כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שפלונטר עומד להיסגר בגלל חובות יש משהו שיכול לאשר את השמועות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
כך לפי הערכת מייסדת אפליקציית הדייטינג לנשים Bumbleלכתבה
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
-
-
HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית! מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות. נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחבר…
-
- 72 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודת מחקר להגיש השנה וחשבתי שיהיה לי יותר נוח להפיץ שאלונים דרך הפורומים הרלוונטים ובמייל (לחברים שלי). איך (אם בכלל) אני יכול לבנות שאלון ממוחשב ככה שלמשל מישהו יכנס לאתר, ימלא את השאלון וישלח אותו והתוצאות ישמרו? מישהו מכיר אתר או תוכנה כזאת? גם אם הדבר בתשלום זה רלוונטי לגבי. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן, משום מקום התקשרה אלי עמותה מסויימת לשאול אם אני יכול לתרום. הייתי בטוח שזה היה סתם חד פעמי אז תרמתי. מאז כל הזמן מתקשרים אלי, מהעמותה ומעמותות אחרות, משחקים לי על המצפון ואני כולה סטודנט שבקושי גם עובד, לא עמיד בכסף מתקשה הרבה פעמים לסרב. מה שמפריע לי בעיקר זה שבפעמים שאני מצליח להגיד להם לא אוכל אותי המצפון אחר כך. אין לי לב להגיד להם לא להתקשר אלי יותר. אני גם רוצה לציין שבכל מיני התרמות קטנות של מסרונים ודברים כאלה של כמה שקלים אין לי בעיה ואני תורם. מה הייתם עושים במקומי? האם אני באמת צריך לאכול את עצמי כל פעם?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היום בין השעות אחד וחצי לשתיים בצהריים היה את התוכנית של ירון אשבל ברדיוס 100FM והיה שם שיר משנות ה80 שהוא ניגן, אני לא זוכר כלום מהשיר הזה כרגע חוץ מזה שהייתה בשיר זמרת ששרה בפזמון מילה אחת שאני זוכר שזה "שרלין שרלין"... או משהו כזה אבל עם המילה הזאת. אחרי שהשיר הסתיים ירון אשבל הקריא איזה מייל ששלחו לו שאיזה מישהו אמר בו "למה אתה לא אומר את השמות של השירים בלה בלה בלה..." אני יודע שבקושי יש פה מידע אבל יכול להיות ומישהו פה מכיר את השיר או שמע היום במקרה את התוכנית שלו תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקבל ביטוח מוזל יותר דרך העבודה של ההורים (הפרש של 1400 ש"ח) העניין כרוך בדבר אחד : העברת בעלות נוספת על שם אמא שלי - כלומר משמעות הדבר שהרכב יעבור יד נוספת ויהיה כבר יד שלישית. מן הסתם שזה נתון שעלול להשפיע על מכירה עתידית של הרכב וכאן אני כבר די מתלבט. מה אתם אומרים ? כדאי או לא ? (מאזדה 2 - שנתון 2008 - יד שניה - 50000 ק"מ.)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שבמשלוחים האחרונים שהזמנתי רשום תמיד על האריזה מבחוץ את המחיר של המוצר. אני לא בטוח אבל לפי מה שזכור לי זה לא היה ככה בחבילות הישנות שהזמנתי אלא תמיד המחיר היה בתוך האריזה. מניסיון שלכם , האם תמיד רושמים את פירוט המוצר והמחיר שלו על האריזה מבחוץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג? זה אותו השיר שדיברתי עליו לפני שבועיים פה בפורום ולא הייתה תשובה.. השיר התנגן ממש לפני דקה ב91.8 ברדיו..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתחיל לחזור לספסל הלימודים בקרוב, והגיע הזמן לעשות ריענון על מתמטיקה בסיסית בינתיים כל מה שאלגברה ותרגילים ש "מונחים על השולחן" הולך מצוין, אבל בבעיות מילוליות אני נתקע, שכחתי לגמרי איך לבנות את המשוואות אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדוגמה- על שני חרטים הוטל לעבד 72 חלקי חילוף.כולמ מאותו סוג החרט הראשון עבד 3 שעות אחר-כך החליפו החרט השני, וזה סיים את העבודה כולה תוך 4 שעות. לעיבוד 18 חלקי חילוף דרושה לחרט השני מחצית השעה יותר מאשר לחרט הראשון. כמה חלקי חילוף עיבד כל חרט במשך שעה אחת? מצאתי את הדבר הזה- http://ezer.jercol.macam.ac.il/mathNew/view.asp?n=58388&forum=1 אבל לא הבנתי איך לעזאזל הם הגיעו לתוצאה, הם דילגו על החלק הכי חשוב. אם מישהו יכול לעזור עם יותר פירוט- א…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי 12 שנות לימודים החלטנו שכדאי שנזכור אחד תשני קצת...כדי שנזהה ברחוב וכאלה הבעיה העיקרית שלנו שאנחנו ממש קצרים בכסף ובכל מקרה ההדפסה עולה לא מעט אז נתקענו קצת עם העיצוב. עקרונית אני יודע לעבוד עם פוטושופ אבל לעבור תמונה תמונה זה די מחרפן גם אם אנחנו לא ממש הרבה בכיתה [35]. עקרונית לכל אחד יהיה דף עם תמונה ומשהו קצר שיהיה כתוב עליו. אצל מי \ מה אפשר לעשות דברים כאלה? [אזור פתח תקוה] יש תוכנות שמיועדות לדמשהו כזה? אם יש אז חייבים כמובן תמיכה בעברית. אם יש דרך אחרת כלשהיא שלא חשבתי עליה אתם מוזמנים להציע... תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני 180 סנטימטר, 85 קילו בן 27 - ורוצה להתחפש לצב נינגה! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז בקצרה... הייתי בים עם הג'ינס הכי יפה שלי (כי לפני זה הייתי איפשהו ולא היה לי זמן אח"כ להחליף) וישבתי לי על סלע ונשענתי לאחור על היד, ביד שלי בדיוק הייתה על גוש זפת ולא שמתי לב... ואז שמתי אותה על הרגל פה ועל הרגל שם וכו'... ופתאום אני רואה שכל הג'ינס שלי שחור ואז נפל האסימון בקיצור נהרס כל הג'ינס ואמרו לי שאי אפשר להוריד זפת ואין מצב שאני זורק אותו!! חייבת להיות דרך להוריד את הזפת מהג'ינס.... מישהו מכיר דרך כזו? אגב, גם כל החולצה מאחורה נהרסה מזפת, לא יודע איך זה הגיע לשם... אבל על החולצה לא ממש אכפת לי...
-
- 27 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
היי פעם, ממש מזמן, ראיתי סרטוני אנימציה, לדעתי עם פלסטלינה (משהו בסיגנון Monkey Island..), על היאבקות של סלבריטים בזירה, WWF-Style... אני זוכר למשל אחד על האחים הנסון נגד *מישהו*, שבסוף הסרט פתאום מגיע מרלין מנסון מהתקרה של הזירה והורג את כולם עם מסור חשמלי.. anyway, מישהו זוכר את זה? יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את זה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
הקיץ מתקרב והזוג האחרון שלי נשבר :-\ מישהו ראה איזה מבצע טוב או מכיר חנות זולה באיזור המרכז? נכנסתי לאירוקה ושות' והכל היה איזה 600-700 שקל. אני חשבתי יותר על איזור ה200
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חושב ברצינות לקנות את הסט החדש של גיגהבייט ב-3500 ש"ח GIGABYTE 3D1 שמגיע אם הלוח והכרטיס מסך אם שני ליבות 6600GT שמתי את זה פה כי לא ידעתי איפה לשים הרי בסט יש דבר שקשור ללוחות אם ודבר שקשור לכרטיסי מסך :-\ אז מה דעתכם שווה לי הסט הזה?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפה או למדע וטכנולוגיה.. נראה לי שיותר לפה. בכל מקרה, נתונה לי נקודת רתיחה של מים (98.098) בגובה מסויים. איך אני יכול לחשב את לחץ האוויר (ולהעריך את הגובה) לפי זה? תודה עריכה: אוקי, הגעתי לזה שהלחץ הוא 0.902368421 אטמוספרות, איך אני מגיע לגובה מעל פני הים? עריכה2: אוקי, כנראה טעיתי? עריכה3: פתרתי לבד, תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-