עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by guy776,

שלום הייתי מאוד מאוד רוצה לקבל הזמנה לTORRENT LEECH תודה רבה מאוד למי שמביא ויהיה גבר

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  2. ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היום גיליתי שאני משלם לספקית אינטרנט מסויימת 160 שקל בתשתית adsl המחיר לא כולל תשלום נוסף לבזק על הקו!!! זאת אומרת ששילמתי לספקית האינטרנט ל1.5 מגה 160 שקל!!!! במשך שנתיים!! (היום אפשר להשיג את החבילה ב30-40 שקל..) כדאי/יש אפשרות לתבוע את אותה חברה..

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by evman007,

מחפש כבר הרבה זמן...יודע רק כמה מילים מהפזמון... אשה אומרת משהו ואז הגבר אומר: SHE'S LYING ואז האישה שוב: I DONT WANT NOBODY ELSE AND THATS TRUE,הגבר שוב: SHES LYING האישה: SEE YOULL ALWAYS BE MY FRIEND SWEET DARLYNG... הגבר: WHAT DOES SHE CAN SAY? נתתי הרבה אינפו,מקווה לתשובה טובה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  5. שלום! לי יש מוטורולה E1 ולחבר שלי יש תא הV3X. עכשיו כשאני רוצה לשלוח לו שיר או תמונה אין בעיה אני עושה העבר דרך בלוטוט' והפלא שלי יש מזהה אאת שלו.. אבל כשרוצים ההפך והוא מנסה לשלוח לי שיר הפלא שלו מחפש התקנים ולא מוצא אותי..גם אם אני עושה "מצא אותי"... לפני כן הצליחתי להעביר לפלא שלי קבצים מסוני אריקסון K700I בלי בעיה וממוטורולה V3 ( למרות שגם בזה בפעם האחרונה לא זיהה לי תפלאפון..) לי אין שום בעיה לשלוח קבציםם.. תודה... שמעון

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by b-or,

חזזזק http://youtube.com/watch?v=aU1szlaa6OQ&mode=related&search=jokers :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by LIOR42,

מחפש אתרים שאפשר להוריד מהם טאפטים רנגטונים וכול מה שצריך לסלולרי בחינם כמובן ולא כמו כמה אתרים שלוקחים על כל תמונה 7 ש"ח

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

To make a long story short: אני יוצא עם מישהי ואני רוצה לקחת אותה לבית קפה על הים(תל-אביב). בהתחלה חשבתי על "שלוותא" אבל חבר שלי אמר לי שמ 19:00 בערך לא מכניסים לשם מתחת לגיל 18 אלא באישור הורים או משהו בסגנון.... אז, מישהו יכול לשפוך אור על המדיניות המוזרה הנ"ל, או פשוט להמליץ על בית קפה אחר על הים? איכות האוכל/שתייה לא כ"כ חשובה, רק שלא נקיא. בעיקר חשובה האווירה, אני רוצה מקום שקט שיהיה אפשר לדבר ולא יהיו טראנסים מסריחים או משהו בסגנון שיטחן את המוח ולא נוכל לשמוע אחד את השני. אם ממש ליד הבית קפה יש גישה לחוף כך שנוכל לטייל לאורכו אח"כ, אז בונוס. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by Jack_g,

בימים האחרונים אני מתקשה לפעמים להכנס לאתר (נפל) יש בעיה אצלכם בשרת או שאולי זה משהו אצלי? תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by bykeking,

שיר ראפ של eazy e אני חושב... שהפזמון זה משהו כמו "gettin high getting blasted"... מישהו יודע מה השם שלו?! תודה!

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  11. אני מחפש אתר אמין וידידותי שמאפשר להעלות תמונות ולשמור אותם באלבומים שונים שאני יוצר. תודה!

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by MrMale,

ישר לעניין! אני נכנסתי לאתר של הבגרויות כדי לבדוק עם בדקו את הבחינות (היסטוריה+לשון- כנראה עוד לא הגיעו התוצאות), האתר הוא- http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/ עכשיו, כשאני הכנסתי את כל הנתונים הנכונים זה נכנס לחשבון אבל רושם לי את זה: "נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית". WTF? מה זה אומר? שהציונים שלי עוד לא הגיעו או שאני לא רשום במסד נתונים שלהם (או משהו כזה )? אם זה קרה למישהו או למישהו שאתם מכירים והצלחתם לפתוא את זה, שתפו אותי...

