כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
החל מהיום לא יקיימו המורים את כל המבחנים, כולל בחינות המתכונת לקראת הבגרויות, בבתי הספר התיכוניים וחטיבות הביניים. כך דווח בקול ישראל ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D מקור:http://news.walla.co.il/?w=/94/1091851 מקווה שעשיתי לכם את היום
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקור: YNET המשחק הפופולרי, שקנה לו קהל מעריצים של עשרות מיליוני משתמשים, מגיע מהסלולרי למחשב האישי. באירוע שתערוך Rovio היום, תוצג הגירסה החדשה. רוצים לשחק אנגרי בירדס, אבל אין לכם כסף לאייפד או סמארטפון? מהיום יש פיתרון – המשחק מגיע למחשב האישי בגירסה רשמית. אתר The Next Web דיווח שחברת Rovio, המפתחת, תכריז היום על גירסת הפי.סי. של המשחק. המידע אושר בידי חברת הסלולר הפינית Elisa, ששותפה להכרזה. לפי רוביו, 42 מיליון משתמשים כבר הורידו את המשחק לפלטפורמות ניידות שונות. אנגרי בירדס תוכנן בתחילה עבור מערכת iOS, אולם הגיע גם לאנדרואיד, ל-WebOS ולסימביאן. במשחק, עליכם לשגר ציפורים אל מבנים בהם מסתתרים חזירים שגנבו להם את הביצים. ישנם מספר קליעי-ציפורים, שלכל אחד יכולות שונות. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה ללמוד לבגרויות, אני מחפש את חומר הלימודים במקצועות השונים לבגרויות. בנוסף, אני מחפש ספרי לימוד ברמה גבוה, עם הסברים, למקצועות השונים לבגרות. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
סתם משהו שמעניין אותי... לפעמים אני ממש שומע אפקטים שלא היו מביישים סצנות מפארק-היורה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אנשים .. אתם בטח יודעים את הקטע הזה של הספאם באינטרנט - יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן .. מהיכן אותם אנשים ששולחים ספאם או כל הודעת פרסומת אחרת מגיעים לי לאימייל ? ..מאיפה הם משיגים את האימייל שלי ?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
כשמחירי ה-DDR4 נוגעים בתחתית ההיסטורית שלהם - יצרניות הזכרונות המרכזיות עטות על טכנולוגיית הדור החדש עם הכרזות ששוברות שיאי מהירות מדי כמה ימיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 278 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם מאלה שמצפים לסרט? או שמא לא ממש אכפת לכם ממנו? אשמח לשמוע מה אתם אומרים, מה הציפיות שלכם וכל השאר..
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מ-ד-ה-י-ם-!-!-! מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היי ניזכרתי עכשיו שראיתי את התראד הזה ואמרו שמהיר ועצבני 3 יצא בתחילת 2005, הוא כבר יצא? ואם לא מתי הוא כבר יצא? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
חזרתי מהקרנת הטרום בכורה... ויש לי להגיד מילה אחת וואו! הפעם המפיקים והבמאים של הסרט התעלו על הקודמים וסוף כל סוף יצא להם משהו טוב... באמת טוב... המשחק טוב הנסיעה סוף כל סוף הם לא מגיעים למהירויות אסטרונומיות.... וגם מכיוון שהסרט מצולם בטוקיו אז המהירות היא בקמ"ש... ;D :yelclap:
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 247 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו שם לב להאטה בקצבי ההורדות מ RS? כבר כמה ימים שאני מוריד בסביבות ה-30kb/sec עם חבילה של 1.5MB יש לי חשבון פרימיום ואני בדר"כ מוריד במקס' של מהירות החיבור שלי. אשמח אם תנסו להוריד קובץ ותגידו לי האם אתם גם נתקלים באיטיות.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מהירות החיבור שלי היא 2.5 מגהביט דרך הוט. כאשר ביצעתי בדיקת מהירות תשתית באמצעות האתר הבא: broadbandspeedchecker.co.uk אשר הגעתי אליו דרך האתר של אינטרנט ישראל (internet-israel.com), קיבלתי מהירות הורדה נמוכה מאוד של בין 300 ל-500 קילוביט בלבד. מהירות ההעלאה, הייתה תקינה. מה הסיבה לבעייה הזאת? (תמונה הבדיקה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השתמשתי גם בסטרימר של יס ובממיר (שהוא גם סטרימר לדעתי) של סלקום. בשני הממירים חוויתי איכות ירודה בשידורים חיים (דיליי, לאגים וכו'). בדוגמא של סלקום, אני מחובר לאינטרנט במהירות של ג'יגה (ואכן מקבל את המהירות הנדרשת בבדיקה במחשב) והממיר מחובר עם כבל רשת ישירות מהקיר. החשד שלי זה שהממיר עצמו לא תומך במהירות של ג'יגה וכנראה גם לא קרוב לזה ולכן איכות השידור הירודה. מישהו/י יודע לאמת לי את החשד? או לחילופין יודע להסביר את איכות השידור. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני מחפש בלוגים נחמדים לעקוב אחריהם בנושא מדע, פילוסופיה וכו'. (אנגלית) האם יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז קדימה אנשים מהם האלף ואחד דברים שהייתם לוקחים איתכם לכוכב מיושב? ובלי לרמות! כולם יודעים חשבון בפורום מחשבים!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
כמו כן השאלה נמצאת בכותרת... עד כמה הנרגילה מזיקה לדעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-