כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שלא מפריע לכם שאדפיס מדי פעם הודעות "בלוג" בפורום. סה"כ, זה כולה פורום Off Topic. אם זה כן מפריע לכם, אז בבקשה למחוק את ההודעה (לא לנעול!!). ועכשיו, ליומן. " שלוש בלילה, לא מצליח לישון. בעצם, שלוש וחצי בלילה (יחי הפרטים הקטנים). יושב במחשב, כרגיל, על אותו הכסא, אותו מחשב, מקלדת, עכבר. שומע פראנק סינאטרה וחושב על תכלית חיי.. תוכניות שלי לחיים, מה אעשה בשבוע הקרוב, על הבנות... ובעיקר נזכר שאני צריך לעבוד מאוד קשה על מנת לגשר את הפערים שלי בלימודים. כן, כזה אני. תלמיד גרוע. אוכל לתרץ זאת באלפי תירוצים, ולגולל זאת על עשרות דפים, אך אני בוחר שלא לעשות זאת כרגע. ברוכים הבאים ליומן חיי; שלום. אני אבינועם, ירושלמי לא כל כך ממוצע, בן 15. אשכנזי (קצת ספרדי, אבל תכל'ס אשכ…
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כמו כל הדברים האלה "This thread is endless", "Kill the thread", "Headpalm" וכו'? תמיד אני רואה את אלה ואני פשוט מקנא, היות ואין לי מושג מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה. קיצר, תרשמו כאן את כל האתרים שאתם מכירים שיש בהם תמונות כאלה.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אז זה הסינגל הראשון שלי... אשמח לשמוע דעות ותגובות. תמיר בן נעים - מלך הגפנים מלך הגפנים - תמיר בן נעים
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו מכיר כמה אתרים מומלצים סגנון RAPIDSHARE בשביל להעלות קבצים?? כאשר לא מדובר בקבצים גדולים ואני מעדיף שרות בלי הרשמה בסגנון TINYPIC לתמונות ובלי המתנה / פרסומות מעצבנות בזמן הורדה??
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://gizmodo.com/5669317/student-hides-rick-astleys-song-in-college-paper
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
חידשתי לאחרונה קשר עם שתי חברים מהעבר הרחוק, ולא מספיק מעניין לנו ביחד. הראשון אוהב לדבר בטלפון (ואני לא). אני גם מרגיש שתחומי העיניין שלנו השתנו ואין לי ממש מה לשתף אותו שצריך עידכון טלפוני על זה. כך שהוא בעיקר מדבר. ודבר שני עם הראשון שאנחנו לא נפגשים מספיק (או כמו שהייתי רוצה שניפגש) הוא עושה שבוע שבוע בצבא ואם אנחנו נפגשים אז זה פעם בשבועיים בדרך כלל לפאב או סנוקר (שזה מעולה בשבילי, בעיקר אם זה פאב) ולאחרונה הוא נפרד מחברה שלו אז הבילוי עבר למועדון שזה לא בשבילי בחודשיים הקרובים (אין לי מה לחפש שם במשקל שלי, עוד חודשיים אני יראה נורמאלי). חשוב להגיד שהוא בן אדם כיפי וכיף להיפגש איתו. הוא תמיד במצב רוח טוב. בקיצור אני מחפש שניפגש יותר ואני מחפש הצעות. ניסיתי לגוון את ה…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שבוע טוב, ברשותי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX שנקנה לפני כשנה וחצי מהחנות FOX-PC. ככל הנראה, ישנה בעיה בכרטיס ואני מעוניין לממש את האחריות. אני לא יודע אם האחריות עדיין בתוקף, וכשרציתי לברר את העיניין - ראיתי שהאתר של החנות לא עובד. לאחר חיפוש קטן בפורום הופתעתי לגלות שהחנות כנראה נסגרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן בדיוק ראיתי תכנית על המשחק שנקרא Scalextric, בערוץ אגו... שכחתי שהדבר הזה קיים בכלל. העלה לי זכרונות מהילדות כאשר הוריי הביאו לי ערכה כזו מחו"ל לפני יותר מדי שנים. ובדיוק מגיע יום הולדת של האחיין (עוד חודש בערך) ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג ערכה כזו. חיפשתי באינטרנט והתקשרתי לכמה חנויות אבל לאף אחד אין. ראיתי גם שיש חברה שנקראת NINCO שמייצרת ערכות דומות. אם מישהו יודע/ראה/שמע איפה מוכרים את המשחק הזה אני אשמח לשמוע... http://www.scalextric.com/ http://www.ninco.com/
