כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אתם באים עם se7en אם ברכבת?? כי אם ברכבת צרו איתי קשר ASAP !!!
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אבא שלי רכש מינילפטופ חדש מ KSP להפעתי הרבה מוקתנות שם תוכנות כמו סקייפ, trend micro, אופיס 2007 לפני אקטביזציה' ezmessenger, adobe reader פלאש פלייר נשמע לי מאוד משונה. אגב, הם לא נתנו לו עותק של חלונות ולא דיסק עם דרייברים.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אילו אתרי חומרה ישראלים אתם מכירים חוץ מאתר זה (לא שיש לי משו נגד אתר מעולה זה)
-
שאני נוסע ברכב הגוף שלי מקבל את התאוצה של הרכב כי זה שאני יושב ברכב גורם לי להאיץ בגלל הרכב שמאיץ אבל מעניין שאם יש זבוב באוטו שאין מגע בינו לבין הגוף של הרכב הוא לא נידבק לשמשה האחורית?
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
איך קוראים לסרט הצילצול באנגלית? למה כי אני רוצה להוריד אותו מאתר מסוים וצריך ליכתוב באנגלית. (אם זה ווארז תינעלו) :-X.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ראיתי אתמול אל "לחסל את הליידי", סרט קומי פשוט טוב, אולי אחד הטובים שראיתי השנה!!! בקיצור ממליץ בחום!
-
כנסו תראו את אחד הדברים המצחיקים. http://www.dumpalink.com/media/1152174456/Kitty_Uses_the_Toilet
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי שאלה על המכוניות הללו: מיצובישי לנסר מאזדה 3 פורד פוקוס יונדאי I30 השאלה: איזה מכונית היא החסכנית ביותר מכל הארבע מכוניות? אם אפשר לסדר עולה. ואם אפשר בכללי איזה מכונית הכי עדיפה. (אני מניח שתגידו מאזדה חח אבל אם אפשר הסבר מדוייק). תודה
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני וידידה שלי בוויכוח לגבי כמה מילים אני אומר שאפשר לכתוב מאמי וממי גם וגם כמו שאפשר לכתוב גם מה אתך ומה איתך וכמו שאפשר לכתוב היא מיסכנה והיא מסכנה וכמו שאפשר לכתוב מיקודם ומקודם נכון שאני צודק? כתיב מלא וכתיב חסר.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, נניח גיליתי שחברה X מרמה באופן שיטתי, לאחר שהודעתי להם כי אני מודע למרמה ודרשתי את כספי חזרה, הם הסכימו להחזיר בתנאי שאחתום על הסכם סודיות ולא אשתף אף אחד בשיטה ובכך שהחזירו לי כסף. מה הערכיות של מסמך סודיות כזה בעיני בית המשפט? האם יש לו תוקף משפטי? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
זה אמיתי זה ???? OMG..אני לא מאמין שזה באמת קרה .. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2005872/Ryan-Dunn-dead-Jackass-star-34-killed-car-crash-Porsche-explodes.html
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום למומחים יש מישהו שיודע מה היא שיטת השילוח USPS Express Mail International? מדובר במשלוח מהיר מארה"ב לישראל עם שליח עד הבית בארץ או שזה סתם דואר רשום מהיר? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע(בהנחה שלא תתקע במכס או משהו) מארה"ב לישראל באופן שילוח זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש יצירות ממש יפות שנשמעות לאורך כול היצירה טוב לאוזן, לדוגמא: prelude in g minor -rachmaninoff prelude in c# minor- rachmaninoff turkish march-mozart moonlight sonata וכול יצירה שתשמע מתאים. אני מאד אוהב את הפרלוד בG מינור- אז אם יש משהו בסגנון אני אשמח. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים שלי, ב27.07.09 רכשתי דרך החנות המכולתית "שופרסל שלי" 2 בקבוקי אייס קפה מסדרת הShock של תנובה בנפח של 1 ליטר לכל אחד במחיר כולל של 24.18 ש"ח. אני מכיר את הטעם של המוצרים האלו, למרות שאני לרוב שותה יטבתה-אייס קפה, הוא גם בר שתייה (בנוסף אלו היו 2 מ3 הבקבוקים האחרונים במכולת) מכסה הבבוקים מכוסה בחלקיקי חומר לבן לא ידוע, אבל זה לא מטריד אותי, ותאריכי המשקאות הם עד ל2.8.09 בחזרתי הביתה, צמא למשקה אייס קפה, פתחתי את אחד הבקבוקים,ולגמתי לגימה ממנו. אני רגיל לטעם של המשקה הנ"ל מתנובה, יש לו טעם של גלידת קפה, אבל לא הפעם. לאחר שלגמתי מהמשקה חשתי בחילה, וכאבי ראש, ניסיתי להבחין בטעם הקפה אבל הוא כלל לא היה שם, ניסיתי גם ללגום לגימות נוספות למנה היומית של…
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כפי שידוע לכולכם, בניגוד ל Free content incyclopedia, ויקיפדיה, קיימת ה Content free incyclopedia, אנ-סיקלופדיה (או בגרסתה העברית- "אין-ציקלופדיה") בכל מקרה, ידיים אל המקלדות, וקדימה- נראה מי יביא את הערך הכי מצחיק, בין אם בגרסה העברית או האנגלית ;D אני אתחיל- http://uncyclopedia.org/wiki/AAAAAAAAA%21 Top that קישור ל Uncyclopedia- http://uncyclopedia.org/wiki/Main_Page
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מפרט החדש: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II מפרט המשומש: מעבד פנטיום 4 3.2Ghz לוח ציפסט 865PE זיכרון 512MB ddr400 דיסק קשיח 80G כרטיס מסך nvidia geforce 5
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני אהיה במהלך ימים א'-ג' רוב הסיכויים,מישהו עוד בא? מישהו מחיפה מתכנן לבוא? אפשר לעשות מפגש פורום ברכבת או משהו בסגנון
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להזמין רכיבים למחשב מחו"ל (ארה"ב ליתר דיוק. משם נוח לי להביא את הרכיבים). כרגע האופציה המוכרת לי היא http://www.newegg.com/ (אגב, מישהו יודע אם הם שולחים גם לישראל? אם לא, אני אעשה משלוח לדוד שלי, שאמור לבוא לארץ בסוף פברואר) מישהו מכיר עוד אתרים אמינים וזולים?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו דרך האינטרנט אבל ההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בכרטיס אשראי שלהם. יש דרך אחרת בה אני יכול להזמין מהאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-