עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by uzi_sch,

פרודיה מדליקה על משחק המחשב "סטריט פייטר". מצחיק ומושקע לאללה! לינק לארבעת החלקים והטריילר: http://www.collegehumor.com/tag:streetfighterthelateryears

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by kinggil,

סרטון סוס http://video.google.com/videoplay?docid=-6044284326929549145&q=nvidia

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  3. כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by tb0001,

http://www.afrotechmods.com/ram.htm

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  5. Started by Yoav,

עברתי את שלב א' (המיון הראשוני) בעתודה, וכעת אני אמור להרשם למוסדות הלימוד. השאלה שלי היא - האם אני חייב להרשם לכל המוסדות שרשמתי בהרשמה, או שאני יכול להרשם רק לחלקם?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by Omerole,

האינטרנט שלי כבר הרבה זמן מקרטע בגלל שהראוטר בסלון ואני במרתף.. חיפשתי מדריכים לשיפור האינטרנט ונתקלתי בדבר הבא http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html בניתי 2 כאלה לאנטנות של הראוטר וקיבלתי עוד 2 ברים של קליטה! האינטרנט משמעותית הרבה יותר מהיר עכשיו.. החלטתי שבשביל הזמן שהשקעתי והמאמץ (חתיכת קרטון ונייר כסף) זה ממש מדהים ואולי עוד אנשים כאן יוכלו להנות מזה.. זה נראה קצת מצחיק אבל זה עושה את העבודה יותר טוב ממגבירי אנטנות שעולים 50 דולר פה מינימום..

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by oneq,

שלום, יצרתי גיבוי אתמול לאייפון שלי על גבי המחשב, ועכשיו אני רוצה להחזיר את כל המידע בחזרה לאייפון. הבעיה היא שאני מקבל הודעה כזאת: itunes could not restore the iphone because an error occurred while reading or writing to the iphone הבנתי ש-itunes דורש לפחות 5GB פנויים בדיסק הקשיח. והיה לי הרבה יותר מזה, רק שאחרי הגיבוי, שטח של לפחות 70GB פנויים, פשוט נעלמו. ועכשיו יש בדיוק 0MB פנויים בדיסק הקשיח. איך זה הגיוני? יש לי שני כוננים במחשב - אחד של 120GB שבו מותקנת מערכת ההפעלה, ה-Itunes ולמעשה עליו גם התבצע הגיבוי. וכונן אחר של 512GB שיש בו כל מיני יישומים ומשחקים. מה אני עושה? איך אפשר להעביר את הגיבוי לכונן אחר ומשם לעשות res…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.

9. Started by Big_Guy7,

פרצו לי לפני כמה דקות לאייסיקיו... שינו לי סיסמא ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו היו לי מלא אנשים ברשימה וסיפור לפתוח אייסי חדש.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל סיסמא מחדש?? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by zurkin1232,

מחר, 4 באפריל, תתקיים שביתה מול החברות הסלולריות. אתם מתבקשים להמעיט בשיחות, ואף לכבות את הטלפון. אל תהיו סקפטים! אני בטוח שאפשר לצבוט קצת את המפלצות האלה, ולהזכיר להם שהצרכנים קיימים ובועטים. עוד מידע: www.nezeq.co.il ולא לשכוח להפיץ את הבשורה.

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  11. דבר ראשון ספר נהדר אחד הטובים שיצא לי לקרוא אם לא הטוב ביותר ! רק משו קטן מטריד אותי בסוף של הספר הבנתי שלאחר השיחה של אדם עם ג'וק וג'ודית בפנטהאוז שבה שיכנעו אותו להמשיף בטריון הוא לא לקח את ההצעה כי רשום שלאחר מכן הוא יוצא מהבניין של טריון עם קופסא ובה כל החפצים שהיו במשרד שלו, אבל מה זו הפגישה המוזרה בינו לבין אלאנה אחר כך כשהיא עוברת במכונית האדומה?? הוא כועס עליה שהיא שיתפה פעולה "נגדו" ועל זה שהיא לא באמת אהבה אותו אבל מה באמת הולך שם לא הבנתי בדיוק.. אם מישו יוכל טיפה להסביר לי אני אודה לו מאוד !

