עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  2. שלום, אני כרגע משרת בשריון, משתחרר באוגוסט והתחלתי לחשוב קצת על האזרחות וחשבתי למה לא לחתום קבע בתור נהג קו, התנאים הם טובים סך הכול, אם זה הכסף או היציאות ומכמה שאלות ששאלתי במוצב (כרגע במכבים רעות) כמה נהגים וגם אחראי נהגים וכולם אמרו לי שזה משתלם כי אני לא חייב לחתום להרבה, מינימום חצי שנה שזה מתאים לי בול! וגם קל''ב שזה טוב. עכשיו השאלה שלי היא האם זה הקבע הכי טוב שאני יכול לקבל מבחינת כסף ותנאים. נ.ב. כמו שאתם מבינים אני עושה את זה כי אני ממש זקוק לכסף הזה כשאני משתחרר לכן לא לראות אותי בתור "תאוב בצע'' שרק מחפש איפה לדפוק את הצבא.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4704

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by holy_cows,

יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כידוע,המונדיאל קרב ובא,ועל מנת לצפות במונדיאל יש לשלם סכום לא קטן של 490 ש"ח (רק בישראל). באשכול זה נדון על דרכים,לצופת במונדיאל בחינם. נכון לעכשיו יש כמה אפשרויות: להתקין בבית צלחת ולקלוט את הערוץ הירדני. לעבור מדינה. לשלם 490 שקל . לפרוץ את הממיר הדיגיטלי (שלחו לי למייל מה לעשות,אבל עוד לא ניסיתי). ומה שנראה לי האפשרות הכי יעילה,לצפות בשידורי המונדיאל דרך האינטרנט. (בקרוב אני יערוך את ההודעה ויביא קישור למדריך אייך לצפות במונדיאל בחינם באינטרנט). יש לכם עוד שיטות? למה אתם מחכים? אני בטוח שכולנו נשמח אם כל אחד ישתף אותנו בדרך שלו לראות המונדיאל

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ראשית, כן היה לי אינטרנט. אבל 56K שזחל כמו צב גוסס, השתמשתי בו מיום רביעי שעבר. הסיפור לא מתחיל מלפני יומיים, גם לא משבוע שעבר, הסיפור מתחיל ב30 במאי. את ההזמנה לאינטרנט המהיר בכבלים ביצעתי דרך ספקית האינטרנט שלי, אקטקום, ההזמנה עברה ללא שום בעיות משום צד ונקבעה לי התקנה ליום שישי בין 9 ל11 בבוקר, שמח וטוב לב אני מתעורר בבוקר ומצפה לטכנאי הכחול. שעה 11 עוברת, הטכנאי לא מגיע. מתקשר לתבל והם אומרים שהודיעו לנו שהוא יאחר, נו...שויין, חזרתי לשחק סוליטייר. הטכנאי הכחול מגיע אל ביתי הקט ומחליט שצריך להחליף את כל התשתית ועלי לשלם לו 75 ש"ח מזומן. נו שווין, גם זה לא הודיעו. שולם. אץ רץ הטכנאי בכל הבית ומחליף את התשתית, מגיע לחדרי ומחבר את המודם. אבל אבוי, הטכנאי לא יודע להסת…

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by Yaniv The Great,

.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  9. לצערי זה ברוסית, אבל יש כתוביות באנגלית.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  10. אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לתת אז תסלחו לי... אז הנה הסיפור... לפני כ-4 חודשים בערך "התנתקתי" מבזק בינלאומי ועברתי לנטויז'ן לאחר שבבזק בינלאומי לא הציעו לי חבילה מיודע מה. כמובן שהיה לי חוב של כמה מאות שקלים וסגרתי אותו ע"י הכנסת כסף לחשבון ושלחתי להם פקס כדי להראות להם ששילמתי. אמרתי להם כמובן שעברתי לנטויז'ן ואבקש לנתק אותי. עד כאן חשבתי שהסיפור עם בזק בינלאומי הסתיים, מסתבר שממש לא, קיבלתי לאחרונה מכתבי התראה על תשלום על חודשים שבכלל אני לא כבר מנוי איתם. התקשרתי למוקד הפיננסי שלהם ושם אמרו לי שהמנוי שלי עדיין פעיל והחוב שלי עומד על 485 ש"ח!!! (כולי WTF?!) הם אמרו לי שאצלם במחשב רשום שאבא שלי אמר להם לדבר איתי בנוגע לחוב, רק שאכן דיברתי איתם וסגרתי איתם על תשלום…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by Toxin II,

שאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  13. מה דעתכם? נשחק קצת בשביל הכיף?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by zgd,

מישה רואה פה? אני רואה הון אנימות-נארוטו, One piece,Lain,TriGun ועוד... איזה אתם רואים? ד"א לכל אלה שאינם יודעים מזה אנימה, זה פשוט סדרה של אנימציה יפנית....

