עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by greenich,

לא,זה לא קריאת "האהא יש לי חברה ואנחנו הולכים לצימר" פשוט אני ממש רוצה לקחת אותה לצימר כלשהו,כבר המון זמן..ודיברנו על זה ואמרנו שנתחלק בהוצאות אבל בכ"ז,יש כ"כ הרבה צימרים שזה בלתי אפשרי לבחור! אז אני חושב על משהו מתחת ל-1000 ש"ח,עם העדפה לג'אקוזי במקום ואווירה רומאנטית ונעימה.נוף יפה,עדיף בצפון.לחמישי-שישי-שבת(2 לילות). לאנשים שהיו,גברים,נשים(אם יש פה),אנשים שהיו להם חברים ש,או המלצות,בבקשה בבקשה דברו אלי.אני מת להיות איתה בחופשה,הכול פה רועש מדי. תודה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  2. הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?

4. Started by -cg-,

אהה.... נושא זה מוקדש ל.... אהה.... warhammer... בעיקר 40K.... אני מקווה שזה לא נחשב לספאם או משהו נכון?? פה נדבר על.... וורהאמר... משום-מה. אוקיי, אני אוסף Tau And Kroot ביחד עם חבר שלי (אני לא איך לאמר..... עשיר ממש...) כאילו, זה לא שנלחמים כל יום, אז כל פעם שמישהו רוצה להילחם באחד החברים שלנו השני מביא לו את הצבא. יש לנו בינתיים Fire Warriors, שהם הטקטיקל סקוואד של הטאו, ולידר, שהוא לא ממש לידר, אבל הוא HQ, וחשבנו בהתחלה שהוא לידר כי עוד לא היה לנו ת'קודקס אז קנינו אותו.... אבל הוא יכול לשמש כאחלה לידר.... בכל מקרה, אני אפרט אח"כ, אני חייב לזוז יש לי ראיון לבית הספר ליד"ה..... לכיתה י' =] אני אחזור בערב מקווה שתגיבו לי ביי

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  5. שימו לב: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222554&sid=10 נענע פירסמו שגירסאת בטא של אקספלורר 7 ניתנת להורדה לכל בעלי WINDOWS במסגרת הכתבה נענע כתבו את ההזהרה הבאה: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט. הדפדפן החדש לא מומלץ לשימוש גם עבור משתמשים מתחילים, בשל העובדה שמדובר בגרסא ניסיונית שאין לדעת את השפעתה על תפקוד המחשב." ומה שהרשים אותי זה היה תגובה מס' 4: "אם אני עם גרסת חלונות חוקית שהורדתי באמיול, זה תופס גם לגב??י, ההתראה הזאת: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט"??? "

6. שלום לכולם אני מעוניין לדעת פרטים על הרכב פג'ו 406 שנת 97-2002 איך הרכב בכללי אני מדבר על מנוע 2000 איך הוא רכב טוב,אמין,בטיחותי וכו' תודה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by 104952,

שלום לכולם, בהתראה קצרה מאוד הודיעו לי שאני צריך לעשות אש לילה לכיתה של אחותי הקטנה ....חשבתי להביא להם צ'יזבטים , ואז מסתבר שאיבדתי את פנקס המדריכים שלי ... עכשיו , מכיוון שאין לי צ'יזבטים לספר לילדים , אני צריך שאתם , כן כן אתם , תביאו לי רעיונות. אם יש לכם משהו טוב , אל תכתבו מגילה, אפשר ממש לתמצת את זה ואני כבר ארחיב ... תודה חברי המפחידים

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  8. אתרים כגון LUPA וכאלה... אשמח להמלצות ממי שניסה!!

9. Started by bykeking,

[אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום] אני צריך טכנאי מחשבים רציני באזור השרון. אני מחפש טכנאי שאני יוכל לעבוד איתו לאורך זמן לאחר שהטכנאי הקודם שלי עזב את הארץ. מי שיכול לשלוח לי המלצות לפרטי אני אשמח!

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by Dark Respect,

יש לי שולחן מחשב עם הגבהה כזאת לפני המקלדת - הציפוי השחור על העץ שם מתקלף וזה מכוער, תופס לכלוך במהירות שיא, ולא נעים למגע. אני רוצה להעיף את כל הציפוי ולמרוח צבע חדש על העץ כך שזה יהיה יפה ונח אין לי שום ידע לגבי חומרים פוטנציאלים ואיך לעבוד איתם, אשמח לעצה! תמונה מצורפות כדי להמחיש את המצב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by WUID,

שלום , חבר מארה"ב מעוניין לשלוח את המחשב הנייד היישן שלו לארץ. המחשב לא יגיע באריזה מקורית, הוא פשוט יארוז אותו טוב וישלח אותו לארץ. בנוסף המחשב תקול יש לו בעיה עם המסך. האם צפויות בעיות כלשהם ? יש איזושהי סיבה שישלם משהו מעבר למשלוח ? מכס, מע"מ

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by kinggil,

http://www.miniclip.com/alphattack.htm השיא שלי: 31424

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by chiki boy,

מה קורה שהVOD נתקע בפרק מותח של האלופה? מתיחה טלפונית על נציגת HOT וואי אני על הרצפה.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1481841

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  14. אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  15. שלום לכולם! לפני כשבוע פירסמנו באתר PCArena כתבה שבוחנת את השפעת מערכת המחשב על התוצאה ב- 3DMark05. (לחצו כאן כדי לקרוא אותה) בתור כותב הכתבה, רציתי לשמוע מהקהילה פה הערות/הארות/חירטוטים וכו' כדי לדעת מה דעתכם על הכתבה וכדי שנוכל לספק בעתיד כתבות טובות יותר. תודה, Saliman

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by GRiM,

אולי זה כבר מאוחר, אבל כמו שאומרים "אף פעם לא מאוחר" - לפני כשבועיים קניתי נוקיה 6230 בסלקום. זהו מכשיר סלולרי מצויין עם המון דברים שימושיים, כגון: מצלמה, וידאו, נגן MP3 (גם ללא אוזניות), צלצולים 24 פולי, צג צבעוני 65K, משחקי ג'אווה, בלוטוט', רשמקול, רדיו, אפשרות להרחבת הזיכרון באמצעות כרטיס זיכרון MMC (לא יקר) והרשימה יכולה להמשיך עד מחר. בקיצור, אם אתם הולכים לשדרג או לקנות בקרוב מכשיר סלולרי, ברשת סלקום או אורנג', ויש לכם כסף - הייתי ממליץ לכם ללכת על ה-6230. החיסרון היחיד, לדעתי - אי אפשר לערוך שיחות וידאו, וחבל.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  17. קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by Be BEN,

אני מעוניין לקנות כמה דברים מחו"ל כמו קירור מים ועוד כל מיני דברים 1)איך משיגים או/ו קונים? פותחים חשבון. (מה עושים)?? 2)איך מכניסים כסף ל"חשבון "הזה? בתודה לעוזרים מראש :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by דובי770,

איך כותבים סיקור על מוצר? מחשב נייד או גאדג'ט כלשהו. יש איזה רשימה/צ'קליסט של דברים שאמורים להיות מצוינים ו/או מסוקרים בכל מוצר?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  20. שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Pink Floyd - The Wall - Lior Saban (Cover) 2011 יש קפיצה איפשהו בסולו, אבל לא נורא זה בקטנה, תגובות, הערות והארות תתקבלנה בברכה... מקווה שתאהבו

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  22. שלום לכולם בשעה טובה השבוע אני פותח עסק למכירה\תיקונים ובכלל כל מה שקשור לשרות מחשבים, אשמח לקבל שם לעסק שם שיהיה מאוד קליט גם בעברית וגם באנגלית ושיהיה גם מאוד קליט לקריאה מאחר ואני שם מדבקות עם שם העסק על המחשבים שחוזרים מתיקון, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by eli.g,

קבלו איזה שבוע עמוס יש לי בשבוע הבא: להגיש 3 עבודות (למרות שאחת סתם לעצב איזה תמונה בקשר למוצר שהמצנו) יום ראשון: אוקי אז ביום ראשון אן לי שום מבחן אבל אני צריך להתכונן לבוחן/מבחן במורשת (כן אני יודע שזה דפוק) שקשור לתורה בע"פ וכול מיני מושגים. יום שני: אוקי היום הכי עמוס,כמו שאמרתי בוחן במורשת. עכשיו באותו היום יש לי חוג גיטארה שאני לא יכול להפסיד כי הפסדתי כבר שבוע שעבר.יום הורים, וגם להתכונן לבוחן במתימטיקה (גאומטריה), וגם כנראה שלהכונן לבוחן או משהו בלשון. יום שלישי:בוחן במתימטיקה ובלשון.ולהתכונן להכתבה באנגלית. יום רביעי:הכתבה באנגלית, להגיש את העבודה של התמונה. יום חמישי: סבבה. יום שישי: להגיש עבודת חקר ואת העבודה בג"ג +מצגת שאותה נצתרך להציג בכיתה (אני וחבר שלי) שי…

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

שלום לכם, איפה ניתן לקנות בארץ את המוצר הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813999356 אריאל

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by yotam360,

ערב טוב, חברים שלי מארה"ב שלחו לי חבילה דרך UPS, הרגע הסתכלתי במעקב אחרי המשלוח וראיתי שבסאטוס רשום חריגה, ומתחת (במעקב משלוח) רשום: A VALID TAX IDENTIFICATION NUMBER OR DEFERMENT NUMBER IS REQUIRED FOR CLEARANCE או בעברית: דרוש מספר זיהוי לצרכי מס או מספר עיכוב בתוקף לצורך שחרור מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לשחרר את החבילה שלי?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים