עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רכשתי עכבר G5 מנועה מחשבים. הם חייבו אותי ואמרו (גם לפי האתר) החבילה נשלחה. חלפו שבועיים והחבילה עדיין לא הגיע. מה עושים במקרה הזה? כיצד אני מוכיח שלא קיבלתי את החבילה? *הערה חשובה*: דואר ישראל אשמים בעיכוב המשלוח, לא נועה מחשבים.

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שימו לב למוצר היום של ערוץ הקניות - פשוט לא להאמין!!! לא מספיק שיש להם את החוצפה למכור מחשב עם 256 מגה זיכרון הם עוד אומרים שהוא מתאים למערכת ההפעלה הבאה... והדפוק הזה מראה גוף קירור ומסביר שהתחתית שלו זה המעבד... איזה אידיוט!!! פשוט עצוב -אין מילים... וזה עוד לפני שהגענו למחיר הדימיוני ולכרטיס מסך הזבל... :'( אני לא מקנא באלה שממש קונים את זה (תרתי משמע...) http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=31165&channel=3&video=1 עריכה לכל מי שהצתרף מאוחר מידי רק שיידע שה"מבצע" נגמר והמחשב כבר לא זמין... (מעניין למה...) חבל, פספתם הזדמנות של פעם בחיים... ;D

• 89 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

מישהו ראה היום בערוץ הקניות? חה...זה מאוד משעשע לראות אותם מתלהבים... :rolling: זה המקורי...עם ההולוגרמה...

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by liran2003,

שלום, אנחנו עומדים לרכוש מקרר, וראינו בחנות דגם מסויים של סמסונג לכאורה. חיפשתי את הדגם ומצאתי אותו רק באתרים ישראלים. האם גם בתחום של מקררים יש מוצרי מדבקה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  5. היי, רכשתי מטען לסוללות מאיביי וגיליתי שהתקע שלו הוא אמריקאי. האם יש משהו לעשות בנידון מעבר החלפת המוצר ? תודה עריכה: מצאתי מתאם. אפשר למחוק

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  6. http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=594 נראה לי שראוי שצרכנים פוטנציאלים ידעו על כך. עדכון - Dell פרסמה הודעת התנצלות בעיתון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474205.0

• 45 תגובות
    • 7.5k צפיות
  7. Started by UltraWaveMUSA,

תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by qpalzm,

מישהו מארגן הזמנה קבוצתית? http://tinyurl.com/9nrav

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670684,00.html כתבה לא רעה בכלל בYnet על מוצרים שהיו ואינם עוד. רוב המוצרים שהם הם מוצרי מאכל, חוץ מ"קווסטים"(הא?), ואכן מעלה חיוך נוסטלגי אחד או שניים. כיוון שאני אינני גדול בשנים, יש שם דברים רבים שאני לא מכיר (כמו זיפ), אבל כמה דברים שאני זוכר מאוד לחיוב, כמו גלידות טנוגה, ובעיקר בעיקר - "מעדן הגולן"! אחחח היו ימים. אני הייתי מכניס לשם גם קינלי(לא הדרעק שיש עכשיו, מה שהיה לפני "פאנטה"). עוד מאכלים נוסטלגיים עולים לכם בראש? תגובות לכתבה? טקבקו כאן!(נסחפתי טיפה)

• 77 תגובות
    • 8.8k צפיות
  10. Started by stingeR-,

אז ככה, אבא נוסע לסין עוד כמה ימים, ורציתי לדעת, האם יש משהו שממש משתלם לקנות שם עקב המחיר, לצורך העניין מוצרים כמו סמארטפונים/מוצרי חומרה/גאדג'טים וכ'ו.. או שאין שם איזהשהיא אטרקציה צרכנית לישראלים(מבחינת המחיר כמובן) אשמח להארה בעניין

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Elite_Sniper,

אין לי רישיון ואני צריך עבודה באיזור אשדוד שתתאים לי ללימודים (אחת הספקיות הגדולות או כל חברה פרטית). אני כרגע עובד באבטחה אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום המחשבים. אם מישהו מכיר, יכול לתת לי אימייל ליצור קשר זה יהיה נחמד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. השבוע התחלתי שם קורס סתם מעניין אותי אם יש מישהו מהאתר שעובד שם ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by Nikiller,

היי! לפני כחודש נדפק לי הלוח-M57SLI-S4 בזמנו (לפני כשנה) הלוח עלה 120$ שנכון לאז זה היה 580-600 שקל... שחתי אותו למור-לוי (יבואני GIGABYTE ו ASUS) עם מכתב מפורט של מה דפוק...במקרה הזה זה היה סלוט 0 של הזיכרון והPCI-E הראשון. לאחר כשבוע קיבלתי מהשליח קופסה חומה הייתי בטוח שזה הלוח שלי ואני מבסוט פותח את הקופסה ואז נפלו פניי... מה שהיה בפנים זה זבל שעונה לשם-GA-M61VME-S2 הייתי בשוק! אמרתי לשליח שיקח את זה ומהר וצירפתי מכתב לנציגה שלנו שאני הבאתי לה לוח ברמה פי 1000 יותר גבוהה וקיבלתי לוח ב 180 שקל בלחץ. והשליח נסע.. יומיים אחריי אני מקבל את אותו לוח רק באריזה מקורית(לא חומה מעפנה)..ואז התעצבנתי עלייה... ואמרתי לבוס שלי שיתקר אליה.. הוא מתקשר אליה והיא אומרת שאין את הלוח של…

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by eranmor,

שלום לכולם אני מנגן בגיטרה כבר שנתיים בערך, קלאסית חשמלית ואקוסטית (יש בי אהבה לכל אחת מהן), בעיקר לומד לבד מהאינטרנט וקצת מחברים החלטתי שהגיע הזמן להתקדם בעזרת מורה אז אם יש לכם המלצה למורה שנמצא ברחובות או לכזה שמגיע לתלמידים שלו, אנא המליצו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by dante123,

אהלן חברה. חשבתי להתחיל פיתוח קול, אתם מכירים (או היה לכם התנסות, יותר טוב) מורה טוב\ה (לא חפיף) מאזור השרון (כפ''ס,הוד השרון מומלץ, אולי רעננה)?לתל אביב לא, כי בעיה להגיע לשם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב, אל תפחדו מהצעקות, זה הקול הרגיל שלו.. [בגאוסיטיס יש כל מיניי הגבלות כמו גודל הקובץ לכל upload - 5MB , סיומות של קבצים, אם אתה מכירים מקור אחסון שאין לו את ההגבלות האלו שיאמר לי ואני יעלה את השיר לשם] ***עודכן*** (לינק תקין) http://highlearn.har-vagai.org.il/users/www/11704/Songs/crazyteacher.mp3 תודה לBenor מהפורום שהעלה בשבילי את הטראנס המהולל.. כאמור, אל תשכחו לרשום תגובות 8)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yacovmateo,

התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה,הכל טוב ויפה אני משלם 85 ש'ח על גיר ידני. המורה עצמו מלמד לא רע בכלל,אבל הוא תמיד גונב זמן,נגיד שיעור נהיגה אמור להיות 45 דקות וכל שיעור אצלו זה בערך 35 דקות. הערתי לו פעם אחת אבל הוא ממשיך בשלו. והבנתי שלא רק לי הוא עושה את זה,איתי הוא ''יחסית בסדר'',יש כאלה שהוא מחפף אותם אחרי 20 דקות,ככה פעם המורה נהיגה הזה אמר לאיזה חבר שלי והוא רק הסתלבט על זה שהוא חיפף. אפשר לתבוע אותו או את הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד?,גם לאחותי הוא עושה אותו דבר בידיוק! יש גם קטעים שהוא צועק עליך באמצע הנהיגה בשיעורים הראשונים הוא הוריד לי את כל הביטחון אבל לאט לאט למדתי(בעיקר בגלל שאני נוסע על רכב ידני של חבר בשכונה) מה עושים עם מורה דרעק כזה? וכבר משהו כמו חודש וחצי לא…

18. Started by Kurt,

אם אני רוצה ללמד שיעורים פרטיים ויש לי כבר עבודה, צריך להוציא קבלות על כל שיעור או שתיאום מס מספיק?

• 16 תגובות
    • 23k צפיות
  19. Started by amitaihasnes7,

אתם יודעים מה קרה לי היום בבית ספר. חילקו תפוחים בדבש לכולם באמצע שיעור מדעים, ואז פיתאום התחילה מלחמה וילד אחד זרק תפוך על המורה שלי למדעים בפרצוץ, וזה התפוצץ לה על הראש.ואז כל הפנים שלה נהיו אדומים. ושלחו אותה לאחות. איזה פתיחת שנה הא-מעולה!!!!!!!!!!(לפחות לנו, המבחן שלנו לרבעון יתבטל). הביעו דעתכם.

20. Started by SpiritKnight,

המחנכת שלנו שאלה מה עשינו בחופש, אז אני אומר שהייתי בעזריאלי. בקיצור, היא שואלת אותי מה עשיתי שם, אז אני אומר לה שהייתי במפגש של אתר מחשבים. אז היא שואלת מה עושים במפגש, אז זרקתי לה שמגיעים נציגים מחנויות מחשבים ומספרים לנו איזה מוצרים חדשים יגיעו לארץ. אז היא שואלת מה הדבר הכי חדש שיגיע לארץ, אז אני אומר לה שיגיע P4 חדש. היא אומרת שיש כזה, ואני מתחיל להסביר לה את ההבדלים בין החדש לישן מול כל הכיתה. O_o WTf? ;D ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לנו מורה מחשבים שמסיבות ברורות לא ארשום את שמו פה (נקרא לו "המורה") המורה שלי הוא הדוגמה למורים שיודעים את החומר בצורה מעולה אבל אין להם את הכישורים ללמד אותו לאחרים. ראו לאן אני הגעתי. המורה שלנו לא לימד אותנו בגרוש תכנות באינטרנט (HTML JAVASCRIPT ASP) רק נתן דפים ואמר תעתיקו. הוא הראה לנו כמה פעמים על המחשבים קצת דברים,אבל אי אפשר לקרוא לזה לימוד. המורה שלנו הוא אדם "חכם" הוא בא מתי שהוא רוצה אם הוא רוצה. כבר יצאו לי הרבה שיעורים שהוא לא בא בכלל או בא באיחור של שעה. בוא נמשיך בבלגן שהוא יצר, לפני כשבועיים הייתה אמורה להיות לי מתכונת בתכנות אינטרנט. הבעיה היא ... שלא ידענו עליה ( איזה חוסר אחריות) וגם כאשר נודע לנו ובאנו לבחינה, הוא לא היה שם ( ) הוא היה ביש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rmindel,

היי, מישהו יודע איפה מוצאים מורה טוב לגיטרה? (יש איזה אתר? או משהו כזה?) רועי

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by marking,

אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)

• 9 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.