כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מחפש להורדה את הספר "סודות הפיתוי" של מאפי (mapi) לינק לאתר של הספר https://www.mapi.co.il/order/book_order.php?bonus=1 תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
זה שלוקחים אותו אל מול מכונת משחקי וידאו, איכשהו הוא מתהפנט ונרדם, אח"כ מביאים אותו לזירת המשחק (שחזור), והוא נלחם עם הרובה פלסטיק עד עילפון, אח"כ מחזירים אותו אל מול המכונה. זוכרים? איפה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יגיד לי מאיפה אני יכול להוריד את הפירסומת החדשה של פלאפון (עם השיר voyage voyage ברקע). ממש אהבתי אותה. בכלל זאת בעיה להשיג כל מיני פרסומות...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש תצלצול המעצבן הזה אצל כל הטלפונים ב24 פשוט כזה, למישהו יש אותו? (אין לי חמור)
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תקטע שהם יוצאים משדי התעופה, במעילי פוך האלה שלהם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה במציאה של הקעקוע על ידו של Jin Kazama הידוע מטורניר הTEKKEN אני חושב לעשות קעקוע כזה, או משהו בסגנון אבל כמה שלא חיפשתי, לא הצלחתי למצוא תמונה טובה של הקעקוע, ככה שאני אוכל להדפיס אותה ולראות איך זה יושב לי על היד. אם מישהו מוצא, מכיר או יודע על קישור לתמונה טובה של הקעקוע שלו שישים פה. תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז כאמור אני מחפש את השיר KKK של Body Count זה שיר נגד הארגון KKK (הארגון עצמו שונא יהודים ושחורים ועוד..) בבקשה עזרו לי למצוא את השיר! תודה מראש, אליאב.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זה שיר יישן שהיה פעם בארוויזיון ויש אותו עכשיו בפרסומות בקיצור אני רוצה להוריד אותו ואני לא יודע מי הזמרת או איך כותבים "לנסוע" בצרפתית תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש את השיר המלא (יש חלק ממנו בפנים) תוד לעוזרים, EliaV-PeretZ http://mihd.net/pflw01
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש את כל השירים מכל הסרטים של מהיר ועצבני (כל ה3). מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של הדיסקים או השיריים ? או לפחות את השמות תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני יודע את זה השיר הזה Lil Jon-Get Low וזהו.... מישהו מכיר עוד?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ואיפה אני יכול להשיג? ולא אני לא יכול לראות את הסרט.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך לקנות בקבוק של "שנטרז". אני בטח מאיית את השם לא נכון, כי גוגל לא מביא תוצאות! מישהו יודע איך רושמים את השם כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מחפש את השם של השיר של הפרסומת החדשה של ARMANI CODE תודה לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
די דחוף לאיזה משו, ושמוגל לא ממש עוזר בשעות האלה.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מתכוון לתמונה של פרץ שהוא באיזה תרגיל צבאי והוא מסתכל במשקפת כאשר היא עם הכיסויים ואי אפשר לראות כלום.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממלחמת ששת הימים על החולות בסיני (שהם נטשו אותן בהמונים כדי לברוח יותר מהר)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-