עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלפחות יקנה דולרים בסכום שהוא חושב להשקיע במחשב. עלית מחירי הניידים תהיה גבוהה מעלית הדולר. יש בעיה קשה בארהב ויכול להיות אפילו בעיה קשה במיוחד בסוף החודש. הדולר יזנק בשבועיים הבאים חזק.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by GRiM,

אולי זה כבר מאוחר, אבל כמו שאומרים "אף פעם לא מאוחר" - לפני כשבועיים קניתי נוקיה 6230 בסלקום. זהו מכשיר סלולרי מצויין עם המון דברים שימושיים, כגון: מצלמה, וידאו, נגן MP3 (גם ללא אוזניות), צלצולים 24 פולי, צג צבעוני 65K, משחקי ג'אווה, בלוטוט', רשמקול, רדיו, אפשרות להרחבת הזיכרון באמצעות כרטיס זיכרון MMC (לא יקר) והרשימה יכולה להמשיך עד מחר. בקיצור, אם אתם הולכים לשדרג או לקנות בקרוב מכשיר סלולרי, ברשת סלקום או אורנג', ויש לכם כסף - הייתי ממליץ לכם ללכת על ה-6230. החיסרון היחיד, לדעתי - אי אפשר לערוך שיחות וידאו, וחבל.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  4. אהלן הייתי שמח לדעת איזה נוזל נמצא בגופי הקרור של הציידניותצ, הכחולים האלו. ועוד שאלה היא איזה נוזל לוקח לו יותר זמן ממים לחזור למצב צבירה נוזלי, זאת אומרת שאפשר להקפיא אותו ויקח לו יותר זמן להפשיר, משהו שניתן להשיג לשימוש בייתי. תודה

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  5. שליחים, יופי, אז אני בחוות התנינים והפלאפון ספציפית נמצא בתוך הבריכה של התנינים, אז אם אפשר לשלוח שליח לקחת את המכשיר משם, תודה... אה כן...רק רציתי להרגיע את השליח והצוללן ולהגיד שהמכשיר נמצא בבריכה של התנינים הקטנים שעדיין אין להם שיניים אז לא לדאוג. אז מתי אני יכול לצפות לשליח? http://images.nana.co.il/upload/12006/IsraBlog/5146/posts/4887018.jpg נלקח מהבלוג הזה: http://israblog.nana.co.il/tblogread.asp?blog=5146

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  6. http://lelombrik.free.fr/LoMBriK/Sublimimal/sayit.swf

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by J0n1,

יאו איזה סרטון גדולל

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  8. היו לי אותם לפני שנתיים ונהנתי מכל רגע... בינתיים הוחלפו ל Nike אחרות (לא מדגם ה- Free) ופשוט אין להשוות. הייתי שמח אם מישהו יידע אותי בקשר לחנות בראשון שעוד מוכרת את הנעליים האלה תודה!

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  9. האם אפשרי? במקום קודם לבדוק אם יש תגובות להודעות שלי ואז להכנס להודעות.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  10. אז ככה... החידה הולכת ככה... לפי התמונה... יש לכם שלושה בתים ושלושה בארות... עליכם לעביר מכל באר צינור לכל בית ככה שמכל באת יצאו שלושה צינורות... מותר למקם את הבתים ואת הבארות היכן שרוצים... אסור לעלות צינור על צינור... אני, כל האפשרויות שבדקתי תמיד נשאר לי צינור אחד שאי אפשר להעבירו לבית... את החידה שאל אותי הערבי המנקה בבצפר שלנו... הוא הבטיח לי פקט סיגריות אם אני יפתור לו ת'חידה.. והוא אמר שיש לה תשובה... אני יתחשבן איתכם אחרי זה תודה לעוזרים, ניאו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by BIGmaMA,

