עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CrossFire,

שלום, כל פעם שאני בודק דואר יש לי את הדואר הזה שהוא נכלל בספאם..., איך נפטרים מהדבר הזה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  2. הזמנתי 2 (יש לי צורך בזה) 1 פשוט מDX השני יקר ממש ונראה הרבה יותר רציני - מאנגליה תוך כמה זמן זה אמור להגיע אם עשיתי אקספרס?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. קצת מזכיר לי את הצבא: "תתפלל ש ס.מ"פ לא יתפוס אותנו ישנים בשמירה"..... אורי ומישה מטילי האימה.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by mrraz,

נראה שהכל פועל כרגיל והם עובדים דרך הזמנות טלפוניות http://www.skypc.co.il/default.asp

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  5. זה מה שכתבתי עד עכשיו: קופידון המיואש יושב על ענף. הוא כיוון ופגע בליבי המשוגע . ----------------------- פה חסרה לי איזה שורה ----------------------- ועכשיו הוא שלך ואוהב רק אותך. קדימה לכל השנונים.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  6. אני בטוח שהיה על זה ת'רד בעבר איפשהו כאן , אבל אני ממש לא רוצה להקפיץ אותו , והשאלה שלי נובעת משיקולים אחרים. אבא שלי מהדור שאין לו מושג מה זה מחשב ובשביל מה זה טוב והוא די מתעצבן לראות שהמחשב שלי דלוק 24/7 גם כשאני לא משתמש בו (בעיקר בגלל חשבון החשמל) הטיעון שלי ש"המחשב עושה דברים שאני צריך שיעשה, כשאני לא לידו" (מוריד דברים) לא תופס לגביו.. מה שגם, מוזר לי לכבות את המחשב, נניח שאני בחדר ולא משתמש במחשב, אלא רואה TV או משהו או קורא או כל דבר אחר אם בא לי לשניה להכנס לפורום, לראות אם מישהו אוןליין במסנג'ר, או לברר משהו בגוגל אז אני אדליק את המחשב ואמתין עד שיעלה ? ואז אכבה אותו שוב ? איפה ההגיון כשאני מחוץ לבית (באוניברסיטה או בעבודה למשל) אני מתחבר למחשב שלי ב REMOTE, א…

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by ag43,

בGROUPON יש עסקה לא רעה בכלל לקופון הנחה בEBAY. השאלה היא האם ניתן לרכוש את הקופון בארץ ולהשתמש בו אח"כ בEBAY? בעמוד של העסקה כתוב שזה תקף רק בUS אבל נראה לי שהכוונה היא למעט EBAY בשאר מדינות. מישהו יכול לאשר את זה?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by raiman1,

http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by Ymac,

לאלה מכם שיש פייסבוק ואוהבים היסטוריה, הנה דף שחבר שלי פתח שנקרא "היום בהיסטוריה". כל יום הוא מפרסם פוסט על אירוע שקרה באותו היום. אותי זה מעניין ומחכים, לא יודע מה איתכם. אם זה לא המקום, מחקו את התראד מנהלים. https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94/630872910299985?fref=nf הוא ישמח לקבל פידבק.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  10. האם אפשר להסתדר עם הטלפון הזה ברכב, בלי דיבורית ולהסתמך רק על הספיקר שלו?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by osh bar,

טוב אז הסמארטפון שלי ספק נגנב ספק נלקח בטעות כי הוא היה בתיק במסיבה חשוכה , אז אולי סתם סטלן התבלבל ... בכל מקרה הסיטואציה היא כזאת ... כשאני מחייג לפלאפון ישר עולה מענה קולי , אבל כשאני מחייג בוואטסאפ אז יש צליל חיוג ... מה שמחזק דווקא את ההשערה שהוא נגנב . הרצתי עליו איתור ואכן מצאתי אותו , בתוכנה הוא מראה לי לאיזה וויי פיי הוא מחובר , אז לקחתי את עצמי ונסעתי עד אליו , ולפי הוויי פיי סיגנאל והשם שלו מצאתי אותו במיקום כמעט מדוייק של שני בתים . עכשיו הדילמה היא כזאת ... האם לדווח למשטרה ? היא באמת תעשה עם זה משהו במיידי ? או עד שהם יזוזו הטלפון הלך קפוט ? או לקחת את החוק לידיים ? אולי אפילו להיות נחמד .

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  12. 2 סדרות (לא יודע מי יותר גרועה) הסתיימו,בתור חובב מושבע של סדרות מדע בדיוני,שני הסדרות האלו היו ממש קקי: אנטרפרייז: הייתה לה פוטנציאל אדיר!!! אבל הרסו אותה (טוטל לוסט) כבר בעונה הראשונה,היו כמה פרקים טובים אבל זהו,רק כמה פרקים בודדים (אפילו פרק הסיום היה כזה חרתא)....ממש התבאסתי מהסידרה הזאת. אנדרומדה: סידרה מבולבלת,נראה לי צריכים להיות על טריפ בשביל להבין אותה,כל פרק יותר מבלבל מהפרק שאחריו,לאחר שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים,פרק הסיום בכלל לא עשה לי את זה. מי ייתן והשנה הזו נקבל סדרות יותר מוצלחות (העונה השניה של גלקטיקה במיוחד).

