כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
וי גיימס פירסמו בכתבתם לינק לסרטון על "צ'אד ויידר". ראיתי את זה ואת הפרקים 2-5 וזה פשוט.........ענק! החלטתי להביא לינק: תהנו
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
סתאם כדי לשעשע אתכם אני יספר לכם מה קרה לי היום... חבר שלי מחפש תחליף ל440MX שלו אז חיפשו בחנויות בעפולה כרטיס קצת יותר טוב (כמו 9550 או משו בסגנון) אז קיצר בחנות ה-4 שנכנסנו אני שואל: איזה כרטיסי מסך יש לך עד ה400 שח... טכנאי P4: יש לי את הFX הרגיל... אני: מה זה FX רגיל.... יש הגדרה לדבר כזה? הוא: מוציא לי 5200 של לידטק ואומר: זה מריץ לך את כל המשחקים החדשים בלי שום בעיה... אני: אין לך שומדבר יותר רציני? הוא: אם אתה רוצה יש משו יד שניה רציני למשחקים ב1000 שח אני לעצמי בראש: מה כבר יכול להיות רציני ב1000 שח הוא: מראה לי FX5990 ULTRA של ASUS.... ואומר: כרטיס כזה עולה בימינו 4 אלף שקל... אני: *נופל על הריצפה מצחוק* אומר לו: אין מצב.... זה כרטיס ישן שלא מסוגל להריץ משחקים חד…
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני בודק דואר יש לי את הדואר הזה שהוא נכלל בספאם..., איך נפטרים מהדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הייתי באתר של התוצאות בחינת הבגרות שלי והיה תמיד רשום לי ורציתי עכשיו לבדוק ציון שקבילתי שנה שעברה וזה רושם לי: נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית והכל הוזן נכון לעוד מישהו זה קורה? או שכל שנה הם מוחקים את הנתונים?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קיצר היום ב שעה הזאת 21:31 הגיעה עובדת של מתב איזה חוצפה לבית שלי ....... אבא שלי אמר לה לילה טוב לא אחשב מחר ......אז היא דפקה שוב על הדלת ואבא שלי אמר לה לילה טוב מחר ..... איזה חוצפה לבוא בשעה כזו לבתים של אנשים .... איך אני יכול להתלונן על זה על העובדת הזו ?????? שמה היה נופר להט..???
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ראיתי את זה עכשיו בחדשות די מדהים ואפילו יש הפי אנד
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כנראה שאהיה זכאי לקבל העלאת שכר של 2500 ש"ח לבסיס, האם כדאי להמיר זאת (או חלק מהסכום) במעבר לרכב ליסינג? נתונים יבשים: נוסע לעבודה 70 ק"מ ביום (18500 שנתי רק לעבודה), רכב מודל 95, כרגע על אחזקת רכב של 1800 ש"ח ברוטו בערך (כולל טסט וביטוחים). מה דעתכם?? :s05:
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע\זוכר האם מחירי הציוד למחשב, ומחירי הקונסולות(אני מעוניין בWII) בתאילנד זולים יחסית לארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
http://soundcloud.com/theprodigy/99-problems-the-prodigy-remix-dirty
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חחח אז החלטתי לפתוח אחרי שיכנוע מ moonjib ~~~~ספוילר/תאוריה~~~~ א. זה נראה די ברור שהתוכנית היא שהם יברחו מהכלא , בצידנית יש בטח חליפות צלילה או משהו דומה וזהו.... הבעיה היא שזה נראה כול כך ברור שבטוח זה מה שהמפיקים רוצים שנחשוב! ב. רק לי יש הרגשה שהם לא יברחו בפרק הבא? ~~~~/ספויילר~~~
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
וכמה זקן אני צריך להיות אם ראיתי את זה כשזה שודר...
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שמעתי על השירות ולחצתי על כפתור ההרשמה של האתר וההודעות שקיבלתי הן אלו: ולאחר מכן: האם כל משתמשי הוט מוחרמים? האם גם לכם צצה אותה בעיה?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי נוסעים לניו זילנד ובדרך חזרה הם היו יומיים בבנקוק, עכשיו אני יכול לבקש מהם הכל... אמרו שכל דבר שאני רוצה הם יקנו לי... יש לי אייפוד, מחשב יש לי די חדש... יש לכם איזה רעיונות מקוריים ? חשבתי אולי כרטיס זיכרון לפלאפון או קונסולה, אבל זה באמת שווה להביא משם? הה בגדים ונעליים כבר מבאים לי..
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו שלומד באריאל מדמ"ח? ויכול לספר לי קצת על הפקולטה ומה הרמה שם ? כמו כן אם מישהו מכיר את התנאים וההקלות שמקבלים הנדסאים (בדקתי באתר המכללה ולא ממש הבנתי מה הולך שם , אז נא לא להפנו תאותי לשם )
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
http://www.hl2world.com/bbs/viewtopic.php?t=18142 :lol: :screwy: :lol: :screwy: :lol:
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אני מכיר כבר את <צונזר> ומחפש אתר אחר במיוחד אחד אם קישורים לביטורנט והרבה.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.tissanhaifa.co.il/cars.htm מה דעתכם על הAX5? דרך אגב אם יש לכם הצעות אחרות אז רק מהארץ בבקשה... והתקציב 2500 ש"ח תודה מראש, אני,עצמי,ואנוכי. )
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אחרי הסרטון המודלף, אנחנו מקבלים הצצה נוספת וקצת יותר רשמית לסרט הקומיקס העתידי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תמונות-רשמיות-באיכות-גבוהה-מתוך-הסרט-deadpool/
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג פתרונות לבגרות באלקטרוניקה? <חלק א'> מכל השנים.. יש דבר כזה בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-