כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שירים בשביל מישהי בת 60 בערך - אז לא לתת המלצות לטראנסים ומוזיקת רוק. תודה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק מחירים ברשת אך לא מצאתי אשמח לדעת כמה יעלה כל העסק ומה הזמן הקצר ביותר שבוא אוכל לסיים את כל התהליך ולעלות על הכביש? תודה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כמו האתר הזה, שאפשר להזמין ממנו חולצות שניקרא להן "לא שגרתיות" http://www.bootee.co.il/default.asp עם הדפסים מצחיקים
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום .. "בשעה טובה" הלכתי לנקודת שירות של אורנג' כשברצוני לשדרג את הפלאפון שלי , עכשיו לא ידעתי שאם משדרגים עדיין ממשיכים לשלם על הפלאפון הישן והנציג בכלל לא אמר לי שום דבר על זה ולא אמר לי שאני אמשיך לשלם על הישן . עכשיו הגיעה חשבונית וראיתי שאני משלם על שני מכשירים !!!! .. מה דעתכם יש טעם לפנות לעורך דין???
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org מהר גם תשלחו באיי מייל
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=3NjabZ2tnhQ ירי של חמאס על כוחותינו עם טוויסט קטן בסוף ;D
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הפריטים הם [יד שנייה כמובן]: -אוזניות SHURE SE102 [במצב מעולה - לא ניתן לזהות כי היו בשימוש] -DVD נייד KOSS PDVD-450 [ממש כמו חדש] -פלאפון סוני אריקסון K530I [משומש במצב סביר - המסך שרוט קצת עקב שימוש] -קריסטלים בטכניקת צריבה [הדמויות צרובות בתלת-מימד] של: שור בגובה של כ-20 ס"מ, של דב באותו הגודל, של ציפורים בגודל של כ-10ס"מ על 10ס"מ וקרסיטל של אלוויס [אל תשאלו למה יש לי את הקריסטלים האלה, סיפור ארוך] בגודל של כ-15 ס"מ על 7ס"מ. [כמו חדשים, אולי יש עליהם 2 שקיטות בתחתית שבקושי נראות] כמוכן אף אחד מהפריטים לא בא באריזה המקורית, אבל כל האביזרים עימם הגיע שמורים. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מדבר על שירים כמו Don't Stop ו 9PM של ATB, Eple (שאגב הקליפ שלו ביוטיוב ממש יפה) ו happy up here של royksopp, את Superstylin של Groove Armada מאוד אהבתי (ועוד כמה שירים שלהם), מיקסים של Fatboy Slim... אהבתי גם שירים של Faithless, Booka shade, כמה של YAHEL וגם הרבה שירים של שוטי הנבואה (בעיקר אח של סאלים) אז וואלה, חשבתי לפתוח תרד שיעזור לי ואולי לעוד אנשים שאוהבים את הסגנון הזה.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר את המבחן 70-236 exchange 2007 ויודע כמה סימולציות יש שם?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי שולחן ביליארד חדשדנדש באורך של כ- 170 עד 180 ס"מ (שולחן ביתי קטן לחובבנים). השאלה שלי היא באיזה מרחק מהצלע של השולחן מסמנים את הקו הלבן שעליו מניחים את הכדור הלבן בתחילת המשחק וכשהכדור הלבן נופל לחור.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מעונין לשפר קצת את המחשב שלי, אני צריך כמה חנויות שתמליצו לי עליהם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, בזמן שלא הייתי באתר התחלתי לצפות באנימות שונות, והתאהבתי באנימציה היפנית.. האם עוד מישהו כאן צופה באנימות ויכול להמליץ לי על כמה טובות ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
דרושה לי שיטה אמינה. עדיף דיגיטאלית לגיבוי ואחסון של המסמכים שלי לטווח ארוך. חלק אני שומר ב GMAIL שלי אבל זה מי יודע מה אמין\מאובטח. וגם קשה לשמור בזה על סדר. מסמכים כוונתי דיפלומות.תעודות מכל הסוגים. קבלות.אחריות וכאלה. דברים שיש מצב שלא אזדקק להם 5-10 ואף שלושים שנה.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, זומנתי לראיון עבודה בתחום הQA, והתבקשתי ללמוד על sql, תרשימי זרימה ונושאים כלליים בQA. על sql ותרשימי רימה כבר למדתי, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי באילו נושאים להתמקד כי בטח יש סוגים רבים של QA.. ועוד משהו נתקלתי במושגים : Step_Description Expect_Results Actual_Result שקשורים לבדיקות. אודה אם מישהו יוכל להרחיב עליהם. תודה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
מי שמעוניין לקנות HD5770 יד ראשונה מרופא שיצור איתי קשר , אפשר לחלק לתשלומים גמיש
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לתבוע מעבדת טלפנים ואני לא יודע ממה להתחיל. התביעה מסתכמת בכך שהבאתי את הפלאפון לתיקיון עם בעיית מצלמה והוא הוחזר לי לא מתוקן עם סדק בפנאל האחורי לאחר שחזרתי עליהם הם החליפו לי את הפנאל למשהו משומש והרבה יותר זוועתי והפלאפון נעלם אצלהם לשבוע . לאחר שאספתי את הפלאפון עם הפנאל המשומש והמצלמה שסוף סוף עובדת לאחר שחזרתי הביתה גיליתי שהאקסלומטר לא עובד יש לי ניתוקי רשת וזה לא הפלאפון שלי בכלל (נבדק לפי הIMEI) אז כמו שאמרתי לא יודע ממה להתחיל מודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. חשבתי שזה יהיה נחמד אם מישהו יתן לינק למאגר (או משהו בסגנון) של קטעי סטאנדאפ, עדיף ללועזי. אין בעיה גם אם זה בוטלג או הקלטה או משהו בסגנון, אבל עדיף rip מהופעה חיה בלי אודיו.עדיף לג'ורג' קרלין תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי בחבילה 1.5. בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק או עובד לאט בצורה איומה. אני לא יכול לשחק ב-WoW כי הפינג לפעמים מגיע ל-1000 ואפילו יותר. זה פשוט בלתי נסבל. עוד מישהו סובל?
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://elyon1.court.gov.il/files/08/280/111/s02/08111280.s02.htm אם מישהו יוכל למצוא את כתב העתירה המלא, אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בוא נגיד ,שלא התלהבתי מרמה של הטורניר עד אתמול במשחק של הולנד נגד צרפת,כשהיא פירקה אותה 1-4 אחרי שראיתי את רוב המשחקים ,אני חושב שהולנד יקחו ,אחרי 0-3 על איטליה ,וכמובן התצוגה של אתמול,שאפשר לראות דרך אגב,כאן: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2644400 היא פייבוריטית שלי לקחת את היורו,ושלכם??
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-