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by 114508534,

בוקר טובב חברים שכחתי את הסיסמא שלי לדיאבלו 3 וניסיתי לשחזר אותה דרך האתר של באטל נט וללא הצלחה , כנראה התבלבלתי עם הפרטים שרשמתי כי כל פעם שרשמתי את השם שלי ואת השם משפחה המערכת כתבה לי שהפרטים שגויים , עכשיו לאחר מספר ניסיונות זה כותב שאני צריך ליצור קשר עם התמיכה הטכנית- כמובן בישראל אין , מפנה אותי למספרי טלפון באירופה - רוסיה גרמניה וכ'ו . חיפשתי מייל לפנייה אך לצערי גם אותו אני לא מוצא, מישהו נתקל במקרה כזה ?, יודע מה המייל ? תודה ויום טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by mgm90210,

האם ישנה אפליקציה לפייסבוק שמודיעה לי (אולי אזשהו ציפצוף או הודעה למייל) מתי חבר מסוים מתוך החברים שלי הוא כרגע און ליין בפייסבוק ?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  15. דבר ראשון חייב שיהיה לכם ווינאמפ (winamp) עכשיו מורידים את זה: http://planet.nana.co.il/dj_matan15/KeybVis_alpha.exe ומתקינים ובודקים אם זה עובד, אם לא אז עושים את זה דרך ווינאמפ: נכנסים לווינאמפ ... ctrl+p הולכים ל -plug ins אחר-כך ל - visualization תלחצו פעמיים על- Keyvbis, אחר-כך על start תסגרו את החלון ,תדליקו מוזיקה(דרך ווינאמפ) ותיסתכלו על המנורות שעל המיקלדת הערה: תמיד תדליקו את המוזיקה דרך ווינאמפ אם תדליקו דרך תוכנה אחרת זה לא יפעל

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  16. יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by chris_u16,

איך עובדים על אנשים שלא מבינים הם לא מתביישים לקחת על הח*א הזה 9.99 (דולר$)

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by Green,

שלום אני מחפש מחשב נייד הכי קטן שיש אני זור פעם לסוני יצא מחשב ניד ממש ממש פצפון אבל אני לא מוצא את הדגם אם מישהו יכול להמליץ לי או לשלוח לי לינק לאתרים שאני אומר קטן אני מדבר על יותר קטן מה12" של היום תודה

19. נפתח פה לפני מס' ימים שירשור על ספרים שהשפיעו על חייכם, חשבתי לעצמי- למה לא גם על סרטים או סירטונים/קליפים. אתם מוזמנים לשתף כאן את הסירטונים אם הם מ-יוטיוב או שמות של סרטים שהשפיעו עליכם ולציין איך הם השפיעו על חייכם.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  20. Started by RomaDev,

אני מחפש חנות של ציוד מוסיקה /די ג'יי שמוכרים שם פאטיפונים Turntable (לא הקומפקטדיסקים אלה ההמכשיר שקורא דיסקים שחורים גדולים נו אתם יודעים למה אני מיתכוון). קיצר שמעתי שיש חנויות בתל אביב אבל אני אל יודע איפה מישהוא מכיר או מישהוא שמוכר אני צריך דחוף הנה תמונות למי שלא הבין למה אני מיתכוון - תורדה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  21. המועד ב' באנגלית שאלון F ו G באיזה שעה זה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  22. Started by biodome,

היי חבר'ה.. מכיוון שיש לי רק נקודה אחת בה מחובר הקו טלפון של HOT בבית, ואני בדירה עם שתי קומות מאוד חסר לי האלחוטי אחרי שהיונדאי הקודם מת. חשבתי על שני אלו, לאחר ההמלצות בזאפ: Uniden APX7000-2IL Panasonic KX-TG7100 ב-360 ש"ח מקבלים שתי יחידות של ה-Uniden, וב-300 ש"ח יחידה אחת של הפאנאסוניק. כמה שאלות: 1. ה-uniden עובדים ב-2.4GHZ? אני יודע שהתקן ל-DECT הוא 1.9GHZ אבל קראתי את זה איפשהו שיתכן ששלהם עובדים ב-2.4 וזה עלול להפריע ל-WLAN. 2. ב-Uniden השלוחה לא צריכה להתחבר לקו הטלפון אלא רק לחשמל נכון? בוא נגיד ומת לי הטלפון של יחידת הבסיס אבל הבסיס ממשיך לתפקד, האם השלוחה תמשיך לתפקד? הפאנאסוניק נראה לי יותר איכותי, אבל בהפרש המחירים ביניהם עדיף לשלם עוד קצת ולקבל שת…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  23. Started by J0n1,

אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  24. ראשית כל רציתי לפרסם את זה בפורום אחר שאני נמצא אבל צריך לחכות שהמנהל יאשר הרשמה .אני לא איזה חנות שיש לי אינטרס לפרסם הנחה אז בבקשה ממכם בלי חקירות. פשוט אני רוצה להישאר אנונימי. יש אתר מסויים "חברים-לרפואה ", שיש שם אנשים ,שהשם יעזור להם בעזרת השם ,שחלו במחלה . אין להם את הכסף לממן ניתוח , תרופות וכו'. אנא ממכם למי שמאמין בקדושת החיים , ורגיש לסבלם של אחרים יכול לתרום :אפשר בכסף (יש קרנות לאנשים מסויים , תחפשו באתר) , אפשר לתרום תרופות שאתם לא משתמשים בהם והם יגיעו לאנשים אשר אין ברשותם את האמצעים להשיגם . אם מישהו מכיר עמותה אחרת שנגעה לליבו הוא מוזמן לשתף ונעשה נושא למען עם ישראל שלנו. חברים לרפואה אם תנעצו את הנושא הזה אני אשמח . מבחינתי את…

25. Started by PC-Tip,

מישהו מכיר קופסא מרובעת מסוג כולשהוא של מתכת שנסגרת עם פקק? זאת אומרת קופסא שיכולה להכיל 2-5 ליטר מים ונסגרת עם פח? מודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב

• 14 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים