כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
-
סבא של וסבא שלי נולדו במושבה בריטית.. ועלו לארץ אחרי הרבה שנים.. לכן לשניהם יש עכשיו אזרחות בריטית.. השאלה האם אני יכול להוציא אזרחות בריטית.. אם אמא שלי תוציא? כי הבנתי שבכל אזרחות זה הולך בדרך שונה.. אז מישהו יודע אם אני יכול להוציא אזרחות בירטית אם יש לאמא שלי? יש לציין שאמא שלי נולדה בארץ..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממש בא לי אחד, אבל לא מתאים לי עכשיו לריב עם משרד התקשורת... מישהו מכיר מישהו שייבא את הנ"ל ארצה ? או אף יותץר מזה - מישהו בארץ שמוכר את אחד המוצרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אח שלי מתלונן כול שעה שהמחשב פועל לאט מאז שהחלפתי לו ספק כוח. אז פשוט נשבר לי הז**ן מזה אז החלטתי לבדוק.. החלפתי לו לספק הישן והכול פועל בסדר חוץ מהסאונד שהוא כזה לא יודע כאילו שיש בו חשמל סטטי.. אז המסקנה הנלמדת מנושא זה אל תחליפו ספק בלי לבדוק קודם,ולמחשבים תמיד יש בעיות אתה פתור אחת צצות עוד 3
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לסרטים "איכותיים" בזמן האחרון אני לא ממש מוצא כבר... משהו בסגנון של אמריקן ביוטי, רודף העפיפונים, חומות של תקווה, ההחלפה ועוד כאלה... תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.jimbo.co.il/showpic.asp?subject=photos&page=2&jb=pho0216
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אוקי ראיתי mx500 ב115 שהיה בפנדה במבצע אז אמרתי ואללה נזמין נרשמתי מילאתי פרטים ביצעתי תהליך הזמנה הכול במעקב הזמנות כתוב לי שזה במצב:בירורים כמה זמן זה אהייה בבירורים? מבקש תגובות מאנשים שהזמינו משם שיודעים איך השירות שם פועל
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תודה.. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6739462231
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קיבלתי דוח שכתוב בו שרכבי צולם חונה במקום כחול לבן ללא תג חנייה, עכשיו לא משנה שזה היה ליד בית חולים לקחתי את אמא שלי לאשפוז וניתוח דחוף שממש הראש שלי לא היה במקום (btw הניתוח עבר בהצלחה), אבל בפרטי הדוח רשום מאזדה כסופה בעוד שלי יש טויוטה כסופה. האם אפשר להתחמק מתשלום הדוח הזה באופן כלשהו? המספר של הרכב המופיע בדוח הוא כן נכון.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Universal-Blue-Wireless-Bluetooth-Stereo-Handsfree-Headset-Earphone-Headphone-/120942945760?pt=US_Headphones&hash=item1c28c2e5e0 יש לי את ההוזניות האלה ואני רוצה להזמין להם כבל הטענה נוסף. מה סוג הכבל שהם צריכות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. עוד מעט קונים לי מחשב חדש ואני רוצה בבקשה לדעת, הרבה אנשים אומרים שעדיף לקבל מחשב שהוא לא מורכב, ולהרכיב אותו בבית. מעניין אותי למה זה ככה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום איך אני רואה את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי? אם אני הולך לעמוד משתמש של עצמי, אז בתחתית העמוד יש לינק שנקרא "הראה הודעות אחרונות של משתמש זה". זה מראה לי את כל ה-Posts שאני כתבתי, והחסרון בזה הוא שהרבה פעמים topics יכולים להכיל המון posts בתוכם, ולכן זה לא נוח לבצע חיפוש כזה. אם פתחתי 10 Topics, ובכל Topics כתבתי 15 הודעות, אז אני אקבל 150 תוצאות אם אני רוצה לראות את כל ה-Topics, ולא את כל ה-Posts שלי, איך אני עושה את זה? ברוב התוכנות פורומים הקיימות, הדרך לבצע את זה היא ללכת לחיפוש מתקדם, להזין שם משתמש כלשהו, לדוגמא של עצמי, לסמן ב-V את "חיפוש בכותרת בלבד", ולהשאיר ריק את ה-TextBox של המילים לחיפוש. זה יתן לי את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי. בלי להפ…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חשבתי שזה הפרום המתאים בגלל השם שלו.... אני רוצה לבנות תוכנה מסויימת ואם תוכלו לתת לי שמות של החברות הכי רצניות שיש זה יהיה לי טוב..... תודה.!!