עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

יאו איזה סרטון גדולל

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  2. לא חשבתי על שילוב שיצא טעים עם אננס...

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by תחמן מתימן,

מז''א: טבעת פנימית- טבעת תיכונה- טבעת חיצונית- התחום המונציפלי- ערי לווין- מי שעוזר לי עשה לי את היום תודה ;D

4. Started by Guy Lapushner,

היי. שוקלים לקחת סאלוקי או גרייהאונד רק אני לא יודע מה יותר מתאים לדירה ללא גינה וכמה פעמים ביום להוציא לעושת צרכים וכמה פעמים בשבוע לטיולים יותר ארוכים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by huber,

הי מעוניין לפרסם מודעה אך מקבל שגיאה 101 כל הזמן (מצ"ב סקרינשוט).

6. Started by nat64x,

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by Zeev86,

רציתי להצטרף לאינטרנט של HOT...

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. אהלן ערב טוב לכולם , לפני מספר שנים קניתי כמות מסויימת של אג"חים של אחזקות . כמובן שעכשיו אני יוצא מופסד , ופוחד למכור מחוסר הבנה ותקווה כי המחיר יעלה למה שהיה או לפחות יעלה על ערכו הנקוב . אני מודע שייתכן וזו רולטה רוסית , אבל הבנתי שיש הרבה סיכויים שמחיר האג"חים יעלו בעתיד .. כרגע אני גם "תקוע" גם עם אג"ח מסוג ג , אשר לא ניתנות למכירה .. אם יש מישהו שיכול להעביר ביקורת / דעה . אודה לו .

9. Started by matteo,

וואי ממש ניהיתי חלוד במתמטיקה שזה מעציב בכל אופן תרגיל בדיפרנציאלים בני גורן חלק ו' 5 יחידות עמוד 514 תרגיל 34 רק צריך את הפואנטה של התרגיל שברחה לי מהראש נתונה הפונקצייה y = מונה: x^2 - 3x + a מכנה : x^2 - 3x +2 ישר המשיק לפונקצייה בנקודה x=-1 חותך את ציר האיקס בנקודה x = 7/5 הוכח a=0 תודה חברים

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  10. סקודה הוציאה השנה אוקטביה שברמת האבזור דיי דומה לקודמותיה עם שיפורים קלים וטריוואלים אבל, השיקה אותה עם מנוע 1.2 ליטר עם טורבו... עד כה הבנתי שהמנוע הזה הוא חסכוני מאוד (נתונים יבשים 16.9 ק"מ לליטר בממוצע) וגם מסוגל להגיע מ0 ל100 בסביבות ה11 שניות שזוהי המהירות למשפחתיות בעלת 1.6-1.8 ליטר מנוע שזה מאוד מכובד רציתי סתם לפתוח דיון לראות מה אנשים חושבים על הרכב המדובר, שווה קנייה, היכרות איתו, האבזור המגיע מהחברה ומה שבאלכם להגיד על הרכב הזה לטובתו ולרעתו

11. לא יודע אם אתם יודעים או לא אבל התחרות השנתית של המגזין DJMAG שמדרגת את 100 הדי ג'ייז הכי טובים בעולם התחילה ותכף ההצבעה נסגרת בואו נעשה מאמץ ונעזור לאינפקטד להגיע כמה שיותר גבוה כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לפה: www.djmag.com/top100 לדרג את אינפקטד ראשונים ברשימה שלכם(אתם מוזמנים לדרג גם אומנים אחרים שאתם אוהבים) למלא פרטים ולאמת את ההצבעה דרך המייל שתקבלו(חשוב-בלי אימות הקול לא נחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  12. שלום. כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו) בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה. אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה. ואני רוצה להדגיש שא…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by ScreaMan,

טוב אחרי זמן רב שלא הייתי באתר חזרתי ואני שוב פעם פה!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by ONKYO,

http://www.pconline.com.cn/pcedu/carton/xp/10212/other/iconstory.swf

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by KoM,

058424340 מבקש שתשלחו לו הודעה לפלאפון איפה התערוכה חלומות 2002, דחוווווווווווווווווווווף...

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  16. אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוס ה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממש אבל ממש לא מה שרציתי עכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמן ובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זה אני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?! בבקשה!! תודה

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by BlackDiablo,

זה של XZIBIT אמרו לי ויש בו כזה "הווווווווו הוווו" אני יודע שאני נותן קצת פרטים אבל יש אותו הרבה במסיבות והוא מוכר.....

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

מישהו פעם ניסה להגביר את המהירות של השירים אצלו ולהקשיב להם? עכשיו אני מנסה וזה ממש כיף אני רציני, נהנה יותר לשמוע ככה והכי מעצבן זה כשמחזירים למהירות הרגילה היא נשמעת איטית מידי בגלל ההתרגלות :-) :jump: :jump: :jump:

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by realmagic,

שלום לכולם, בסרט "סימה וקנין מכשפה", מגיע וסרמן (ליאור אשכנזי) למשטרה ומתלונן שהשכנה (תיקי דיין) קיללה אותו. השוטר (עמי סמולרצ'יק) מציע שהוא יקלל אותה בחזרה ונותן בהמשך דוגמא לקללה כזו. האם למישהו יש את הסרט ויכול לשלוח לי מה בדיוק הקללה (זה דיי ארוך - היא כוללת בין השאר תאומים סייאמים מחוברים בתחת ואת יוסי שריד). תודרבה!

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  20. http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by Wood-Elf,

מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון... אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם. והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים. קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם. וזה פיכסה. ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה... אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר... האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה? יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס) אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמט…

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by Gimel,

http://firingsquad.com/hardware/cyberpower_core_i7_965_review/default.asp למי ששואל מה צריך בשביל להריץ קריסיס V.HIGH....

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by ConRoe X Fire,

חלק ראשון: חלק שני: http://www.youtube.com/watch?v=gQKm-qyLIlE

24. Started by DrecK,

הבן אדם הזה מוכשר בטירוף!! פאק!! הוא חתיכת חקיין: זה נשמע כל כך דומה!

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by surref,

זה של חברת ACBAL

• 10 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.