עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by o07,

האם יש אפשרות כזו? או איזה אפשרות היא הכי זולה לקבל מזומן בחול דרך חשבון בנק ישראלי? אני רוצה לטייל באירופה(טרקים קמפינג) לתקופה ארוכה מבלי להתעסק כל כך עם כסף. אשמח להסבר תודה. עריכה: והאם אני יכול לעבור ממדינה למדינה באירופה בשביל להגדיל את זמן השהיה שלי בארץ מסויימת(מעבר ל90 יום).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KuRaSo,

מישהוא מכיר איזה חנות אלקטרוניקה ברחובות שקרובה לקניון?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי אני שוקל לרכוש שו דומיין אך הוא תפוס בסיומת של CO.IL, חשבתי ללכת על Biz במקום, השאלה היא האם תהיה לזה השפעה על התוצאות בחיפוש של גוגל ישראל ? תודה נתי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, טוב אין יותר מידי מה להגיד - תעקבו אחרי ההוראות, זה מוסיף את כל משחקי המונדיאל ללוח שנה של האוטלוק File=>Import=>.vcs file מונדיאל שמח לכולם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by WarMachine,

אנשים אני מחפש כבר כמה ימים חנויות מארה"ב ששולחות לארץ ממתקים ופשוט לא מוצא!!! יש סוכריות שאני פשוט חולה עליהן,מכור להן והן Wonka Nerds. מי שמכיר יופי ומי שלא חייב לטעום! בכל מקרה אני רוצה להזמין את החבילה הגדולה של ה36 קופסאות ופשוט לא מצאתי אתר שישלח לי פה לארץ... אז מי שיודע על אתר כזה או משהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת אם יש לכם את התופעה הזאת שאתם מסתכלים שעה או רבע שעה על מסך המחשב . ואז מסתכלים לכיוון אור החדר , ואז אתם רואים אותו פחות מואר כמו שנכנסתם לחדר בפעם הראשונה . האם יש אצלכם תופעה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Em.,

היי... אני רוצה לצרוב דיסק עם סגנון מסויים של שירים... שירים רגועים כאילו.. אתם יודעים כאלו ששמים באוטו ופשוט מגבירים כי נהנים לשמוע...סטייל קלאסיקות/נשמה... מישהו יכול לזרוק פה כמה שמות... 10X

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. שלום!! נגמרה לי החודש ההתחייבות למכשיר האורנג' שלי ואני רוצה לשדרג(כבר נמאס מפלאפונים גנובים) אני מתלבט בין כמה מכשירים: הסוני אריקסון החדש נוקיה 6280 או לא משנה מה שתציעו תגידו לי מה הכי עדיף לי!! העיקר שיהיה לו MP3 ובלוטוף ומצלמה כמה שיותר טובה!! אם אתם יכולים לפרט לי על הפלאפון ועל החיסרונות שלו זה יהיה טוב(או שתתנו קישור!!! נ.ב אני מצתרף לאורנג' למסלול חיילים אז אם אתם יודעים על מסלול טוב שיש להם לחיילים אז תגידו לי בבקשה! וסתם שאלה (שלא קשורה לכלום)!! איזה מכשיר יש לאורנג' שהוא יותר טוב מהנוקיה 6630??? תודה מראש!!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה? אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע. כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר. מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת? אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט.. אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by elior021,

אהלן חברה יש לי שאלה למי שמבין אני רוצה לפתוח עסק ואני רוצה לדעת כמה זמן לוקח מהרגע שהרועה חשבון פותח את המסמכים עד שאני מקבל את המספר עוסק מורשה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  12. http://www.youtube.com/watch?v=sguEYjLrO0A&mode=related&search= אם תשימו לב בשניה 38~ בערך גם רואים את העשן יוצא מהאקדח...

