עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם יום שישי יש לי מתכונת בספרות ואני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים ללמוד את המקצוע המיותר הזה. יש מקצועות שהם חשובים ונחוצים ובאמת שאני מבין למה אנחנו לומדים אותם, כמו היסטוריה(חשוב לדעת את ההיסטוריה של העולם), תנ"ך(מקצוע חשוב וגם די מעניין שמספר על תולדות העם היהודי), אזרחות(יותר חשוב גם מהיסטוריה וגם מתנ"ך), אבל ספרות?! נו בחייכם. מה יעזור לי לדעת לנתח שירים וסיפורים מטומטמים שגם ככה אני לא אתקל בהם בחיים. ומנסיון(אני עוד אחד שאוהב לקרוא ספרים), מי שזה לא מעניין אותו עכשיו, גם לא יתעניין בעתיד. ומי שכן יתעניין בעתיד, יכול ללמוד את מה שאנחנו לומדים בתיכון בחודש של מכינה באוניברסיטה(או משהו כזה...) תוך עשרים שניות מסיום הבגרות אני אשכח כל דבר …

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by benor,

כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש קודים למוטרולה v 50 ??

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

הנה כמה שלטים נחמדים לכבוד סופ"ש

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by benor,

אני מחפש סרטים בסגנון: Die hard/ הארי המזוהם / The bourne תודה.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by liavliavz,

טראק חדש שהכנתי והצאתי אותו אתמול איך יצא לי? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=9zxURFUsZj4

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  7. היי אז גם בארץ מיהרו החברות לצאת בהכרזות בומבסטיות . אממה, הניסיון הסיני בהחלט שופך מים צוננים על כל העניין. https://www.israeldefense.co.il/he/node/45788

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

תראו עד הסוף!! http://www.youtube.com/watch?v=FbFVBiGuQlU

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by Zeev86,

רציתי להצטרף לאינטרנט של HOT...

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by 1immortal,

אבל לא יכול להיות יכול , אבל הוא גם לא יכול להשאר אבל , עקב נסיבות סביבתיות . יכול , מצד שני , יכול להיות יכול אבל גם להיות אבל בלי ממש להיות יכול , זו אחת התכונות של יכול . יכול לא יכול להיות יכול בכל מלוא מובן המילה של יכול , אבל הוא יכול להיות אבל מלא יותר מאשר אבל מלא . איך שלא מסתכלים על זה , אבל בכל מקרה לא יהיה אבל עד שיכול לא יהיה אבל יכול להיות שאבל יהיה ?! אז זהו שלא , כי יכול לא יכול להיות . יכול להיות שאבל אבל יתהפך על יכול , ואז יכול יוכל להיות אבל מוחלט , בלי היכולת של היכול להיות יכול . כן . שגיא אשם ;D

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  11. היי חבר'ה, כאמור אני צריך המלצות לסרטי איימה טובים אבל לא מהמגעילים סטייל בית קברות לחיות וכו' תודה

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  12. איך בא לי אחד כזה בחדר! לחצו על התמונות על מנת להגדיל.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by ONKYO,

סתם רציתי להראות לכם עד כמה הבית ספר שלי אכזרי, ואני רק בכיתה ט !! (אם המנהלים חושבים שהת'רד טיפשי, תמחקו, לא משנה לי...) הנה מערכת השעות שלי ראשון משעת 0 עד שעה שמינית (9 שעות!!) שני 7 שעות שלישי 6 שעות רביעי 7 שעות חמישי משעת 0 עד שעה שמינית (9!!) שישי 6 שעות :-[ :AR15: :asthanos: :hanged: :boid: (בבקשה אל תמחקו ת'סמיילים, הם מבטאים את מה שאני מרגיש!) כל אחד מוזמן לרשום ת'מערכת שעות שלו ולראות אם יש לו גיהינום "יותר חם" משלי.....

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by marking,

אני לא יכול לחכות, יש לי איזה 120 שירים שלהם על המחשב... (5 אלבומים אחרונים)

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by Yossi1981,

scenes from a memory ככל שאני שומע את האלבום הזה יותר ויותר , מתגבשת אצלי הדיעה כי זהו אלבום הרוק הטוב ביותר של שנות ה-90? וDREAM זאת להקת הרוק הטובה ביותר של שנות ה-90. היא לא כל כך פופולרית בארץ הלה'קה הזאת. אני חושב שאנשים פשוט יותר מידי טיפשים מכדי להבין את המוזיקה שלה. מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by Guy Lapushner,

היי. שוקלים לקחת סאלוקי או גרייהאונד רק אני לא יודע מה יותר מתאים לדירה ללא גינה וכמה פעמים ביום להוציא לעושת צרכים וכמה פעמים בשבוע לטיולים יותר ארוכים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Spiritus,

היום הלכתי לקנות זוג מוניטורים, ובמקרה ראיתי על צג הפלזמה שבחנות את הקטע התלת מימדי המדהים הזה של איש (שחור) ובחורה רבים מכות עם חרבות. משהו קטלני. מי שהיה בקולנוע בזמן האחרון יודע על מה אני מדבר. קיצור מאחורה היה טראק חפירות משהו לפנים. למישהו יש מושג מה השם? תודה מראש !!!

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by BlackDiablo,

זה של XZIBIT אמרו לי ויש בו כזה "הווווווווו הוווו" אני יודע שאני נותן קצת פרטים אבל יש אותו הרבה במסיבות והוא מוכר.....

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by SuB,

שלום! אני צריך ממכם עזרה חברים, שכל אחד יענה על הסקר הזה. אם מספיק אנשים במגוון גילאים יענו, אתם תחסכו לי להתחיל לשאול אנשים. אני ממש ממש יודה לכל מי שיענה (באנגלית) על השאלון הזה (על כל השאלות, וברצינות בבקשה, זה ללימודים). תודה! The Internet Questionnaire 1. What is your age? (21 and bellow/ 22 to 35/ 36 and above) 2. Do you have a fast internet connection? (yes/no) 3. How much time do u surf in the internet every day? (2 hours and less/3 to 5 hours/ above 6 hours) 4. What is your main use of the internet? ________________________________ __________________________________________________________________ 5. Have you ever been attacked by a virus? (yes/no) 6.…

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  20. יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני …

21. Started by drorhazan,

אני ממש אבל ממש רוצה להדפיס לי את כל המאמרים והביקורות והמדריכים (ואפילו גם ידיעות חדשותיות) שהתפרסמו פה באתר מאז הקמתו, אבל השאלה שלי היא: האם הם מקצועיים עד כדי כך שאפשר להסתך עליהם בעינייים עצומות ולא ללכת לאתרים אחרים? מה אתם אומרים על וואלה מחשבים ונענע מחשבים? איך החומר שלהם? יש הרבה כתבות שמועתקות מ- hwzone ל-ynet. איך החומר שם?

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  22. מישהו מכיר אתר להוריד האוסים חדשים ו/או ישנים?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by neogod,

האם יש פה מישהו שלומד באריאל מדמ"ח? ויכול לספר לי קצת על הפקולטה ומה הרמה שם ? כמו כן אם מישהו מכיר את התנאים וההקלות שמקבלים הנדסאים (בדקתי באתר המכללה ולא ממש הבנתי מה הולך שם , אז נא לא להפנו תאותי לשם )

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  24. נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  25. Started by netanelj,

שלום אפשר לקבל הזמנות לאתרי טורנט בבקשה תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים