כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה ישמע מטומטם אבל יש משפטי הוכחה בהנדסת המרחב? 006 יש לי מורה ממש ממש דפוקה והיא לא לימדה אותנו שום משפט בהנדסת המרחב, אבל מצד שני אני רואה בהסברים במיראן שיש משפטים. השאלה אם אלה משפטי הוכחה או משפטי הסבר? אני באמת לא רואה לנכון להשתמש בשום משפט שם.... בבקשה תעזרו לי...פירמידות זה נושא ממש קל וזה מבאס שירד לי נקודות על דרך הוכחה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני לא מבין כלום בתחום. ובפורומים הרלוונטים הקהילה שם מתה. אני צריך המלצה לגזיה לצורך בישול,הרתחת מיים בתנאים של מדינת ישראל. לא צריך איזה משהו מיוחד. התקציב עד סביב 300 שקל תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.likecool.com/USB_Air_Conditioned_Shirt--Gadget--Gear.html רגע, אולי הייתי צריך לפתוח את זה באוברקלוקינג וקירור? "בית השחי שלי מגיע ל 38 מעלות במאמץ, זה נחשב תקין?"
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתח היום מכתב עם זימון למבחני בתאמה לקירוס תיכנות - עתודה טכנולוגית. כמו כן נרשמתי לעתודה טכנולוגית (יג) ואני אמור להמשיך ללמוד עוד שנה (קיבלתי גם דחיית גיוס). אשמח לדעת מה הם המבחנים הללו, האם הם משפיעים על לימודי בי"ג (יכולים לפסול או להוריד אותי מהעתודה?) האם זה שווה? עוד כל מיני דברים בסגנון. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחרונה יש אצלנו מלא הפסקות חשמל , בפורום מדברים על זה שהמחשב יכול להתקלקל מזה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את הנזק למחשב מההפסקות. במיוחד בחורף כשיש סערות וברקים.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
האם זה בגלל ה COMPUTEX2002 שכל הצוות נימצא שם?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שאין לכם תיאבון :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מנילה לאינטרנט אני ממש לפני גיוס.. אני צריך לבחור כמה שיותר מהר את אחד מאלה חיל האוייר תקשוב חימוש טכני ותיאום וקישר ולמערכת הבטחון לתקשוב יש עדיפות כי זה ליד הבית אבל לאן כל הנראה ישבצו אותי שם? עם לא עברתי מיונים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להחליף את המפצל או שזה יכול להיות בעיה אחרת? (לא יודע אם זה משנה אבל מדובר במפצל רביעייה ארוך מחוץ לטיח. פשוט הוצאתי את השקע שבתוך הטיח ושמתי במקומו מפצל רביעייה. בדקתי את החיבורים והם לא רופפים)
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך לקנות אופנים 24,26 אינץ' יד ראשונה חשוב מחיר זול ויופי חשבתי על אלה http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=3731 איך אני ידע איך נראות האופנים אם רשום התמונה להמחשה בלבד :'( ואם יש מה להמליץ לי אז תגידו :-*
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שנה שעברה הוצאתי פנקס עבודה האם הוא תקף גם לשנה הזאת? שנה שעברה הייתי בן 16 היום אני 17 אם זה משנה.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך לעשות עבודה על קוצב לב חשמלי ואשמח אם מישהו יתן לי לינקים לתמונות מידע רכיבים וכו' תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חברים מתי נעשה עוד מפגש פורום במפגש האחרון היה סבבה לגמרי למרות שלא נשארתי עד הסוף.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כמה קונספירציות כבר שמענו על הלהקה המהוללת PINK FLOYD באמת להקה ענקית אמרו שאת דארק סייד עשו לפי עליזה בארץ הפלאות וכו ומצאו עוד כמה דבריםפ מופרכים !או לא על הלהקה המעולה הזו אבל אף אחד לא יוכל להכחיש את עניין המפלצות של האלף לייף שתיים! נתקלתי בתמונה הזאת אחת מיצירות הפינק פלויד במקרה והנה היא לפניכים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אני מניח.. בכל מקרה, יש לי מסך CRT שטוח (לא דק, אלא שטוח, כלומר רגיל) 19" של LG. יש עליו מלא טביעות אצבע, וקצת ליכלוכים. לא רואים את זה בזמן השימוש, אלא יותר מזוויות מסויימות, וממש רואים את זה כשהוא כבוי. זה מפריע לי, ואני לא מצליח להוריד את זה במטלית יבשה אנטי-סטטית האם זה בסדר לנקות את המסך עם נוזל לניקוי שמשות ? כמו כן יש עליו נקודה שחורה ממש ממש קטנה, אבל זה מפריע בטירוף, זה לכלוך חיצוני (אני מרגיש את זה עם הציפורן) אבל אני לא יכול לגרד אותה משם בשום אופן, זה צמוד חזק מדי, ואני פוחד לגרד את המסך. למישהו יש פתרון ? איך אתם מנקים את המסך שלכם ?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הממיר מתח הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130495428923&ssPageName=STRK:MEWAX:IT הוא עולה $88 כולל המשלוח. י ש לי כמה שאלות: 1. יבקשו ממני אישורים כלשהם? 2. אצטרך ללכת למכס? אם כן, יש פרוצדורה אחרת שאפשר לעשות במקום ללכת? 3. כמה מכס יקחו לי? 4. יש סיכוי שהחבילה תעבור בלי מכס? (החבילה טיפה גדולה ושוקלת 6 ק"ג). תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמא אומרת שהמכונה עבדה אם צליל שונה מהצליל הרגיל, ובסוף כל הכביסה יצאה רטובה לגמרי כלומר לא היתה סחיטה פירקתי את המכונה. אני מסובב את הגלגל (הרצועה בסדר), התוף לא זז פירקתי את התוף לגמרי. מהצד שהוא מתחבר לציר של הגלגל (שמסובב אותו), אמור להיות סוג של חלק גומי קשיח שמחבר את התוף לציר ומעביר את הסיבוב. החלק הזה התפרק לגמרי, הפך לאבקת גומי בוצית כזאת. החלק הזה הוא אדום בתמונה 1. איפה ניתן לחפש חלק להחלפה ? (מכונה בת 20 שנה) 2. חשבתי ליצוק את החלק בעצמי אם סיליקון / דבק חם / חומר דומה (ניתן להוסיף חתיכה של רשת פלדה דקה, כמו רשת יתושים, לתוך היציקה לחיזוק). יש חומרים מומלצים ליציקה ? (אם הבנתי נכון זה אמור להיות קצת גמיש כי בגלל זה מהתחלה שמו שם חלק כזה) 3. היתי מעדיף ליצוק את…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי זה היה אתר ישראלי באנגלית... יש שם המון פורמטים שאפשר להמיר, והם שולחים אי-מייל עם הלינק להורדה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום אני מעונים בהצעות לגבי שירותי איחסון אתרים בתשלום. מודבר באתר של חנות, אתר בסיסי, דפי html. איזה חברה את מצעים לי כולל דומיין. חברה אמינה, וזולה, ללא בעיות טכניות. נראה לי אני יקנה מ spd חבילה בסיסת של לינוקס, הם טובים? תודה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה רשת חנויות מחשבים היא הכי אמינה לדעתכם ואיזו הכי זולה לדעתכם תתיחסו בבקשה רק לחנויות עם לפחות 3 סניפים תגידו לי מה הבעיה שלכם ניכנסו כבר 17 איש ואף אחד לא טורח להגיב?? מה כואב לכם באצבעות? יאללה תתחילו לפרגן צאו מהאדישות מה יש כבר אי אפשר לעזור יותר?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-