כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
מחירון מעבדה מערכת הפעלה + ALL 199 - 249 ש"ח מערכת הפעלה + דרייברים ( בלבד ) 99 ש"ח פירמוט ( בלבד ) - 49 ש"ח בדיקה מחשב 99 - 149 ש"ח ------------------------------------------------------- התקנה אופיס ( חוקי ) 59 ש"ח התקנה אנטי וירוס - 49 ש"ח התקנה נרו תוכנת צריבה - 39 ש"ח ---------------------------------------------------------- הרכבה מחשב חדש + בדיקות מאמץ - 149 ש"ח התקנה לוח אם + דרייברים ( דיסק ) - 99 ש"ח התקנה כונן קשיח , צורב וכו' - 49 ש"ח ביקור בית : ביקור 10 - 15 דק' חינם !!! שעה ראשונה / חלקה 99 ש"ח שעה שניה UP / חלקה 69 ש"ח * בניתי מחירון שיהיה אטרקטיבי חוות דעת שלכם שיפורים וכו' ..
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה ואני אשמח אם תעזרו לי אני טכנאי מחשבים ויש לי בעיה שאני תמיד נתקל בה "בניית המחירון" אני חייב לציין שאני מוציא קבלות ואני לא "עובד שחור" אז קחו את זה בהתאם במחיר שאני גובה (קבלות). בדרך כלל רוב הטכנאים גובים גלובלי 200 עד 300 ש"ח שזה כולל מערכת הפעלה כולל הכול.(אופיס,מדפסת,אנטי וירוס,חיבור לאינטרנט וכו'...) ונתקלתי בכמה בודדים שגובים לפי "זמן עבודה". לא מזמן גלשתי להנאתי ונגלה לעיניי אתר של טכנאי מחשבים והמחירון שלו "חצי שעה ראשונה 120 וכל חצי שעה נוספת 60 " שעה ראשונה 180 - 120+60 ושעה נוספת 120 - 60+60 ואימצתי את המחירון שלו כי המחירון הזה נשמע ונראה דיי הוגן. השאלה היא כזאת שלקוח מתקשר ושומע "לפי שעה או זמן עבודה " הוא לא ירתע ? "הוא ימרח את הזמ…
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה ואני אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי. אני עובד בתור טכנאי מחשבים וניתקלתי בבעיה שקשורה למחירון. מצד אחד כולם גובים "גלובלי " ואם אני אגבה גלובלי ( 250 למשל ) על כל העבודה "מערכת הפעלה אנטי וירוס...וכו' " אני אפסיד זמן וכסף. מצד שני אם אני אעבוד לפי שעת עבודה זה ירתיע לקוחות יגידו "זה ימרח את הזמן כדי להרוויח כסף " אז מה האופציה הטובה ביותר ? כרגע עברתי למחירון לפי שעת עבודה שזה אומר...120 חצי שעה ראשונה וכל חצי שעה נוספת 60 שזה יוצא 180 לשעה ראשונה. וכל שעה נוספת 120 ( 60 + 60 ). ואז אם מערכת הפעלה לוקחת בין שעה לשעה וחצי המחיר סביר ולא בשמיים ואז על תוכנות נוספות כמו אנטי וירוס או OFFICE אני יכול לגבות על המשך זמן עבודה. **אני חייב לציין שכל…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מישהו מכיר מחירוני רכב ברשת? חוץ מ http://www.discovery-israel.co.il/pc.cgi
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כניראה טס לחו"ל בקרוב וכמובן בדרך עומד הדיוטי פרי ועניין הבשמים. השאלה שלי היא באיזה מחירים הבשמים שם? האם הם משמעותית נמוכים מהמחירים ברשתות השיווק בארץ? (אם ניקח למשל את "המשביר לצרכן" כהשוואה כאשר יש שם מבצעים של 50% הנחה..) אשמח לדעת באיזה מחירים אתם נתקלתם לבשמים נבחרים בדיוטי פרי. תודה מראש ולילה טוב.
