עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=kSe2SJ-EKo8 עוד מישהו ראה\שמע? לדעתי שיר נחמד, די ברור שזה בסגנון של SOAD, אבל עדיין זה לא "זה". חסר שם משהו.. כמו Daron :'( לפחות יש קצת פעילות, אולי זה מרמז על משהו שקרב ובא (PLZPLPZLPZPLZ ;D)

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by skycaller,

מישהו בפורום עבר ניתוח קילה (בקע) כלשהו? אני חייב לדעת ולדבר עם אנשים שעברו את זה... זה חשוב :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אז ככה,אפשר להגיד שאני דיי מבין בחומרה,אך למרות הכול,אני מעוניין להרחיב את הידע עוד ועוד,ועוד. רציתי לדעת אם זה הספר המתאים?מישהו פה התנסה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by overload,

אני בטוח שהיה דיון כזה כבר אבל אני מצליח למצא אותו. אז אם אפשר פעם נוספת: איזה שקעים יש בפולין? ושל כמה V? כמו בארץ?

• 14 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. הנגן הוא סנסה של חברת סאן דיסק. הבעיה היא שהנגן עצמו עלה לי 500 שקל וסאן דיסק על התיקון מסך רוצים 350 ש"ח כמעט עדיף לקנות כבר חדש... אתם מכירים אולי מקום שיכולים לתקן לי אותו במחיר יותר זול? פניתי לבאג כי שם קניתי והם אמרו שלא יכולים לעזור... אני תקוע עם נגן שעלה לי 500 שקל וקניתי אותו לפני חודש... בבקשה עזרהה!!!! :s07:

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by imber,

האם יש דרך לדעת את הפרופיל מבלי להתקשר אליהם?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. Started by BedB0y,

מה הולך פה?? מתחילים לעקוץ באמצע היום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. winwin נוקטת בשיטות פרסום אגרסיביות למדי - היא לוקחת מודעות שפרסמתי באתרים כמו יד שניה ו HWZONE ומפרסמת אותם אצלהם ללא בקשת רשות והסכמה מצידי. להפתעתי הרבה, מצאתי שם ארכיון של מודעות ישנות ולא רלוונטיות לאף אחד, מודעות כפולות במחירים שונים, ובלגן אחד גדול. כל זה על השם ומספ' הפלאפון שלי, פשוט חוצפה! יותר מכך, הם כבר פנו אלי באופן אישי מספר פעמים בבקשה שאפרסם את המודעות גם באתר שלהם, אך נראה שהסכמתך זה לא מה שיעצור אותם. אני מניח שאני לא היחיד ובמידה וכך זה עושה את האתר שלהם כמו לא יותר מ- google cached. כנראה שמס' המודעות שהם מתהדרים בו הוא נמוך בהרבה ממספרם בפועל, ואני חייב להגיד שזאת התנהגות נואשת שפוגעת קשה באמינות שלהם, מה הם חשבו שאנשים פשוט לא ישימו לב?! רציתי ליי…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by ConRoe X Fire,

http://www.glumbert.com/media/eyefi

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. שווי הספר 15$. תודה!

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום אני מכיר מישהו שהוא בן 14 גם בנתיניה והוא רוצה לעבוד אז באיזה עבודות הוא יכול לעבוד ואיפה יש עבודות באזור נתניה הוא חיפש בעיתונים ולא מצא אולי מישהו יודע טלפון הוא משהו הוא מקום שהוא יוכל לעבוד תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by KoM,

כמה ??

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, בהינתן שני פולינומים בשני משתנים, נגיד עד מעלה 5 עם מקדמים ממשיים, ובתחום מסויים, איזה שיטות קיימות להשוואה ביניהם, אם בכלל קיימת שיטה כזאת (הכוונה לשיטות שהן לא סטנדרטיות למי שלא לומד תואר במתמטיקה). מצורפת דוגמה שבה נתון הפולינום הגדול יותר אך צריך להוכיח זאת מתמטית, איך אפשר לעשות זאת? מודה מאוד על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by MacGyver,

שלום לכולם! ראיתי שהדומיין הבא "פנוי"-לפחות זה נראה כך....מעניין אותי לדעת כמה יעלה לי לקנות אותו.... אני גם אשמח לדעת אם הוא פנוי באמת או לא.... http://www.eytan.net/ תודה רבה איתן

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  16. לפני שאני מתחיל להתעסק בפנים של המחשב וכל זה יש איזה משהו שאני צריך לדעת? כלומר, בקיצור: יש איזה קורס לאלקטרוניקה בסיסית שכדאי לעבור קודם? או סתם איזה ספר/סרטון שכדאי לי לראות? סתם לידע כללי, מאוד מפריע לי שאני לא מסוגל לנקות מאווררים בל לגרום לקצר איפשהו.... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by SlimShady_1,

אהה למישהו יש מושג איפה ללכת לעשות תאוריה באזור הקריות... אין לי שמץ וכאילו לוחצים עליי לעשות כבר... תודה :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sagi_10,

ערב טוב לכולם, לאחר חיפוש ברשת ומציאת תכנים לא אחידים אשמח אם יעלה ויבוא אדם היודע על מה הוא מדבר ויסביר לפחות מבחינת תכני חינוך,מה צריך לדעת כדי להיות מוכן לקורס קצינים. אם תוכלו לפרט על מה נבחנים ואולי אפילו לזרוק איזה מסמך טוב המרכז את החומר אני אהיה אסיר תודה לעד,ומעבר לו~

• 9 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by haviv822,

שלום לכל אנשי המחשבים עם טווח ראיה מוגבל אני מרכיב עדשות מגע קשות למעלה משנתיים, לשים אותם בעניים מרגיש כמו שתיי אבנים, ממש לא נוח במיוחד בקיץ בחום מי שניסה יודע על מה אני מדבר. בחורף בקושי מורגשות עד בכלל. ההתלבטות שלי- אם לעבור לעדשות מגע רכות, הבעיה אופטומטריסט שלי אמר שיש סיכוי גדול יותר שיגדל לי המספר בשימוש עם עדשות רכות. וואלה אני שנתיים עם הקשות והמספר שלי נשאר יציב. -1.5 .. בגלל זה גם התחלתי איתם. זה הפחד שלי, משהו מבין בעניין? הכוונה שלי לפחות בקיץ להשתמש בעדשות מגע רכות, ובחורף לחזור לקשות. הבנתי שהרכות החודשיות הם הפתרון הזול ביותר (?) מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by modgod,

והתיכונים יוצאים לחופשה בחד הזה? לכמה ימים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cyron,

אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי, אבל ממש אין לי מושג מה טווח המחירים של מחשבי יד שנייה. זה המפרט העיקרי: athlon xp 1800+ gigabyte 7vrxp 256mb ddr px2100 geforce 3 ti200 tv out קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, השקעתי 4000 שקל ללא מסך. מה המחיר הממומלץ למכור אותו יד שנייה ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. http://www.youtube.com/watch?v=MlkoWnEfVRo

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by davideliy,

האם יש חברות ביטוח שיסכימו לבטח אותי לכחודש? ואם כן כמה יעלה לי לחודש? הקטנוע הוא 50 סמ"ק ימאהה נאוס שנת 98 יש לציין שאני רוצה לעשות רק ביטוח חובה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by The Terminator,

אני אישית נקרעתי

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. משהו מהמבצעים של החיילים, אני מתלבט בין אורנג' לסלקום... עדיפות גבוהה לסלקום כי אני רוצה לשמור את המספר הקיים. אני רוצה שיהיה לו רמקולים סטריופונים, MP3, מצלמה, והכי חשוב זמן בטריה ארוווווווווווווווווווווווווך אני הולך לקנות כשיצא שבת

• 7 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים