עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ParaNormal,

צונזר - קצת פורנוגרפי.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by ezx,

מחר שלישי חוגרים בפאצוס בחיפה תחרות אלכוהול פרס ראשון קורס ברמנים חינם ושתיה חינם כול הערב לכולל החברה כול המעונינים להירשם נא לפנות לפרטי מחיר כניסה רגילה 30 ולמוזמנים 20 אז קדימה למי אתם מחכים צרו קשרררר

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, האם אתם מכירים אתר שנותן שירות של שיתוף אלבום תמונות בחינם בעל נפח גדול(300 מגה ומעלה)? כל האתרים שהגעתי אליהם נותנים 50 מגה אודה לעזרתכם...

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  4. הסרטון הוא כמו שעושים בסרטים מצויירים שמישהו פותח את הדלת, אז נופל הכדור, גורם לכדור היותר גדול ליפול, משחרר את המספריים שחותכות את החוט שמחזיק את הבלון, הבלון עף למעלה, פוגע הסיכה, הבלון מתפוצץ ומפיל את הביצה על הראש של הבנאדם, אתם בטח מכירים את זה, קיצר אז השאלה שלי זה שפירסמו פה לא מזמן סירטון שיש כזה דבר אבל אמיתי, כיאילו שבנאדם עשה את זה במציאות, אפשר אותו בבקשה...?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  5. בוא נגיד שהתפקיד נשמע מעניין והרבה אמרו לי שהוא מספק אבל אף אחד לא ממש ידע מה התפקיד הזה ובערך מה עושים שם. יש למישהו מושג?? פשוט סימנתי במנילה ובכל השאלונים שהייתי צריך למלא את התפקיד הזה כי אותו אני רוצה.. כל שאר הדברים מעפאנים נראה לי... מפעיל תקשורת נתונים והצפנה חייל מערך טכנולוגי אווירי או יבשתי אני מעדיף נראה לי להיות כבר שוטר צבאי על שני אלה...

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  6. אז ככה הבאתי היום אקווריום עם משאבה וגוף חימום וקניתי לי 2 טורפים (אלה שדומים מאוד לפירנות) אני מתכנן מחר על דג מנקה (לא הרגיל, זה שנדבק עם כל הגוף) וחתול מתהפך נכון אולי לרובכם זה נשמע כמו שפה זרה אבל לאלה מכם שכן יודעים על מה אני מדבר אז רציתי לדעת האם הם יסתדרו ויחיו בהרמוניה וגם מה מומלץ אוכל טיפול וזה וזה אני יודע שהמים צריכם להיות ב 27 מעלות והאכלה פעם ביומיים.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by PhP dUdE,

אהלן אני מחפש הרבה תמונות כמו בעיצוב הזה: שיהיו איכותיות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by תמיד מחייך,

http://www.ourcolony.net/index.aspx

10. Started by vinipyx,

פשוט אני צריך ללכת לעבודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by FARKASH7,

חולצה של פומה- http://i3.photobucket.com/albums/y89/m19888/146.jpg משחק נחמד יש 10 שלבים http://www.pizmogames.com/games/mindreader/

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

היה היום בגלגלצ בשעה 07:15 הפזמון זה ככה קינג אוף דה ג'מבו, קינג אוף דה ג'מבו גיב איט ואן איי קומבו אולי תעשו דביק בפורום אודיו של זיהוי שירים?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. מישהו יודע? תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by generalA,

לאחרונה קיבלתי זימון (למחר) לבית השריון בת"א לתוכנית שנקראת איחוד תכנית נחשון - כנס ומבחנים פסיכולוגיים (לפני קורס קצינים - חיל מודיעין) מישהו יודע איך הכי נכון ואפשרי לעבור אותם על הצד הטוב ביותר?? אם ישנם כאלו עם בני משפחה או שחברים או שבעצמם שמעו ממקור רלוונטי בבקשה לומר לי. תודה אנשים !!! (דחוף להיום !!)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MasteRoi,

ביחיאת אנשים תגידו לי אם יש סיכוי בכלל חח

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  16. פשוט צאו לרכב של אבא ושימו לידכם טסטר אמין

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  17. כמה זה עולה? האם אני אספיק לסדר את זה כבר לקיץ הקרוב?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לעשות אוסף של להיטים ישנים טובים, אשמח לקבל עזרה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ScreameR,

אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שמעתי שזה תוכנית מצחיקה לאללה... אני יודע שבייס, רק באילו ימים, באיזה שעה ובאיזה ערוץ ? תודה.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

אהלן, צילצלו אלי UPS שאלו אם אני רוצה לשחרר את החבילה לבד או שהם ישחררו אמרתי לבד.. הבעיה היא שאף פעם לא שחררתי חבילה מנתב"ג אלא רק ממכס חבילות בחיפה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך כול התהליך מתבצע,ולאיפה אני צריך ללכת בנתב"ג תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן תגידו יש דבר כזה לבטח שרת? יעני אם פורצים ומוחקים הכל הביטוח ישלם לי על כל מה שצריך (יעני לשלם לתכנת או משהו) כדי להחזיר את מה הפורצים עשו?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  23. לאחרונה התחלתי לקחת את כל עניין הכתיבה למקום העבודה הליילי שלי, אז צפו למטר ת'ראדים בסגנון. http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=28GJL8FXXYAIO0RRJX5LHRRIE2 כרגיל, הרגישו חופשיים לקטול, לברך וכו'... תודה רבה. :-*

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by creative,

אני לא יודע אם זה המקום אבל בכל זאת הורדתי סרט THE ITALIAN JOB עכשיו הסרט מדובב לאיטלקית אבל אני רוצה לשמוע אותו באנגלית מאיפה אני יכול למצוא פסקול לסרט באנגלית????

• 4 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.