כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
זה שיר יישן שהיה פעם בארוויזיון ויש אותו עכשיו בפרסומות בקיצור אני רוצה להוריד אותו ואני לא יודע מי הזמרת או איך כותבים "לנסוע" בצרפתית תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש את השיר המלא (יש חלק ממנו בפנים) תוד לעוזרים, EliaV-PeretZ http://mihd.net/pflw01
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש את כל השירים מכל הסרטים של מהיר ועצבני (כל ה3). מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של הדיסקים או השיריים ? או לפחות את השמות תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני יודע את זה השיר הזה Lil Jon-Get Low וזהו.... מישהו מכיר עוד?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ואיפה אני יכול להשיג? ולא אני לא יכול לראות את הסרט.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך לקנות בקבוק של "שנטרז". אני בטח מאיית את השם לא נכון, כי גוגל לא מביא תוצאות! מישהו יודע איך רושמים את השם כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מחפש את השם של השיר של הפרסומת החדשה של ARMANI CODE תודה לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
די דחוף לאיזה משו, ושמוגל לא ממש עוזר בשעות האלה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מתכוון לתמונה של פרץ שהוא באיזה תרגיל צבאי והוא מסתכל במשקפת כאשר היא עם הכיסויים ואי אפשר לראות כלום.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממלחמת ששת הימים על החולות בסיני (שהם נטשו אותן בהמונים כדי לברוח יותר מהר)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לבקש ממכם , כמובן עם זה אפשרי לתת לי קישור לגלריית התמונות מן מסיבת ה-Lan Party האחרונה של 3dv , הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות באתר שם מישתמש - ואני פשוט חייב ליראות את התמונות .. אשמח לקבל לינק לתמונות או אולי איזה שם משתמש שלא פעיל וכך אני אצליח לראות את התמונות . תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלה משקפי שמש איכותיות וחשבתי ללכת (אם כבר אז כבר ) על אוקלי ... חיפשתי איזה חנות איכותית אבל לא ממש מצאתי לעומת זאת באחת מהכתבות שמצאתי ב ynet דרך חיפוש בגוגל היתה תגובה של מישהו שאמר שחנות היבואן של אוקלי נמצאת ברחוב אימבר 7 בפתח תקווה הבעיה היא שהתגובה הזאת היתה לפני יותר משנה וגם אם אכן היתה שם חנות אני לא יודע אם היא עדיין שמה , מישהו יכול לאשר את זה ? אם אכן יש שם חנות גדולה של אוקלי... אני לא רוצה לינסוע עד שם לחינם מישהו מכיר חנות גדולה אחרת למשקפי שמש איכותיות ? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
נו אתם יודעים לדוגמא © Copyright ALT + 0169 ® Registered Trademark ALT + 0174 לא מצאתי רשימה מלאה הפכתי את האינטרנט.... אם למישהו יש או מכיר מקום אני אשמח תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי שמות של להקות ושירים של ריקודי סלסה. גם מוכרים וגם לא. תודה,EliaV-PeretZ.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
רציתי לברר מחירים ואולי לקבל המלצות , להכנס ולהתרשם קצת על חדר הכושר הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
שלום, לקראת גיוסי למערך ההגנה של מדינתינו הקטנטונת משפחתי המורחבת לא יכלה לשלוט בעצמה וערכה בשבילי קניות באלפי שקלים ברשת חנויות "ריקושט". את רוב המוצרים אני אשמח להחליף (מנורת ספר ב-150 ש"ח לדוגמה ) ולכן אשמח לערוך את כל ההחלפות(לא זיכויים) בחנות אחת,לכן אני מחפש את חנות "ריקושט" הגדולה ובעלת המגוון הרחב ביותר באיזור הצפון. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ו"ערבי טוב זה ערבי עם עט" איבדתי את זה
-
- 1 תגובה
- 9.6k צפיות
-
-
מחפש את פתרון מבחן הבגרות מדעי המחשב ב' שהיה הקיץ הקודם. איפה אפשר למצוא פתרון מלא של הבחינה או פתרון של החלק של תכנות מונחה עצמים ב-C#?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש את הרשימה המלאה של הכלבים שאסור או היה אסור יותר לייבא לארץ בגלל שהם מסוכנים. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-