עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני חייב עזרה במציאת תמונות של סרברים או של מארזים שנראים יפה ! או של AlienWear.. בבקשה זה ממש חשובבבב D: תודה ! תודה רבה !

2. אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. שווה או עדיף להימנע? האם לפחות בתור זוג נוסף כדאי לרכוש אותם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by X-BLADE,

היי, קרוב משפחה נמצא בגרמניה, משהו יכול להמליץ על חנות אמינה וזולה לקנות בה GALAXY S I9000? נ.ב. יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שאוכל לקבל מאורנג' הטבות? (השם שלי חייב להיות רשום על הקבלה? מה עוד?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by overload,

מישהו שיודע רוסית יכל לתרגם לי את המפרט רכב הזה? http://auto2u.ru/cars_details.php?id=618 (לא הצלחתי למצא באנגלית ) תודה.

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by motogt,

תיגו אותי לתמונה, שאני לא רוצה כ"כ שכולם יראו אותה. האם אפשר לשנות את הPRIVACY SETTING לתמונה ספציפית אחת, שרק אנשים שאני אבחר יוכלו לראות את התמונה הזאת.?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  7. אורח ^Rockford

www.rockfordfosgate.com צד ימין למטה, ניתן להוריד את הרקע במיגוון רחב של רזולוציות, יתווספו עוד בקרוב. סוף גם חלונות נושם רוקפורד!

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  8. אני שואל את השאלה בפורום כי יש כאן סטודנטים רבים ואני מקווה שאחד מהם עבר את הסיוט הזה ויכול לעזור לי. במהלך הצבא שיפרתי מספר בגרויות. נרשמתי לעברית ובגיליון נתונים של מועמד הופיעו ציוני הבגרות הישנים, לא המשופרים. יצרתי קשר עם האוניברסיטה והם אומרים שאני חייב לשקלל את ציוני הבגרות כדי שהם יופיעו במחשב של משרד החינוך ורק אז האוניברסיטה תוכל למשוך את הציונים. עכשיו פה מתחילות הבעיות. נתחיל בזה שהפקידה האחראית על הבגרויות בתיכון בו סיימתי ללמוד מטומטמת ומסתכלת עלי כאילו אני מדבר סינית. נמשיך בזה שהספחים שקיבלתי עם הציונים נעלמו. איך אני לא יודע, אבל נעלמו. האם אפשר לפנות ישירות למשרד החינוך בנוגע לשקלול ציוני הבגרות? אפשר לעשות זאת ללא הספח? הציונים צריכים להיות במחשב של מ…

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by iakovl,

טוב חברים, מחר אני זז לטיול של שבוע בארץ ואני רוצה למלא את הנגן שלי בסרטים טובים לדרך... זקוק להמלצות טובות, יש לי בערך 24 שעות בשביל למלא את הנגן לפני היציאה לטיול. זרקו כל מה שיש לכם!

10. Started by FARKASH7,

http://www.geocities.com/farkash7/ATT00142.jpg

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by motogt,

שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי לוח שנה של ארועי ספורט, אני מתכוון למשחקי ליגת האלופות, ארבעת המפגשים של הסופר קלאסיקו, גמרים למינהם. מישהו מכיר אתר עם לוח שנה שכזה? תודה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by SilverCivic,

אהלן רציתי לשאול אם לבחינת בגרות בהסטוריה יש מועד חורף או שצריך לחכות שנה שלמה??? ( לא יודע כלום למחר ) תודה

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  13. יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני …

14. בשר לעשות אותו על האש [המבורגרים,קבבים וכו'].

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by Fkl0ster,

לשיפוטכם:

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

טוב השאלה בכותרת תודה-גיל

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by makron1,

האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוס ה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממש אבל ממש לא מה שרציתי עכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמן ובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זה אני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?! בבקשה!! תודה

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  19. אז אם מישהו יודע על זה בבקשה שיביא לי לינק תודה. ומצטער אם זה הפורום "הלא נכון" לנושא הזה אם זה כך אז תעבירו אותו.... ראיתי "אינטרנט" אמרתי זה בטח שייך לפה.... טוב תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by ScreameR,

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  21. קיבלנו היום את המחשב הזה, נקנה ב-4000 שקלים לשימוש של סטודנט. בלינק שצירפתי, מצויין באופן כללי מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME. המערכת עצמה מותקנת, אבל לא היינו אמורים לקבל דיסק מקורי שלנו? למה אמורה להתייחס המערכת שרשומה בלינק, שהיא תהיה מותקנת או גם מצורף דיסק? בספק אמרו שיבררו את העניין ויחזרו אלינו, אבל בגלל שזאת פעם ראשונה שאנחנו קונים נייד, רציתי להיות מוכן במידה ויטענו שאנחנו לא מקבלים במידה וכן אמורים לקבל.

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by guycnaan,

אני צריך הוסט או שרת אף טי פי בחינם!!! עם כמה שיותר מגה.... וכמה שיותר תעבורה (עדיף בלתי מוגבלת)... המוצא הישר יתוגמל (איכשהו)

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת: במידה ויש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד, ולאחר שאני עובר טירונות 02, ובמהלך השירות הצבאי שלי פתאום נכנס לי לראש ג'וק, ואני רוצה להיות לוחם בגבעתי/גולני, למשל, האם הצבא ישמח לשלוח אותי לטירונות קרבית (05, 07) אחרי שההורים חותמים על הטפסים הנחוצים? [ולכל המגיבים הפוטנציאליים - לא, אני לא מחפש שום 'הרפתקאות' למיניהן, ואני יודע שאני זה כל עולמה של אמי. זוהי רק שאלה היפותטית]

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by 0TB/s,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  25. שלום לכולם יום שישי יש לי מתכונת בספרות ואני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים ללמוד את המקצוע המיותר הזה. יש מקצועות שהם חשובים ונחוצים ובאמת שאני מבין למה אנחנו לומדים אותם, כמו היסטוריה(חשוב לדעת את ההיסטוריה של העולם), תנ"ך(מקצוע חשוב וגם די מעניין שמספר על תולדות העם היהודי), אזרחות(יותר חשוב גם מהיסטוריה וגם מתנ"ך), אבל ספרות?! נו בחייכם. מה יעזור לי לדעת לנתח שירים וסיפורים מטומטמים שגם ככה אני לא אתקל בהם בחיים. ומנסיון(אני עוד אחד שאוהב לקרוא ספרים), מי שזה לא מעניין אותו עכשיו, גם לא יתעניין בעתיד. ומי שכן יתעניין בעתיד, יכול ללמוד את מה שאנחנו לומדים בתיכון בחודש של מכינה באוניברסיטה(או משהו כזה...) תוך עשרים שניות מסיום הבגרות אני אשכח כל דבר …

• 6 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים