עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, מחר יש לי מתכונת במדעי המחשב, והיידע שלי לוקה בחסר. מישהו מכיר אתרים שיש בהם לפיתרונות הן ב-C והן במודלים חישוביים? תודה רבה לעוזרים, Anatoli.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  2. מחפש מידע על המצאת הטלפון הסלולרי אם אפשר מידע על זה? ושיהיה באנגלית זה לפרויקט באנגלית בבקשה תעזור לי למצוא לא מצאתי כלום בגוגל

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by Marom Tzadik,

מישהו מכיר תוכנות להשלמה אוטומטית במחשב נייד? מחפשת כבר מלא זמן, מעצבן להקליד הרבה. אשמח לעזרה :))

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. מיציתי תצמי בכותרת... קיבלתי זימון ליום שדה במכון וינגייט אבל אני מאמין שהמקום שלי יותר בפיתוח ובמחשוב בצבא...יש יותר ראש מגוף יש השפעה להברזה משם על גיוס למודיעין?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. אהלן מכירים את הבעיה של עברית הפוכה? למשל בעברית של נגני איריבר אתה רואה את השם של השיר הפוך... כתבתי תוכנה קטנה בVB עכשיו את בוחרים קובץ בוחרים יעד חדש וזה הופך את השם של הקובץ...... לא הכי מהיר אבל זה דבר די טוב... תודה מיוחדת לDARK RESPECT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by Elven Archer,

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  7. שלום לכולם... אני מחפש חנות מחשבים פיזית (לא באינטרנט) אני יוכל ללכת אליה ולהחזיק את כל המחשבים הניידים ביד... אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לפני שאני קונה אתל המחשב אני מעוניין והחזיק אותו, להקליד עליו, להרגיש אותו... אני מחפש חנות שמחזיקה כמה שיותר חברות ושיש בה מבחר כמה שיותר גדול... אז אני מקווה שאתם תדעו לאן להפנות אותי... בתודה ניר

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  8. שלום, אני מתכוון להתחיל לימודי נהיגה בחופש הקרוב וכך גם אחותי, חשבנו ביחד לחפש אנשים שגם מעוניינים ללמוד נהיגה כדי ללכת ביחד למורים ולנסות לארגן הנחה איכותית. זוהי הסיבה שאני פונה אליכם, אם אתם או אנשים שאתם מכירים: 1. גרים באיזור ירושלים 2. רוצים ללמוד נהיגה אנא צרו איתי בקשר בICQ או מסנג'ר שרשום בפרופיל שלי באתר. תודה!

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  9. מישהו יודע? למישהו יש תמונות? אני רוצה תמונות מכל הכיוונים....... שמישהו יעלה תמונות ומהר!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by 1immortal,

אבל לא יכול להיות יכול , אבל הוא גם לא יכול להשאר אבל , עקב נסיבות סביבתיות . יכול , מצד שני , יכול להיות יכול אבל גם להיות אבל בלי ממש להיות יכול , זו אחת התכונות של יכול . יכול לא יכול להיות יכול בכל מלוא מובן המילה של יכול , אבל הוא יכול להיות אבל מלא יותר מאשר אבל מלא . איך שלא מסתכלים על זה , אבל בכל מקרה לא יהיה אבל עד שיכול לא יהיה אבל יכול להיות שאבל יהיה ?! אז זהו שלא , כי יכול לא יכול להיות . יכול להיות שאבל אבל יתהפך על יכול , ואז יכול יוכל להיות אבל מוחלט , בלי היכולת של היכול להיות יכול . כן . שגיא אשם ;D

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by Ran B,

לכל אלה שהיו בדיגיטל סיטי. אני אישית מאוד נהנתי! למרות שהמעבר בין ההרצאות היה מאוד צמוד והיו צרכים לתת 5~10 דקות הפסקה בין הרצאה להרצאה. סתם מאחרים להרצאה, אין זמן לנשום וזה חבל. בכל מקרה היה ממש יפה!! אני מאוד אהבתי את ההרצאה של "טכנולוגיות עתידיות - Minority Report" היה מדהים!! ובסוף הלכתי להרצאה של "גיימרים - ספורטאי הכורסא" שזה בכלל היה מגניב לאלה, במיוחד לחובבי האלקטרוניקה ואפילו מודינג! 2 בחורים בני 30 וקצת משוגעים על כל הראש! (שאחד מהם הרצאה והציג) שהלכנו וקנו שילדה של אוטו שעבר תאונה, ממש קנו את הפח של האוטו בלי גלגלים ובלי מנוע וכו'..חיברו מחשב למכונית, שמו מקרן מאחורה, שיפצו לחלוטין את האוטו והפכו את האוטו לסימולטר של מירוץ מכוניות! יושבים באוטו ונוהגים…

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  12. http://www.engadget.com/2011/03/07/western-digital-drops-4-3-billion-to-acquire-hitachi-gst-enter/ WD תוכל להתמודד יותר טוב מול סיגייט בשוק האחסון.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by DIGITAL,

http://planet.nana.co.il/riebix/plo.JPG משהוא קורה בפלונטר

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  14. אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה.. למישהו יש שיטה נורמלית?

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  15. אני רוצה לטוס בסביבות ה2\11 ללוס אנג'לס מאיפה הכי טוב להזמין כרטיסי טיסה?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by drorhazan,

אני ממש אבל ממש רוצה להדפיס לי את כל המאמרים והביקורות והמדריכים (ואפילו גם ידיעות חדשותיות) שהתפרסמו פה באתר מאז הקמתו, אבל השאלה שלי היא: האם הם מקצועיים עד כדי כך שאפשר להסתך עליהם בעינייים עצומות ולא ללכת לאתרים אחרים? מה אתם אומרים על וואלה מחשבים ונענע מחשבים? איך החומר שלהם? יש הרבה כתבות שמועתקות מ- hwzone ל-ynet. איך החומר שם?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by david32,

חחח אז החלטתי לפתוח אחרי שיכנוע מ moonjib ~~~~ספוילר/תאוריה~~~~ א. זה נראה די ברור שהתוכנית היא שהם יברחו מהכלא , בצידנית יש בטח חליפות צלילה או משהו דומה וזהו.... הבעיה היא שזה נראה כול כך ברור שבטוח זה מה שהמפיקים רוצים שנחשוב! ב. רק לי יש הרגשה שהם לא יברחו בפרק הבא? ~~~~/ספויילר~~~

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by Decktor,

חבר שלי נמאס לו לחפש עבודה ולשלוח קורות חיים כל הזמן אז הוא הכין סוג קצת אחר... (אזהרה מראש מכיל גסויות)

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by KoM,

058424340 מבקש שתשלחו לו הודעה לפלאפון איפה התערוכה חלומות 2002, דחוווווווווווווווווווווף...

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by yellow acid,

1. איך מיהודי גרמני יוצא יקה? 2. סבבה הבנתי, למרות שלקח לי זמן להבין ש200 זוגות זה 400 3. מובן 4. לא הבנתי בכלל 5. יש סיבה מיוחדת שהטוב הפוך או שזה סתם חוקי? 6. קראתי בנושא אחר והבנתי

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740479,00.html כתבה זאת מביאה לראש מחשבות רבות. מה איתכם, אתם מאמינים לו? נ.ב. קיראו בוויקיפדיה, זה מסביר הרבה http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by almogas,

שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…

24. Started by קובי נאש,

מה עדיף לקנות מחשב חזק למשחקים בסביבות ה 8500 ש''ח כולל מסך או לקנות מחשב נייד ב 5000 ש''ח וסוני 3 למשחקים אני אומר האופציה השניה והוא הראשונה מה דעתכם

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by shuy,

וכמה זקן אני צריך להיות אם ראיתי את זה כשזה שודר...

• 4 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים