עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Avishee,

אז 700 איש ענו על סקר הגיגיימינג בפרק שעבר, מה שאומר שאני צריך להוריד 14 פרטי לבוש :ם בכל מקרה, בפרק אני מדבר קצת על חזרת ESWC, על Gaming on the road, ובעיקר קורא לכם להכין לי שאלות לפרק שאלות ותשובות פרק חדש כל סופש שני. תהנו! http://www.avishee.com

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הנדון: אי שביעות רצון מהשירות שניתן לי ביום ה 5.2.06, נכנסתי לחנות בקניון הזהב,החלטתי לרכוש כרטיס מסך בסכום של 1793 ש"ח. היה בידי זיכוי של 600 ש"ח, ובינתיים הכל היה כשורה. כשהזמנתי את המוצר המוכר טען שייקח לו 14 ימי עסקים להגיע. צלצלתי כעבור שבועיים ב19 לחודש ושאלתי מה עם המוצר, אמרו לי להשאיר מס' טלפון ושיחזרו אליי כשהכרטיס יגיע. לאחר כ5 ימים התקשרתי שוב וענה לי בחור שחבל שאני לא זוכר את שמו, שאמר לי שהוא יברר ויחזור אליי תוך כמה דקות, הטלפון היה ב3 אחה"צ ועד 10 בלילה לא היה טלפון וגם לא מענה שאני אישית התקשרתי. בנוסף, המענה הטלפוני בסניף ירוד ואינו משביע רצון, כמעט ואין מענה וכשיש, ראו המקרה שלי, שלא טופל כראוי. היום, כ21 יום לאחר הזמנת המוצר ולאחר שבאתי עוד כמה ימים לא…

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by VL,

??? בכלל כלום לא עבד...לא האתר ולא הפורום

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  4. היי, בעיקרון הזמנתי זיכרון פלאש של 8GB והמוצר שהגיע לא עובר את ה100MB. במצב עניינים רגיל הייתי פוטר את המשלוח כזיוף, מגיש תלונה לאיביי, מקבל את הכסף בחזרה, ושלום על ישראל. הבעיה היא שמישהו פתח לי את המעטפה (שקית) ועכשיו אני לא יודע אם לא החליפו משהו ואם זה בעצם המוצר המקורי. אני מספיק כועס על החדירה לפרטיות (ואם היה לי מידע פרטי בדיסק ההוא?) ובנוסף גם די מתוסכל כי אין לי מושג למי לפנות. ריאלית, כנראה שנקודת הכשל היא בצד של המוכר (מעניין איך רמאים כאלו מרוויחים כסף הרי כל לקוח מגלה את הזיוף כשהקבצים שלו לא מועתקים?), אבל עדיין, איך אפשר להיות בטוח?... יש עצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש משהו חינמי לחלוטין. זה אתר סטטי, קטן מאד. תודה מראש!.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by DrowNz,

אהלן חברה, אני חייב בדחיפות תמונות של Penny Lancaster , תודה ענקית למוצא (לינק, תמונות) DrowNz

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by tomushko,

yamaha mg 32 / soundcraft spirit 32 מחפש לקנות...... תודה לכל מי שמגיב....

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by nat64x,

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by galz,

שמעתי שיר ראפ שהפזמון היה בחורה ששרה משהו כמו where d'you go i miss you so it's been so long since you'v been gone משהו כזה... מישהו יודע איזה שיר זה?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  10. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tombcatz,

בהתחלה רציתי לעבור לORANGE מפלאפון,אבל אני כנראה אוותר...כי אני לא מוצא באורנג' מכשירים מספיק אטרקטיביים במכיר נורמאלי...פרט למוטורלה אי 1000,אבל אמרתם שהוא חרא... הקיצר,חשבתי לעשות TRADE IN בפלאפון וככה לקבל את הSK TV SLIDER [דור שלישי] יחסית בזול מישהו יכול לתת חוות דעת?איך הפלאפון? [לפחות מבחינת עיצוב-הפלאפון מאוד דק וקל לעומת פלאפונים דור 3 אחרים]