אני מחפש משקפי שמש ספציפים של ריי-בן [Ray Ban] . דגם3025 ,מישהו יכול לברר לי איפה אני יכול למצוא את המשקפיים האלה וכמה הם עולות[לפי מה שידוע לי באזור ה700 שקל],אבל אני צריך את המחיר המדיוק. תודה לעוזרים. [אני צריך מחיר רשמי בארץ,לא בחו"ל] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  12. שלום רב במסגרת עבודה שאני מכין על נגישות לאינטרנט של בעלי מוגבלויות ובפרט של בעלי עיוורון צבעים אני צריך אנשים שיענו על השאלון המצורף להודעה. מי שלא בקיא בנושא הנגישות לאינטרנט יכול ללמוד על הנושא באתר זה: http://www.nagish.org.il אני מודה מאוד לכל מי ששיתף פעולה ועזר לי לחקור את הנושא. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  13. במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by vic07,

אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by tulicooli,

טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by davidz85,

כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  17. בתאריך ה-9.5.05, בשעה 9:00 בבוקר תתקיים הבגרות במדעי המחשב ב'. (לגבי מדעי המחשב א', אני לא יודע מה השעה). לכן, לכל מי שניגש לבחינה ויש לו חומר ותרגילים לתרגול שיפרסם פה ויוכל לעזור לשאר הניגשים. אני למשל מחפש מקור שאלות + פתרונות שאוכל לתרגל לקראת הבגרות. אגב, לנבחנים במדעי המחשב ב' השנה, איזה מסלול הביה"ס שלך בחר? לנו זה מודלים חישוביים (ועיצוב תוכנה כמובן). תודה רבה, בהצלחה לכולם, רן!

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by X-It,

דסקטופ תלת מימד אמיתי. שווה צפייה. YouTube - BumpTop 3D Desktop Prototype - www.bumptop.com אני כבר נרשמתי לבטא...

19. אז הפעם אני מחפש את הפלאש הזה שהתפרסם פעם על איזה ילד שמתקשר ללשכת גיוס בקשר לצו ראשון, ובוכה שהוא "יליד נובמבר" או משהו כזה.. הוא גם אמר "עברי לידר רולז"... כל קישור יתקבל בברכה..

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  20. עד עכשיו משום מה היה לי בראש ששני הקווים המאוזנים הם בחלק העליון אבל בגוגל ראיתי תמונה שבה הם בחלק התחתון. מה בעצם הנכון ומה מופיע בסדרה גיבורים? אשמח לדברים ודאיים.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  21. בהנחה שהתקבלתי לממרם/גאמא אני יודע שיש לכל אחד מהם קורס קדצ. עכשיו אם הגיוס הוא ב1/5 אז מתי הקורס?! (לא נראה לי שהלימודים של יג יסתיימו לפני ה1/5, לא?)

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  22. תודה

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by ONKYO,

סתם רציתי להראות לכם עד כמה הבית ספר שלי אכזרי, ואני רק בכיתה ט !! (אם המנהלים חושבים שהת'רד טיפשי, תמחקו, לא משנה לי...) הנה מערכת השעות שלי ראשון משעת 0 עד שעה שמינית (9 שעות!!) שני 7 שעות שלישי 6 שעות רביעי 7 שעות חמישי משעת 0 עד שעה שמינית (9!!) שישי 6 שעות :-[ :AR15: :asthanos: :hanged: :boid: (בבקשה אל תמחקו ת'סמיילים, הם מבטאים את מה שאני מרגיש!) כל אחד מוזמן לרשום ת'מערכת שעות שלו ולראות אם יש לו גיהינום "יותר חם" משלי.....

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by Yossi1981,

scenes from a memory ככל שאני שומע את האלבום הזה יותר ויותר , מתגבשת אצלי הדיעה כי זהו אלבום הרוק הטוב ביותר של שנות ה-90? וDREAM זאת להקת הרוק הטובה ביותר של שנות ה-90. היא לא כל כך פופולרית בארץ הלה'קה הזאת. אני חושב שאנשים פשוט יותר מידי טיפשים מכדי להבין את המוזיקה שלה. מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by shayb19,

CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !

• 5 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.