כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש להקות בסגנון evergrey. מישהוא מכיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר שיכול לאחסן סרטוני ווידיאו הום מייד כדי להציג אותם באתרים אחרים.. תודה, יאן.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ראיתי את ה5 דקות האחרונות מהתוכנית ששודרה היום (7.6.2006) בערב בYES +. הופיעה בחורה די מוזרה כזאת, היא שרה וניגנה על הקלידים (וקראה תווים מהמחשב הנייד שלה?). רשמתי בעיברית את השם שלה - "אימוג'ן היפ"(לא 100% בטוח) אבל אני לא זוכר איך הוא ביטא את השם בדיוק. Dose it ring any bell to ya? אם מישהו יכל לעזור בחיפוש, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי, שעובד בקניות בחו"ל, אבל משום מה יצירת חשבון באייטונס לא עובדת לי! יש לכם מושג אם זה אפשרי ליצור חשבון באייטונס בכרטיס אשראי לא אמריקאי?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה שמעתי הרבה על אנשים שקונים מכולות סגורות\פתוחות או סחורה אחרת בנמלים, קונים מחסנים שלמים של חברות שפשטו רגל ועוד. יש לי כרגע סכום להשקיע, ויש לי כמה שאלות ספציפיות בנושא: 1) לגבי מכולות\ארגזים\פריטים בודדים שנחסמו במכס בנמלים אשדוד\חיפה, איפה בדיוק אני יכול להשיג מידע על סחורה כזאת? יש אולי אתרי אנטרנט המרכזים ציוד,מכרזים ומידע נוסף בנושא? 2) איפה אני יכול להשיג מידע על חברות שפושטות רגל? האם יש מכרזים אינטרנטיים או מידע באינטרנט או בכל מקום אחר על מכרזים על "שאריות" החברות האילה? תודה רבה מראש! סשה.
-
- 4 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
פעם פרסמתי את הציון שלי ב 3dmark עכשיו כל פעם שאיזה מישהו מעלה את הציון שלו או מגיב אני רואה את זה בתגובות חדשות וזה כבר מזמן לא מעניין אותי, או כל מניי נושאים לא מעניינים שהגבתי עליהם עכשיו אני צריך לאכול אותה ולראות אותם ב"תגובות להודעות שלי" תעשו איזה אפשרות להפסיק נושאים שכבר לא מעניינים כי זה מאוד מציק,
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד אני צריך סים פרי למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
יש שם שיר כשד"ר איוול ומינימי בכלא הם שרים שיר עם כל העצורים... זה לש אמינם נראה לי אבל אני לא יודע את השם תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ראיתי את הטרילוגיה של מלחמת הכוכבים והתאהבתי (במיוחד ב- 2 ו- 3 ) ועכשיו אני רוצה לקנות את ה- DVD. בדקתי באינטרנט אבל מוכרים רק את 4+5+6 כסידרה ואת השאר בניפרד. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את כולם ביחד עם כל הבונוסים ותרגום עיברי כמובן? אגב, תגובות על הסרט תקבל כאן בברכה! ושאלה נוספת, למה התחילו את הסידרה מהאמצע ולא מההתחלה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
סתם לידע כללי מעניין אותי כמה כסף עולה הפרסום באתרים הגדולים אז מי שיודע דברו.....
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, כולם ראו את הקולה ומנטוס המקורי ואז כולם ראו את הגרסה ההיא שמעיפים את הבקבוקים לרצפה בכח.. עכשיו הגיע הזמן לעשות מזה אמנות http://eepybird.com/dcm1.html בפעם הבאה : קולה ומנטוס בחלל החיצון
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני בתור חצי אמריקאי חצי ישראלי אני מת על ספורט אמריקאי (הוקי, בייסבול, פוטבול) ובמיוחד בייסבול, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות.. יצא לי גם להיות במשחק בייסבול אחד של הChicago White Sox Vs. Toronto Blue Jays וכל מי שחושב שהמשחק הזה משעמם טועה, במגרשים בארה"ב תמיד יש מה לעשות אם משעמם והמשחק פשוט עובר בלי שאתה שם לב אפילו זה פשוט תענוג לראות... *אני אישית אוהד את הYankees אז סתם רציתי לדעת אם יש עוד שאוהבים בייסבול??
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=6262189285614825346
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני נכנס לפורום הכתב השתנה נהיה גדול יותר מוזר מאד לעוד משיהו יש את זה ? למשל נושאים בפורום שמופיעים בדביק והודעות חדשות שאני כותב אני רואה בכתב נורמלי לרזולוציה שאני משתמש 1280X960 אבל נושאים רגילים שזה רוב הפורום אני רואה בכתב גדול ומגושם וגם אחרי שאני שולח הודעה הכתב נהיה גדול??? באתרים אחרים אין לי תבעיה רק פהה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
סיימתי את יא' בציון של 57 ב5 יחידות (עזבו) , האם ישאר לי סיכוי לקבל מגנים נורמלים (90-100) בשלושת השאלונים שעושים ביב' (005 בחורף, 006 007 בקיץ) או שהגמול הוא קולקטיבי? :-[ נניח שהצלחה בבגרות עצמה אינה מוטלת בספק
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הראשונה מסוגה? מוצרים כאלו קיימים בשוק מעל שנה - למה לא לבדוק לפני שאתם טועים ומטעים (לא שלהטעות את YNET זו כזו חוכמה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265648,00.html
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה דחוף חבר שלי הוריד בטעות ספייוואר והוא לא יכול להפטר ממנו והוא לא מצליח להכנס לאינטרנט אם מישהו שמע על תוכנה שיכולה לשחזר את הווינדוס שיגיד ונ.ב הוא גם לא יכול לעשות שחזור מערכת אם למישהו יש תוכנה או משהו שיכול לעזור שיגיד בבקשה תודה רבה מראש :) :) :)
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט אבל מה הקטע עם החרדים מגן דוד וכל זה מה הם יענו יורדים עלינו?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איפה אני מוצא דילים לבתי מלון באילת? הכוונה רק חמישה כוכבים [קלאב הוטל וכאלה] ואיפה אני מוצא גם טיסות זולות לאילת? תודה מראש וחופשה נעימה. נ.ב. באיזה תאריך יש את העיר האדומה השנה?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא זוכר מה מסמלת האות V בנוסחה של כא"מ מושרה בתייל: 3= BLV SIN ALFA אני יודע ש B זה שדה מגנטי ו L זה אורך בין נק' מגע של התייל עם הפסים. אבל יצא לי מהראש מה זה V מהירות או פוטנציאל?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש איזה סרט שהסיפור עליו הוא על מישהו ומישהי ושת'הם הופכים להיות אחד השני (ז"א הבחור נפך לבחורה ההיא והבחורה נהפכת לבחור) לא זוכר הדיוק בגלל מה אבל השחקן הוא מוכר יותר, יש לו תלתלים קצת והוא מקריח כזה... ויש קטע בסרט שמראים את הבחורה שהיא בתור בחור מוציאה שיערות באף ושהיא נגעלת מזה כזה... סרט קומדיה שיצא אולי לפני 4 שנים יכול להיות... ראיתי אותו ביס לפני בערך חצי שנה נותן לכם משהו או שלחפור לעוד מידע? אה דרך אגב, התרגום שהוציאו לסרט הזה בעברית לעומת השם שלו באנגלית הוא ממש דבילי... כמו כל שאר התרגומים שעושים פה בארץ לכותרות של סרטים
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-