כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
ספויילר ראיתי אתמול את הסרט אקסמן 3, ובסוף הסרט שומעים בן אדם מדבר כשהוא שוכב על המיטה, והאחות לידו (והיא נראית ממש מופתעת לשמוע אותו!). מישהו יכול להסביר לי מי הוא בכלל, ולמה האחות מופתעת לשמוע ממנו?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
למי לפנות אם שילמתי ביטוח חובה ושילמתי ישירות לא דרך חברת ביטוח ואיבדתי הנייר
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
1. צ'ורנאי גלזה.. רק תגידו לי איך לרשום את זה ברוסית... עיניים שחורות.. השיר השני.. בקומה ה7 כל פעם הצירוף של המילים הזה בשיר הוא הולך ככה נה סידמום אטג'ה 7 צ'יסוסו שסטטיימה משהו כזה.. תודה !!!
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יצאה לי להתקל בטרילר לסרט TRON החדש ואני לא יכול להפתר מהתחושה שכבר ראיתי את זה ... אבל אם זה גרסאה חדשה לסרט ישן אני ממש לא מצליח להזכר איך קוראים לו, יש למישהו כאן מושג? http://www.youtube.com/watch?v=I6jfm0hq0bk
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היינו צריכים להכין לבי"ס דגל לליגת כדורגל ירדנית-ישראלית. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
וי גיימס פירסמו בכתבתם לינק לסרטון על "צ'אד ויידר". ראיתי את זה ואת הפרקים 2-5 וזה פשוט.........ענק! החלטתי להביא לינק: תהנו
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אז ככה: הורי נוסעים בחופש הגדול לארה"C ויש לי בעירך כ 250 דולר ואני רוצה לבזבז אותם, פתוח להצעות.. חברה!!! כל כיוון!! יאללה רעיונות דימיונות משהו!!!
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הודעה פרטית בזו הלשון: שלום, אני אלי ואני כתב באתר PCArena.org. שמתי לב שרמת הכתיבה וההתנסחות שלך גבוהה, ורציתי לדעת האם אתה מעוניין לנסות ולהיות כתב באתר. הכתיבה כוללת מספר ידיעות בשבוע (3-6) וייתכן שבעתיד גם כתבות מקור. מחכה לתשובה. עוד מישהו קיבל? מעניין אם הם פונים גם לכתבים קיימים באתר כדי לנסות "לגנוב" אנשים. אני במקרה מגיע מתחום המגזינים האינטרנטיים ובעבר ערכתי וכתבתי במגזין מקוון, והייתי עד להמון נסיונות מצד מגזינים מתחרים לגנוב כתבים ורעיונות. ובכלל, שווה לבדוק אם זה לא "ספיידר" שרץ על האתר ושולח הודעות... עריכה: לא ממש הבנתי למה הפתיל ננעל, מטרתו היתה ליידע את מנהלי הפורומים והאתר לגבי התופעה, אבל שיהיה. סה"כ רציתי לפעול לטובת האתר שאני נהנה להשתתף בו.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, נניח גיליתי שחברה X מרמה באופן שיטתי, לאחר שהודעתי להם כי אני מודע למרמה ודרשתי את כספי חזרה, הם הסכימו להחזיר בתנאי שאחתום על הסכם סודיות ולא אשתף אף אחד בשיטה ובכך שהחזירו לי כסף. מה הערכיות של מסמך סודיות כזה בעיני בית המשפט? האם יש לו תוקף משפטי? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לאחרונה ה-VCR שלי התקלקל אז החלטתי לרכוש מכשיר משולב, מצאתי שיש כ-5-10 דגמים מחברות שונות בארץ, ביניהן טושיבה, סוני, היטאצ'י ואחרות. לפני שאני רוכש את המכשיר רציתי לדעת עם מישהו מכם מבין בזה ויכול להפנות אותי לאתרים שסוקרים מכשירים מסוג זה על מנת שאוכל לקרוא מספר ביקורות לפני הרכישה. חפשתי דרך גוגל ולא מצאתי שום דבר מעניין פרט לאתרים של dealtime ואחרים. תודה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן בקרוב אעבור דירה ואני מעוניין להתחבר לכבלים ולאינטרנט. מבחינת הכבלים - חשובים לי בעיקר ערוצי הספורט ו-VOD. מבחינת אינטרנט - מהיר ויציב, בעיקר לגלישה ולהזרמה חלקה ככל שניתן (לסטרימר). בדירה הנוכחית אני ללא כבלים ועם אינטרנט 100MB של הוט - בגדול, אין תלונות, מדי כמה ימים כשמרגיש איטי אני מאפס את הראוטר והאינטרנט חוזר לעצמו. אני לא עוקב אחר המחירים והחבילות השונות, אז אשמח לקבל הצעות ממי מכם שמרוצה מהחבילות שלו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://vidcrazy.com/videos/funny/freakshow_on_so_you_think_you_can_dance/ אם אתם רוצים שאני יביא עוד תנו תגובות בבקשה כי אם לא אני יפסיק
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום אנשים בחודש האחרון אני וחברים מתאספים כל יום שישי למסיבת רשת, השבוע לא כולם יכולים לבוא, וחסרים לנו אנשים, רציתי לדעת אם יש עוד "חבורות" כמונו שנפגשים מדי פעם למסיבות רשת, ואולי יש אפשרות שנכיר ונפגש למסיבות כאילו, בעיקר לצורך הגדלת מספר השחקנים, אנחנו בסביבות גיל 25 מאיזור המרכז- ראשל"צ, פ"ת, ת"א, התיכנון הוא ליום שישי בערב, בראשון (ליד היקב) , 12 שחקנים, חסרים לנו בערך 6, בעיקרון אפשר גם להביא בודדים, אני לא מחפש דווקא קבוצת חברים, אז אם יש לך רישיון ורכב, מחשב טוב, ואתה אוהב משחקי רשת, תענה.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום! רובכם בטח שואלים מדוע נעשתה השטות הזאת של הנגיחה שהכריעה תכלס את המשחק,ואני אומר לכם את הסיבה! זידאן נוקם את נקמת המהגרים הצרפתים. כיצד ניתן להוכיח זאת? א. שחקן ברמה של זידאן שכ"כ מנוסה במעמד של גמר גביע,בח-י-י-ם לא היה עושה דבר כזה בשפיות. בחיים! ב. שימו לב שכזידאן מקבל את האדום הוא לא מתאמץ אפילו ... הוא נגח במודע ובכוונה מוקדמת,ואין לי מושג מה אמר לו האיטלקי,אך אני לא מתאר שזידאן היה עושה כזה דבר גם על סופר קללה... יכול להיות שהאיטלקי סיפר לו בדיחה וזידאן החליט להשתמש בזה כהצתה לנגיחה ג. שימו לב שהוא הלך ישר לחדר הלבשה ולא חזר.. אולי מהפחד ואולי כי הוא במודע סולד מנבחרתו? ד. כשהיו מהומות המהגרים זידאן לא השיב על השאלה מה דעתו על המהומות,ככל הנראה הוא תכנן ותכנן …
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בפייפאל בכרטיס אשראי שהשם עליו הוא בעברית?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כדי לערוך מוזיקה אני משתמש בfruity loops 5.0. לאחרונה הלכתי על כיוון מסויים במוזיקה שאני די אוהב, בד"כ מוזיקת מסרטי מתח וכאלה. חיפשתי בFL אחר דגימת קול בצורת חצוצרה אבל לא מצאתי משהו שיתאים. במנגינה הבאה אפשר לשמוע אותם נוספם ברקע (בעוצמה קצת יותר חלשה) משנייה 55. עדיף לעשות Save Target As - שמונה מגה: http://host.kg13.com/music/Ratchet%20&%20Clank%202%20-%20Going%20Commando%20(Game%20Rip)/31%20-%20Planet%20Boldan%20-%20Surfing%20the%20Electric%20Cables.mp3 זה הגיע ממשחק וידאו של הפלייסטיישן. סאונד של כינורות כבר הצלחתי להפיק בFL, חצוצרה אני לא מצליח לעזאזל, לכן אני מבקש דגימת קול. מי שיודע היכן אני יכול למצוא דגימת קול כזאת (או לפחות מילת חיפוש [לא להציע trumpet]) א…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי בחן חשוב על זה ביום שלישי... השאלה שלי האם למישהו יש סיכום כלשהו באינטרנט על התוכן של זה? או מישהו יכול לסכם לי בפסקה-שניים על התוכן של הסיפור? יש לי בחן על התוכן בלבד ואין לי מושג על הספר הזה אין לי אותוווו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יום הולדת 18 היה לה היום אבל אני לא יודע מה להביא.. יש למישהו רעיון למתנה שישמח אותה?? תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כנסו לYNET - חדשות ותקרוא את החדשות של היום מהעולם... לסביות הוציאו 5K $ ממסעדה שהעיפו אותן משם כי הן התנשקו... משהו שעבר ניתוח לשינוי מין תובע/ת את האהובה כי היא התארסה לאחר (עדיין לא הבנתי איך היא התארסה לגבר אחר אם היא לסבית שהתאהבה בקרובת המשפחה שלה :s05:) בארץ: פמיניסטיות ערביות (שזה כבר נשמע לי מוזר...) עתרו לבין הדין המוסלמי כי הוא מפלה נשים ועוד הרבה ידיעות הזויות לחלוטין שאין לי משג אם לצחוק או לבכות כשאני קורא אותן
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שילמתי לפני יותר משנה על התאוריה בדואר וקיבלתי קבלה, מפאת חוסר זמן החלטתי לדחות את כל הפרוצדורה. אני רוצה בקרוב לגשת לתאוריה אבל לא בטוח שיקבלו את התשלום שלי, מה תוקף האגרה?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק דואר אני נכנס ...שם יוזר וסיסמא...וזה מתאפס וזהו אני לא יכול להכנס למייל שלי בוואלה. זה רק אצלי או בעיה של וואלה?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-