כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
2 מאמנים פחדנים... במיוחד אלי כהן שישנה שיטה משו... בהתחלה פתח התקפי מכבי היו הרבה יותר טובים. אחר כך התעסק בסגירה על השחקנים של חיפה. החלוצים שיחקו כמו קשרים... אני מרחם על עומר פרץ... הוא חלוץ והמאמן אומר לו לשחק כמו מגן. די זה לא יכול להיות ככה! שראיתי את נמני מתחמם אמרתי "או! רק שלא יוציא את שבחון..." ומי יצא? נכון! שבחון. גם אם יפסיד לא יקרה כלום! עדיף לנצח משחק אחד ולהפסיד משחק אחד מאשר 2 תיקו. תמיד צריך לחשוב על איך לנצח ולא על איך לסגו את הקבוצה השניה. גם אם זה בקרית אליעזר נגד חיפה. ומשה ביטון נשאר לבד למעלה מה הוא כבר יכול לעשות... הוא נגד 2 בלמים. עד שהגיע להזדמנות במזל הוא החטיא. למה? בגלל שהוא לא נגע בכדור כל המשחק. אם היה מעביר כמה פסים הוא היה יותר חם ולא י…
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה שראה את הפרק s03e06 של אבודים שיגיד מה דעתו... לפי דעתי הסיום מאכזב!!! היוצרים אמרו שיהיה איזה מתח משהו מדהים...אבל קבינאמט זה... שקייט תברח או תשאר עם סויר? קבינמאט... ציפתי להרבה יותר עכשיו פגרה של חודשיים גם כן אבודים תחזור ב7 בפבואר כלומר עוד חודשיים ההה ובלי ווארז! הפרומוים: יש שנייים http://www.youtube.com/watch?v=tOaEoB42nvc http://spoilerslost.blogspot.com/2006/11/coming-up-2007.html
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש כיסא מנהלים כזה- יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה... ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה? תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני אהיה במהלך ימים א'-ג' רוב הסיכויים,מישהו עוד בא? מישהו מחיפה מתכנן לבוא? אפשר לעשות מפגש פורום ברכבת או משהו בסגנון
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יצאה לי להתקל בטרילר לסרט TRON החדש ואני לא יכול להפתר מהתחושה שכבר ראיתי את זה ... אבל אם זה גרסאה חדשה לסרט ישן אני ממש לא מצליח להזכר איך קוראים לו, יש למישהו כאן מושג? http://www.youtube.com/watch?v=I6jfm0hq0bk
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עד היום הכיסאות דהיו לי ב200-300 ש"ח קרעו לי את התחת אחרי חצי שעה ואיבדתי סבלנות לשבת מול המחשב. אני קצת שמן ואני רוצה כיסא שיאפשר לי לשבת שלוש שעות באופן נורמאלי. אשמח לקבל איזה הצעה מעניינת.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=tkjyZHZhokM&feature=related מפחיד? מצחיק? מתוך הקומנטס
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
THANK YOU VERY MUCH I APPRECIATE IT קלטו איך הוא הולך לאיבוד בן שני המשפטים
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי קבצים שהעלתי לשרת ואני לא רוצה שיעתיקו אותם, הבנתי שיש כמה אתרים שנותנים שירותים שונים... תוכלו להציע לי כמה טובים? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי בחן חשוב על זה ביום שלישי... השאלה שלי האם למישהו יש סיכום כלשהו באינטרנט על התוכן של זה? או מישהו יכול לסכם לי בפסקה-שניים על התוכן של הסיפור? יש לי בחן על התוכן בלבד ואין לי מושג על הספר הזה אין לי אותוווו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שם כמה דברים ורציתי לדעת אם זה בטוח לקנות שם,באיזה דרכים אפשר לשללם וגם כמה זמן לוקח למה שקניתי להגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלומות... יודיעם אם יש בארץ מקומות\תצוגות\חנויות ? לינק לאיזה אתר בארץ ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
THE CREATION OF A VAGINA Seven wise men with knowledge so fine Created a pussy to their design. First was a butcher, smart with wit, Using a knife, he gave it a slit. Second was a carpenter, strong and bold, With a hammer and chisel, he gave it a hole. Third was a tailor, tall and thin, By using red velvet, he lined it within. Fourth was a hunter, short and stout, With a piece of fox fur, he lined it without. Fifth was a fisherman, nasty as hell, He threw in a fish and gave it a smell. Sixth was a preacher whose name was McGee, He touched it and blessed it and said it could pee. Last came a sailor, a dirty little runt, He sucked it and fucked it and called it a cunt או ש…
