עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני חייב לשלוח פקס דחוף ואין לי כאן באזור (אני בעבודה) ואין לי אפשרות גם במחשב. מישהו אולי יכול לשלוח לי את הקובץ דרך המחשב שלו ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by shuy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478552,00.html הכל בגלל ההי דפנישן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Oranili,

אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by taimor,

http://www.youtube.com/watch?v=UfqXCYm6mQs יש למישהו הסבר או מידע על זה ? או מאיפה אפשר להשיג את זה ? זה נראה דיי מגניב =]

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by X-BLADE,

ABCהוא משולש שווה שוקיים. העבירו גובה AD לבסיס BC מהנקודה D העבירו אנך DE לשוק AC. חברו את אמצע הקטע DE עם הנקודה A. הוכח: הקטע המחבר את A עם אמצע DE והקטע BE מאונכים זה לזה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by IlanF,

מה השיר בסרטון הפתיחה של need for speed carbon?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by psycho59,

http://video.google.com/videoplay?docid=6262189285614825346

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  8. היו זוכים או משהו? כי לא ראיתי שום איזכור על זה. ואני באתר לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר מהבסיס..

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

אוקיי שלום... אני רועי והפלאפון שכתוב למטה הוא בכלל לא הפלאפון שלי..... בכל מקרה! אנ יבן אדם שלא משנה מה אני מקבל וזה בדרך כלל דברים שהם מאוד חושבים לי פשוט לא עובדים! לפני חודש קניתי מעבד 2.6C קיבלתי אותו אחרי כלכך הרבה המתנה שPCH דפקו אותי ובערך חודשוחצי אחרי שהזמנתי אותו קיבלתי אותו מספק אחר חיברתי הכל הדלקתי תמחשב ההארדדיסק הרוס סבא קנה לי עוד אחד הוא לא עבד החלפתי אותו (בינתיים עבר חודש בערך עם כל ההחלפות) קיבלתי תמוחלף הכל עובד! (חודשיים וחצי המתנה) כעבור שבוע שזה היה לפני כמה ימים נשרף לי הספק..... קיבלתי תרמקולים ADA880 שלי הם לא עבדו במחשב שלי במשך השבוע רק ביום האחרון כי גיליתי שהPCI\AGP לא היה נעול על 66MHZ עכשיו קניתי כבל RCA למיניפלאג מונו הוא לא עובד (אני במ…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by OR007,

אני שברתי שיא, בלשבור דברים מעצבים אחרי 10 דקות במשחק, נראה אותכם. http://www.collegemix.com/content.php?q=2&id=189

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by QQQ,

התרגיל: בריבוע ABCD האלכסונים נחתכים בנקודה O. הנקודה E נמצאת על הצלע AD והנקודה F נמצאת על הצלע DC. הקטע BE חותך את האלכסון AC בנקודה G והקטע AF חותך את האלכסון BD בנקודה H. הקטעים BE ו-AF נחתכים בנקודה I. נתון: AG=DH הוכח: את המרובע GOHI ניתן לחסום במעגל. שרטוט למטה תודה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by -LosNir-,

היי עשיתי טראק קטן ב Cubase.. (טראק ראשון שלי בכללי) השתמשתי ב Cubase עם ה Instruments הבאים: z3ta+, HyperSonic, DD Drum Sampler II שם: LosNir - Crazy Vibes איכות: 128KBPS, MP3 שימו לב שזה עדיין סקיצה.. מפרט מחשב: Intel Pentium 3 1Ghz 384MB כרטיס קול: E-MU 1212M מקלדת שליטה: Kurzweil SP88 מוניטורים (רמקולים): זוג KRK Rokit Powered 6Inc מחשב ישן אני יודע, אבל עובד כמו בובה הורדה: http://www.speedyshare.com/241919711.html תביעו חוות דעת (ראשון!)

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by ConRoe X Fire,

Blink wildly and then close your eyes really tight for an interesting light show (Amusement Potential: 1-5 minutes) See a variety of blobs, stars and flashes. Try to make out shapes and see if your subconscious is trying to send you a message (perhaps that funny shape is saying, 'send all your money to urban75.com'?) See how long you can hold a note (Amusement Potential: 4-20 minutes) Not that much fun, but it sure passes the time. Play with a friend, or try to beat your own personal best. Inhale deeply and then try and make a noise for as long as you can. Earn extra points for making your partner laugh or ending on an amusing note. Try to not think about penguins (Amusem…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  14. מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  15. מישהו יכול לומר לי מה עושה רגל PSEN (עם גג מעליה). ומהם מקורות פסיקה פנימיים וחיצוניים ואיך מתבצעת החלוקה ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

הי, מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס סיגריות בדומה לזה שנאקי מחזיק בפתיח של אימפריית הפשע? Boardwalk Empire Intro

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מנוגן שם ברקע שיר ישן משנות ה80 נראה לי. אשמח אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לו. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  18. מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את הקטע מתוך השיר של אמינם (אלבום חדש) it must be the ganja it's the marijuana that's creepin upon me why I'm so high maybe it's the hinde that has gotten in me whatever's gotten into me I don't mind תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לדעת האם המחשב שיש ברשותי נחשב למחשב לגימינג כבד או רגיל כזה מפרט מחשב מעבד i5 6600k זיכרון gskiil 16 g קירור CORSAIR h60i כרטיס מסך gtx 960 4g g1 Ssd 120 g דיסק קשיח 3 t 6 מאוחרים של CORSAIR 14 mm

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gal1,

יש שיר של nelly שהולך משהו עם ohhh oh oh oh hooo ohhh חחח משהו כזה מישהו אולי מכיר?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by yoss,

מישהו הולך לפסטיבל בראשית?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  22. ב"ה בא לכם להרוויח כסף? יופי! תשקיעו 30 ש"ח ותרוויחו יותר... כי ככה זה עובד! אתם משלמים 5 ש"ח ל-6 אנשים שונים, ותמורת זה אתם מכניסים את עצמכם לרשימה. אתם מפרסמים את הרשימה ב-300 פורומים, צ'אטים וכד' ברשת, ואז אנשים משלמים לכם תמורת זה שהם יירשמו את עצמם לרשימה. וככה זה ממשיך וממשיך... אם אתם מעוניינים, אילה הפרטים המלאים: צעד ראשון: לכל אחד מהאנשים האילה צריך לשלוח דואר. בתוך המעטפה צריך לשים: - פתק שבו כתוב: בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך. על הפתק צריך לרשום את השם והכתובת שלכם!!!. - בכל מעטפה מטבע של 5 ש"ח. ולשלוח אותם לרשימה הזאת: 1. שחר צ'חנובר, ת"א - אבן גבירול 115 דירה 5, מיקוד-64047. 2. דניאל קוסייב, יפו ג' - עירית 5 דירה 12, מיקוד-68047. 3. שבי קרפיל, ת"א - …

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by chiki boy,

מה קורה שהVOD נתקע בפרק מותח של האלופה? מתיחה טלפונית על נציגת HOT וואי אני על הרצפה.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1481841

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  24. אהלן, אני מתאמן לא מקצועי בחדר כושר משתדל להתאמן פעמיים-שלוש בשבוע (לא תמיד יוצא). אוכל רגיל לא עושה דיאטה מיוחדת. הגובה שלי הוא 1.76 ואני שוקל כרגע 66 ומעוניין לעלות ל-70 (מסת שריר כמובן וכמה שפחות שומן). כרגע השינוי היחיד הוא שאני משתדל לאכול קופסת טונה עם 2-3 פרוסות לחם לאחר האימון ולפעמים גם ביצה. אני מחפש לקנות תוסף לחבלון שיהווה תחליף לטונה - פשוט כי זה יותר נוח. אשמח להמלצה על תוסף מומלץ (ורוצי גם זול, בכל זאת אני חייל) ומהיכן אפשר להזמין אותו? (רצוי באינטרנט, איביי וכו') תודה רבה

25. Started by אישי555,

לפעמים אני מקבל הרבה תוצאות מאותו אתר. הבעיה שאני לא מעוניין לקבל שום תוצאה מאותו אתר. האם אפשר להגדיר באותו רגע שיציג רק תוצאה אחת או להסתיר את כל התוצאות מאותו אתר? האם אפשר להגדיר שבכל פעם שיש תוצאה מויקיפדיה היא תמיד תופיע בהתחלה?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.