עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=43298 מסופר על בחור נחמד ש"חבר" שלו שפך חומר מסוים על הכרטיס שלו ועוד מישהו מציע לו blow off או תרסיס כזה שם ממש צחקתי

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by LermanIsUberCool,

who r u?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

Orgasm from around the world

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by solo53,

בחיבור עם ה UPLOAD הכפול כפול מימה ולכמה הגעתם כי כפול מכלום זה שני כלומים וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD זה אותו הזבל

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  5. היי, האם מישהו יודע\זוכר האם מחירי הציוד למחשב, ומחירי הקונסולות(אני מעוניין בWII) בתאילנד זולים יחסית לארץ? תודה רבה

6. סתם אני קם בוקר אחד והתחשק לי להירשם לקרוס צלילה באילת שאורכו כ 4-5 ימים + לינה ומן הסתם בערבים פאבים וכו... חברים שלי לא כל כך מתים על צלילה ולכן חשבתי אולי למצוא כמה חברה מרחביי האיטרנט זה יכול להיות יותר נחמד מאשר להכיר אותם רנדומלי בקורס ראש פתוח בכל מקרה אני מחיפה ובחרתי את אילת בכוונה בגלל המרחק ובכלל זה מקום מדהים! ומה גם בא לי קצת שינוי ולהכיר את אילת בליילה אם מישהו מעוניין שישלח לי הודעה והוא יקבל את הפרטים, ואם אתם מכירים אתר אחד מסוגו שיכול לעזור לי ולהביא לי מיידע אשמח תודה

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by rinsh,

שלום, סיפור קצר ומעצבן על מחשב שנקנה מסקאי פיסי. לפני כשנה קניתי להוריי (שגרים בצפון הרחוק) מחשב מסקאי פיסי (שילמתי גם על הרכבה ובדיקה במאמץ). שמח וטוב לב קיבלתי את המחשב והתחלתי להתקין עליו תוכנות. תוך יום יומיים גיליתי שיש למחשב בעיה והוא לא עולה כמו שצריך (פעם נדלק ופעם לא נדלק) :-\ מסרתי את המחשב לתיקון, וכעבור יום יומיים נמסר לי שכנראה יש חוסר תאימות בין הרכיבים והמליצו לי להחליף ללוח אם שווה ערך (GA-MA78G-DS2H). קצת מטורטר :-X חזרתי לחנות, לקחתי את המחשב והמשכתי בחיי. כעבור כחצי שנה קיבלתי טלפון מהוריי שהמחשב לא עולה . הפעם המחשב היה צריך לנדוד כ 200 ק"מ בחזרה לסקאי פיסי בכדי שהם יספרו שאחד הזכרונות פשוט קפץ ממקומו ולכן המחשב לא נדלק :s05: אבל שכנו גם מזה...…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Ilona Gefter,

הייי אני צריכה עזרה בניתוח זמו ריצהה של אלגוריתםם אשמח אם יש פה משהו עם ידע במבנה נתונים שיכול לעזור לסטודנטית מיואשת !! (void func(int n int i,j; int x=0; for (int i = 1; i <= n; i *= 2) { for (j = 1; j <= i; j++) { x++; } }

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by 00000,

הוא השתתף בתוכנית של אילן שושן "היעלמות" לצד ליאור מילר, משנת 2000. למי שלא זוכר זו הייתה סדרה בת חמש פרקים על זייפני תמונות חייזרים שאחד מהם נחטף ע"י "החייזרים"(השחקן שאני מנסה לזהות). הג'ינג'י: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  10. היי! אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק לרכב, וראיתי מספר אתרי מכירות ומכרזים שמוכרים רדיו דיסקים עם כניסת USB לזכרון ניידים. זה נשמע ממש הגיוני שיש דבר כזה, אבל משום מה לא ראיתי שום חברה מו?כ??רת שיש לה דגם קורא USB. השאלה שלי האם איכות השמיעה רדיו דיסקים האלה המתקדמים טכנולוגית מספקת אפילו שהם של חברות קוריאניות? למישהו יצא לשמוע ברדיו דיסקים אלה?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by raiman1,

http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by udicol,

בחור מטורקיה הקים אתר ומרוב (האמת שאני לא יודע איך להגדיר את זה ) ..... האתר כל כך מצליח והוא נהיה סלבריטי . אני לא מבין ? אני חושב שלמדתי אנגלית לא נכונה . תקנו אותי אם אני טועה .(תנסו להבין מהאנגלית שלו ). לכאן : http://www.ikissyou.org/ נ.ב : אני מנסה לשכנע אותו לבקר בארץ ושיפרסם את דגל המדינה באתר שלו .

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  13. שלום, איפה ניתן לקנות כרטיסים להופעה של Lamb of God ב-30.5 בת"א, היום בערב? יש מקומות שמוכרים ופתוחים במוצ"ש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by liav12,

אהלן למי שמכיר את הפרקים האלו, ולמי שלא פשוט עשו מיני סידרה של 10-15 דק לכל פרק ובערך איזה עשרה פרקים עכשיו לא הבנתי בדיוק מה זה, פרולוג לסרט כלשהו? למה עשו את זה מיני סידרה ולמה כזה קצר? בכל מקרה הבימוי נראה הרבה יותר טוב מכל הסרטים שהיו בעבר, נראה נחמד לגמרי.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by DaMn18,

אני מתכוון לקנות נגן Mp3 או מינידיסק מחו"ל דרך אתר אינטרנט.. כידוע , לפני מספר חודשים , בוטל המכס (שעמד בזמנו על 45%) על מכשירים מסוג זה. השאלה שלי היא : אם אני מבקש מהחנות הוירטואלית שתשלח לי את המכשיר לארץ, האם אצטרך לשלם משהו אחר ? כמו מע"מ למשל ? אם כן , אז מה בדיוק אני אשלם , וכמה ..? (לפני כמה זמן נאמר לי שאצטרך לשלם מע"מ , אך לאחרונה אמרו לי אנשים אחרים שאפילו את זה אני לא אצטרך לשלם) .

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by m83b4,

היי, בזמן שלא הייתי באתר התחלתי לצפות באנימות שונות, והתאהבתי באנימציה היפנית.. האם עוד מישהו כאן צופה באנימות ויכול להמליץ לי על כמה טובות ? תודה.

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by amilo,

כנסו תראו את אחד הדברים המצחיקים. http://www.dumpalink.com/media/1152174456/Kitty_Uses_the_Toilet

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  18. אני מחפש כיסא מנהלים כזה- יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה... ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by Culandur,

greetings

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  20. http://video.google.com/videoplay?docid=-160820776386465403 כתבה ישנה על הדבר החם הבא- אינטרנט! http://www.eng.biu.ac.il/~noytza/touch.html הדגמה של מסכי מגע, המזהים כמה נקודות מגע בו-זמנית- ממש אהבתי. ------------------------------------------------- אני מקווה שלא הביאו את הקישורים האלה בעבר.

• 16 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by idanpc,

איזה אתרים לדריברים אתם מכירים? כבר חיפשתי ב GOO...

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  23. כמה הספקנו להתקדם ב100 שנה,מהאחים אורביל ווילבור רייט ועד לעידן כיום. מה שהספקנו ב100שנה לא עשינו במשך מאות ואלפי שנים,ועם כול הטוב שבעיניין תכלית האדם היא להרוס את עצמו. בנושא זה נתעסק בהתקדמות האדם ב100 שנים האחרונות אללה שפכו קצת פניני חוכמה. דיון פורה ומהנה Guardian angel

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by Ym92,

עמוד 90, שאלה 48, כחלק מהשיעורי בית.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!

• 2 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.