כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שהיה אתר שהיה בו גיבוי של אתרים אני לא מדבר על האפשרות בגוגל של הועבר למטמון תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השירות החדש של גוגל? http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=208752&sid=10 לקח לי קצת זמן לעכל את הכל, אבל לאחר שקראתי כמה פעמים הבנתי עד כמה הרעיון הזה יחולל מהפכה. ברגע שגוגל ישיקו את השירות הם ישנו את גורלן של אלפי חברות בכל רחבי העולם. המשמעויות אדירות.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היום שמעתי על איזה משחק ע"ש "קונאן הברברי". עכשיו , נזכרתי שכשהייתי קטן הייתה סדרה שנקראה קונאן ההרפתקאן - שאין לי מושג איך היא קשורה לעזאזל למשחק ומאיפה הביאו "קונאן הברברי". אחרי חיפושים, מצאתי את הפתיח באנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=3Wqlqy82Snk איפה אוכל למצוא את הפתיח בעברית?(וידאו).
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב: בחודשים האחרונים מספר שכנים בבתים סמוכים החליטו לקנות מכונות שטיפה (מכונות שבדר"כ נמצאות בשימוש תעשייתי [מפעלים וכד'] ואינן מיועדות מלתכילה לשימוש ביתי), ולשטוף באמצעותן במקום ישירות ע"י צינור הגינה שלהם, ובכך פעם בכמה ימים אני נאלץ לסבול מהרעש הנוראי של המכונות הללו. איפה אפשר להתלוננן על מפגע כזה?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן.. ב10 ימים האחרונים: בעיות חיבור לאתרים בחו"ל. זאפ לא עובד. הרבה בעיות חיבור לתשתיות של גוגל (שירותים). אמרתי אולי משהו פה.. אולי בעיה בגוגל. ואז נפל לי האסימון על הקמפיינים המטורפים שלהם לאחרונה (חצי מחיר... בלה בלה). עושה עלי רושם שהם הביאו כמה עשרות אלפי לקוחות חדשים.. והנה האינטרנט חרבנה. עוד מישהו?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
לאחרונה יש לי בעיות עם מנוע החיפוש של גוגל (google.co.il). הבעיות כוללות: 1. הלחצנים לא מגיבים. כך שאני נאלץ ללחוץ על Enter בשביל שגוגל יחפש לי את מה שאני רוצה. 2. לעיתים קרובות גם לחיצה על Enter לא עושה כלום, כך שאני נאלץ להשתמש בחיפוש המובנה של Firefox (שגוגל מוגדר בו כמנוע חיפוש ברירת מחדל). בדקתי באינטרנט אקספלורר 11, וגם שם יש את אותן הבעיות, כך שהבעייה לא יכולה להיות ב-Firefox. מה הסיבה לבעיות?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחפש טרמפ מפ"ת לאשדוד בסביבות ה 4:30 - 5:00 בערב. * מיקום : אזור תעשייה , 5 ימים בשבוע א' עד ה'. לטלפון וברורים נוספים בפרטי.
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
??? איזה חנות טובה יש לקנות שגם תהיה אמינה וגם תשלח אחרי זמן סביר. אני רוצה לקנות כמה משחקי PS2 .
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי קבצים שהעלתי לשרת ואני לא רוצה שיעתיקו אותם, הבנתי שיש כמה אתרים שנותנים שירותים שונים... תוכלו להציע לי כמה טובים? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הייי אני צריכה עזרה בניתוח זמו ריצהה של אלגוריתםם אשמח אם יש פה משהו עם ידע במבנה נתונים שיכול לעזור לסטודנטית מיואשת !! (void func(int n int i,j; int x=0; for (int i = 1; i <= n; i *= 2) { for (j = 1; j <= i; j++) { x++; } }
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=PoFYV8IOtR4 מישהו יודע איך קוראים לביצוע המחודש של השיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לחנות מחשבים במרכז או עדיף באזור השרון, לקניית מחשב בהתאמה אישית. בחרתי כבר את כל חלקי המחשב . מפרט סגור. האמת מה שנשאר זה לקנות את החלקים ולהרכיב אותו. ולקבל אחריות טובה ותמיכה. בתודה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/news/main/09/07/22/sky-news-exposes-dodgy-laptop-repair-shops-uk תחקיר מעניין על אמינות חנויות מחשבים שונות ברחבי בריטניה. בתחקיר הנ"ל נבדקה רק אמינות בתיקונים, אבל משהו אומר לי שגם בהרכבת פרטים הם נוכלים. אז תלמדו, רבותי, לא רק בישראל. בכל העולם יש נוכלים שמנצלים חוסר ידע של לקוחות.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם הספר מתאים לכולם או שצריך לדעת משו לפני זה?? השאלתי מחבר שלי את המהדורה השניה רק לראות איך זה וראיתי שהוא משתמש במלא מושגים ולא מסביר אותם .. במהדורה האחרונה זה שונה???
