כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
כמו זה למשל http://www.dragoncelt.com/DRAGON%20Misc/dragons%20miscellaneous.htm באיזה חנות בארץ אני יכול לקנות דברים דומים?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש להצטרף לקבוצות ווצאפ של אנשי סיסטם גם כדי לעזור וגם כדי להיעזר מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault (1996) Hooked: The Legend of Demetrius Hook Mitchell (2003) בגרסאת dvd כמובן.. אני מחפש את הסרטים האלה פחות או יותר 4 חודשים ולא מוצא, אז החלטתי לבוא ולבקש את עזרתכם. אז אם אתם מכירים חנות שיש בה או כנראה שיש בה את הסרטים, אודה לכם מאוד אם תכתבו אותה (אם זה מותר כמובן P:)
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק Worms World Party לגיימבוי אדוונס. אם למישהו יש כאן ורוצה למכור לי, שישלח לי הודעה בפרטי (או שישוויץ כאן). אגב, מי שהבין את הכותרת לבד, מקבל צל"ש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום לכם אנשים נחמדים ;D אני וחבר שלי מחפשים שנינו מקום שאפשר לקנות בו כבל דטא לפלאפונים Samsung 811 וNokia5110, למכשיר הראשון מצאתי רק במחירים מופקעים (מעל 200 שקל) ולשני, לא מצאתי בכלל. בכל מקרה, אין פורום אחר, ואני כבר נואשתי מחיפושים. אם אתם יש לכם מידע כלשהו אני מבקש ממכם לכתוב לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב אני יודע שזה נישמע *קצת* מוזר אבל אני ואבא החלטנו לעשות פרויקט משותף שבו אנחנו לוקחים פורד מוסטנג ישנה (65-70) ומשפצים אותה לרגל קבלת הרישיון שלי. אבל ניתקלנו בבעיה *קטנה* : אנחנו לא מוצאים פורד מוסטנג למכירה ורציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איפה להתחיל או אפילו להפנות אותי לכמה אתרים שיעזרו גם הם. נ.ב. כמה אמורה לעלות הובלה של MUSTANG לארץ ? תודה רבה מראש תום
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יוכל לראות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן.. .. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות hand grips בארץ? הכוונה לא לרגילים הפשוטים עם הפלסטיק. הנה דוגמא http://cgi.ebay.com/Heavy-Grip-6-Pack-Set-grips-hand-strength-train-gripper_W0QQitemZ190130695354QQihZ009QQcategoryZ28067QQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יש פה סט של 6 קפיצים מהתנגדות של 100 עד 350.. להזמין את זה במשלוח מאיביי זה לא פרקטי מבחינתי :-\ חפשתי די הרבה בחנויות ואינטרנט אבל שומדבר מישהו יודע על דברים כאלו בארץ ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 21:26:31 עברה כמעט יממה...ברשותכם
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עם חיבורים USB לעכבר ומקלדת וגם לרמקולים. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בא לי איזה נוסטלגיה ואני זוכר שהיה megamix של משהו כמו שעה. אם אני לא טועה זה היה של סוף 1989 או של 1990.. כל מיני שירי דאנס ושיט. מישהו יודע את השם של ה megamix הזה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 22:21:21 אחח לא משנה מצאתי, קראו לזה GRANDMIXלא יודע למה בא לי לשמוע את הזבל הזה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
יודעים למה אני מתכוון? כמו שיש ל EMINEM בשיר שלו WITHOUT ME ממש בהתחלה, אני מחפש כזה אפקט לעוות שיר שיש לי. למישהוא יש? או יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שניתן למצוא בו את המוצר המדובר? אני מדבר על משהו כזה כמובן: http://www.lineshop.co.il/pl_product~444434434~26~112.htm תודה. נ.ב אם מישהו רוצה להתנגד שיעשה את זה עכשיו. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, אני מחפש VST של צלילים מוזרים.. משהו בכיוון של Infected Mushroom. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת Web host לצורך הקמת בלוג Wordpress. האתר שלהם בעייתי מכיוון שאני לא יכול להעלות פלאגאינים משלי. דרישות: חינם גישה ל-FTP שטח אחסון גדול לא קריטי אמין ולא איזשהיא חברה קקיונית ללא פרסומות קופצות תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש לקנות רכב כרגע אני סטודנט אז אני חמפש אוטו זול נגיד שנת יצור 2005 1. אני צריך אוטו חסכוני בדלק 2.אמין-שלא כל שניה אלך למוסך 3. בקרוב אהיה אבא אז צריך פגש גדול להכניס את העגלה(מה שאומר שכל המכוניות הקטנות כמו סריון לא באות בחשבון 4.גיר אוטמט ברמת העיקרון רציתי סובארו אימפרזה אבל אמרו שהמזדה 3 יותר טוב וכל חלקי החילוף שלו יותר זולים ברמת העיקרון תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו בין ראשון לנתניה. למטרות דייט. אנחנו ילדים גדולים 21/23.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??