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כ-שבוע משחק לחבר, הוא פתח את הנילון ובא להתקין את המשחק כשגילה שכ. המסך שלו לא תמך בו (מדובר בJUST CAUSE 2 התומך רק בDX10 ומעלה), הוא החזיר את הכול לקופסא והכול כמו חדש - רק ללא הניילון. הרכישה התבצעה בטאוור רקורדס (אל תשאלו אותי למה), יש אפשרות להחליפו במשחק אחר או שברגע שנפתח אותו הניילון - אבוד לי? :s05:
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר קצר על איך ממירים מבינארי/עשרוני/הקסדצימלי? יענו איך מעבירים בין אחד לשני.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי מישהו כאן מכיר ואוהב אותם? הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1990&v=1 זה נראה הזוי מידיי קצת מביך לעשות את מה שהוא עושה... תחשבו אתם בלילה ופתאום אחד מתחיל להביא ביד ואז משפריץ אור לבן
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
עשיתי פסיכומטרי באוקטובר וקיבלתי 622, והגשתי מועמדות ללימודי עתודה בכלכלה במכללת רופין (בלבד). לפני כחודש שלחתי לצבא את הטופס שמראה ששילמתי למרכז בארצי לבחינות והערכה עבור קיום בחינה פסיכומטרית נוספת באפריל, שברצוני לעשות. התכנון המקורי היה לשפר את ה-622 שלי מאוקטובר וע"י כך להגדיל את סיכויי להתקבל לכלכלה. אבל (!) - אתמול קיבלתי מכתב מהעתודה שאומר שנדחתי ללימודי כלכלה לאור ציון הפסיכומטרי שלי אולם הם מציעים לי לבחור מקצוע אחר מבין תשע מקצועות שהם נותנים לי, ובינהם: מדעי-המחשב, פיזיקה, מתמטיקה, הנדסה אוירונאוטית, הנדסה גאודטית ועוד... כמה שאלות: * האם ייתכן שהדחייה שלי היא מעיין אי-הבנה? האם יש סיכוי (טוב) שייתחשבו גם בפסיכו שעשיתי באפריל? האם הדחייה היא בעצם רק ב…
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
-
איך אני מגיע? אני מהצפון עולה על הרכבת לתל אביב.. אמרו לי לרדת בת''א מרכז ומשם ללכת לארלוזרוב לקו 155.. עכשיו איפה בדיוק זה ארלוזרוב איך אני מגיע מהרכבת תחנה ת''א מרכז למסוף ארלוזרוב קו 155 ??
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בשבוע הבא אני טס לחברה שלי בליטא , היא ביקשה שאני יביא איתי גולדסטאר , אתם חושבים שיש עם זה איזה בעיה? אני רוצה להביא שני חצאים.. זה הכל..
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מדובר על המשחק הזה: http://flashgamesite.com/play1501game.html יש כאן מישהו שהצליח לעבור את המשימה השלישית?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר שמלמד על מחשבים.?? לדוגמא מה זה דיסק קשיח כרטיס מסך וכו'
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE) אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאוויר הבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכן הזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשר אז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך! יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הנהלת מלון פארק החליטה לערוך לאורחיה גם השנה סדר פסח כהלחה. נקווה שהכול יעבור בשלום! :
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-