עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mega1234,

מישהו מכיר אולי אתרים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by or,

למרות שלפי דעתי זה מאוד מעניין להעלות נושאים חדשים ולדון בהם (כמו "אם הייתי זוכה בלוטו") אני מבין שזה עושב בלגאן ומעצבן כמה אנשים אז אני יפסיק אם זה

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by zgd,

מישה רואה פה? אני רואה הון אנימות-נארוטו, One piece,Lain,TriGun ועוד... איזה אתם רואים? ד"א לכל אלה שאינם יודעים מזה אנימה, זה פשוט סדרה של אנימציה יפנית....

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  5. חיכיתי חודש שלם למשלוח של lsdiodes ולא קיבלתי מה עושים? שלחתי להם תלונה לאי מייל והם אמרו שזה נשלח... אבל... לא קיבלתי את זה... אני עוד הוספתי דולר לשדרוג לשליחה היותר מהירה... אם מישהו הזמין אז כמה זמן לקח לזה להגיע?

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by bad-sector,

שלום לכם, יש לי אחות בארה"ב ושמעתי שיש אתרים שנותנים לי לדבר דרך המיקרופון ישירות איתה... מישהו מכיר אתר ח-י-נ-ם לחלוטין של הדברים האלה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  7. אני מחפש POKEDEX (פוקדע) של כל הפוקימונים או לפחות מ250 עד 351 או משהו כזה.... וזה גם שייך למשחק הגיימבוי אדוונס POKEMON RUBY או POKEMON SAPPHIRE לא בדיוק שייך זה יותר נכון על המשחק או עונת הפוקימון החדשה שתבוא לארץ..... ( ADVANCE GENERATION זה יהיה השם שלה) אז אם מישהו מכיר מקום בבקשה שיגיד לי זה "לאח שלי ;D " תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by KaPuT,

What happened to i just dont give a fuck

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  10. Started by darkman,

קבלתי באיימיל מישהו נתקל בזה? http://planet.nana.co.il/Tar2003/Email.txt עבר צנזורה כי זה בא מבזק אם שמות של אנשים

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by DXT,

http://www.whatsbetter.com/hilights.pyt יש שם דברים מעניינים ומצחיקים לאללה כמו: AMD Athlon XP (59%) v. Intel P4 (41%) Pile of Garbage (78%) v. The Middle East (22%)

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by R0ck,

אז ככה... היום, כשיצאתי מהיחידה לכיוון ת"א... עצרתי בטרמפיאדה במחלף יבנה לשני טרמפיסטים אילמים. כן, אילמים... קלטתי זאת רק לאחר שהם כבר היו ברכב, לפתע החל מופע תנועות מרהיב במושב האחורי ושקט מוחלט. אני מוכרח לציין שזה אחד הדברים היותר מרתקים להתקל בהם כשאתה מסתכל במראה המרכזית. תוך כדי נסיעה, הבחורה שולחת לי את הפלאפון שלה ובו כתובה הודעה שאומרת "אתה יכול בבקשה לעצור לנו מול התחנה המרכזית של ראשון?", אני, מפלס את דרכי באיטיות ובזהירות מיירבית אל עבר השוליים ומוריד את הזוג החביב הזה. אני עד עכשיו בסרטים שקרה להם משו, קצת תמהוניים, הם אשכרה החלו לחצות את הכביש ואילו אני, המשכתי בדרכי. *ההזדמנות היחידה שלי לעצור להם הם באופן חוקי ובטיחותי היא או בדרך לירושלים, או במחלף קיבוץ…

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  13. ראיתי באחד הדיונים שמישהו כתב את זה, אבל לא היה שם שום הסבר נוסף. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  14. אני מתכוון רק לשאלה הראשונה (החלק האמריקאי). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by Djx,

http://i.euniverse.com/funpages/cms_content/4232/freddie3.swf שבת שלום לכולם

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by R0ck,

http://dok.co.il/calls/sounds/07.mp3

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by netanelj,

שלום אפשר לקבל הזמנות לאתרי טורנט בבקשה תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by id3232,

שלום תאריך הגיוס שלי הוא יולי 2008. אני לא עושה מגמת מחשבים בבצפר אבל כן עושה קורס למחשבים. אני מעוניין ביחידות מחשבים/טכנולוגיה וכו'. 1) למי מתאים י"ג או י"ד? 2)אם אני מעוניין בי"ג, עד מתי אני צריך להודיע לצבא שאני מעוניין בכך? 3)במידה ואני נרשם לי"ג, ובמהלך השנה יתקבל ליחידה שמתאימה לי, מה עושים אז? סתם לומדים י"ג?! 4) איפה אני יכול לברר באיזה בתי ספר יש י"ג? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  19. שווה או עדיף להימנע? האם לפחות בתור זוג נוסף כדאי לרכוש אותם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  20. ההורדה סבירה הגלישה איטית מאוד כמו 56K!!

21. הבנתי שהשלב הראשון בוא מבחנים אמריקאים שבנויים משאלות בהם כל מיני מושגים במחשבים, לדוגמא garbage collecter - שאני יודע שאיכשהו קשור להקצאות זיכרון. איך המבחנים בערך הולכים ואיזה ספר אני יכול לקחת מהספריה שיעזור לי עם המושגים? (גם ברשתות אני מאמין שאצטרך) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. אני מחכה ומחכה ולא שומע כלום פשוט לא משדרים?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  23. יאללה מי צולל הכי עמוק תתחילו!!!!! 10- 20- 40- < יש פה את נמו!! 60- פששש איזה לחץ!! 70- פששש וזה בלי חליפת צלילה אה!!! 80- עברה דקה !!!!! 90- שיוווו כמה מדוזות! 100-מטר פשש מספר עגול! רגע מי פה? 101- לא להפסיק 120- דג חשמל 180- אני ממשיך לא רואה בעיינים!! 200- איזה לחץ!!!!!! 300- חחח עלתי תקצב צלילה שיווווו כמה סלעים!! 400- עכשיו שאני חושב על זה אני עם ג`ינס!!! 500- פשוט עצרתי לנוח! 600- ממשיכים לרדת 700- מה קשור קוף באמצע הים? 800- למי יש פיתה? 900- שיווו איך שבא לי עוגה!!! זהו זאת הקרקעית איך היה כייף אה??

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by Booobb,

הדברים שאנחנו עושים\או עושים לנו כשאחנו שיכורים http://www.dr.dk/p3/monkey_old/stablinger.asp

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  25. http://www.youtube.com/watch?v=c5P6MLiKEJI

• 4 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.