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  12. היי חברה, אני צריך עזרה. אני מחפש אתר ששם אני יכול לתלות מודעת מכירה של כמה דברים שאני רוצה למכור(מכונית,מולטיטריינר ועוד..) איפה אני יכול להשים מודעה של מכירת רכב??ואיפה של הדבר השני שפירטתי?? אהה כן, אני צריך שזה יהיה בחינם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

ניסיתי לבדוק מחירים ברשת אך לא מצאתי אשמח לדעת כמה יעלה כל העסק ומה הזמן הקצר ביותר שבוא אוכל לסיים את כל התהליך ולעלות על הכביש? תודה, סמיון.

14. תסבירו לי בבקשה אם אתם מבינים מה הקטע שלהם עם כל השטויות האלה...?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  15. תגידו חברים, מישהו פה יודע איך אני יכול לברר האם קיימת עלות בשליחת הודעות התזכורת מגוגל קלנדר (לוח שנה) לפלאפון שלי (מסוג סלקום) לפרטים: לינק http://www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?answer=37173&ctx=sibling Is receiving notifications by SMS free? Google Calendar is a free service and Google doesn't charge you to receive notifications. Please keep in mind that if youre in the US or Canada, your mobile service provider's standard rate for receiving text messages may apply. If you have any questions about the rate, please contact your operator for more information.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by dante123,

אהלן חברה. חשבתי להתחיל פיתוח קול, אתם מכירים (או היה לכם התנסות, יותר טוב) מורה טוב\ה (לא חפיף) מאזור השרון (כפ''ס,הוד השרון מומלץ, אולי רעננה)?לתל אביב לא, כי בעיה להגיע לשם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ראיתי את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5534&perur=2&t=9&c=486 . מישהו פה התנסה עם דבר כזה? זה יכול להיות תחליף לדף ועט?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by harfar,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואני מתנצל מראש אם לא. האם יש פה באתר/בפורום אזור שבו יש ביקורות ורשמים על חנויות מחשבים? תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by lion03,

איזה MTV משדר בארץ? אני מנסה לברר מתי החשיפה של האקס בוקס החדש אבל אני לא רואה את זה בEPG של יס מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

הי...האתר הזה קיים הרבה זמן...ויש פה הרבה מאוד משתמשים.... חשבתי אולי שיהיה לאתר הזה חדר במירק שיהיה כיף לדבר ולעזור... יש פה אנשים מעוד מעניינים וזה לא ממש נוח וראוי לדבר ככה בפורום (ספאם) אז יש מצב שפותחים חדר במירק לאתר ? תודה מראש,מצפה לתגובות.

21. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by poltergeits,

http://www.megaupload.com/il/?d=ZH0QZ56Y

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by DanGer,

שלום לכולם, אני חדש כאן =] יש לי ניסיון במחשבים כבר כמה שנים טובות אני בן 19 ושלושה חודשים. אני נציג חברת TMS למי שמכיר . . ידע ענקי במירק [ MIRC ] אני במירק מגיל 12 וחצי בערך . . אז מה נותר לי להגיד ? בהצלחה אנסה לעזור ולתמוך מתי שאוכל D: אגב, מנהלים ראשיים \ בעלים צרו איתי קשר בפרטי יש לי הצעה לפרוייקט חדש שיצליח לפי דעתי

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  24. קודם כל תודה לכל מי שיעזור. עכשיו, יש איזה מדריך או מישהו מוכן להסביר לי איך מעבירים קבצים לפלא דרך MPT3 כבר התקנתי אותה ודרייברים והמחשב מזהה את הפלא'. אבל אין לי מושג איך מעבירים ושניסיתי להעביר MP3 הוא כתב לי שהפורמט לא מתאים או משהו בסגנון. והשאלה השנייה - יש אתר שממנו אפשר להוריד דברים חינם ל-C650?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.