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  12. :lol: " שוטר, ששוטטרר !!! הסוטה הזה ... "משחק" עם עצמו ליד הילדים גברת, אדוני השוטר .. לא, אתם לא מבינים, אני לא סוטה, זו המקלדת החדשה שלי ..." ע - נ - ק !!!!!!!!!!!! http://www.yankodesign.com/2008/04/22/beauty-is-skin-deep-geekness-is-to-the-core/

13. הייתי מעוניין לקבל פרטים אולי ממי שיודע מה צריך לעשות האם ללכת לשגרירות המריקאית בארץ האם יש איזה שהם קריטריונים מיוחדים כדי לקבל גרין קארד אם זה עוזר או יכול לעזור לי יש לי גם אזרחות צרפתית בתודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  14. שלום לכם, לפני כמעט שנה העלו את תעריף הביטוח ולבטח אופנוע/קטנוע נעשה ייקר משמעותית, אז בואו תעזרו להוריד את תעריף הביטוח שלכל הרוכבים הדו-גלגליים שביניכם (לי אין עדיין קטנוע, אבל יהיה בעזרת השם ;D), וחיינו יהיו יותר קלים, תמלאו פה את הפרטים שלכם כפי שמתבקש: http://www.fullgaz.co.il/campaign/insurance/ כמו כן, אם יש לכם חברים שיש להם דו-גלגלי תעבירו הלאה את הקישור הזה שיהיה סיכוי יותר טוב להוריד לנו את תעריף הביטוח.

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by NAND,

שלום, אני מתלבט אם לרכוש את Wahl Detailer או את Andis Slimline Pro כמכונה נוספת (לצד ה Magic Clip שבה אני כרגע משתמש) לצורך המסגרת של השיער. האם מישהו מכיר או ניסה את אחת המכונות? ואשמח לדעת, מה הפעולה שמתבצעת בסרטון? תודה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by T_C,

שלום, כמה בירורים לגבי משלוח מ-NEWEGG לישראל. קראתי כמה הודעות פה באתר לגבי המדיניות שלהם על כרטיסי אשראי. לא מצאתי בשום מקום באתר שלהם חובת קניה עם כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב. אם מישהו הבחין בתנאי הזה באתר שלהם, אני אשמח להפניה. במידה וכן אפשרי לבצע קניה, האם אתרים כמו MUSTOP או EZBUYUS נתמכים על ידם? תודה.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. יש לי שאלה במבחן אם משהו יכ ללעזור לי בבקשה השאלה היא מה נכון לגבי פסיקת IRQ ? --------------------------------- 1. פסיקת 2 אינה ניתנת לביטול 2.ברירת המחדל של COM 1 היא פסיקה 7 3.עכבר מסוג PS2 אינו משתמש בפיסקה 4.אך תשובה אינה נכונה איזה תשובה נכונה מבין 4 האפשריות ?!?!

18. Started by nat64x,

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  19. ^^ תודה

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by davidz85,

כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by klayton,

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by oorlevi,

אני יודע שזה זיון שני לפחות שנפתח על זה אבל אני רוצה להיות בטוח.. הבוקר היה רושם שאין שיבתה מחר (יום שישי) וחוזרים ללימודים כרגיל! ואמרו לי שהודיעו בחדשות על שביתה מחר אז יש או אין?

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  23. כרטיס מסך של MSI 4850 חדש באריזה סגורה! ללא שימוש כלל וכלל! הכרטיס הבא : http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/msihd4850review/ אשמח לקבל תגובות! באיזה מחיר, כדאי/רצוי, למכור כרטיס מסך חדש (לגמרי) שכזה.

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by Zeev86,

רציתי להצטרף לאינטרנט של HOT...

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by idan1836,

שלום, אני רוצה להזמין דברים מאיביי אבל אני לא יודע איך בדיוק. בעבר ניסו לעזור לי אבל לא הבנתי כלום, אז זאת אומרת שחיפוש כבר עשיתי ! יש לי כמה שאלות: 1. האם בטוח להזמין משם ולא יתנו לי משהו משומש ? 2. הגיוני שמשהו יעלה דולר, והמשלוח 30 דולר (המוצר עולה כאן בערך 250 שקל) ? 3. איך אני פותח בדיוק חשבון ב PayPal ? 4. מה זה GBP (במשלוח מצויין ככה). תודה רבה לעוזרים !!!!

• 10 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים