כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
יש מדריכים לחוקי השפה העברית? בתחום הדיקדוק , ניקוד וכדומה... *לכתיבת מאמרים.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
אחמיניגאד בבלאנדר JOE CARTOONS (למי שזוכר אתSUPERFLY בזמנו) http://joecartoon.atom.com/cartoons/972-ahmadinejad_in_a_blender
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חופש גדול...ואין לי כבר מה לראות :\... למישהו יש רעיון לסרט טוב? אם אפשר, תביאו 2-3 לא רשימה ארוכה.. יש עדיפות לפנטזייות למיניהם.. סרטים שאהבתי... 300 שר הטבעות שר המלחמה אפקט הפרפר הארי פוטר אני רובוט טרויה לב אמיץ ;D
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ספקית המסכים התקציבית Nixeus חושפת את היצירה החדשה שלה, עם טכנולוגיית IPS ותמיכה בטכנולוגיית ה-FreeSync בטווח רחב של קצבי תצוגה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה הזמנתי מנוע למכוניות שלט על דלק מחו"ל היום קיבלתי מכתב שאני צריך להגיעה למכס חיפה לקחת אותו,כמה אני אצטרך לשלם בשביל לשחרר אותו? החבילה בלי משלוח עלתה 75 דולר,עם משלוח היא עלתה 105 דולר. אז כמה בדיוק אני צריך להביא בשביל לשחרר אותה?
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אפשר או אי אפשר לראות מי צפה לי בפרופיל? כי יש כל מיני קבוצות על זה.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית P2 6 גיגה 64 זכרון (כנראה SDRAM) ו GFORCE2.... וממש אין מה לעשות איתו סתם עומד בבית... בלי לעשות כלום... משהו מכיר איזה מישהו או איזה אתר או חנות שקונה מחשבים ישנים ?? תודה מראש... 2יי 2יי (לאיזה עוד פורום אפשר להכניס את ההודעה הזאת)?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני נורא צריך את זה לחודש חודשיים אבל אני מפחד בגלל מה שאומרים (בעיקר הנושא של הזיות/התקפים פסיכוזים.. ) נזק לעתידי לאחר הפסקת השימוש. מישהו שתמש בזה? לכמה זמן? איזה מינונים? דבר שני האם זה עושה איזה שהוא נזק שאני ירצה להתגייס
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מילא הבנאדם רק רוצה להשיג לייקים אבל לפחות שיכתוב נכון את ההונאה :lol: ככה הונים אנשים (קובץ די פשוט שכתבתי..).
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית רכב יד שנייה ומאוד מסקרן אותי .. אחזקת רכב צרפתי או גרמני ?(נמאס לי מיפן וקוריאה) מי מוכר חלקים יקרים יותר בארץ? ועד כמה זה יקר? תודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
עברתי את שלב א' (המיון הראשוני) בעתודה, וכעת אני אמור להרשם למוסדות הלימוד. השאלה שלי היא - האם אני חייב להרשם לכל המוסדות שרשמתי בהרשמה, או שאני יכול להרשם רק לחלקם?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אז ככה... היום, כשיצאתי מהיחידה לכיוון ת"א... עצרתי בטרמפיאדה במחלף יבנה לשני טרמפיסטים אילמים. כן, אילמים... קלטתי זאת רק לאחר שהם כבר היו ברכב, לפתע החל מופע תנועות מרהיב במושב האחורי ושקט מוחלט. אני מוכרח לציין שזה אחד הדברים היותר מרתקים להתקל בהם כשאתה מסתכל במראה המרכזית. תוך כדי נסיעה, הבחורה שולחת לי את הפלאפון שלה ובו כתובה הודעה שאומרת "אתה יכול בבקשה לעצור לנו מול התחנה המרכזית של ראשון?", אני, מפלס את דרכי באיטיות ובזהירות מיירבית אל עבר השוליים ומוריד את הזוג החביב הזה. אני עד עכשיו בסרטים שקרה להם משו, קצת תמהוניים, הם אשכרה החלו לחצות את הכביש ואילו אני, המשכתי בדרכי. *ההזדמנות היחידה שלי לעצור להם הם באופן חוקי ובטיחותי היא או בדרך לירושלים, או במחלף קיבוץ…
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
עם סיום שמאוד מזכיר שוטי הנבואה, אני לא זוכר אם הוא לועזי או עברי אני רק זוכר שבסוף היה כזה סינתיסייזר או דיג'ירידו משהו אתני כזה וככה זה נגמר, למישהו יש מושג על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לקבל תשובה לנושא אולם לאחר שיטוט של מספר שעות באינטרנט נוכחתי לגלות כי אין כל כך מידע בתחום. אולי כאן תבוא הישועה.. רכשתי מערכת הפעלה windows 7 דרך האינטרנט מחברה בחו"ל (הונג קונג) אשר הבטיחה לי כי מערכת ההפעלה מקורית. אתמול קיבלתי הודעה מהמכס כי התוכנה מעוכבת בשל חשד לפגיעה בזכויות קניין רוחני וכן זכויות יוצרים. דיברתי היום עם המכס ונאמר לי כי התוכנה מזויפת ולכן נשלחת להשמדה. דיברתי שוב עם החברה בחו"ל והם טוענים כי התוכנה מקורית אולם אין להם אישורים. מה עלי לעשות ? את הכסף שילמתי באמצעות paypal. האם להתעקש עם המכס או פשוט לוותר ולספוג את הנזק ? בתודה מראש, אלינור
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי אני מנסה לבחור נגיד רק סרטים אקשן של שנת 2011 לדוגמא . יש לכם מושג איך עושים זאת? :party0023:
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
הממשלה שוקלת הטלת מס על נסיעה ברכב חשמלי...... https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syqlzpdot
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
השידור היה אתמול ...
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איפה כדי ללמוד מהנדס אלקטרוניקה - אוניברסיטה בר אילן, H.I.T , בן גוריון ????
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-