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שאלה לי אליכם. האם נטוויז'ן חוסמים פורטים? ואתרי HTTP(ראפידשר ודומיהם?) כי לי ראפידשר מוריד על 50KB ויש לי חבילה 1.5MB. זה סביר? כי לחבר שלי יש בבזק, והוא מוריד ב150MB ב5MB. אם אני יעלה את החבילה אז גם ההורדה תעלה? או שזה בעיה בנטוויז'ן? ואותה השאלה גם לתוכנות ושאר האתרים. אריאל
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם היחס כלפי בנים-יחידים, מצד המפקדים, בקרבי שונה? 2. כמו כן, באם אתה חייל עם פז"ם של כשנה שמבקש להשתבץ מחדש כלוחם, מתחיל טירונות מחדש... שוב, איך היחס מצד המפקדים וכמובן משאר הטירונים? תודה מראש ושנה טובה לכולנו! מי יתן וגלעד שליט יחגוג את ראש השנה הבא בביתו עם משפחתו, ושחיילי צה"ל יחזרו הביתה בשלום.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני בן 16 וגר בבאר שבע עכשיו אני לומד עד שתיים וחצי כל יום ולפעמיים עד ארבע עכשיו אני מחפש כבר חצי שנה עבודה ולא חשוב המשכורת איפו אפשר לעבוד ??? אבל להיות רציניים בתודה TARON ואני ישמח עם תביאו טלפון או משהו ולא להביא סתם טלפונים של מקומות אני ישמח מאוד עם תעזרו תודה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE GA-8SQ800 ULTRA P4-2.4 512MB DDR 333 KINGSTON WD 80MB 8MB CACH DVD X16 LG LITEON CDRW 52X24X52 ATI 9500 PRO 1.44 מארז תעשיתי עם 2 מאוררים 120 מודם בלאסטר ובעוד שבוע אמסור מסקנות
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחפש אתר טוב עם מחירים זולים מחו"ל שעושה משלוחים לארץ
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כרגע למרות שהגדרתי את זה בפרופיל שלי אני שם לב שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן/מחשב האתר "מוציא" אותי החוצה ואני צריך להתחבר מחדש. הנחתי שזה משהו לגבי ה"עוגיות" - אני צודק? האם אפשרי לגרום לאתר להשאיר אותי מחובר תמידית גם אחרי ריסטרט?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש לי כמה אפשרויות עבודה . 1. לעבוד בחנות של לחם ולקבל 22 שקל לשעה ולעבוד בין 6 ל8 שעות ביום . 2. לעבוד מ7 בבוקר עד 8 בערב בחניון ולגבות די כניסה מאנשים שרוצים לחנות בחניון ואני יקבל 20 שקל לשעה . יכול להיות מיום ראשון אני מתחיל לעבוד בחנות של לחם . ורק משבוע הבא תיהיה העבודה של החניון . אבל מה נראה לכם שיותר טוב לשבת יום שלם מבלי לזוז מהכיסא ולקחת כסף מאנשים . או לעבוד עבודה רגילה . מישהו התנסה לאחת העבודות האלה ? אז מה אתם חושבים שעדיף ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי בויקיפדיה שהתוכנית 24 שוחחרה בחינם ובאופן חוקי לצפיה באנטרנט. חיפשתי באתר של פוקס, אבל לא מצאתי צפיה של זה. משהוא יכול לעזור לי למצוא איפו אני יכול לראות את כול הפרקים? תודה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, יש לי אימייל ישן של Gmail עם הכינוי evilsting שמשמש אותי כאימייל הראשי שלי. הבעיה היא שיוצא לי הרבה פעמים להביא אותו לאנשים מבוגרים או מאותגרי אנגלית שהשם נתפס אצלהם מוזר\חשוד (הניק במקור מ CS מה שמסביר את המשמעות והמטרה שלו) או מסובך מידי ... פתחתי עכשיו חשבון חדש ב GMAIL עם שם קצת וקליט יותר ורציתי לדעת מהיא הדרך הכי טובה להעביר את כל המכתבים והכתובות שלי לאימייל החדש בלי שהצטרך לשנות את האימייל בכל האתרים שאני רשום אצלהם ועוד יותר מסובך אצל האנשים הפרטיים שהאימייל הישן שלי אצלהם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-