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by liav12,

מישהו נתקל בזה גם או שזה רק אני? הכל נהיה מוזר כזה וקטן יותר. ולא לא לחצתי על CTRL + הגלגלת

14. היום לתדהמתי נכנסתי לדף הבית שלי שהוא WWW.MSN.CO.IL ולקח לו יחסית הרבה זמן לעלות וראיתי עיצוב חדש, שדווקא נראה לא רע, מה אתם אומרים עליו? 8)

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  15. על פי מקור בכיר בחברות הכבלים עד כה נרכשו בסך הכול 9,000 חבילות מונדיאל. האם חרם הצרכנים ממשיך או נשבר? האם אתם משתתפים בחרם ? http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77310&bz=21 תגובותיכם ...

• 63 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אתר מומלץ מאוד המאפשר לגולש לשתף את האתרים המועדפים עליו ולמיין אותם לפי תגיות - מילה המתארת אתר מסויים בנוסף ניתן לשמור את המועדפים ובכך אפשרות גישה אליהם בכל זמן נתון מכל מקום בעולם. באתר מגוון רחב נוסף של אפשרויות .. כנסו לא תחמיצו מקשרים - http://www.mekashrim.co.il תהנו :-* אתר זה דומה בדיוק ל del.icio.us רק שמקשרים הוא הגרסא בעברית

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/

• 62 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. Started by FeedMe,

קרע אותי. שתפו בעוד סרטים של הודים.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לפני 3-4 חודשים שלחתי לIQPC כרטיס מסך gf 8800 320 של leadtek אחרי שבועים הם שלחו לי כרטיס חלופי.. חודשים אחרי ששלחתי אותו הם שלחו לי 8800 640 שלא עבד.. הם טענו שיש בעיה במחשב שלי אבל בדקתי אותו על עוד שני מחשבים וגם שם הוא לא עבד.. עכשיו הם אומרים שleadtek מחליפים בעלים ולא עושים החלפות.. מה אני עושה עם זה עכשיו? אני יכול לתבוע אותם?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. למי שקרא היום את מוסף הכלכלה של ידעות אחרונות - ייתכן ונתקל בידיעה על פיטורי 1200 עובדים וסגירת חטיבת הייצור של לגו בארה"ב. בתחתית הכתבה ניתן לראות תמונה של מארז לגו סטנדרטי, ומתחתיו הכותרת - צילום יח"צ. את קוד המוצר ניתן לראות בבירור בתמונה - 6773. למראית עין התמונה נראתה לי מוזר - בעיקר מכיוון שאינני זוכר שום דגם כזה. חיפוש מהיר באינרטרנט גילה את מקור התצלום - http://www.othervoices.org/2.1/feinstein/auschwitz.html אין לי מושג כיצד הם הצליחו למצוא את התצלום הזה, ולמה בחרו דווקא את התצלום הזה אבל בהחלט מדובר בבחירה אומללה מתוך חוסר טעם (או חוסר הבנה) ולזה קוראים עבודת יחסי ציבור משכנעת

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by approx,

טוב עשיתי מודינג קטן לחופה של האוטו שלי וגם באוטו עצמו ;D שמתי רשת בחלון מיצד שמאל ובכונס אוויר על הגג מיישהו יודע איך אני יכול להכין סמל של מרצדס ? תמונות:

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by overload,

סוף סוף אחרי הרבה זמן שאני מחפש ביקורת כמו שצריך על הסרט המטריקס רילודד אני שמח לבשר שמצאתי ! ביכורת של מישהוא שבאמת מבין את הסרט ויודע על מה הוא מדבר. לכל מי שלא אהב את הסרט השני חובה להיכנס אני בטח שתשנו את דעתכם http://www.blazermag.co.il/Content/Subjects/Subjects.asp?Article=595 הכתבה מהאתר של בליזאר :אההה.... עכשיו אני יכל להירגע ולחכות בשקט לסרט הבא .

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by א אוהל,

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by 3d7,

אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך). בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו. אני נשפכתי, ממש קרע אותי! בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע. בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". מישהו מכיר את זה? : אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים