עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

מישהו יודע איפה אפשר להזמין?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by jj516,

יודעים למה אני מתכוון? כמו שיש ל EMINEM בשיר שלו WITHOUT ME ממש בהתחלה, אני מחפש כזה אפקט לעוות שיר שיש לי. למישהוא יש? או יודע איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית

4. Started by google18,

שלום. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שניתן למצוא בו את המוצר המדובר? אני מדבר על משהו כזה כמובן: http://www.lineshop.co.il/pl_product~444434434~26~112.htm תודה. נ.ב אם מישהו רוצה להתנגד שיעשה את זה עכשיו. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by -LosNir-,

היי, אני מחפש VST של צלילים מוזרים.. משהו בכיוון של Infected Mushroom. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by wow,

מישהו מכיר אתר עם Wallpapers יפים של המטריקס?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  7. חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת Web host לצורך הקמת בלוג Wordpress. האתר שלהם בעייתי מכיוון שאני לא יכול להעלות פלאגאינים משלי. דרישות: חינם גישה ל-FTP שטח אחסון גדול לא קריטי אמין ולא איזשהיא חברה קקיונית ללא פרסומות קופצות תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  9. יש המלצות? ;D

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by izir,

שלום אני מחפש לקנות רכב כרגע אני סטודנט אז אני חמפש אוטו זול נגיד שנת יצור 2005 1. אני צריך אוטו חסכוני בדלק 2.אמין-שלא כל שניה אלך למוסך 3. בקרוב אהיה אבא אז צריך פגש גדול להכניס את העגלה(מה שאומר שכל המכוניות הקטנות כמו סריון לא באות בחשבון 4.גיר אוטמט ברמת העיקרון רציתי סובארו אימפרזה אבל אמרו שהמזדה 3 יותר טוב וכל חלקי החילוף שלו יותר זולים ברמת העיקרון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Nahum2,

משהו בין ראשון לנתניה. למטרות דייט. אנחנו ילדים גדולים 21/23.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  13. גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  14. גרמנית צרפתית ארמנית מה שבא...

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. Started by nehmia,

אם למשהו יש זה ממש יכול לעזור...

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by Chymes,

חוץ מהאוגדן המפורסם של המרכז הארצי. יש אוסף כזה?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. אני מתעניין כבר כמה זמן אופניים מפני שהתחלתי לעבוד יחסית קרוב לבית וחבל על הדלק. לא רכבתי כבר 12 שנה בערך ואין לי מושג מאיפה להתחיל. אני מחפש אופניים עירוניות ונוחות שיעמדו במשקל גוף מכובד.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by plonter,

אחרי חמש שנים של איסוף החלטתי להפוך את הטרוף למשהו רציני אני רוצה להקים מוזאון למחשבים ישנים יש לי כבר המון זבל אבל אני צריך עוד אז אם יש לכם כל מני דברים שונים ומשונים עוברים או מקולקלים....... עשיתי דף ראשוני באתר שלנו http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/museum/museum1.tmpl חסרים לי כל כך הרבה דברים כמו מחשבים של סינקלייר וכמה דגמים של אטארי ודראגון ואוריק ומחשבי MSX ולעומת זאת יש לי דברים כמו הליזה של אפל ומחשב עם כונן 8 אינצ' (כן. היה דבר כזה) ומחשב נייד עם טייפ ומדפסת מובנים. הרעיון הוא גם להפעיל את הכל אז לא אכפת לי לצבור כפולים. חלק מהציוד יהיה בתצוגה אצלנו מעוד שבועיים שלושה. אולי אפעיל את ה BBS שרץ על ה APLLE 2E שלי עם שני מודמים של 1200 באוד ? בק…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by DXT,

עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. הכותרת מספיק אינפורמטיבית? אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום.......

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מלון\אחסניה\פונדק זול ככל האפשר באילת, לימי חול המועד (אני יודע שזה באיחור...) ממש מקום רק בשביל לשון בו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by R0ck,

נדמה לי שדוסקס על כך בפורום בעבר הרחוק, אך עדיין לא הצלחתי למצוא את הסרט. :-\ לא יצא לי לצפות בו מעולם, אבל שמעתי שהוא משובח (אין לי מושג מה השם באנגלית). הסרט הזה שודר בעבר בערוץ 4 (הסרטים, עוד כשהיה ערוץ כזה), שודר בתחנות טלויזיה אמריקקיות ועוד... למישו יש קצה חוט?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום כולם, אני מחפש אחר מקור למילים של שירים מתכניות טלוויזיה מצויירות ישנות. במיוחד כרגע אני מחפש אחר המילים של: סנדוקאן, בולי איש השלג, עמיקו והחברה, מסביב לעולם עם ווילי פוג. אני אשמח לא רק למילים אלא גם לשירים אם יש למישהו... תודה מראש! אם אתם מכירים אתר עם שירים אחרים אני גם אשמח. orrm.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. תודה. *אשמח גם אם אפשר את הסמל שעל הדיסק של gregorian בנוסף, כי לא מצאתי את הסמל באינטרנט....

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Omerm91,

אני מחפש אחר כתבים/מסקרים בעלי יכולת גבוהה ורצון. הכתבים/מסקרים יכולים לכתוב כתבה/סיקור על כל נושא שרק צץ להם בראש מלבד סקס. למעוניינים ניתן לפנות למייל: omerm91@netvision.net.il עריכה: כמו כן דרושים גם מעדכנים- סירטוני פלאש, משחקי פלאש, סירטוני וידאו ותמונות. האתר מעוצב ע"י המעצב המעולה טומי (www.build4-u.net) ומתוכנת ע"י החברה של אנדריי (www.adwd.net).

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.