כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
-
היית לי פעם כזאת תוכנה במחשב ואיכשהו היא נעלמה לי. אני זקוק לתוכנה שתוכל להפוך קול של גבר לקול של אישה או קול של שטן עם כל מיני אפקטים. שכחתי את השם של התוכנה שהיית לי על המחשב, אבל היא בדיוק היית עושה את זה. נדמה לי השם שלה היה משהו עם AVS אבל ממש לא בטוח.. למישהו יש משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עוד פעם בעיות עם TMS חיפה ?? אני רואה החנות סגור. לא מזמן קניתי מחשב שם ב10000 שח.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו שם לב להודעה המצבנת באתר שמבקשת ממני להסיר את ה POPUP BLOCKER אני חושב שזה קצת חופצה.אגב לא כולם משתמשים בפיירפוקס שבו ניתן לפתוח עמוד ספציפי לפרסומות לא שזה בעיה לחסום את העניין אבל מבחינה עקרונית זה מעצבן למה להקשות על המשתמשים אתם מבקשים לפתוח את העניין של פרסומות בעצם לכל האתרים.מה גם שחוסם הפרסומות הרגיל לא חוסם את ההודעה שלכם אלא רק חוסם הודעות "צפות".תנו לי להחליט אם אני רוצה לראות את זה או לא. HW לא מתאים לכם!!! יאמר שאני חבר בפורום כבר כמה שנים טובות ואוהב מאוד את האתר. אבל העניין הוא לא לעניין... בברכה PINK PANTHER
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כנ"ל. תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה להזמין את הסרט הזה מההוט תכף אז רציתי לדעת אם זה שווה צפייה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שאול מופז ביקר היום בצפון חברה שלי הצטלמה איתו בטלוויזיה ולא ראיתי את המהדורה ( גם של 5 וגם של 8 ) הוא ביקר בצפון קיצר לא עשה משהו מיוחד הוא רק היה בבסיסים בצפון אבל איפה אני יכול לראות את המהדורה המלאה ? של התאריך 13 לדצמבר 2005 !! כלומר אתמול כי עכשיו אחרי 12 בלילה ... בבקשה בבקשה תעזרו לי לא מצאתי .. וממה שמצאתי לא מצאתי את הכתבה על שאול מופז...
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שיר לעבודה יצירתית ל-Project באנגלית הנושא הוא Nu Metal ואיך הוא משלב בין היפ-הופ ורוק בקיצור אני מחפש שיר שמשלב יפה בין קטעי ליריקה שניתן לזהות שזה היפ-הופ לבין גיטרות ותופים ואפילו Screams שניתן יהיה להרגיש את הצד של הרוק בשיר עדיפות לשירים שהיו אי פעם ב-Live ויש ב-Youtube או כל אתר Streaming אחר עריכה: טוב נראה לי מצאתי..Linkin Park בשילוב עם Jay-Z שרים את Lying from you...שמעתי את Numb/encore והיה לי קצת חסר גיטרות ותופים, זה נראה לי מתאים בול..אם בכל זאת יש הצעות אתם מוזמנים להגיב תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כן כן, מחר זה קורה. המגן חוזרת לעונה אחרונה. סתם לידע כללי הפרק נקרא On the Jones האתר הרשמי: http://www.fxnetworks.com/shows/originals/the_shield/main.html שימו לב לתמונה הרקע של האתר - האם מדובר ברמז לסוף ידוע מראש?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
סידרה משודרת ביס בעברית קוראים לה "חוקי המשחק"
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן אני לא בטוח אם זה קשור לפה או לתרבות ואקטואליה אז נזרום יש איזה סרט של איזה שהוא רב גדול שהוא מדבר על סוף העולם וזה.. 2012 זה סרט שהרבה ראו אותו וכאילו הוא סרט דיי מפורסם אבל ברח לי השם שלו.. הוא דיי חדש מישו יודע? פשוט זרקו שמות חח למה אני משער שיש הרבה כאלו
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
וואלה קניתי אותו סביבות אוגוסט 06 נדמה לי, אני יודע שהיה בנזונה אז סתם רוצה לדעת אם עדיין נחשב טוב או שכבר לא משהו -אנלא מעודכן בגלל הצבא, אגוז כבוד לוחם אם - DS4 ספק - LIBERTY 500 זכרונות - OCZ 2GB 800 MHZ CL4 כ. מסך - RADEON X1900XTX מעבד- Intel® Core2 CPU 6300 ד. קשיח - WDC WD2500KS-00MJB0 מארז - GIGABYTE AURORA צורב דיוידי לא כזה קריטי איזה משהו של פיוניר לא עושה בעיות מבסוט ממנו דווקא תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין שרת מארה"ב, לפי חישובי mustup ( או איך שהם לא קוראים לעצמם - "קונים את אמריקה ברשת" ) יעלה לי בסביבות 600 דולר כל עניין המשלוחים לארץ כולל מע"מ, כולל מס בארה"ב, מס בארץ וכו' וכו' כולל הכל מאוד מאוד יקר יש לי קרובי משפחה בארה"ב שיכולים לשלוח את השרת לארץ, כמה יעלה לי המשלוח לארץ ? כמה שוקל שרת בערך ? 2 מעבדים, סי די רום, 2 הארד דיסקים ... בערך ...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אומרים שב25 למאי תהיה עוד התקפה ברשת. השאלה שלי היא - זה לא אמור להיות ארגון שלא מזוהה עם אף מדינה וגורם פוליטי כזה או אחר? כי בפועל הם דיי פרו פלשתינאים תכלס... אז הם כן מייצגים צד פוליטי/מדיני כלשהו.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.smashmyipod.com/ וידאו ממולץ לכל "חובבי" המכשיר.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
השבוע התחלתי שם קורס סתם מעניין אותי אם יש מישהו מהאתר שעובד שם ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה איזה אתר לתווים של גיטרה לשירי רוק כמו של gnr והscorpions? אבל לא טאבים רק תווים וגם אקורדים בכל מקרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי נאלצתי לעזוב עקב סיבות..... אבל נראה לי שלפחות צילמו אותי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה התרגום הנכון בעברית אבל באנגלית זה המחזה.. בקיצור אני צריך סיכום כלשהו בעברית או באנגלית על המחזה תודה רבה בן.
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש את הנעליים הללו אבל משום מה הם מאוד קשות להשגה, דבר ראשון המחיר שלהם גבוה מאוד ואין כמעט חנויות רשמיות שמוכרות אותן מלבד מגה ספורט והחנויות של נייקי אבל אפילו שם אין ! למעט מספר בודד של זוגות בצבעים מכוערים ומידות הזויות למישהו יש מושג איכן ניתן למצוא אותן ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בויקי ולא מצאתי . חיפשתי בגוגל וגם א מצאתי. מחפש בעברית בלבד. יש למישהו מידע? תוה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כמה הייתם לוקחים על ציור סקיצה (או כמה סקיצות) של לוחמים עתיקים, למשל אשורים, יוונים, ישראליים, כמו בתמונה למטה למשל: http://vnmedia.ign.com/screenshots/rota/71198734.jpg (צבע ושחור לבן) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי ביקורות מאנשים שקנו מהחברה IQPC מחשבים וחלקי חומרה. איך הם, האם יש להם שירות טוב, כמה זמן מגיע עד שהמחשב יגיע לבית וכו'... תודה... [לא מצאתי פורום שיותר נכון לפתוח בו את האשכול הזה, אבל אם יש פורום כזה אנא תעבירו את האשכול לשם...]
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כאילו איזה חברה? ואם יש מקצוע ספציפי שאתם יותר מאושרים מהמיקוד של חברה ספציפית אל תתבישו לרשום תו-דה :]
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-