כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי שני תרגילים שאני לא מבין איך בתשובות כתוב משהו אחד ואני מקבל משהו אחר f(x)= 1/(4-x)^2 צריך לפתח לטור טיילור סביב X=2 וגם למצוא את תחום התכנסות ותרגיל שני f(x)=1/x^2 לפתח לטור טיילור סביב X=3 וגם למצוא תחום התכנסות TNX
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
סך הכל אתר לא רע... מישהו אולי יודע למה היא נפסלה ???
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי דלק בלי הגבלה ואת האוטו מ 8 בערב ל6 בבוקר. ומנסיבות אלו ואחרות את כל הזמן הפנוי בעולם. אני מחפש מקומות מעניינים לראות. דברים לעשות וכו במרחק של עד שעתיים נסיעה מראשל"צ. נמאס מסנוקר\באולינג\הפאב הקרוב או הלא כלכך. מכירים איזו סעדה משפחתית קטנה? מסלול טיול חמוד? דברו. דברים ל1-5 חברה.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
נמאס לי מהספר שלי, אני רוצה איזה ספר סטייליסט, שידע להתאים לי תספרות מחמיאה וידע לספר , העלות פחות חשובה ואם לא בירושלים אז בכל הארץ, נראה לי משתלם להשקיע זמן/כסף/נסיעות בשביל למצוא תספורת אולטימטיבית ואם לא בארץ אז בחו"ל, נראה לי משתלם... אופס ;| תודה!
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון (כמה חודשים) ששום מיטה לא נוחה לי ואני מוצא את עצמי כל הזמן ישן במקום אחר נגיד גרתי אצל אמא שלי ישנתי על המיטה שלי המיטה הנפתחת הספה המיטה של אחי והריצפה עברתי דירה ואני גם כן כל הזמן מחליף מיטות שלרוב אני מוצא את עצמי ישן על הריצפה בלי שמיכה מה לעשות? ברור שיש מיטות נוחות בטירוף אבל הן יקרות באותה מידה. יש איזה שהוא רעיון? אולי מזרון יד 2? יבוא אישי? באמת אין לי מושג אבל הריצפה (בלי שמיכה בלי סדין רק עם בגדים) זה לא הכי נוח בעולם, אבל זה כרגע הכי נוח בשבילי
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התיכון בו אני לומד, "בליך ר"ג", החליט לעשות היום "יום וירטואלי" לשכבת ט'. לצורכי העניין השכבה מכילה כעת כ-520 תלמידים. את כל הפרסומות של היום הזה אתם בטח כבר יכולים לדמיין ("עידן חדש", "הראשון מסוגו" וכו'). התוכנית היתה לתת עבודה בנושא "אליהו הנביא" בתנ"ך מ-9 בבוקר עד 11, כאשר ב-11 צריך לשלוח טופס עם התשובות דרך האתר, ועוד 2 עבודות מ-11 עד 1 וחצי בצהריים. ניסיתי להיכנס לאתר בתשע בבוקר, ומה אתם יודעים, הוא לא עובד. כנראה כורע תחת העומס האדיר, מסכן שכמוהו. לקראת 10 האתר מתחיל לקרטע חזרה לחיים, כנראה כתוצאה מאנשים שנוטשים, ובינתיים הודעות עוברות ברשתות ההודעות המיידיות למיניהן לגבי הארכת זמן, כאלו שהצליחו לראות את העבודה ושמרו אותה וכו'. בסביבות רבע ל-11 האתר עובד כמעט חלק, …
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://tinypic.com/player.php?v=2eycn0o&s=7 קרדית ל: DSM
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים שלי, ב27.07.09 רכשתי דרך החנות המכולתית "שופרסל שלי" 2 בקבוקי אייס קפה מסדרת הShock של תנובה בנפח של 1 ליטר לכל אחד במחיר כולל של 24.18 ש"ח. אני מכיר את הטעם של המוצרים האלו, למרות שאני לרוב שותה יטבתה-אייס קפה, הוא גם בר שתייה (בנוסף אלו היו 2 מ3 הבקבוקים האחרונים במכולת) מכסה הבבוקים מכוסה בחלקיקי חומר לבן לא ידוע, אבל זה לא מטריד אותי, ותאריכי המשקאות הם עד ל2.8.09 בחזרתי הביתה, צמא למשקה אייס קפה, פתחתי את אחד הבקבוקים,ולגמתי לגימה ממנו. אני רגיל לטעם של המשקה הנ"ל מתנובה, יש לו טעם של גלידת קפה, אבל לא הפעם. לאחר שלגמתי מהמשקה חשתי בחילה, וכאבי ראש, ניסיתי להבחין בטעם הקפה אבל הוא כלל לא היה שם, ניסיתי גם ללגום לגימות נוספות למנה היומית של…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום יום חמישי (ה-12) יש לי מבחנים ראשוניים לפרוייקט גאמא ורציתי לדעת מאנשים שעשו את המבחנים מה בדיוק יש שם ומה צריך לדעת... תודה חוץ מזה, יש עוד מישהו שעושה את המבחנים כאן?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם הפונקציה f(x)=x*0.5 חד חד ערכית ? כלומר מהשיוויון f(x)=f(y נובע x=y לי זה נראה ברור שכן , אבל משום בספר כתוב שהיא לא חד חד ערכית
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כן כן... זאת התחרות הכי מפגרת וחסרת טעם שהייתה איי פעם לדעתי... :screwy: http://www.clickclickclick.com/default.asp בהצלחה...
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אני אהיה במהלך ימים א'-ג' רוב הסיכויים,מישהו עוד בא? מישהו מחיפה מתכנן לבוא? אפשר לעשות מפגש פורום ברכבת או משהו בסגנון
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כן,כן... אחרי הרבה התלבטויות,קניתי עכבר לוג'יטק טראקבול חדש זה עכבר ממש מדהים,אחד העכברים הנוחים ביותר. יש עליו ביקורת כאן באתר.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
סרטון ע-נ-ק מהסרט "[glow=blue,2,300]השעה ה25[/glow]". מונולוג של אדרורד נורטון על העולם החיים והחלום האמריקאי סרט מומלץ לכולם! ]http://www.youtube.com/watch?v=5Za2k5wA3sk] המונולוג המלא Well, fuck you, too. Fuck me, fuck you, fuck this whole city and everyone in it. Fuck the panhandlers, grubbing for money, and smiling at me behind my back. Fuck the squeegee men dirtying up the clean windshield of my car. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and the Pakistanis bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming out their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. SLOW THE FUCK DOWN! Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped …
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו דרך האינטרנט אבל ההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בכרטיס אשראי שלהם. יש דרך אחרת בה אני יכול להזמין מהאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מישהו פעם ניסה להגביר את המהירות של השירים אצלו ולהקשיב להם? עכשיו אני מנסה וזה ממש כיף אני רציני, נהנה יותר לשמוע ככה והכי מעצבן זה כשמחזירים למהירות הרגילה היא נשמעת איטית מידי בגלל ההתרגלות :-) :jump: :jump: :jump:
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
צריך את זה לאבא שלי יש לו עוד מאת יום הולדת צריך משהו טוב ראיתי הרבה של PHILIPS תמליצו על משהו טוב בבקשה (ניראה לי זה המקום הכי מתאים ליכתוב את זה)
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מי רוצה להזמין ארגז? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח אם תעזרו לי .. אני בכיתה ז' והשנה יש לנו את העבודת שורשים,מאיפה אני מתחיל ? ואיך? אני מתכוון,דוגמאות לשער העבודה,להתחיל עם עץ משפחה ? איך? ואם מישהו עשה ויש לו אפשרות לסרוק כמה דפים שאני אראה איך זה בנוי,אני אשמח מאוד.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אז ככה ,יש איזה שיר כזה ,שמה שאני זוכר ממנו זה בערך " אהא יא אהא יא " (או באנגלית משהו בסיגנון aha yeah aha ואז ההמשך שלו ) . זה שיר כזה שהמילים בו נשמעות כמו ראפ ,אבל ברקע מיתנגנת מוזיקת רוק \ משהו שאני לא יודע להגדיר . זה שיר שראיתי הרבה בכל מיניי סירטונים fan made על הצבא האמריקאי למשל ,וכל מיניי סירטוני פעולה למיניהם . בקיצור עם מישהו מצליך לזהות משהו תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי חידה [בשיעור רובוטיקה] ולא ממש הצלחתי לפתור אותה... אז קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי פתרון. החידה: בתחנת הכוח מרתיחים מים והופכים אותם לקיטור ואז הם מסובבים טורבינה ואז הם עוברים בצינורות מתחת לים כדי לקרר את הקיטור ולהפוך אותו חזרה למים. למה מקררים את הקיטור והופכים אותו בחזרה למים בשביל להפוך אותם שוב לקיטור? אז יש רעיונות\תשובות? תודה
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שמעתי על השירות ולחצתי על כפתור ההרשמה של האתר וההודעות שקיבלתי הן אלו: ולאחר מכן: האם כל משתמשי הוט מוחרמים? האם גם לכם צצה אותה בעיה?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-