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מכיוון שמאד חשוב לשמור על הסביבה שלנו, חשבתי להעלות כאן מספר דרכים לשמור על הירוק: 1. לשים פח לניירות בחדר, חשבתם על זה פעם שרוב האשפה האישית שלנו בחדרים היא של ניירות, מעטים הפעמים שבה אנו זורקים משהו שהוא לא עשוי מנייר בחדר. (להבדיל מהמטבח למשל..) 2. רלוונטי למי שמאיתנו עדיין סטודנט או משתמש בדפדפות: א. למי שכותב עם עט, לקנות דפדפות בעובי של 85 גרם (במקום 60) ויכתוב בשני הצדדים (חיסכון של 30%) ב. למי שכותב עם עיפרון, שיכתוב משני הצדדים גם על דף בעובי 60 גרם (חיסכון של 50%). 3. שוב, רלוונטי בעיקר למי שסטודנט: במקום לבוא עם סנדוויצים מניילונים מאד ממליץ לקנות קופסא מפסלטיק קטנה שניתן להכניס לתוכה סנדביץ, בערב אמא תשטוף את הקופסא ולמחרת לבוא עם אותה הקופסא (חיסכון של 100…
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שודר בארץ בשנות ה-90 המאוחרות (96 עד 99 לדעתי), מבית ה-BBC למיטב זכרוני. הרקע הוא פרבר אנגלי של המעמד הנמוך בו גרים שני חברים די כלומניקים שכל פעם נקלעים לסיטואציות הזויות. אחד רזה והיסטרי והשני שמנמן ואדיש אם אני זוכר נכון. גם היה מעורב איזה טנדר אנגלי מדגם ישן, אולי משהו עם הובלות אבל אני ממש לא זוכר. מעט מאוד פרטים, אבל אם מישהו נזכר במשהו אני אשמח... זו היתה סדרה פשוט קורעת והזויה לחלוטין, ממיטב ההומור הבריטי. משהו בסגנון של Coupling המצויינת אבל הרבה יותר "מעמד פועלים/מובטלים" והרבה פחות פאבים ודייטינג. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ראיתי אתמול אל "לחסל את הליידי", סרט קומי פשוט טוב, אולי אחד הטובים שראיתי השנה!!! בקיצור ממליץ בחום!
-
אני טכנאי PC עם תעודה ואני מעוניין לעשות את ההסמכה A+ במידה ואני לא בפורום הנכון אנא הפנו אותי בבקשה לאן שצריך הייתי מעוניןן לדעת איפה להבחן היכן ניתן להשיג חומר לימוד או לחילופין היכן אני יכול לחפש בעצמי כמה מבחנים יש ? ובאיזו שפה הבחינות כי שמעתי שזה בעברית תודה יובל
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
גלשתי לתומי באינטרנט , וראיתי מישהו שבחתימתו באנר - Against TCPA - SAY NO הרצתי חיפוש קל . והגעתי לאתר : http://www.againsttcpa.com שווה מאוד לקרוא .. אני יקצר את הקטע - TCPA זה משהו שמיקרוסופט אינטל אייביאמ ועוד כמה חברות ענק הקימו . זה יתבטא בשבבים במחשב שלא יתנו לאנשים את החופש לעשות מה שבא להם עם החומרה והתוכנה . אם למשל אינטל תשנא את מקסטור , אז לא תוכל להפעיל הרדיסק של מקסטור על מחשב מבוסס מעבד אינטל תוכנות קטנות ימותו . filesharing יהיה נחלת העבר , וכל מה שרוצים להריץ על המחשב חייב להיות מוסמך TCPA אתם רוצים שכזה דבר יקרה ? אני לא . בזבזו חמש דקות וקראו קצת באתר : http://www.againsttcpa.com
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני וידידה שלי בוויכוח לגבי כמה מילים אני אומר שאפשר לכתוב מאמי וממי גם וגם כמו שאפשר לכתוב גם מה אתך ומה איתך וכמו שאפשר לכתוב היא מיסכנה והיא מסכנה וכמו שאפשר לכתוב מיקודם ומקודם נכון שאני צודק? כתיב מלא וכתיב חסר.
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המעבד יהיה E8400 ב 800 ש"ח כ. מסך.. HD4380 ב 700 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש מסמכים בעברית (WORD/PPT/PDF) על הכרת המחשב והעבודה עימו. ממש דברים בסיסיים כמו חומרה (לא לעומק), לימוד בסיסי של עבודה עם מערכת הפעלה, הפעלת תוכנות בסיסיות (WORD/PPT/EXCEL). אם מישהו מכיר משהו אני אודה לו.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני לומד בבית ספר אקסטרני וב 16 יש לי בגרות אנגלית,ואני חייב ליפתוח תיק אקסטרני,עם לא אני לא יוכל לעשות בגרות. אקיצר אני יודע שזה בבאר שבע אבל לא יודע איזה,אתם יכולים להביא לי כתובת או מפה או משהו? תודה רבה.