כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כתבתי לי סיכום דיי מקיף לכל החומר שצריך למבחן החיצוני במבני נתונים שיהיה ב14.3. אני בטוח שהוא יכול לעזור לאחרים, במיוחד שזה מבחן עם חומר פתוח, ואני מאוד ישמח לקבל תיקונים, שיפורים ותוספות לסיכום הזה מאנשים אחרים שלומדים את הנושא. חוץ אני אשמח לשמוע כאן אם מישהו נעזר בזה באמת. צירפתי בpdf לקריאה וODT לעריכה בopen office. PDF: http://www.mediafire.com/?j7xvo5dv9k4h3sb ODT: http://www.mediafire.com/?473mxhw2j363709 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בקשה קצת מוזרה אליכם... אני מעוניין לזהות את הפונט שהשתמשו בו עבור המספרים (והפסיק) בתמונה המצורפת יש רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זה אמיתי זה ???? OMG..אני לא מאמין שזה באמת קרה .. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2005872/Ryan-Dunn-dead-Jackass-star-34-killed-car-crash-Porsche-explodes.html
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
לכל אלה שהיו בדיגיטל סיטי. אני אישית מאוד נהנתי! למרות שהמעבר בין ההרצאות היה מאוד צמוד והיו צרכים לתת 5~10 דקות הפסקה בין הרצאה להרצאה. סתם מאחרים להרצאה, אין זמן לנשום וזה חבל. בכל מקרה היה ממש יפה!! אני מאוד אהבתי את ההרצאה של "טכנולוגיות עתידיות - Minority Report" היה מדהים!! ובסוף הלכתי להרצאה של "גיימרים - ספורטאי הכורסא" שזה בכלל היה מגניב לאלה, במיוחד לחובבי האלקטרוניקה ואפילו מודינג! 2 בחורים בני 30 וקצת משוגעים על כל הראש! (שאחד מהם הרצאה והציג) שהלכנו וקנו שילדה של אוטו שעבר תאונה, ממש קנו את הפח של האוטו בלי גלגלים ובלי מנוע וכו'..חיברו מחשב למכונית, שמו מקרן מאחורה, שיפצו לחלוטין את האוטו והפכו את האוטו לסימולטר של מירוץ מכוניות! יושבים באוטו ונוהגים…
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אלללה סוף סוףףף הרגע שחיכיתי לו !!! :]
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחפש מידע על המצאת הטלפון הסלולרי אם אפשר מידע על זה? ושיהיה באנגלית זה לפרויקט באנגלית בבקשה תעזור לי למצוא לא מצאתי כלום בגוגל
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב... עכשיו לנושא: יש טראנס גדול של muses rapt שנקרא spiritaul healing... אני מאמין שהרבה מכירים אותו כי הוא נכנס חזק בזמנו... בכל מקרה, יש לי את הסט של יהל ואינפקטד ביפן, ובדקה ה 66:11 נכנס מיקס אדיר של הטראק שהזכרתי מקודם, פשוט גרסה משחררת אנדרנלין כזאת... בכל מקרה מישהו יודע מי עשה את המיקס? פעם חבר שלי שלח לי את הטראק הזה מבודד, והיה כתוב שהוא של juno reactor, אבל לא ראיתי שום מיקס שלו... אני ממש רוצה להוריד את זה, אז אם מישהו יודע מי עשה את המיקס או מה צריך לכתוב בסולסיק כדי להוריד, אני ממש אודה לו... תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש כתובית לסרט חייל קטלני אם קורט ראסל או באנגלית soldier הכתובית או בארנגלית או בעברית (עדיף עברית). תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org מהר גם תשלחו באיי מייל
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות נגן Mp3 או מינידיסק מחו"ל דרך אתר אינטרנט.. כידוע , לפני מספר חודשים , בוטל המכס (שעמד בזמנו על 45%) על מכשירים מסוג זה. השאלה שלי היא : אם אני מבקש מהחנות הוירטואלית שתשלח לי את המכשיר לארץ, האם אצטרך לשלם משהו אחר ? כמו מע"מ למשל ? אם כן , אז מה בדיוק אני אשלם , וכמה ..? (לפני כמה זמן נאמר לי שאצטרך לשלם מע"מ , אך לאחרונה אמרו לי אנשים אחרים שאפילו את זה אני לא אצטרך לשלם) .
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בחור מטורקיה הקים אתר ומרוב (האמת שאני לא יודע איך להגדיר את זה ) ..... האתר כל כך מצליח והוא נהיה סלבריטי . אני לא מבין ? אני חושב שלמדתי אנגלית לא נכונה . תקנו אותי אם אני טועה .(תנסו להבין מהאנגלית שלו ). לכאן : http://www.ikissyou.org/ נ.ב : אני מנסה לשכנע אותו לבקר בארץ ושיפרסם את דגל המדינה באתר שלו .
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כולל אותי ;D הבחינה האחרונה בכל 12 שנות הלימוד המעיקות האלה, משהו לעיתונות?... "יהיה איכותי, עכשיו תנו לי לעשות את הבחינה!"
-
מה מקור השם קבר ולמה דווקא השם כי לפי דעתי זה שם דיי דפוק (בלי להעליב את ממציא השם כמובן)
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
Q310510: Recommended Update Download size: 220 KB, < 1 minute This update resolves the "Playback and Copy-Protection Issues When You Try to Play the Snow White and the Seven Dwarfs DVD Movie" issue in Windows XP and is discussed in Microsoft Knowledge Base (KB) Article Q310510. Download now to be able to play Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs" Platinum Collection DVD. Read more... WINDOWS XP :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: ;D למישהו יש עוד בעיות מצחיקות עם WinXP?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קיבלתי באן באיזה חדר ב DC++. עכשיו אני לא מצליח להיכנס לחדר כבר יומיים וזה ממש עולה על העצבים. אפילו שהסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש תוך כדי שינוי USER NAME, עדיין אני לא מצליח להיכנס לחדר ואני מקבל את ההודעה הבאה : *** Connecting to 200.149.5.4... *** Connected <Hub-Security> Your ASS is banned! *** Disconnected איך ה BANN הזה בדיוק עובד? אין איזה שיטה לעקוף את זה?!....אני חייב להיכנס לחדר הזה. ד"א העיפו אותי ללא סיבה.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://gtwy.hl2arena.com/images/dllsource.jpg ROTFL!!!! :lol: קרדיט לAviram_K ששלח לי באיציק
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי כבר מפרט לקנייה שרציתי לקנות בארה"ב ורציתי לקנות בnewegg אבל משום ניסיתי כמה וכמה פעמים והאתר פשוט לא נפתח למישהו יש מוסג מאיפה כדאי לקנות בארה"ב או למה ניואג לא עובד?
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
Circa Men's Lopez 50 וכן, עדיף בארץ
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ההרפתקן ומתעד המסעות Christoph Rehage החליט ללכת ברגל מבייג`ין עד גרמניה. אחרי שנה שלמה, הפנים שלו השתנו בצורה מאד משמעותית מהיום הראשון שיצא למסע – שינויים ששיקפו איפה הוא היה ואיפה הוא אמור להמשיך בעולם, אם זה היה מדבר, מסלול הררי, ליד נהר או בעיר גדולה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לחפש משהו בגוגל (זה קורה לי על פי רוב בעת ביצוע חיפושים שמטרתם למצוא מידע שמטרתו להוכיח את את טענותי כלפי מיתוסים שאני טוען שהם שגויים), אני כמעט תמיד מקבל חומר פרסומי (שרובו או כולו מטעה, שקרי או Greenwashing) במקום זאת בתוצאות. לדוגמא חיפוש "האם דשא סינטטי אקולוגי?", כדי לאשש את טענתי שמדובר מוצר מסוכן לסביבה ובלתי אקולוגי (ואני עדיין עומד מאחורי טענה זו), מוביל אותי למבול של Greenwashing וחומרי פרסומי מטעה מטעם יצרניות של דשא סינטטי ופרסומות סמויות באתרי חדשות שונים, שטוענות שלדשא סינטטי יתרונות רבים על פני דשא אמיתי. כנ"ל לגבי ניסיונותי לאמת את טענתי כי הטענה שלפיה נורות חסכניות שמכילות אמלגם ידידותיות יותר לסביבה ואינן מכילות כספית נוזלית איננה נכונה…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו עסק קטן עם כמה עובדים, ואני מתלבט איך לבחור שירותי IT שיתאימו לנו. מצד אחד, לא בטוח שאנחנו צריכים צוות פנימי, ומצד שני, אני רוצה לוודא שכל המערכות שלנו מאובטחות ועובדות בצורה חלקה. קראתי על פתרונות של IT-START שמציעים שירותי מחשוב מנוהלים, וזה נשמע כמו כיוון מעניין. האם מישהו כאן עובד עם שירות כזה? עדיף לקחת שירות מלא או לעבוד עם טכנאי לפי הצורך?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-