עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מנסה להכנס ולא מצליחה, זה מה שאני מקבלת: "חשבונך זמנית לא זמין עקב עבודות תחזוקה. הוא אמור להיות זמין שוב בעוד מספר שעות.אנו מתנצלים,על אי הנוחות הזמנית" ידידות שלי כן מצליחות להכנס, למישהו יש את המייל שלהם?? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by intel suck,

היי אני מחפש עבודה בין השעות 4 בצהריים- 7 או 8 בערב אני מחפש עבודה לגיל 15 בראשל"צ תודה

3. Started by pachamama,

http://www.collegehumor.com/video:1727700 לא גדול? ;D

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. כן אני יודע שזה הרבה מידי לבקש ובכל זאת אשמח אם תחלקו בפני נסיונכם מחנויות מחשבים. מחשב אחרון שקניתי (בשביל חבר) היה בזיגזג הם מעולים בהכל חוץ מהמחיר, לו לא היה אכפת להוציא עוד 700 ש"ח הפרש בשביל זה, אני קצת יותר רגיש לנושא. יש חנויות אחרות מומלצות באיזור המרכז רבתי?

5. בין היתר, יצא לי לקרא הסופש פוסט זה אצל בלוגרית חביבה ומומלצת. לדעתי גם לא מעט מכם יהנו ממנו: "כנגד 4 תכנתים" כמובן, אתם מוזמנים לקרא עוד מהבלוג שלה, היא אחלה.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by MishaK,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by greenvector,

הבנתי שזה מחליף ,עבור מטריצת התמרת פורייה, את הרביע הראשון בשלישי ואת השני ברביעי אבל לאיזו מטרה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה אם גוגל לא רק תבטל את ה- Pixel 5, אלא גם את כל ליין מוצרי הפיקסל? לכתבה

9. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1503&u=/afp/australia_air_vibrator&printer=1

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by X_Dror,

מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  11. גולשים יקרים, שמי אורן וילדרמן ואני סטודנט בתכנית המצוינות של ביה"ס למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית נתניה. במסגרת הפרויקט שלי עליי להעביר את השאלון שבקישור הבא לנבדקים רבים ככל האפשר. אודה לכם אם תקדישו כ-10 דקות מזמנכם למילוי השאלון שבקישור. ניתן להשאיר את אתר השאלון פתוח ולמלא את השאלון בחלקים בזמנכם הפנוי. אשמח לחזור ולפרסם את הממצאים בפורום בתום המחקר. http://tinyurl.com/NACAttitudesPoll שלכם, אורן וילדרמןOrenVilderman@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כשמחפשים לפי אימייל בפייסבוק, ניתן לאתר ולמצוא את הפרופיל שלך גם כשהוא מוסתר. (בהנחה והאימייל שייך לפרופיל שלך) האם יש דרך שלא יוכלו לאתר אותך לפי האימייל, מבלי לתת לפייסבוק כתובת אימייל חדשה וייחודית? אני אנסה להבהיר: נניח ויש לך כתובת אימייל שמוגדרת בתוך הפייסבוק: xxx@gmail.com גם כשהיא מוסתרת לעיני אחרים ומוגדרת כ- Only me. עדיין ניתן לחפש ולאתר את הפרופיל שלך, לפי חיפוש הכתובת בפייסבוק.

13. מקציב לעצמי בין 10-12 אלף לקטנוע. צריך להוציא רשיון A, אך יש לי כבר רשיון קודם על קבוצה B אוטוטו 5 שנים. איפה להתחיל? איזה דגמי קטנועים? סאן-יאנג? הונדה? ג'וי רייד? (לא זוכר עוד שמות..) השימושים שלי יהיו בעיקר נסיעה לעבודה (מרחק של 7 ק"מ בכביש רגוע) וכן נסיעות כלליות מהלימודים חזרה לבית. יהיו מקרים נדירים שאצטרך לבצע נסיעות קצת יותר ארוכות (70 ק"מ +-) ולכן חשוב שהקטנוע יחזיק נסיעה בלי להתפגר לי על הכביש במהירות 70 קמ"ש. יש לי סיבה לדרוש יציבות ואפשרות להגיע למהירות של 100~110 עם קטנוע בתקציב הזה? ובכלל? עוד כמה דברים שיהיו חשובים: -צריכת דלק (למרות שנראה לי שזה קצת שונה מהרגלי הצריכה של הפולו-2003 שלי) -מנוע חזק. (מה ההבדלים בין 125 סמ"ק ומעלה? זה מורגש?) -מזגן. (ל…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by payback,

http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=2W173NVWBWKX51D6S472PP3AH7 מה אתם אומרים על הקונספט?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. Started by stone cold,

טוב אז ככה מאז הדיון הקודם אחי עדיין מחפש דירה להשכיר מאז מחירי הדירות הנורמליות עלו ל850$ באזור וחלק מה850$ גם גרועות טוב אז אני ואחי הולכים ליראות דירה ב850$ מצפים ליראות דירה נורמלית נכון? אז לא במיקרה הזה בחור מבוגר מוביל אותנו לאחורי הבית פותח דלת בקומת קרקע וכבר יש מדרגות יורדים במדרגות ויש מטבח-קומה מיתחת לאדמה אבל לא רק זה לחדרים אחרים וסלון צריך לרדת עוד מדרגות ושם הבית בקיצור דירה לחפרפרת שהכל מיסביב בטון מזוין -כניראה מיקלט גדול שעבר שיפוץ ויתחפש לדירה דירה אחרת -אחי הולך לבד דירה רגילה לא משהו מיוחד והוא כבר מיואש רוצה ליסגור ב850$ -אבל לא פיתאום המשכירה החליטה שהיא רוצה 1000$ זה פחות או יותר מה שקורה בכל האזור דירה מוזנחת וקטנה=לפחות 600$ דירה ר…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי עכבר מיקרוסופט אלחוטי דגם microsoft wireless mouse 8000 קניתי אותו לפני 10 חודשים באופיס דיפו. תחילה עכבר אחד לא הגיב והחלפתי באחד אחר. השני עבד בסדר פחות יותר רק שלפימים הוא זז מעצמו, וצריך להטעין אותו כל שבוע! עכשיו העכבר לא נטען בכלל! והוא לא שמיש. ומדובר בעכבר של 400 שקל!!! אני לא יכול לבוא לאופיס דיפו ולדרוש עכבר חדש ללא קבלה וללא כלום. ואם הם ישלחו אותו לתיקון הדבר ככל הנראה יעלה לי כסף. כאמור יש למוצר אחריות של 3 שנים! אז מה לעשות??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mrsph666,

שלום. אני יודע שדירוג הקב"א אמורה להישאר מסווגת, אך לפי מה שהבנתי אפשר לנחש בערך איזו קב"א יש לך לפי המנילה והזימונים הטרום-צבאיים. אפרט מה היו האפשרויות שלי, ותגידו לי מה לדעתכם יכולה להיות הקב"א שלי בערך. פרופיל: 82-97 (לא בטוח, ישנם 3 סעיפים - ללא שום הפרעות), בנוסף לכך אני בן יחיד, כך שבמנילה לא פירטו לאילו יחידות קרביות באפשרותי להגיע - לעומת זאת פשוט שאלו אם אני מעוניין, והורי מסכימים שאשרת כחייל קרבי. במנילה, ניתנו לי האפשרויות הבאות: 1. מדריך כושר קרבי 2. מדריך נוער מרחב \ מדריך נוער בסיס 3. חובש 4. מחשבים - תכניתן \ מנהל תשתיות מערכות מחשוב 5. מערך הנהיגה הכבד 6. שירות בחיל האוויר והחלל 7. המערך הטכני בחיל האוויר והחלל 8. המערך הטכני בחיל החימוש 9. מפקד כיתת טירו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aviram20,

אני רוצה לשים תתמונה הזאת http://img401.imageshack.us/my.php?image=rx165ga2e3boxzq5.jpg ואני עושה יש לי תמונה משלי שם את זה עושה שנה פרופיל ואני לא רואה אותהה למה זה?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  19. יש המוןןןןן סרטי פעולה,חלק טובים יותר ועם עלילה וחלקם פשוט קטעי אקשן זולים ולא איכותיים....לאיזה סרט לדעתכם יש את הסצינת פעולה הכי טובה שאי פעם נוצרה? לדעתי בכל אופן זוהי סצינת הלובי ממטריקס,פשוט תאווה לעיניים ולחושים(וחוץ מזה מומלץ לצפות בטריילר של ההמשך של מטריקס כי יש שם קטעים שיכולים לשבור את סצינת הלובי,כמו 5 אנשים שנלחמים בהילוך איטי,ובמחשבה שנייה אני לא מאמין אם יש מישהו שלא ראה)

20. Started by Delapro,

אבל לענות רק למי שבאמת יודע אתמול הבאתי את המחשב שלי למעבדה בגלל הוא לא עבד. המעבדה היא של חנות שבה קניתי. אמרו לי שנשרף לי לוח אם של GIGABYTE ויש אחריות רק לשנה והיא כבר עברה. קניתי את המחשב לפני 1.5 שנה. היום בדקתי ב-5 אתרים ושם בכווולם יש אחריות 3 שנים על לוח אם של GIGABYTE. וגם בדף של הקניה לא צויין מה אורך האחריות על כל רכיב כך שיוצא שהוא מחליט כמה אחריות יש על כל רכיב. האם אני יכול להגיד לו שהוא לא יכול להוכיח שזה לשנה ולהראות לו באתרים אחרים שזה 3 שנים ?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by Vidati,

שלום. אני רוצה לפתוח עסק משלי (מחירת מחשבים), עכשיו מה התהליך שאני צריך לעשות בשביל לפתוח עסק? אני בן 17 ואני יודע שאם אני מתחת לגיל 18 אני לא משלם מיסים... אז אני וחבר שלי רוצים לפתוח עסק מחשבים (אנחנו יודעים לאיזה יבואן לפנות) אנחנו כעיקרון עובדים כבר עם יבואן אבל בעסק אחר ולא שלנו. מה עלי לעשות בשביל לפתוח עסק?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by redti,

כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש תוכנת bluetooth טובה ונוחה לiphone4. אני לא ממש משתמש במכשיר הזה, אלא הורים שלי ביקשו ממני למצוא את התוכנה, לכן אני שואל פה אם מישהו יודע במקרה מה התוכנה הכי מומלצת. הרצתי חיפוש בapp store וגוגל, ולא מצאתי תשובות ברורות.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. לילה טוב. סוף החודש יש את "יריד המותגים", השאלה שלי היא האם באמת שווה לי לשרוף יום שלם על נסיעות ליריד, דמי כניסה, ולהנות מפרי המבצעים או שמדובר על עבודה בעיניים ואין טעם בכלל לפזול לשם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ^GunX^,

היי, אני בהתלבטות אם לקנות מסך LCD או רגיל (קונים עוד מחשב ..) , אני די הרבה על המחשב ויש לי משקפיים (לא יודע אם זה כ"כ קשור..) , אני לא משחק הרבה וגם לא רואה כ"כ הרבה סרטים על המחשב אז הקטע הזה לא מענין אותי ; מה שכן אני מצלם די הרבה והצבעים זה מה שחשוב לי , מה שבעיקר מציק לי זה האם מסך דק באמת טוב יותר לעיניים, ראיתי מסכים דקים ובאמת הם יותר נעימים לעין אבל יש כאלו שאפילו עוד יותר מציקים מאשר CRT; אשמח אם תעזרו לי..

• 6 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים