו בוורד, לשינוי גודל צבע וכו'... ובסופו של דבר אוכל לקחת ממנה פלט של קוד HTML של הטקסט המעוצב. אני זוכר שהיה בוינדוס 98 תוכנה בשם פרונטפייג' אקספרסס שהיתה יכולה לעשות את זה בצורה דיי טובה אבל לצערי כל מה שמצאתי זה גרסאות חדשות וכבדות מאוד של פרונטפייג', ממש לא מה שאני מחפש. זה לא בשבילי אלא בשביל משתמשים חדשים שלא מבינים יותר מידי ולא רוצים להסתבך עם תוכנה או ממשק כבד\מסורבל\מסובך מידי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אתר איחסון כדי להעלות קבצים, אבל חשוב לי שיעמוד בתנאים הבאים.. 1. לפחות 50 מגה לכל קובץ 2. הקובץ נשמר לנצח 3. שיהיה מהיר (שיאפשר העלאה של לפחות 64Kbyte/sec והורדה לפחות 150) 4. שיאפשר לי לעשות רשימה לא מוגבלת של קבצים שאני רוצה להעלות ושיעלה אותם אחד אחרי השני... תודה רבה רבה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה אתר שבו ניתן לצפות בשידורים ישירים (בעיקר ספורט1).
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר אינטרנט ש במקום שאני יעבור עשרות מגה דרך האיימיל אני יעלה לשם ויתן לאנשים כתובת ויורדו משם מחפש אתר נוח וקל להפעלה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
נו, אתם יודעים... זה מתחברים אליו עם telnet או putty ועוברים שלבים, בכל שלב יש אתגר גדול יותר. אני זוכר שהייתי בכמה אתרים כאלה, אבל, לא זוכר את השם שלהם וכמעט שום דבר. Enlighten me, -Vega.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להעלות אתר ממש קטן של כמה מגה (אפילו פחות מ-5) בלי צורך בתמיכה של php asp ושטויות.פשוט אתר אכסון. עדיף בלי פרסומות.אם יש לכם עם פרסומת קטנה זה גם יכול להתאים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, יוצא לי להזמין המון מאתרים בחול אני יודע שיש אפליקציות רבות בסלולר אשר מאפשרות מעקב אחר החבילות ,לא תמיד הן מצליחות למצוא את החבילה שאלתי היא האם קיים אתר באינטרנט אשר בו אני יכול להכניס את כל מספרי המעקב אחר החבילות השונות והוא יודיע לי על כל שינוי בסטטוס החבילה מבלי שאני אצטרך להיכנס לכל חברת דואר בנפרד תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין במשחק רשת טוב. אגב יש ברשותי כרטיס אשראי בינ"ל. והאם המחירים בח"ל של משחקים המוכים בהשוואה לכאן ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין מוצר חומרה כלשהו לכתובת בארה"ב אך אני רוצה לשלם עם הכרטיס האשראי שלי, שמן הסתם משוייך לכתובת כאן בארץ. האם יש אתרים אשר מאפשרים לעשות רכישה כזאת? והאם Newegg מאפשר שליחת מוצרים לכתובת שונה מכתובת התשלום? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שמעתי על אתרים שמאפשרים שרות שליחת אס.אמ.אס חינמי (הכוונה היא כמובן לא לאיסיקיו). אשמח ואודה למי שיוכל לקשר אותי לאתר שכזה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך אתר שיאפשר העלאה של קבצים מעל 50 מגה שלא ימחוק אותם שמאפשר ליצור חשבון ולעקוב אחרי הקבצים ושיהיה אמין יש חיה כזו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתר שיהיה חינמי ונוח לשליטה בשביל אכסון קבצים.. אני מכיר למשל את 4shared.com מישהו מכיר אתרים אחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הכל בכותרת ^^ קניתי גיטרה כבר לפני יותר מחצי שנה כבר והיא עדיין שוכבת אי שם. החלתי להתחיל ללמוד, לכן אשמח לקבל המלצה לאתר טוב בכדי להתחיל ללמוד איתו.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מחפש אתר טוב לסיכומים בספרות לקראת הבגרות בספרות חומר של כיתה יא להלן שנושאים שירה בוש השיש , אשכים לבית השר ף לא זכיתי באור מן ההפקר , תפר שירי , איך שיר נולד סיפורים קצרים:רבי חיים בר ביסא , סובבתהו בכחש , העיורת,זיקית סיפורים : סיפור פשוט , אנה קרנינה , ומחזה ביקור הגברת הזקנה אם מישהו יכול למצוא לי סיכומים טובים לנושאים האלה או יש לו בבית שיצלם ויעלה לפה תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
לאמא שלי יש HUNDAI ATOS PRIME שעושה בערך 13 ק"מ לליטר והיא לא מוכנה לקנות אוטו שהוא פחות מזה ואם כן אז שיהיה באיכות חבל"ז. עד כה המועדמות הן TOYOTA YARIS ו MAZDA 2 הקטנות. אני מחפש אתר שייתן עוד מועמדות וייתן איזו טבלת השוואה של צריכת דלק וכו' . . . כמו כן אתר כמו זאפ רק למכירי מכוניות חדשות יישמח ללבי גם כן. תודה חברה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של חדשות של מכוניות.....
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ועל הדרך גם משהו טוב לאאוטלוק ואקסל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-