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.youtube.com/watch?v=RHyUYNyMtVY&search=SNIPER%20RIFLE תגידו מה זה ה SNIPER החזק ביותר שיש?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by Electric Boom,

שלום, מישהו יכול לספר לי מהן הבדיקות שם? אני יודע סוד ביטחוני בלה בלה בלה, אבל בכל זאת - בייחוד מה כוללות הבדיקות הרפואיות(בודקים סיבולת לב ריאה שם?מה ??? :nixweiss:)

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by big mam@,

www.warez-bb.org אחרי ההרשמה הוא לא שולח לי את הקוד הפעלה לאימייל. אח שלי הקטן המעצבן הזה אומר שהוא יודע למה והוא יגיד לי רק אני אשלם לו 5 שקל...כמעט הבאתי לו חמש כאפות... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? ואם הוא הצליח לקבל משתמש מאושר והכל אז שיביא לי אותו או יגיד איך

16. Started by sdfzxc,

http://hwzone.co.il/news/1152599560/41209/ http://hwzone.co.il/sales/ באמת רעיון מעולה, ואם אפשר שיהיו גם מוצרים רגילים במחירים שפויים, אז עוד יותר טוב.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by InFecT[0]r,

כן כן אני יודע שזה מפגר ואני בטוח שזה גם לא בפורום הנכון אבל העדפתי פה כי אין לי מושג איפה זה צריך להיות שאני רואה סרט לא בכל הסרטים אנ ירואה את התמונה כאילו זה על חום אולי איזה 3 צבעים וזהו לא מזהים כלום משהו לא טוב אין לי מושג מה זה זה קרה פיתאום....

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by VL,

לפרסם תוכנות ? או קראקים לתוכנות? מה העונשים...מהקל לכבד וכו'...תודה אני צריך כמה שיותר מידע (סתם בשביל לדעת ולהזהיר אנשים =]) האם זה קשור לאתרים? או רק לפורומים? או גם וגם...

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  19. מישהו רוצה לעזור לכולנו שיפיל את האתר הבא נגיד לכם איך לעשות את זה תלצו על התחל ( start)אחרי זה על הרצה(run) תלחצו אנטר תקלידו cmd אחרי זה תקלידו במסך השחור ping -t kkk.com אני משתמש בפקודות דוס נוספות יותר מסובכות אני מנסה לפענח את הסיסמא של השרת שזה יכול לקחת לי ימים גם עם מספר תוכנות אז תעזרו לי ונוציא את האתר הזה מהרשת

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1066684

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  21. קודם כל תודה לכל מי שיעזור. עכשיו, יש איזה מדריך או מישהו מוכן להסביר לי איך מעבירים קבצים לפלא דרך MPT3 כבר התקנתי אותה ודרייברים והמחשב מזהה את הפלא'. אבל אין לי מושג איך מעבירים ושניסיתי להעביר MP3 הוא כתב לי שהפורמט לא מתאים או משהו בסגנון. והשאלה השנייה - יש אתר שממנו אפשר להוריד דברים חינם ל-C650?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by hck,

היי נזכרתי באיזה אימייל חמוד ששלחו לי מזמן ואני לא מוצא אותו. האימייל הוא בעצם קליפ עם "תרגום" עברי לשיר אופרה, להלן חלק מהמילים של ה"תרגום": דורי מת.. דורי מת... אם תירי בו אל תירי בו דורי מת... חמם עוד עוף... חמם עוד אורז... חמם עוד דורי מת... וכ"ו.. מישהו מכיר ויכול להשיג לי את הקליפ/שיר ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי חברה יש לי מחר מיונים לגאמא..והיתי רוצה לדעת בערך מה יהיה שם! כפי שכבר הבנתי יהיה שם מבחן על מחשבים באופן כללי, מבחן תכנות שצריך לתכנת 2\4 תוכניות ב C \PASCAL ומבחן אסמבלי! אולי מי שהיה במיונים האחרונים או שזוכר שאלות יכול להגיד איזה תוכניות היה עליו לכתוב? איזה שאלות היו על מחשבים כללי ועל מערכות הפעלה? על מה כדאי לחזור בכללי ו ב c? תודה רבה מראש! מקווה שתגיבו

24. Started by DXT,

שלום רב. לאחרונה עלה רעיון למוחי - להכין חולצה עם עיצוב מקורי. ההשראה - deviantART Clothing Contest - יש שם דברים ממש יפים. מה שאני רוצה לעשות זה להביא את העיצוב, על גבי דף, קובץ או לא יודע מה (ולמי) ולקבל חולצה כזו מוכנה. השאלה שלי היא איפה מבצעים דברים כאלה? בטוח שלא בחנויות בגדים רגילות. ראיתי כל מיני חנויות כאלה (כשקניתי ביוון חולצה מותאמת אישית למזכרת) אבל שם בוחרים עיצוב מהקיים, ואני בספק אם יתנו גם להכין משהו אישי לחלוטין. אשמח לדעת אם יש למישהו פרטים בנוגע לאפשרות לעשות דבר שכזה, ואיפה, וגם מחירים אם יש מושג

• 4 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.