כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתמיין לגאמ''א ובקרוב יש לי מבחנים ראשוניים. רשום בכל כך הרבה מקומות שהרמה שדרושה לגאמ''א היא מאוד גבוהה, אבל אף אחד לא נותן פירוט.. אני יודע מדעי המחשב ברמה שהיא קצת מעבר לידע התיכוני, אבל אין לי מושג אם זה מספיק: C++ אני יודע OOP (תורשה פולימורפיזם), פוינטרים והקצאות דינאמיות וכל שאר החומר שיש בבגרות של 5 יח' בC# (אין לי ידע בגרוש באבטחה/רשתות/מערכות הפעלה) בקיצור, יש לי זמן עד שאני אגיע לראיונות שבהם יבחנו את הידע שלי לעומק, ואני חושב שאני יכול להספיק ללמוד דברים חדשים עד אז ולהגדיל את הסיכויים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע לאן להמשיך, חלק אומרים לי להתקדם בC# וללמוד דברים חדשים, חלק אומרים לי להתחיל ללמוד רשתות, חלק אומרים לי ללמוד לתכנת בצורה יעילה, לפתח…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כדי לפתור את (- x^2)-(x^2+4x) אני מתייחס ל מינוס כאילו זה * -1 ?? כמו שמתואר פה http://www.algebrahelp.com/calculators/expression/oops/calc.do?expression=(-x^2)-(x^2%2B4x)
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך מידע לגבי יבואן iriver בישראל. איך לתקשר עימו, היכן הוא ממוקם וכו'. הסיבה - יש לי H10 עם מסך שבור ואני פשוט לא מצליח למצוא מסך חלופי או אפילו אחד שבור לקנייה בתוך חלקים לתיקון (באיביי לא הייתה לי הצלחה בשני מכירות פומביות, גנבו לי אותו מתחת לאף 10 שניות לסיום). תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם שווה למלצר באילת למשך כחצי שנה לפני הגיוס?,אני מחפש לעשות כמה שיותר כסף לפני הצבא ולא ממש מחפש בילויים באילת,אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיודעים על התנאים והעבודה בבתי מלון באילת...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בגרות מלאה אבל 55 בהיסטוריה א' כי תפסו אותי מעתיק ועוד כמה דברים בהיסטוריה ב' יש לי סופי 85. עכשיו אני רוצה לגשת לבגרות , ללמוד מאיזה ספר ולהקיא אותו בבגרות ולקבל איזה 80+ בשביל הממוצע.. עכשיו השאלה היא מאיזה ספר הכי כדאי ללמוד ?מיקודית זה פשוט מדי נראה לי.. אני בן 19 עוד מעט ומתגייס עוד כחודשיים,אני נחשב אקסטרני ? תודה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל הכבוד לכם שהתקבלתם... (סתם ) בטכניון יש רשת WIFI האם היא מוגנת סיסמא (ע"י מסך אימות בדפדפן) או שהיא פתוחה לגלישה חיצונית (לא אתר הטכניון) במיידי ? האם תיאורטית ניתן להשתמש בסקייפ פון של http://www.belkin.com/skype/moreinfo/ בשביל לדבר בתחומי הטכניון או שתהיה בעיה בעניין זה.... תודה אנשים !!!!!
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עשיתי (אני וחבר)מודינג לעגלה של היפר נטו והינה התוצאות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איזה קו הכי מהיר ובתדירות הכי גבוהה, מגיע לתל השומר מתחנה מרכזית חדשה בתל אביב? וכמה זמן זה בערך לוקח לו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנסו- מצחיק. http://mirrored.flabber.nl/winnoise/ ;D
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום קרוב משפחה שלי כנראה נוסע לארה"ב ורציתי שהוא יקנה לי כמה רכיבים למחשב--השאלה היא מה התקנות של המכס--עד איזה מחיר אפשר להכניס לארץ בלי תשלום נוסף וגם אם פשוט אני שם את הרכיבים במזוודה-האם אני חייב להצהיר עליהם(או שמא אני פשוט אניח את זה במזוודה-מדובר בזכרונות וכרטיס מסך)
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , משהוא מכיר את החנות Comp4u? ( או אם יש לה סניפים..?) משהוא קנה משם פעם ? המלצות , דברים לא טובים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אתם טיפוסים של מקומות הומי אנשים וצפוף ועם טונות של ערסים? אני כבר לא יודע מה לעשות בשישי ואני לא בקטע של מועודנים....... please help me mom!!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן אני צריך תמונות באיכות טובה מתוך הסרט קיוב, בעיקר של הקוביה מבפנים ושל הקירות. מצאת ירק תמונות קטנות ולא מובנות בינתיים... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://vixy.net/ @
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל טוב ויפה, אבל ספציפיים יותר מזה הם לא יכלו להיות...
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני עומד בפני הרחבת החור הנוכחי שלי באוזן שמאל ( שכעת עומד על איזה 1.6ממ אולי יותר , סתם ממשחקים והכנסת דברים לשם) לחור בגודל של 5/6 מ''מ. רציתי לשאול האם בטוח ישר לעבור ל5 או שעדיף להתקדם לאט ? ( זאת אומרת קודם 4 והלאה..) כמו כן, האם ערכות הרחבה עצמית (בעזרת TAPER) הינן בטוחות? תודה :]
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
התחלתי עכשיו להתעננין בהם ואני מחפש את האלבום האחרון שלהם -Comalies מכמה שירים ששמעתי הם מעולים(goth metal and nu metal) בכל מקרה אם משיהו שמע עליהם או יודע איפה שמוכרים את הדיסק זה יעזור לי הרבה ד"א הדיסק של Evanscence הוא פשוט רמה מעולם אחר....תענוג למשמוע...
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
?..????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מענויין להדפיס משהו כמו 1000 מדבקות סטיקרים כאלה מישהו מכיר בית דפוס באזור חיפה והמפרץ שיהיה מוכן לעשות עבודה כזו?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://stage.co.il/Stories/616037 הולכות לרדת לכם דמעות.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, לאחרונה הכרתי מישהי ממש חמודה, הפרטים באמת לא חשובים, אז אגש לעניין: היא גרה בקיבוץ מגן, אני גר בת"א = בעיה. אני לא רוצה שהיא כל הזמן תיגרר אליי, אני רוצה גם לבוא אליה(למרות שהקיבוץ נמצא מטר מרצועת עזה )... יש דרך להגיע לשם לא עם מכונית פרטית? רכבת לשם? או אולי רכבת למקום אחר באזור ומשם אוטובוס? אוטובוס ישר לשם אפילו? כל רעיון שיש לכם יתקבל בברכה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אם מישהו יודע זה יעזור לי כל כך שאתם לא יכולים לתאר לעצמכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-