עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lipa,

זה שיר יישן שהיה פעם בארוויזיון ויש אותו עכשיו בפרסומות בקיצור אני רוצה להוריד אותו ואני לא יודע מי הזמרת או איך כותבים "לנסוע" בצרפתית תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  3. מחפש את השיר המלא (יש חלק ממנו בפנים) תוד לעוזרים, EliaV-PeretZ http://mihd.net/pflw01

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  4. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by Big-B69,

שלום לכולם ! אני מחפש את כל השירים מכל הסרטים של מהיר ועצבני (כל ה3). מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של הדיסקים או השיריים ? או לפחות את השמות תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

אני יודע את זה השיר הזה Lil Jon-Get Low וזהו.... מישהו מכיר עוד?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by jj516,

מישהוא יודע איך ואיפה אני יכול להשיג? ולא אני לא יכול לראות את הסרט.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  8. אני צריך לקנות בקבוק של "שנטרז". אני בטח מאיית את השם לא נכון, כי גוגל לא מביא תוצאות! מישהו יודע איך רושמים את השם כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום לכולם.... אני מחפש את השם של השיר של הפרסומת החדשה של ARMANI CODE תודה לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. די דחוף לאיזה משו, ושמוגל לא ממש עוזר בשעות האלה.

11. אני מתכוון לתמונה של פרץ שהוא באיזה תרגיל צבאי והוא מסתכל במשקפת כאשר היא עם הכיסויים ואי אפשר לראות כלום.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ממלחמת ששת הימים על החולות בסיני (שהם נטשו אותן בהמונים כדי לברוח יותר מהר)

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by MS-D,

שלום ! רציתי לבקש ממכם , כמובן עם זה אפשרי לתת לי קישור לגלריית התמונות מן מסיבת ה-Lan Party האחרונה של 3dv , הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות באתר שם מישתמש - ואני פשוט חייב ליראות את התמונות .. אשמח לקבל לינק לתמונות או אולי איזה שם משתמש שלא פעיל וכך אני אצליח לראות את התמונות . תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. אני מחפש בימים אלה משקפי שמש איכותיות וחשבתי ללכת (אם כבר אז כבר ) על אוקלי ... חיפשתי איזה חנות איכותית אבל לא ממש מצאתי לעומת זאת באחת מהכתבות שמצאתי ב ynet דרך חיפוש בגוגל היתה תגובה של מישהו שאמר שחנות היבואן של אוקלי נמצאת ברחוב אימבר 7 בפתח תקווה הבעיה היא שהתגובה הזאת היתה לפני יותר משנה וגם אם אכן היתה שם חנות אני לא יודע אם היא עדיין שמה , מישהו יכול לאשר את זה ? אם אכן יש שם חנות גדולה של אוקלי... אני לא רוצה לינסוע עד שם לחינם מישהו מכיר חנות גדולה אחרת למשקפי שמש איכותיות ? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 19.1k צפיות
  15. נו אתם יודעים לדוגמא © Copyright ALT + 0169 ® Registered Trademark ALT + 0174 לא מצאתי רשימה מלאה הפכתי את האינטרנט.... אם למישהו יש או מכיר מקום אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliav-peretz,

אני אשמח אם תתנו לי שמות של להקות ושירים של ריקודי סלסה. גם מוכרים וגם לא. תודה,EliaV-PeretZ.

17. רציתי לברר מחירים ואולי לקבל המלצות , להכנס ולהתרשם קצת על חדר הכושר הנ"ל

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  18. אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by IG,

או זה ממ'... לא יודע מה נסגר עם הטכניון, אבל את הסירטון אני מחפש בנרות ולא מוצא help? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, לקראת גיוסי למערך ההגנה של מדינתינו הקטנטונת משפחתי המורחבת לא יכלה לשלוט בעצמה וערכה בשבילי קניות באלפי שקלים ברשת חנויות "ריקושט". את רוב המוצרים אני אשמח להחליף (מנורת ספר ב-150 ש"ח לדוגמה ) ולכן אשמח לערוך את כל ההחלפות(לא זיכויים) בחנות אחת,לכן אני מחפש את חנות "ריקושט" הגדולה ובעלת המגוון הרחב ביותר באיזור הצפון. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ו"ערבי טוב זה ערבי עם עט" איבדתי את זה

• 1 תגובה
    • 9.6k צפיות
  22. מחפש את פתרון מבחן הבגרות מדעי המחשב ב' שהיה הקיץ הקודם. איפה אפשר למצוא פתרון מלא של הבחינה או פתרון של החלק של תכנות מונחה עצמים ב-C#?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. אני מחפש את הרשימה המלאה של הכלבים שאסור או היה אסור יותר לייבא לארץ בגלל שהם מסוכנים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.