עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי שאלה כזאת: יש גוף גדול ומוצמד אליו מימין גוף קטן יותר שלא נוגע בקרקע אלא יש לו קשר רק לגוף הגדול ועל הגוף הגדול מופעל כוח F כך שהגוף הקטן לא יפול למטה. מקדם החיכוף בין הגופים שווה למיו. אני לא מצליח להבין איך לפרק את הכוחות לרכיבים בשני הצירים. TNX opticat shiling

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by gshhary,

יש לי איזושהי חידה ששאלו אותי ואני צריך את עזרתכם: 2 צנחנים צונחים וכמובן שהם קופצים מהמטוס בזמנים שונים ז"א הצנחן השני קופץ כמה שניות אחרי הצנחן הראשון ככה שהוא נוחת במרחק מסוים ממנו. לפני הצחינה צריך לתת ל-2 הצנחנים בדיוק את אותם ההוראות על מנת שימצאו אחד את השני (רמז: אפשר שצנחן מסויים ימצא את מקום הצניחה של הצנחן השני על ידי זה שהוא ימצא את המצנח שלו) רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by desert,

יש לי בעיה , אני מתגייס במרץ 05 , ועוד איזה חודש-חודשיים אני טס , כנראה עד לגיוס, ואני נמצא אצל קרובים מבוגרים שאין להם שימוש באינטרנט , ואני רוצה לעשות אינטרנט מהיר ,לא משנה איזה נראה לי 750 , עכשיו ,הבעיה היא לא הספק אלא התשתית שהיא או כבלים-ערוצי זהב , או בזק. והבעיה היא שהשימוש של האינטרנט יהיה רק לאיזה חודש חודשים מה שומר שאם אני יעשה אינטרנט אני יתנתק וזה אומר שיהיה לי קנס על הפרת חוזה. על כבלים אין על מה לדבר הקנס אצלם עולה 400 שקל , ואין בכלל אפשרות לעשות הקפאת מנוי. אצל בזק אני לא יודע אם אפשר לעשות הקפאה וכמה זמן אפשר אבל אני יודע שדמי הקנס הם 200 שקל. מישהו יודע אולי? יש למישהו פיתרון יותר טוב מכל הסיבוכים האלו?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by r1plet,

שלום, לקראת סיום הלימודים נשאר לי להשלים את שאלון 003 (ירדתי מ5יח"ל ל4יח"ל) ואין לי מושג בחשבון אינטגרלי, יותר מהבסיס כגון אינטגרל של X בשלישית הוא רבע X ברביעית אני לא יודע, האם יש מקום/פורום/PDF ממנו אוכל ללמוד פחות או יותר את החומר? כעקרון מדובר באינטגרלים בסיסיים למדי, מציאת שטחים באמצעות אינטגרל ולא הרבה יותר מזה.. אני יכול כמובן להסתמך על כל שיתמזל לי ויהיו לי שלושה תרגילים בהנדסה אנליטית/חקירת פונקציה שאוכל להוציא עליו את ה100, אבל אם לא.. תודה רבה-רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לאחרונה התחלתי לקחת את כל עניין הכתיבה למקום העבודה הליילי שלי, אז צפו למטר ת'ראדים בסגנון. http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=28GJL8FXXYAIO0RRJX5LHRRIE2 כרגיל, הרגישו חופשיים לקטול, לברך וכו'... תודה רבה. :-*

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by Jack_g,

בימים האחרונים אני מתקשה לפעמים להכנס לאתר (נפל) יש בעיה אצלכם בשרת או שאולי זה משהו אצלי? תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  7. מישהו מכיר אתר שמרכז את התנאים לקבלת אזרחות במדינות שונות בעולם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מלאך שחור עם ג'סיקה אלבה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

מחפש אתר ישראלי שנותן free hosting ה geocities הישראלי בקיצור

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. לילה טוב לכולם... שיר הזוי שראיתי בפורום של חבר שלי.. " חייל של מאה הקלאנים" קניתי עכבר ועכשיו אני סוס ואין יותר מה לפחד קניתי פד וגם רמקולים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה הקלאנים ויש לי אוזניות כאלו שחורות ויש להם איטום מזהב ויש לי חולצה יפה לבנה שכתוב עלייה If U c4n r34d 7h1s U r34lly n33d to g37 l41d אני מכיר בע"פ את כל הטקטיקות אני חייל של מאה הקלאנים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי על סטים ונכון שחוץ מלקמפר לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הרגתיי טרוריסטים ודקרתי "שוטרים" ואני לבוש בבגים לפני שנים אז אני מכור לא ממזמן נכנס לשרת נאב עם צ'יטים אפילו לא היה פוגע בראש ולמה הם לא מתחשבים אני דקרתי אותו ישר ב…

11. Started by morpheus1234,

אהלן חברים, הבנתי שהכסא הנ"ל מאוד מומלץ, האם הדגם matrix xl והדגם f15 הם אותו דגם? בנוסף אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הכסא הנ"ל יוכל לומר מה הגובה המכסימלי שניתן לכונון אותו? (מהרצפה ועד המושב) הבנתי שגם הכסאות של צרעה מאות מומלצים, האם יש דגם ספציפי שמתעלה ביחס עלות\תועלת לF15 של ווקסמן? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  12. ואם יש לו אז כמה זה עלה לו? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by PhoenixBoy,

היתה איזו כתבה על אייבורי באיזה עיתון אחד וחבר שלי הראה לי.. לא זוכ ראת השם של העיתון.. אתם יכולים בבקשה להשיג לי את הכתבה?

14. Started by gal_il50,

מה אתם אומרים עליו שווה ?

15. Started by aviram20,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389850.10 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389850.20 מי הוסף לי ולמומחה את המשפט ''אני בן זונה וחייב להפסיק עם הסמיילי הזה ?'' והכי מצחיק כל פעם שאני עושה סמיילי זה חוזר הנה [ אני בן זונה ואני חייב להפסיק עם הסמיילי המעצבן הזה!!! ]

16. Started by masmddr,

שלום. מישהו יודע כיצד אני יכול לברר באיזו שעה מתחילה בחינת הבגרות בספרות ביום שלישי? ניסיתי את האתר של משרד החינוך אבל כול מה שקיבלתי זה ג'יבריש ושגיאות שהאתר שלהם עמוס או משהו בסגנון. להתקשר לבית הספר אוכל רק מחר וזה כבר נהיה צמוד למועד. והאם הבחינה מתחילה באותה שעה בכול הארץ?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by Cilay,

אני צריך שדוד שלי ישלח לי משהו מארה"ב .... מישהו מכיר חברה זולה שעושה משלוחיםן מארהב לארץ ? ב DHL זה עולה 70 דולר , המוצר בערך 1-2 ק"ג ... אם יש משלוח באיזה ה30-40 דולר יתאים לי יותר ...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nw,

האם מדובר בגירסה חדשה ומשופרת של המוצר או מוצר פגום,ישן, שעבר חידוש או תיקון? לדוגמא: מצלמה דיגיטלית 3.2M מחודשת

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מרכז זימון תורים של חיל הרפואה מספר 03-948-9999 אפשר ללחוץ 1 הרבה פעמים עד שזה יגיע להמתנה ויש את המוזיקה מישהו מזהה אולי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מיזם חדש באתר הבינלאומי של רשת החומרה והמחשבים האמריקאית יאפשר לכם לחסוך עד 180 שקלים ברכישה הבאה שלכם לכתבה

21. http://collegehumor.com/video:1737561/context/popular

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by adis50,

אני מתכנן לקנות בKSP הם זולים ורוב החברים שלי קנו משם והם מרוצים עכישו בכל הפורום לא מצאתי תגובה חיובית על החנויות שלהם וגם כל התגובות השלישליות הם לא מפורטות אלא רק "אל תקנה בKSP" אז אשמח לשמוע חוות דעת רצינית ומפורטת עליהם תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום כולם, אני כבר חופר שבוע באינטרנט, קורא בקומונות של עתודאים, בפרש, באתר של עולים על מדים, ובכלל קראתי כמעט כול דבר אפשרי, עכשיו אני לא סגור על כמה דברים 1) קיבלתי צו ראשון ל18 באפריל שם אני עובר בדיקות, וראיון, ומבחנים שיקבאו תקב''א ותפרופיל שלי, (אני תלמיד י''א), עכשיו רק לאחר הצו ראשון אני יקבל מיונים? משהו שדרכו אני יוכל להגיע לעתודה? או שאני צריך להציק לצה''ל במדור שנוגע בדבר בשביל לקבל זימונים? 2) הבנתי שצריך לעשות פסיכוטכני לפני הגיוס אם רוצים להתקבל לעתודה, אז מתי כדי להתחיל ללמוד? מתי בערך נגשים? האם חובה לעשות את זה לפני הגיוס? מתי כדי לגשת? האם ללמוד בקיץ שבין י''א לי''ב ? ולגשת? או עדיף לחכות לחופש שבין הצבא ליי'ב? 3) יש לי נכשל בלשון (הטופס שעושים בכיתה …

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by MiniMizer,

http://wow.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=program&p_id=14 צפו בסרטון 'על שיבוט ויהדות' בצד שמאל, אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי בזמן האחרון

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  25. http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=54215 לא נורמלי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.