עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כנראה בעיה ב DNS ואני אכלתי סרטים שזה אצלי נ.ב. דווקא HWZONE עובד.. אבל כל שאר אתרים כמו YNET FACEBOOK וגוגל לא עובדים הזוי ***עידכון*** נראה שתיקנו את זה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..הכנסתי מטען של מחשב נייד ,עכשיו הוא כזה דפוק הוא שונה בטורקיה לאחד כזה של אסיה אירופה אונברסלי כדי שיהיה ניתן להפעיל גם שם. עכשיו אחד הפינים שלו נתקע בחשמל,אם אני נוגע בי בי.. אז איך אני מוציא אותו ? וגם איזה עצבים .. זה סיפור אישי תראו: חיברתי את זה כדי להשתמש במחשב הנייד ..ועברנו דירה..המובילים האלה ה-@#$#41245346324%^&#%&#$ האלה,הרסו לי את הנייד! כל המסך מנופץ כזה יא אללה אני עוד אראה להם מה זה,לקוח הם לא יראו בחיים שלהם,לקוח! ובקשר לשאלה,שוב,מה לעשות עם הפין הזה?הבעיה זה לא רק עלי זה גם על אחרים יש לי אחות קטנה וזה,וחוץ מזה שאפשר לעבור שם ובטעות להתחשמל,מה עושים?

3. רציתי לספר לכם על חוויית הקנייה הגרועה שחוויתי ברשת מחשבי אייבורי. ביצעתי את הקנייה, כמו כולם באתר הבית שלהם. יום לאחר מכן, התקשר אליי נציג שירות, עבר איתי על הקנייה ואמר "אה אתה גר בנס ציונה, אז נשלח את המחשב לסניף ראשון, בסדר? " השבתי בחיוב. יום לאחר מכן, התקשרתי לברר מה מצב המחשב, נאמר לי "הוא יגיע מחר לסניף ירושלים" .... "מה ירושלים, סגרנו על ראשון!" ... "אה טוב שאמרת, יגיע מחר לראשון". 5 דקות לאחר מכן, התקשר אליי נציג שירות אחר "טוב שהתקשרת, לא יודע למה זה מופיע בירושלים. יגיע מחר לראשון". יום למחרת , אני מקבל הודעה "המחשב מוכן בסניף ירושלים". התקשרתי לברר מה פשר העניין, דיברתי עם עוד נציגת שירות חיננית (לא!!), והיא דאגה שמישהו אחר ייתקשר אליי. הוא התקשר ושאל אותי …

• 33 תגובות
    • 13.9k צפיות
  4. Started by Nirkaw,

הוא פתאום לא עולה לי לכמה ימים,ואני קניתי מהם פרמיום ב20 ש''ח נדפקתי?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by elyaz,

זה סירטון קצר- פארודיה על סרטי פעולה (לא מהארץ) 2 חבר'ה מתגנבים למקום מסוים, ואז אחד מנסה לסמן לשני מה לעשות והוא לא מבין את הסימנים שלו. אני כמעט בטוח שראיתי את זה כאן, אבל עברתי אחורה עד לעמוד 30 בערך ולא מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by intel suck,

שלום אני מחפש סיפורי גבורה על לוחמי שיריון. אני מחפש משהו בסגנון הר הקללה. אם מישהו מכיר את הסיפור הזה. תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by blitsi,

מפרט המחשב הינו: לוח אם: P4V800D-X הלוח תומך בAGP וכמו כן בPCI-E בעל 2 כניסות SATA ומקום ל4 זכרונות DDR400! מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Prescott 3.0GHz 1MB L2 Cache Socket 478 דיסק קשיח: Samsung 160GB, 7200RPM, Sata II זכרונות: 2*512 Hynix DDR400, פלוס 256 DDR400 של קינגסטון נדמה לי. כרטיס מסך: X1950XT + S1 + TURBO MOUDLE, ללא עבר OC במצב מעולה! ספק: CHIEFTEC GPS-550AB 550w Power supply מחזיק הכל בשקט. מארז: רגיל עם חלון צד שאני עשיתית בעל יציאות USB מקדימה! כמה בערך כל העסק הזה שווה? חשבתי לכיוון של 1-1.5K.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by GRiM,

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by michaelr,

אני לא יודע אם שמעתם אבל בזמן האחרון מסתובבת לנו כוכבת חדשה בפייסבוק יוטיוב פליקס ואחרים מקורות רשמיים אומרים שהיא ליידי גאגא הישראלית (מאקו,לידיעת הגולשים כנראה יש עוד ...לפי מה שהבנתי) עושה דברים מצחיקים חייבים לראות . אני לפחות אהבתי . קבלו קישור http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3614361 דבר שני הידעתם שהרבה מאוד פרופילים בפייסבוק מזוייפים ומאחוריהם נמצאים נוכלים ? עוד דבר דבר פייסבוק הולך ליפול לפי דעתי אני נותן שנה וחצי מינימום ... מה אתם אומרים?

• 63 תגובות
    • 7.1k צפיות
  11. שלום רב. הרבה זמן חשבתי לעשות תוכנית שתשודר באינטרנט ועכשיו יש לי את כל האמצעים הדרושים יש לי שרת ותוכנת עריכה וכו' עכשיו איפה אתם נכנסים לתוכנית אני יכול לספק את כל הסחורה מבחינה טכנית אבל מבחינת תוכן אני לא משהו אז אני מחפש אנשים שמוכנין לשדר ומוכנים לסקר דברים וכו' כמו בתוכנית טלוזיה אמיתית התוכנית תשודר דרך האינטרנט בסטרימינג או במקביל אשר להוריד כל אחד שיש לו מצמלמת אינטרנט ומיקרופון או מצלמה דיגיטלית יכול להשתתף מקווה שאנשים יגיבו תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. רשימה קצרה ולא סופית שהכנתי לעצמי: בהזמנה לפני התשלום לדרוש שיופיע בכתב ,התחייבות של החנות שלפני מסירת המחשב ללקוח יבוצעו בדיקות יציבות באמצעות הרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 +memtest86 . לוודא שיהיה רשום שבשבועיים הראשונים לכל הפחות מיום הקנייה במידה ויתגלה שישנה בעיית חומרה בהרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 + memtest86 אזי כל המחשב יוחלף בחדש לאלתר. שיהיה רשום בכתב מהי גרסת המעבד המוזמנת (g-0 במידה וקונים q6600) ומה היא גרסת המעבד (2.1 במקרה של הזמנת לוח גיגהבייט מבוסס p35 ) ומה היא גרסת הזיכרון ונתוניו (800 5 cas latency ) רצוי להעדיף חנות שעושה למערכת over clock יזום ורושמת באחריות שהיא אינה מתנערת מאחריות במקרה שבו הלקוח עשה over clocking). דעתכם?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by srulikg,

אני מחפש דאנס ברים שווים בנתניה. מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by abstract,

שלום. אני מחפש כיצד ניתן להוריד ספרים מהרשת (בחינם). העניין הוא שאני מחפש כבר כמה זמן את ספרי הסידרה animorphs (כן, כן, לילדים... אני יודע) בכל מקרה, מדובר בכ50 ספרים. לקנות את כולם זה לא עניין של מה בכך (ב50 שקל לספר) מה גם, רובם לא תורגמו לעברית, מה שאומר שיהיה עליי להזמין מחו"ל שזה כמובן יגרור תוספת. אז, אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את הספרים הללו, אנא אמרו לי. בעיקרון, הייתי מעדיף שהדבר יהיה חוקי. לאחר שאמרתי זאת, כל אפשרות תתקבל בברכה לפרטי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. משהו מטריד אותי,נכנסתי להזמנה ועבר לא מעט זמן והמוצר עדיין לא הגיע אליי,הנה תמונה מההזנה שמה,זה בסדר?(אנגלית לא משהו) משהו מסריח?,או הכל כשורה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by aviv00,

מזגןועיליוCHI10וNormandeו1וכ"סו מותג: Normande , סוג המזגן: עילי , תפוקת קירור: 7000-12000 BTU, תפוקת חימום: 10300 BTU, עוצמה: 1 כ"ס, תפוקת קירור: 10300 BTU, מקדם יעילות בקירור: 3.5 COP, מקדם יעילות בחימום: 3.5 COP פרטים נוספים... http://zap.co.il/model.asp?model_id=305740 חשבתי להקדים תרופה למכה [לקייצ] מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  17. http://img118.exs.cx/my.php?loc=img118ℑ=elzam6243sd.jpg מה אתם אומרים עיבוד בפוטושופ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. היום ראיתי איזה רוסי נרקומן כזה (כנראה שיכור מאתמול בלילה) שודד איזה מישהי באיומי אקדח ראיתי את חברה שלו הרוסייה הזאת שהייתה לבושה כמו זונה שרמוטה צועקת בכל רם תני לנו את כל מה שיש לך אני שואל אותכם , בשביל זה הבאנו אותם לכאן ? עזבו את זה שמרביתם בכלל שיקרו בקשה להיותם יהודיים ועלו לארץ בדרכים לא דרכים רק כדי לקבל את מענק העלייה ואז לברוח בחזרה למדינות אירופה . הכסף שעלתה לנו העלייה המתועבת והמסריחה הזאת יכלה בקלות היה יכול להיות מתועל בכ"כ הרבה דרכים יותר חיוביות ... אבל לא ... במקום זה קיבלנו את החלאות האלה , את המאפיות , את הזונות הרוסיות השיכורות האלה , את הסמים שהם מפיצים .. כמה גועל נפש כמה כסף נזרק על הבני זונות המתועבים האלה.. חבל חבל..

• 47 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. להתעצבן פירושו להעניש את עצמך בגלל טיפשותם של אחרים. תגובות?

• 10 תגובות
    • 9k צפיות
  20. נראה לי שאפשר לרכז פה טיעונים חוזרים ונשנים של שמאלנים והסתירות שלהם. שמאלנים נוטים להשתמש בכל מיני טיעונים חסרי הגיון או שמשתמשים בהגיון כושל. כלומר טיעון שיקרי בעל הגיון פנימי. או טיעון שמבוסס על אמת אבל בלי הגיון פנימי. 1) השוואות לא הגיוניות: "גם צה"ל וגם חמאס הורגים ילדים. אין הבדל בין צה"ל לחמאס" יש הבדל מהותי בין צה"ל וחמאס. בעוד השמאלנים מסתכלים רק על התוצאות הם מתעלמים מהסיבות וממה שהביא לתוצאות האלו. בנוסף הם מתעלמים מהמהות השונה שכשצה"ל הורג ילדים זה לא המטרה אלא זה טעות, וכשחמאס הורג ילדים זאת המטרה בפני עצמה. 2) מהות לעומת נסיבתיות. כשאומרים לשמאלנים שהפלסטינים הם קיצוניים שמעוניינים בהשמדת ישראל אז התשובה שלהם היא "גם המתנחלים הם פאנטים". ההבדל הוא שאצל הפלס…

21. יצאתי עכשיו למרפסת לעשן,אני גר בקריות,וראיתי מטואר ענקי,זה נמשך בערך 40 שניות,עד שהאור נעלם,חבל שלא הייתה לי מצלמה,מישהו עוד ראה?פאקינג מדהים..

• 63 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

תוקן, סליחה על הטעות: היום מתחיל התכנית ב-22:30, ערוץ 5+ (בהוט 56) בו לראות את הרגעים המרתקים של ה-Show!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. פרטיהם של מיליוני גולשים שנרשמו לאתר שהבטיח הזדמנות לבגידה בדיסקרטיות מוחלטת נמצאים בידיהם של האקרים, שמאיימים לפרסם אותם אם לא ייענו לדרישות המפתיעות שלהם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לשקר-הזה-אין-רגליים-מאגר-המשתמשים-של-את/

• 58 תגובות
    • 6.7k צפיות
  24. ישנם לינקים למטה, תראו לפני. הרעיון מבריק. ולא בגלל הטיסה למאדים עצמה, שבטוח לדעתי לא תתרחש. (כל הטכנולוגיות אומנם קיימות, אך מעולם לא נוסו כחבילה אחת לאורך זמן שמתקרב למה שכאן) אלא בגלל הכסף האדיר שהם יעשו מרווחי הריאלטי עד הטיסה עצמה. הם הסבירו, ש 10 שנים לפני הטיסה, הם עומדים להקים כאן בכדור הארץ, בסיס דומה לבסיס המאדימי. ישכנו שם 40 מתמודדים, ודרך תוכנית ריאליטי ינפו 36 מתוכם, עד שרק 4 מתוכם יוותרו למשימה עצמה. במהלך 10 שנים, (או פחות) הם ירוויחו בענק רק מהרייטניג הענק של אלו שיאמינו שזה אכן יקרה. (ואני בטוח שכבר כאן למטה יהיו תגובות מדוע אני טועה, ושהכל אפשרי בבטיחות טובה - צופים בטוחים) ולאחר 10 שנים, או לאחר שהרייטינג ירד, הם תמיד יכולים לבטל הכל בטענה שהסתבר להם ש…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  25. Started by rambo,

היה לי משעמם, עשיתי מתיחות בסלון, הרמתי את היד, פגעתי במנורה ושברתי אותה.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים