כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מישהו שאל את עצמו פעם למה קוראים ל HWzone ככה? יעני zone זה אולי כאילו אזור ומה זה HW אולי קיצור לשעורי בית ? חח (1)בקיצור למה קוראים ככה לאתר? (2)ומי קרא לו ככה -בחר ת'שם..?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח נגדם תביעה כי הם חסמו לי משתמש מסנגר\הוטמייל עם המון מיילים חשובים(לא ניכנס לזה כמה זה חשוב) הם חסמו לי אותו בגלל שהוא נפרץ והשתמשו בו בשביל בוט ספאם וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך כדי שהם יפתחו אותו (סליחה על המילה) הם לא שמים עלי ז** ומנפנפים אותי למרות שאני נותן את כל הפרטים האפשריים ואין בנאדם שני בעולם שיש לו כמות כזאת של פרטים על המשתמש בקצב הזה בחיים אני לא אקבל אותו מה ניתן לעשות? והאם באמת תביעה תעזור??
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
המלחמה הבאה תהיה בידם של ההאקרים – איך נכנסים לעולם אבטחת הסייבר? כמו לא די במלחמות, במאבקים ובאינטריגות שהם לחם חוקינו ולחם חוקה של האנושות כולה בעידן המודרני, המהפכה האינטרנטית, זו שהפכה את העולם הגדול לכפר גלובלי קטן, נגיש וידידותי, הביאה עלינו את האויב המתוחכם ביותר שידענו אי פעם. לוחמת סייבר, לוחמת רשת או לוחמה קיברנטית הם שלושה כינויים שונים לפעילותו הזדונית האחת של ההאקר הממוצע, זה החודר למרחב קיברנטי אותו סימן כיעד לפגיעה וגונב ממנו מידע תוך שהוא משבש את פעילותו ומסב לו נזק. התפשטותו המהירה של הטרור הממוחשב הפכה את תחום אבטחת הסייבר לתקוות העתיד האולטימטיבית, כאשר הקלות הבלתי נסבלת בה עלול מידע רגיש או אישי לזלוג וליפול בידיים זדוניות, מאצה את התפתחותן ש…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
Chevy Camaro + Sony Playstation 3 + Nintendo Wii + 32'' LCD עסקה משתלמת
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מי רוצה להזמין ארגז? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בעיקר באנגלית, כדי לשפר את אוצר המילים והקריאה לקראת הפסיכומטרי. ואם יש גם אתר בשפה גבוהה בעברית על הדרך זה יהיה מעולה (:
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום , מישהו מזהה את השיר ב 2:16 זה שיר שהיה פעם מפורסם נראה לי בשנת 96 ב תודה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד חצי שנה ולאחרונה התחלתי להתלבט בין מכינה באוניברסיטה ובין שיפור בגרויות. אני גר באשדוד, ולכן אם אגש למכינה אצטרך לגור במעונות באוניברסיטה בה אבחר ללמוד. אם אלמד בתיכון אקסטרני אגור אצל ההורים. יש לי ממוצע בגרות 90 עם בונוסים. ממוצע נמוך, אך אם אוסיף עוד 2 מקצועות של 5 יחידות בציון טוב ואשלים מ-3 יחידות מתמטיקה ל-5 בציון גבוהה, יהיה לי ממוצע בגרות מעל 100. (בסביבות 103 - 104, אם זיכרוני אינו מטעה אותי) פסיכומטרי אעשה בקרוב דרך בזמן הצבא. שאלות: א. כמה עולה מכינה? ב. משתלם בכלל ללכת למכינה? איך מלמדים שם? אני יודע שבבית ספר אקסטרני מלמדים המורים הטובים בארץ. אין לי מושג לגבי הרמה במכינה דרך אוניברסיטה. ג. מכינה או אקסטרני? ד. למישהו בפורום יש ניסיון עם מכינה?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
כאילו רשום מעונן חלקית מזה אומר? חחח? שקר ויש שמש?=/?
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יום הולדת 18 היה לה היום אבל אני לא יודע מה להביא.. יש למישהו רעיון למתנה שישמח אותה?? תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הסידרה? בהתחלה זה היה גדול לדעתי עד היום הסידרה ממש טובה! אבל נמאס כבר מג'ק!!! חלאססססס! כל יום הוא מציל את העולם! עובר עינויים מטורפים! עלאק מת! חוזר מהמתים!! תמיד מסתבך בקרב יריות נגד 10,000 חיילי קומנדו מטורפים וכמובן יוצא בלי שריטה. מילא, הוא היה רק צלף ולוחם דגול.. אבל הוא הכל! הוא גם טייס ורופא! והנדסאי מחשבים(חומרה ותוכנה) והבת הזונה שלו!! בחמש שעות היא מסתבכת ביותר צרות ממה שהבנאדם הממוצע עובר בחיים שלמים. הסידרה באמת גדולה אבל רבאק שג'ק והבת שלו ימותו ונגמור עם זה :-* מתחיל להיות מעניין.. פאלמר חוזר לשכונות לעוני... לכנופיות וזה... זהו.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איך קוראים לסרט הצילצול באנגלית? למה כי אני רוצה להוריד אותו מאתר מסוים וצריך ליכתוב באנגלית. (אם זה ווארז תינעלו) :-X.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה קורה?? קניתי מסך ב tms&fox בזמנו , והגיע הזמן להפעיל אחריות אז למי לפנות?? תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
Free leech has officially started (Dec 24 0:00 GMT -5)! No download, and double upload until Jan 1 2007. מהה הכוונה Free Leech, מה זה נותן .ץ
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש במעגל העבודה, ולכן אני לא בטוח שתשובה והפניתי את השאלה איליכם. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה במפעל מסוים, בתור מאבטח בקבלה. אחד המנהלים ראה אותי היום ומסתבר שהתקשר לאחראים עלי ודרש מהם שאני יסתפר. אם אני מסרב, מותר לו לפטר אותי? חשוב לציין, שהחלפתי עובד קבוע במקום שעזב למקום אחר מבעיות אלו ואחרות, אשר מחזיק שיער שמגיע עד לכתפיים.
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! מה קורה.. א-י-ך ה-ו-ל-ך.. הקיצר עשיתי משחק טנקים בוויזואל בייסיק שש, המשחק הוא משחק לשני שחקנים בלבד כאשר לכל שחקן יש טנק אמיתי ולוח בקרה ומערכת הגנה.. כדי לראות תמונות מהמשחק תיכנסו לאתר: http://www.geocities.com/elirana231 ותילחצו על TANKS STRIKE , חשוב לציין: התמונות זה לא הכל, יש הפקטים במשחק וצלילים ומנגינות לא מהעולם! אני חושב לפרסם אותו.. תגידו לי בבקשה מה נראה לכם.. ועצות להוספה דברים.. תודה רבה, ביי!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
-
צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי דרך חבר מסך של אפל 23" על סמך המון דיבורים של אנשים שאין מכס על מסכים... החבר נחת בארץ עם המסך ובמכס אמרו לו שהוא צריך לשלם עליו איזה 1,100 שקל מכס ובנוסף קנס של 1,100 שקל על זה שהוא לא הצהיר עליו. יכול להיות שיש מכס על מוצרי מחשב ועל הפריט הספציפי הזה? אני לא מתכוון לשלם עכשיו יותר מ2,000 שקל מכס, מה אני יכול לעשות איתם?? תודה
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קיבלתי היום בדואר מכתב שאומר שאני מועמד לפרוייקט. במכתב כתוב שעלי להיכנס לאתר שלהם ולמלא שאלון מסויים. חיפשתי על הפרוייקט באינטרנט (גם כאן בפורום) אבל עדיין יש לי שאלות. קודם כל על מה השאלון הראשוני הזה שעלי למלא? יש צורך להכין את עצמי בצורה כלשהיא לפני (בעיקר מבחינת ידע) ודבר שני, בכל מקום שקראתי כתוב שצריך רמה גבוהה מאוד בתכנות וכל מיני דברים אחרים אז בעצם מה הסיכוי שלי, תלמיד תיכון, שסיים פיזיקה מחשבים להתקבל? הרמה בתיכון היא מאוד נמוכה, לומדים את הבסיס של הבסיס, ובכל מקום שקראתי על הפרוייקט נאמר שצריך רמה גבוהה מאוד...
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-