כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש פורום חומרה ברמה גבוהה מאוד מח"ול, אם אפשר פורום saund אבל גם פורום חומרה כללי יהיה טוב. אבל רק פורומים מאירופה או ארצות הברית ברמה גבוהה מאוד! (אל תידאגו אני לא יחליף אותו בHWZONE יש לי רק שאלה אחת) תודה.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
WB = welcome back TY = thank you DMI = don't mantion it YW = your' welcome SUBICTA = shut up before i call the administrator A/S/L = age, sex, location N1 = nice one GJT = good job team GGA = good game all HS = head shot DIT = damn it WGLS = were gonn'a loss LOL = laughing out loud ROFL = rolling on floor laughing WTF = what the fuck OMG = oh my god OMFG = oh my fucking god BTW = by the way STFU = shut the fuck up SMDI = suck my dick ROFLMAO = rolling on floor laghing my ass off IDK = i dont know WTH = what the hell GG = good game GJ = good job NVM = never mind BG = bad game BJ = bad job FFS = for fuck sake ASAP = as soon as possible PME = private massage me BRB = be righ…
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
קיבלתי פרופיל 72 כבר ממזמן.... 2 שאלות: *איפה אני יכול לבדוק על מה הורידו לי פרופיל ואיך אני עושה את זה? *האם אני יכול ללכת ליחידת צלפים?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כן כן, זה עוד אחד מהת'רדים שהופכים את HWZONE לHOMEWORK ZONE, אבל שיהיה. ******* קליע שמסתו 5 גרם פוגע אופקית בגוף שמסתו 2ק"ג המונח על משטח אופקי. הגוף(עם הקליע בתוכו) מחליק מרחק של 20ס"מ על המשטח עד עצירתו. מקדם החיכוך של המשטח הוא 0.3. בהנחה שהגוף החל לנוע רק לאחר שהקליע שנתקע בו נעצר, מה הייתה מהירותו של הקליע לפני הפגיעה? ******* כן, זה. אמור להיות משהו עם שימור תנע ושטויות, ואני בטיפשותי לא ממש הקשבתי בשיעור.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הייתי חייב לשתף כי זה אחד הדברים המצחיקים\מוזרים שראיתי בyou tube... קבלו את windowSSwastika...
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בגלל שלא כולם נכנסים למשחקים והרבה אוהבים משחקי מכות פירסמתי כאן. בכל אופן זה משחק כמו טקן, ממש דומה והוא ברשת. לא יצא לי לשחק הרבה אבל ממה ששיחקתי הוא ממש נחמד. יש רמות, נקודות וכל שאר הבסטה. כתובת: http://kwonho.ijji.com/
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בהנחה שהתקבלתי לממרם/גאמא אני יודע שיש לכל אחד מהם קורס קדצ. עכשיו אם הגיוס הוא ב1/5 אז מתי הקורס?! (לא נראה לי שהלימודים של יג יסתיימו לפני ה1/5, לא?)
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, לא ידעתי איפה לשאול, פתחתי היום את התיבה החדשה, מישהו יודע איך אני יכול לשלב אותה בתוכנה של האופיס (OFFICE OUTLOOK)?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על המדור הזה? העיסוק שם הוא מחשבים ומתחלק לכמה תחומים עיקריים, חומרה...ERP... ועוד... מישהו משרת שם או מכיר את המדור הזה?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
ספקית המסכים התקציבית Nixeus חושפת את היצירה החדשה שלה, עם טכנולוגיית IPS ותמיכה בטכנולוגיית ה-FreeSync בטווח רחב של קצבי תצוגה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
הגוף בא עם 2 נורות ספירילה... השאלה אם אפשר לשים 2 נורות שכל אחת 40 W או 2 נורות שכל אחת צריכה להיות מקסימום 20W תודה למי שיכול לעזור..
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם משהוא יודע מה המצב עם התקלה ב 04. לפי מוקדן שירות של בזק משהוא קרע כבל אופטי ומאז אני לא מקבל adsl
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי את כל האפשריות קניתי עוד טלפון לא עזר , יש הפרעות שאני מתקרב לחדר שלי... יש שם ראוטר אלחוטי ומחשב ... זהו ולפעמים יש הפרעות בסלון לא יודע למה זה ... הטלפון : Apx 7000IL Uniden עובד בתדר 1.8 והראוטר 2.4......... מה אפשר לעשות עם זה ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אפשר המלצה לאימיול שלא דורש הרבה מהמערכת והכי חשוב מהיר (פרוץ נדמה לי יהיה עדיף). כי אני מרגיש שהאימיול הנוכחי שלי -spike2 v0.4 למרות שהוא די חדש לא משהו. אז אם יש למישהו המלצה/לינק לאימיול כזה - אשמח לקבל זאת. וגם..למישהו יש כאן קישור להורדת רשימה של שרתים להתחברות? יש לי רשימה(http://kademlia-net.de/emulefuture/server.met) באימיול הנוכחי ותמיד מופיעים אצלי רק 6 שרתים ואני מצליח להתחבר כל הזמן רק לשרת אחד - TVU DonkeyServer No1.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
עקב הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437455.0 על WINSOCK שלא פעם תומך טכני אמר למישהו לעשות שאלתי את עצמי: מה תומך טכני של ספקית אינטרנט צריך לדעת במחשבים על מנת להיות מתאים לתפקידו מבחינת?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, אחריי לחץ חברתי, פתחתי משתמש בפייסבוק (מסתבר שהעלו הרבה תמונות שלי ממסיבות שעדיין לא יצא לי לראות), ומשום מה נתקלתי בהרבה מאוד קשיים: בעת שאני לוחץ על השם שלי, על HOME או על הלוגו של FACEBOOK, זה מעביר אותי לעמוד ה-Info שלי...לפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה. הוספתי הרבה חברים שאני מכיר והם אישרו אותי, אף כשאני מנסה לצפות בפרופיל שלהם, זה מראה לי "only shares certain information with everyone." על כל אחד... ניסיתי להחליף דפדפן, למחוק הכל עם CCLEANER, לפתוח משתמש חדש...כלום לא עזר. גיגלתי ומצאתי כמה אנשים עם אותה הבעיה, רק שלאף אחד אין פתרון...ומסתבר שגם הם רק פתחו חשבון. יש איזו בעיה גלובאלית ב-Facebook?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה על כל הסרטים כמו איירונמן רובוטריקים אקס מן החדש . לפתח משחק לוקח די הרבה זמן . אז איך זה שחודש+- אחרי שיוצא הסרט אז ישר יוצא עליו משחק שקשור לעלילה של הסרט ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
-
זה מתייחס לכל המנהלים כי אתם תמיד אומרים שאני אומר רק את עינקודר אפשר לעשות כמו בpcpro שרואים את המפרט של המחשב? כי זה יותר נוח לעזור לאנשים ואין מספיק מקום בחתימה להכניס.........
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
-
בערוץ החדשות של Cnn התפרסמה כתבה על הא ודה בהונג קונג , ונראה שם מסיבת רשת חבל"ז. כולם יושבים על כיסאות מיוחדים סטייל פורמולה 1 , מסכים 17 אינץ שטוחים Lcd , ומחשבים מהחדישים ביותר . לפי התמונות שראיתי , אני חושב היו שם 15-25 אנשים . נראה לי שהם עושים כסף מזה . מקום מכובד לחלוטין , ומלא חברה צעירים משחקים . הלוואי עלינו .
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-