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by Ran B,

לכל אלה שהיו בדיגיטל סיטי. אני אישית מאוד נהנתי! למרות שהמעבר בין ההרצאות היה מאוד צמוד והיו צרכים לתת 5~10 דקות הפסקה בין הרצאה להרצאה. סתם מאחרים להרצאה, אין זמן לנשום וזה חבל. בכל מקרה היה ממש יפה!! אני מאוד אהבתי את ההרצאה של "טכנולוגיות עתידיות - Minority Report" היה מדהים!! ובסוף הלכתי להרצאה של "גיימרים - ספורטאי הכורסא" שזה בכלל היה מגניב לאלה, במיוחד לחובבי האלקטרוניקה ואפילו מודינג! 2 בחורים בני 30 וקצת משוגעים על כל הראש! (שאחד מהם הרצאה והציג) שהלכנו וקנו שילדה של אוטו שעבר תאונה, ממש קנו את הפח של האוטו בלי גלגלים ובלי מנוע וכו'..חיברו מחשב למכונית, שמו מקרן מאחורה, שיפצו לחלוטין את האוטו והפכו את האוטו לסימולטר של מירוץ מכוניות! יושבים באוטו ונוהגים…

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by askme,

קצת היסטוריה גיקית היום לפני עשרים שנה הציג סטיב ג'ובס ז"ל את ה איי מאק הראשון. בעיני, היה לו אחלה עיצוב. http://m.ynet.co.il/Articles/5253629

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by d.k.,

מבצע די שווה, שבמקרה ראיתי אתמול, כנראה היום, זה היום האחרון של המבצע...

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  18. בהנחה שהתקבלתי לממרם/גאמא אני יודע שיש לכל אחד מהם קורס קדצ. עכשיו אם הגיוס הוא ב1/5 אז מתי הקורס?! (לא נראה לי שהלימודים של יג יסתיימו לפני ה1/5, לא?)

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  19. האם משהו יודע אין קןראים והיכן ניתן להשיג מתקן לשפורפרת טלפון המאפשר להניח אותו על הכתף ביתר נוחות. זה משהו שראיתי פעם, נתפס על גב שפופרת ו"מעבה" אותה כך שזוית הצוואר אינה חדה מדי בעת דיבור ללא ידיים (השפורפרת בין הכתף לאוזן).

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  20. אני מחפש כיסא מנהלים כזה- יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה... ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by Alina,

שלום איך קוראים לשיר הזה מהסרט של שרק2 שיש בו משהו LOVE LOVE. תודה

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  22. אני מקווה שלא מפריע לכם שאדפיס מדי פעם הודעות "בלוג" בפורום. סה"כ, זה כולה פורום Off Topic. אם זה כן מפריע לכם, אז בבקשה למחוק את ההודעה (לא לנעול!!). ועכשיו, ליומן. " שלוש בלילה, לא מצליח לישון. בעצם, שלוש וחצי בלילה (יחי הפרטים הקטנים). יושב במחשב, כרגיל, על אותו הכסא, אותו מחשב, מקלדת, עכבר. שומע פראנק סינאטרה וחושב על תכלית חיי.. תוכניות שלי לחיים, מה אעשה בשבוע הקרוב, על הבנות... ובעיקר נזכר שאני צריך לעבוד מאוד קשה על מנת לגשר את הפערים שלי בלימודים. כן, כזה אני. תלמיד גרוע. אוכל לתרץ זאת באלפי תירוצים, ולגולל זאת על עשרות דפים, אך אני בוחר שלא לעשות זאת כרגע. ברוכים הבאים ליומן חיי; שלום. אני אבינועם, ירושלמי לא כל כך ממוצע, בן 15. אשכנזי (קצת ספרדי, אבל תכל'ס אשכ…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  23. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  24. Started by אלוויס,

שלום,מה שמה של הזמרת? ו שמעתי שהיא בת 14 זה נכון? תודה רבה(כוסיייט!!11)

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  25. מי שיש לו לינק שירשום פה..

• 2 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים