כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
וווואי כל כך חבל שהוא נסגר.. אם משהו יודע משהו על הדבר בבקשה תכתבו...
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, למי שיש כוח, תעשו בבקשה לייק ב http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459501448334 זה נגמר היום ואישתי מובילה (אבל בקושי) תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
יום הולדת 18 היה לה היום אבל אני לא יודע מה להביא.. יש למישהו רעיון למתנה שישמח אותה?? תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מכירים את הקטע הזה שאתם מכינים סנביץ בן זונה מושקע והכל, מורחים הכל, שמים ירקות, ואז אתם באים להוציא את הפסטרמה מהמקרר ואתם מגלים שנגמר? או שאתם נתקפים חשק לחביתה ואתם יורדים להכין חביתה ומגלים שאין ביצים? או מכירים את הקטע שאם נגיד אתה שוטף ידיים יחד עם חבר, תמיד הוא ישים את היידים שלו מעל שלך? מכירים את הקטע שאתם יושבים מכינים שיעורים ואז נופל לכם העיפרון ואתם כמו אידיוטים מנסים להרים אותו עם הרווח שבין האצבעות לכף רגל? ונכון שתמיד שהולכים ביער יש מצבות של אנשים לא מוכרים? יאללה חבר'ה תוסיפו גם משלכם כל מיני "מכירים את הקטע ש...." :jump: (את מה שאני רשמתי-אני המצאתי, לא שמעתי את זה באיזה מופע)
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חללית חיזרים פרצופים מטוס קרב בחניה של משרד ועוד המון דברים מוזרים http://www.metacafe.co.il/watch/1199655/from_google_earth/
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ספויילר ראיתי אתמול את הסרט אקסמן 3, ובסוף הסרט שומעים בן אדם מדבר כשהוא שוכב על המיטה, והאחות לידו (והיא נראית ממש מופתעת לשמוע אותו!). מישהו יכול להסביר לי מי הוא בכלל, ולמה האחות מופתעת לשמוע ממנו?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. האם אוכל לבקש את דעתכם בשני נושאים: 1. מה המחיר של מפרט כזה? או - מה צריך להיות המחיר. 2. מפרט כזה ממקם את המחשב היכן מבחינת ביצועים? מדובר על high-end, או mid או low? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה Core 2 Quad Q6600 @2.4 ghz (it will ship running stock but has a prime 3.2 ghz OC in the bios settings) CPU cooler: Zalman PNS 9500 copper fan with controller Motherboard: DFI dark lanparty p35 (ultraviolet reactive) RAM: 8gb G-skill ddr2 1000 mhz GPU: 8800 ultra with thermaltake douorb gpu cooler (extreme overclock ready) Hard drive: 2x SATA 7200 rpm one 200gb one 25o gb optical drives: LG multi-layer Burner (dvds+ cds) Power supply: Antec 650 watt Case: Cooler Master W…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש כתובית לסרט חייל קטלני אם קורט ראסל או באנגלית soldier הכתובית או בארנגלית או בעברית (עדיף עברית). תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני משחק בדפדפן רשת . מישחקים בחלק מהאתרים אני מצליח לבצע רישום ובחלק אחר של האתרים הרישום מורה שיש לי בעיה אים דואר אלקטרוני לו עדכני הדואר האלקטרוני שלי של גימאייל ענה תעזרו לי תודה רדי
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע על קניית חומרה או קנה חומרה בדיוטי פרי בארץ/בבודפשט ? אני טס בקרוב וחשבתי שאם כבר אני קונה מחשב חדש למה לא להוזיל רכיב או שניים בכמה מאות שקלים...
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
S [השטח של החתיכת עיגול הזה] נתון A [המיתר] - נתון צריך למצוא את R http://img165.imageshack.us/img165/898/30238432ph5.jpg
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי... אני מתאמן כבר שנה וקצת עצמאית הכול נראה לפנים אך לא משנה כמה אני עובד בטן תחתונה היא לא מקשיחה מספיק... יש לכם תרגיל טוב לבטן תחתונה?
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש במעגל העבודה, ולכן אני לא בטוח שתשובה והפניתי את השאלה איליכם. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה במפעל מסוים, בתור מאבטח בקבלה. אחד המנהלים ראה אותי היום ומסתבר שהתקשר לאחראים עלי ודרש מהם שאני יסתפר. אם אני מסרב, מותר לו לפטר אותי? חשוב לציין, שהחלפתי עובד קבוע במקום שעזב למקום אחר מבעיות אלו ואחרות, אשר מחזיק שיער שמגיע עד לכתפיים.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
או שהיא פשוט חשבה שמנסים להתקיל אותה (חשיבה מעוותת ביותר), או שמדובר במקרה הכי עצוב בתולדות השעשועון הזה.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ASUS Wins Tom's Hardware Guide Readers' Choice - Best Motherboard Brand http://www4.tomshardware.com/column/02q1/020219/rc2001-04.html "Today, a motherboard has to be reliable and stable, it has to be highly compatible, flexible, equipped with a good set of features and finally it should offer good performance. Over 40% of our readers consider Asus to be the best motherboard brand of all, and once more, that did not come as a big surprise to us. Abit came in second and MSI took 'bronze'. Both of them deserve our recognition too. The first motherboard I ever reviewed was the Asus P/I-P55T2P4, a motherboard that I had bought and paid for, because in the early days of this…
-
-
http://tinypic.com/player.php?v=2eycn0o&s=7 קרדית ל: DSM
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי אין מצב לקנות ישירות מ CDLOG שמדובר על חלקים בודדים, הייתי שמח לדעת איזה חנויות (עדיף מוכרות ומומלצות כמה שאפשר), עובדות עם CDLOG ויכולות להזמין בשבילי מוצרים מסויימים מהקטלוג של סידילוג... תודה רבה! (:
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
נדמה לי זה קורה בכל מאווררי עמוד ונמאס לזרוק ולקנות אחד אחרי שני. עם הזמן הם נעשים יותר איטיים עד שבקושי מסתובבים. האם שימון יעזור ואם כן איפה משמנים? אמרו לי שמן של מכונת תפירה הכי טוב. אם שימון יאזור אקנה את SINGER כי זה מותג שכיח.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר שאפשר להעלות אליו תמונה וממנו להוריד לנוקיה 6100 כטפט?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
www.rockfordfosgate.com צד ימין למטה, ניתן להוריד את הרקע במיגוון רחב של רזולוציות, יתווספו עוד בקרוב. סוף גם חלונות נושם רוקפורד!
-
ההודעה הזאת היא כמובן לא להביע דעות על חנויות (לפי החוקים) אני פשוט לא כל כך מכיר חנויות מחשבים.. אפשר קישורים לאתרים של חנויות? תודה ומקווה שזה תואם לחוקי הפורום אם זה לא מתאים לפואום הזה זה בגלל שלא ידעתי איפה אפשר לכתוב את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-