עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכרזתו של מנכ"ל X על תוכניות להתחרות בג'ימייל מעוררת דאגות בקהילת אבטחת המידע, בזמן שהונאות פישינג כבר מנצלות את ההתעניינות בשירות שטרם הושקלכתבה

2. 1. עריכת וידאו (Post production, תוכנות מתקדמות פיצ'רים מתקדמים וכו') 2. מוזיקה (אם זה הלחנה, עריכת סאונד או כל דבר אחר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. בשלב שדברים הופכים מורכבים אני לא ממש צולח אותם. כלומר להחזיק הרבה רעיונות בראש יחד. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו שיודע להתמודד עם לקויות למידה תודה!!!

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by r1plet,

איך שכחתי לפרסם את הבחור הגאוני הזה כאן, שאני בטוח שלפחות חלקיכם מכירים מGT, קבלו אותו במחיאות כפיים והרמת ג'ויסטיקים: The Angry Video Game Nerd aka AVGN ! http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd מדובר בצרור סרטוני סיקורים בסגנון מקורי למדי, כאמור הגיימר הכועס, ומה שמקורי עוד יותר הם המשחקים אותם הוא מבקר - מדובר במשחקי NES, SEGA, COMMODORE, GAMEBOY ודומיו משנות ה80-90 המאוחרות! פשוט הדבר הכי טוב שראיתי ביוטוב בפרק זמן ארוך מאוד. הסרטון האחרון יכניס אותכם מהר מאד לעניינים אם אתם יודעים טיפ טיפה על הנושא: ;D

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by omri_ro,

הזמנתי בEBAY מוצר מסוים ועקב טעות ההזמנה נשלחה פעמיים ועכשיו נפתח לי unpaid item case. את המוצר הראשון כבר קיבלתי וגם שלחתי EMAIL לחנות לביטול העסקה השנייה יש ברשותי את הקבלת התשלום מPAYPAL והודעת קבלת התשלום מהחנות, האם יש עוד משהו שאני צריך לעשות, האם עלי לחשוש ממשהו? אני מאמין שאין בעיה לביטול העסקה ע"י המוכר כל עוד לא יצא משלוח(כי לא אישרתי תשלום על העסקה השנייה) אשמח לשמוע מבעלי ניסיון...

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  6. 2 סדרות (לא יודע מי יותר גרועה) הסתיימו,בתור חובב מושבע של סדרות מדע בדיוני,שני הסדרות האלו היו ממש קקי: אנטרפרייז: הייתה לה פוטנציאל אדיר!!! אבל הרסו אותה (טוטל לוסט) כבר בעונה הראשונה,היו כמה פרקים טובים אבל זהו,רק כמה פרקים בודדים (אפילו פרק הסיום היה כזה חרתא)....ממש התבאסתי מהסידרה הזאת. אנדרומדה: סידרה מבולבלת,נראה לי צריכים להיות על טריפ בשביל להבין אותה,כל פרק יותר מבלבל מהפרק שאחריו,לאחר שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים,פרק הסיום בכלל לא עשה לי את זה. מי ייתן והשנה הזו נקבל סדרות יותר מוצלחות (העונה השניה של גלקטיקה במיוחד).

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by Wood-Elf,

מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון... אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם. והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים. קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם. וזה פיכסה. ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה... אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר... האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה? יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס) אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמט…

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by lion03,

מהו הכושר המינימאלי הדרוש להשרדות בטירונות 05?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  9. לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by blabla2002,

לפי הicq יש למישה יומלדת עוד יומים אז מז טוב

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  11. אז ככה, שלשום חבר שלי בא עם לונגבורד לשכונה ועשיתי עליו סיבוב ונדלקתי על זה. לפני זה בחיים לא נסעתי על סקייט, אבל כשתפסתי תקטע זה היה ממש כיף. היום הלכתי אליו, ירדנו עם סקייט רגיל ועם הלונג, עשיתי כמה סיבובים, והלונגבורד הרגיש לי הרבה יותר יציב ויותר סבבה. אני לא מחפש להשתגע ולהסתובב עם גבס כל שבוע במקום אחר בגוף, אז נראה לי שאני אלך על הלונג. הוא הזמין את הסקייט מחו"ל, אני מעדיף משהו בארץ. ראיתי שבלו-בירד מוכרים כאלה, מישהו יודע איך הם? ואם הם נחשבים יקרים בקטע הזה? פשוט לא ראיתי כאלה למכירה בשום מקום כמעט. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כסף, כמה שפחות. הבנתי שהזולים ששווים משו עולים 800-1000 שקל. בגוף אני גדול, 1.86 מטר ובנעליים 46-7, אני צריך סקייט גדול.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  12. אני חייב עזרה במציאת תמונות של סרברים או של מארזים שנראים יפה ! או של AlienWear.. בבקשה זה ממש חשובבבב D: תודה ! תודה רבה !

13. Started by benor,

מדי פעם נחה עליי המוזה: http://www.youtube.com/watch?v=MMg9TpWc6Ak ליריקס: http://www.shiron.net/artist?type=lyrics〈=1&prfid=896&wrkid=1426

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by FPSbanana,

http://www.metacafe.com/watch/465770//

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by Proww,

אהלן, לא ידעתי איפה לשאול, פתחתי היום את התיבה החדשה, מישהו יודע איך אני יכול לשלב אותה בתוכנה של האופיס (OFFICE OUTLOOK)?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  16. היום התקשרו אליי מחברת ואלה, והציעו לי להיות נהג פרטי של משפחה מחו"ל למשך שבוע וחצי...מעניין אותי לדעת אם מישהו התנסה במשהו דומהו ויכול לספר לי קצת ? (מחר יש לי ראיון - מי שהתקשרה לא ידעה לספר יותר מדיי)

17. Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by Sman,

אני עובד על פורום חדש שכתוב ב CGI ויש לי איתו בעייה קטנה, אני ממש אודה למי שיוכל לתרום מהידע שלו בנושא לפרטים נא צרו איתי קשר באיי סי קיו 52927239

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  19. אני לבנתיים ראיתי רק אחד, הלך לי הצוואר מלהסתכל למעלה אז חזרתי לחדר מישהו הצליח לראות?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by -LosNir-,

חזק!

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by RUONXHEV50,

ממצב?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  22. היי חברה המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה אז החלטתי לעשות אותו כשרת קבצים מסוג FTP.. הקבצים הנשמרים עליו הם חוקיים והפאב עצמו חוקי. אז אני מבקש בבקשה בלי נסיונות פריצה והעלת קבצים לא חוקיים ;D ;D ;D דרך אגב יש שמה סרטון קורע של שני מפגרים הולכים פוגו!! ממש מצחיק (FOGO.WMV) חוץ מזה יש כבר על הפאב מלא תוכנות כולל תוכנות O\C ודרייברים. IP: xxx.xxx.xxx.xx USER: anonymous PASS: theking אם יתכנו עידכונים בIP הIP החדש יפורסם בתרד הזה. ביי הורדה\העלה נעימה. עריכה: מומלץ להשתמש בתוכנת FTP כגון FLASH FXP.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  23. מתכוון להקים 2 אוהלים, וחשוב שהמקום יהיה מרווח. ועוד שאלה בענין הרחצה. בדף המידע של חוף לבנון כתוב רחהצ בין 6:00 ל- 17:00- למה הם מתכוונים? שאין כניסה למים לאחר 5 אחרצ או שפשוט אין מצילים? אני זקוק לחוף שלא עושה בעיות בכניסה למים בחושך. תודה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by composite,

שלום. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה (אם טעיתי; מצטער). אני מצלם כדרך קבע במצלמה דיגיטלית. את התמונות אני מעביר למחשב ומאחסן אותן שם. הבעיה היא, ששם הן נשארות. אני כמעט ולא מפתח אותן כי כבר נמאס ללכת למרכז המסחרי הקרוב וכו' בשביל לפתח את התמונות. אין לי זמן לזה. אני יודע שישנן אפשרויות לפתח תמונות בבית, באמצעות הדפסה (שמעתי על זה, ואני רואה שלטי חוצות ל- "מדפסת תמונות ביתית" של Canon כל הזמן). האם אפשר לקבל המלצות\טיפים או מקום אחר שאני יכול לשאול בו, כדי שאקנה את המדפסת המתאימה ביותר לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  25. קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות. הוא נועד להעלת עצות בלבד. אז ככה: ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות. לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד. לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב. יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים. האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן. האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן. הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד. הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו. עכשיו נותר מצב שהעו"ד זי…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.