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
נכון להיום אני ב 014 ומשלם 25 שקל לחודש על מגה וחצי (בהתחייבות לשנה או שנה וחצי.. לא זוכר) ההתחייבות מסתיימת בתחילת מרץ ורציתי לדעת מהו המחיר הזול ביותר שאפשר לקבל (מהנסיון שלכם). מגה וחצי בהחלט מספיק לי כרגע. נטוויז'ן ו 012 לא באים בחשבון! אין לי כח להתקע עם פורטים חסומים בביטורנט ושאר שטויות. באופן כללי אני מרוצה מבזק, אבל אם אפשר לקבל מחיר טוב יותר בחברה אחרת (אבל אחת נורמלית שלא חוסמת פורטים) אז אין לי בעיה לעבור.. בקיצור ולעניין, מהו המחיר הטוב ביותר שאפשר לקבל על מגה וחצי..? תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני טס לקנדה בעוד כשבועיים. חשבתי לקנות שם משהו (כנראה מצלמה). איך המחירים שם? האם הם כמו בארה"ב? האם הם מושפעים מירידת הדולר האמריקאי? חוץ מזה, למישהו יש המלצה למצלמה?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע\זוכר האם מחירי הציוד למחשב, ומחירי הקונסולות(אני מעוניין בWII) בתאילנד זולים יחסית לארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
מחירי הביטוח נכון לעכשיו, אמורים להשתנות לרעה ב-1 בנובמבר השנה. הייתי רוצה לקבל מידע מדוייק לגבי כמה יעלה ביטוח חובה לאחר השינוי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העתיד אולי עשוי להביא עימו הפוגה קלה במגמה זו - אך בינתיים ערך הרכישה הממוצע עבור רכיבי ה-DRAM מגיעה לגבהים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארה"ב (פלורידה) עוד שבועיים ואני מעוניין להביא מעבד, כ.מסך וזכרונות. מישהו מכיר אתרי מכירות בארה"ב כדי שאני יכול לראות בערך את טווח המחירים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
למה המחירים של מוצרים בארה"ב זול יותר מאשר בישראל ברוב המוצרים?וההבדל הכי בולט במוצרים גדולים כמו מוצרים למחשב,PS,XBOX וכו' יכול להיות שגם בבגדים אבל אני לא יודע בדיוק בכל מקרה מה הסיבה לכך,והאם זה גורם שיותר ישראלים יזמינו מוצרים דרך האינטרנט דרך רשתות של חנויות אמריקאיות? יש איזשהי תחרות בין הרשתות בארץ לרשתות בארה"ב?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
דיווחים חדשים חושפים מחירים תחרותיים במיוחד עבור סדרת המעבדים החדשה של AMD, העשויים לשנות את מאזן הכוחות בשוק המעבדיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 308 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להזמין כמה דברים מאיביי ואפילו שכתוב בדף המוצר שיש משלוח בינלאומי, אני לא מצליח למצוא את מחירי המשלוח לישראל. איפה ניתן למצוא את המחיר החמקמק ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השאלה שלי כזאת - עקבתי אחרי מחירי הנפט בעולם, בעיתונות כתוב שמחירי הנפט ירדו. http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3495444,00.html ע"פ הכתבה הנ"ל מחיר הנפט הוא 86 דולר לחבית אבל כשאני מסתכל על המדד https://www.theice.com/productguide/ProductDetails.shtml?specId=219 מחיר הנפט נמצא כבר ב97 דולר לחבית, מחיר לפתיחת המסחר של הוא מעל ל95 דולר לחבית. אז איך הגיעו ל86 דולר לחבית? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי, ושמתי לב שהרכיבים בחו"ל זולים בהרבה מהמחירים שבארץ(אני מדבר על הפרש של 300 ש"ח עד 1000 ש"ח), האם עדיף לקנות מחו"ל? והאם עלות המשלוח לא משווה את המחיר למחירים שבארץ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
חבר'ה, היום נסעתי באוטובוס ובמונית שירות אחרי איזה שבוע+- שלא נסעתי. גיליתי להפתעתי שהמחירים עלו ב20-30 אג'. למה? הייתה עלייה של הדלק לאחרונה שמצדיקה העלאה של 30 אג' לנסיעה של איש בודד? יש לציין כי העלייה במחירים התרחשה אגד וקווים (אולי גם בשאר, לא בדקתי) ובמוניות שירות. איך זה שלפני כמה שנים, נסיעה בתוך ראשון עלתה 5 ש"ח, והיום זה כבר 5.80? למה מחירי התחבורה ציבורית תמיד עולים כשהדלק עולה אבל כשהוא יורד קצת, אף אחד לא מוזיל את המחירים אלא מחכה להתייקרות הבאה כדי להעלות עוד? די זה ביזיון. אין לי כסף כבר לתחבורה ציבורית. תכלס, סתם זה טוב בשביל לשחרר קצת עצבים. אבל באמת למה העלייה המתמדת? ולמה העלייה הפעם?
-
- 81 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב מאוד לחול ורציתי לדעת קצת מחירים מישהו יודע כמה עולה משחק לסוני 3 בדיוטי פרי? כמה עולה שלט XBOX אלחוטי ואיזה דברים כדאי לקנות שם? אני נוסע לאירופה ככה שמשתלם לי יותר לקנות בדיוטי... תודה
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, היום התקשרתי לכמה פיצריות (אני גר בצפון הארץ, ככה שלא מדובר בהרצליה פיתוח או סביון) וגיליתי להפתעתי שהם רצו בין 90 ל- 140 ש"ח ל-2 משפחתיות. אני זוכר שלפני 5-7 הייתי קונה 2 משפחתיות ב- 50 כולל משלוח ו-2 בקבוקי 1.5 של קולה במתנה. לא שאני אוכל יותר מדי פיצה, אבל מעניין אותי לדעת. האם המחירים של הפיצריות באמת עלו עד כדי כך או שסתם התקשרתי ליקרנים? תודה, MODY
-
- 139 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה זול שם? ואולי אני יביא משם איזה דגם שלא זמין עדיין פה במחיר סביר? המלצות ותובנות ייתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-