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כנסו לYNET - חדשות ותקרוא את החדשות של היום מהעולם... לסביות הוציאו 5K $ ממסעדה שהעיפו אותן משם כי הן התנשקו... משהו שעבר ניתוח לשינוי מין תובע/ת את האהובה כי היא התארסה לאחר (עדיין לא הבנתי איך היא התארסה לגבר אחר אם היא לסבית שהתאהבה בקרובת המשפחה שלה :s05:) בארץ: פמיניסטיות ערביות (שזה כבר נשמע לי מוזר...) עתרו לבין הדין המוסלמי כי הוא מפלה נשים ועוד הרבה ידיעות הזויות לחלוטין שאין לי משג אם לצחוק או לבכות כשאני קורא אותן
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צריך לחשב מקדמים מתוקננים ואינני מבין כלל את הנושא: Sx1= 0.45 Sx2= 0.73 Sy=2.4 b1=8.6 b2=-15.69 כמו כן לאיזה מקדם יש השפעה גדולה יותר ולמה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אזרחי רשת האינטרנט כבר רגילים לראות סדרות וסרטים שזמינים להורדה פיראטית רגע אחרי שהוצגו לראשונה, אך העונה החדשה של אחת מהסדרות הפופולריות ביותר \"זוכה\" להדלפה גדולה הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%93-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%90%d7%a8%d7%91%d7%a2%d7%94-%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b/
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דרך(אם אפשר גם הסבר) זוהי השאלה: אופנוע ומשאית שהמרחק ביניהם הוא 150 ק''מ יצאו באותו הזמן ונסעו באותו כיוון כך שהאופנוע נסע אחרי המשאית. מהירות האופנוע הייתה גדולה פי 2 ממהירות המשאית. האופנוע השיג את המשאית אחרי 3 שעות. לאחר מכן הם המשיכו בנסיעתם. א.מה היו המהירויות של המשאית ושל האופנוע? ב.כמה שעות אחרי שהאופנוע השיג את המשאית המרחק ביניהם היה 125 ק''מ?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
powerfullantivirusscan זה השם הוירוס \רוגלה יכול להיות מודבק ע"י כניסה מממנוע חיפוש כלומר חיפשת משהו במנוע חיפוש קבלת לינק לוחץ עליו ואז אתה מקבל הודעה שיש לך ורוס וצריך לעשות סריקה און לין (לא לעשות בשום אופן !) גם קשה לסגור את התוכנה עוד פרטים באתר של יהו http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081107145214AAU7oCt מהשעות האחרונות לי שתלו באיזה אתר קטן של לקוח שלי שמאוחסן בארהב היית צריך להחליף את כל הקבצים שלו אז למי שיש שרתים \אתרים או נתק ל בזה בחיפוש ז ה י ר ו ת
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרגע amd 3000+ שכבר לא סוחב כמו שצריך (הוא 4 שנים או משהו כזה). אם אני קונה מחשב חדש , התקציב הוא 5k כולל מסך. הבעייה היא: אם אני קונה מחשב בתקציב גבוהה ,כנראה זה בגלל שהוא נועד להריץ משחקים - אבל יש בכלל משחקים? אני כל שבוע נתקל בכתבה: "לא יהיו משחקים למחשב" , "XBOX ניצח את המחשב" , " רק קונסולות"... מה נסגר עם זה? תודה לעונים / קוראים משעמום / לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
סתם אני קם בוקר אחד והתחשק לי להירשם לקרוס צלילה באילת שאורכו כ 4-5 ימים + לינה ומן הסתם בערבים פאבים וכו... חברים שלי לא כל כך מתים על צלילה ולכן חשבתי אולי למצוא כמה חברה מרחביי האיטרנט זה יכול להיות יותר נחמד מאשר להכיר אותם רנדומלי בקורס ראש פתוח בכל מקרה אני מחיפה ובחרתי את אילת בכוונה בגלל המרחק ובכלל זה מקום מדהים! ומה גם בא לי קצת שינוי ולהכיר את אילת בליילה אם מישהו מעוניין שישלח לי הודעה והוא יקבל את הפרטים, ואם אתם מכירים אתר אחד מסוגו שיכול לעזור לי ולהביא לי מיידע אשמח תודה
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי חידה [בשיעור רובוטיקה] ולא ממש הצלחתי לפתור אותה... אז קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי פתרון. החידה: בתחנת הכוח מרתיחים מים והופכים אותם לקיטור ואז הם מסובבים טורבינה ואז הם עוברים בצינורות מתחת לים כדי לקרר את הקיטור ולהפוך אותו חזרה למים. למה מקררים את הקיטור והופכים אותו בחזרה למים בשביל להפוך אותם שוב לקיטור? אז יש רעיונות\תשובות? תודה
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-