עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by onetwo,

שלום, מן הסתם לחמאס יש אלפי טילים, אך כמה משגרים כבר יש לו? בטח לא יותר ממאות, אבל נניח שיש לו גם אלפי משגרים. הבנתי שהמכ"ם של כיפת ברזל קולטת בדיוק מאיפה הטיל יוצא. כמו כן, הבנתי שלפי דיני המלחמה הבינלאומיים מותר להשיב אש למקורות ירי (אפשר למשל לראות על זה כתבה כאן: https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/1/ART1/704/785.html) אז למה אי אפשר לפתח מערכת, שבאופן אוטומטי יורה טיל על המשגר ברגע שהוא משגר ומשמידה אותו, וזהו - נגמר כל הסיפור. עכשיו למשל ירו 460 רקטות - אז כזאת מערכת הייתה מורידה ישר את כל המשגרים עד שהיו 'נגמרים' המשגרים, כמובן שאפשר לבנות עוד, אבל זה מכה עצומה. ברור שלעשות את זה זה לא 'הכל' אבל כזה דבר יכול לשנות את כל התמ…

2. סליחה על הספאם חיפשתי הרבה ולא מצאתי למישהו יש מושג אך אומרים חומר תשמורת באנגלית? חומר התשמורת בגוף האדם זה הגליקוגן. נגיד ואני רוצה להגיד שגליקוגן זה חומר תשמורת אז איך אני אומר The Glycogen is the HOMER TISHMORET in the body.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. 1. במקרה הלא ייתכן שלא אחווה אורגזמה לאחר שהתגלגלת עליי, שיכור כלוט והתחלת ל"לפמפם" במשך 5 דקות שלמות, בעודך מחרחר כאדם זקן עם סרטן בריאות, אני אזייף אחת. 2. בכדי שלא תרגיש בזיוף אשתמש בביטויים כמו, "אז כך מרגיש זיון גדול מהחיים", ואיילל כמו חתול אשר תוקעים בו סיכות ומחטים שוב ושוב. 3. אני בחיים לא אבקש יותר משחק מקדים. 4. אני מבינה לגמרי שתפקיד האישה בכל מערכת יחסים הוא לקבל את האשמה בכל דבר, אז כאשר אתה דופק לעצמך עם פטיש על האצבע או שקבוצת הכדורגל שלך מפסידה, אני מסכימה שבעקבות משוואה מדעית בלתי ניתנת לתפיסת אישה, זוהי אשמתי, אפילו אם אינני או לא הייתי שם אהיה אשמה. 5. בכל הזדמנות שאפגש עם חברותי, לערב בנות, אספר להם שאתה מצויד יותר טוב מיאק מגודל ואפילו פיל היה מתגאה …

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. http://www.youtube.com/watch?v=eeXzR9iexJk אני חושב שזה צריך לזכות בפרס "האופציה המיותרת ביותר אי פעם"

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by shaypoi1,

http://terrorkrina.blogspot.co.il/ צריך להוסיף פה סמיילי של "טרלל" בשביל לתאר את זה. אני מרחם עליו פשוט. יש איזה שהיא דרך לעזור לו?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by RoD,

מתאים במיוחד עם כל החדשות על ויסטה :lol:

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  8. אז זה הולך ככה כבר שכמעט שבועיים אני מנסה למצוא שם של שיר מסויים שהיה בפירסומת בטלויזה אז הפרסומת הולכת ככה.. יש כזה גבר ואישה שלוקחים קפה ממדף בסופר כל אחד בצד אחר ואז הגבר לקח צינצנת וראה את הפנים של האישה ואז הוא כזה נסחף בשביל לראות את כולה הוא קנה איזה 2000 קפה כאילו הוריד אותם מהמדף בשביל לראות אותה.. והשורה היחידה שנאמרת בשיר ששומעים שם או שאני קלטתי זה wana be a bad man למישהו יש מוסג איך קוראים לשיר.. ודרך אאגב גוגל קצת יותר מדי טובים בחיפוש שלהם הקלדתי בחיפוש את השורה מצא לי כמעט 100 דפים!! תודה לכל מי שיעזור!!

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by e.s,

לא הצלחתי להבין כמה יעלה לי לשלוח זוג נעליים לארץ אני רוצה לראות את זה לפני ההזמנה זה הכי קרוב שהצלחתי להגיע אבל לא הבנתי כלום מהדף הזה: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_israel?nodeId=596198 בקיצור איך הכי זול לשלוח??

10. אפיה אני יכול למצוא את הסרט של אל גור על התחממות כדור הארץ?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by bla7,

תמיד תהיתי איך הסורקים באנטרפרייז מסוגלים לגלות "סימני חיים" מחללית באורביט סביב כוכב לכת... מה ז"א זה לא אמיתי?!?! פאק יו!!! אתכם לפיקארד! בכל אופן, לנושא: איך אפשר לגלות נבגים?!?! מה מייחד אותם???

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  12. שלום כולם... אני רוצה לארגן יציאה לסרט היום/מחר, אבל בדקתי באינטרנט ועל כל סרט היו ביקורות מעורבות... אז אני צריך המלצות לסרטים טובים (לגיל שלנו) שיצאו לאחרונה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ... ולהתנכלות (שיטתית) לאלו המשמיעים את אותה ביקורת ? האם לדעתכם ראוי להתיר חופש-ביטוי אמיתי למבקרי-האתר - גם במחיר של פגיעה ב-"אגו" של מי מאנשי-הסגל (ואולי אף בתחושת ה-"חצי אלוהים" המדומה של חלקם) ? או שמא עדיף להשאיר את המצב הנוכחי, שבו סגל האתר נוהגים במשתמשים כ-"גסטאפו", המשתיקים ומעלימים חיש-קל כל דבר ביקורת המופנה כלפיהם (ואת אומריו), על כנו ? מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. טיילתי עם שני אנשים מחו"ל ואני יודע את שמם ושם המשפחה , יש לי דרך למצוא אותם באינטרנט?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by ngc224,

אני לא יודע אם זה רק אצלי או גם אצל רבים אחרים אבל כבר שבוע אין ב FireFox אצלי עידכוני RSS של האתר, וגם הפייסבוק של האתר לא מתעדכן (כנראה גם בנוי אל RSS), נכנסתי ל IE ושם בכלל הסמל של ה RSS לא נדלק ולא ניתן והירשם לעידכונים. חוץ מזה היום, כשניסיתי להיכנס לאתר דרך FF, הדפדפן חסם לי את האתר אם הודעה אל רקע אדום שאומרת ש "דף תקיפה מדווח! הדף בכתובת hwzone.co.il דווח בתור דף תקיפה ונחסם בהתאם להגדרות האבטחה שלך." לכל מי שיש FF וב"כלים - אפשרויות - אבטחה" יש וי אל "חסום אתרים שדווחו כאתרי תקיפה" גם יש את החסימה הזאת או שזה רק אצלי ככה ? אני הסרתי את ה"וי" הזה כדי להכנס, אבל אכשיו אתרי תקיפה אמיתיים לא יחסמו. גוגל אומרים שהם סרקו את האתר אתמול 31/08/10 וגילו שיש כל מיני רכ…

16. Started by KRS1,

http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=451436 נשמע מסקרן... מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. אני מחפש סרטים (טריילרים, משהו חינמי),מקודדים ב H264, עם ביטרייט כמה שיותר גבוהה וברזולוציה של 1080I (או שזה P?) ו720P

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by Anas-Nanas,

שלום אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול...אבל לא נראה לי שיש מקום יותר מתאים! אני לא מצליח להעלות תמונה לתיקיית תמונות האישית שלי בוואלה...אני לוחץ על הוסף תמונה לאחר מכן אני עושה Browse ושם את הקובץ ושאני עושה טען תמונה לא קורה כלום... אולי משהו נתקל בזה פעם..או שמישהו יכול לעזור לי... בתודה Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by amd@ati,

הנושא הוא פרסנט פרפקט: לפי ההגדרה אמורים להשתמש בפרסנט פרפקט כאשר הפעולה נעשתה בזמן לא ידוע לנו בעבר. אז ככה, כאשר אני שואל את השאלה הבאה, איזו מהאפשרויות נכונה? 1)who has killed merlin monro? 2)who killed merlin monro? מחד, הראשון אמור להיות נכון מכיוון שאנו לא יודעים את הזמן לפי השאלה, ומאידך השני נשמע יותר נכון (אולי כי אף פעם לא באמת משתמשים בגרמר). בקיצור- מי מהאפשרויות נכונה? (עם נימוק בבקשה) תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html סוף סוף.. אבל נקווה שלא הסןף

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב , ואני מחפש חנות טובה ואמינה לקנות בה . אם מישהו מכם מכיר חנויות מחשבים באיזור נהריה או קריות או כרמיאל ושם בסביבה , בבקשה ממכם אנא תגידו את שם החנות ומיקומה. אם אני עובר על איזשהו חוק מחוקי הפורום תגידו לי בבקשה (פשוט אין לי זמן להספיק לקרוא את החוקים, אני פשוט מאוד ממהר). תודה רבה לכולכם. אפשר גם ליפנות לאייסי. 342034567. תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

מחר נכנסת מנקה חדשה לצערי, והיא לא יודעת לקרוא בעברית. היא תנקה את החדר שלי בזמן שאני לא אהיה בבית, ולכן אשאיר לה הוראות כי אני פסיכי. מבחינתי כשמנקה נכנסת לחדר שלי - היא דיקטטורית שנכנסה כדי לשנות סדרי עולם ולמשול בחדר - ולא לנקות אותו. כל מנקה חדשה שהגיעה גרמה לנזקים, ואני לא מתכוון שזה יקרה שוב. אשמח לעזרה בתרגום הטקסט הבא לרוסית. " מנקה יקרה, שלום. מאחר ואני לא פה, ולא יכול להסביר לך פנים אל פנים איך לנקות את החדר שלי, הכנתי הוראות כתובות ואני מבקש שתעקבי אחריהן במדויק. 1. אין לנגב בשום פנים ואופן את הטלוויזיה, המחשב, הממיר או הרמקולים. 2. אין להזיז (וגם לא להרים) את המחשב, הממיר או הרמקולים, וכמו כן את הכבלים שנמצאים מאחורי המחשב. 3. אין להניח שום דבר על המחשב, גם כ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Dr-XP,

כתוב באתר שלהם: מיום חמישי הקרוב, 25/7 ,אנו עוברים למשכננו החדש ברחוב כנרית 41 , קיסריה :s05:

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  24. האשלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  25. ראיתי את הסרט אבל מה הקטע עם החרדים מגן דוד וכל זה מה הם יענו יורדים עלינו?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.