עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by slim_shady,

אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל תכנסו לגוגל, תלחצו על Google.com in English ותכתבו I am extremely ותראו מה ההצעות שהוא נותן לכם... (רמז - התוצאה עם 303,000.) ויאללה לנעול כי זה ספאם, אבל לא לתת לי אזהרה כי עכשיו 1 וחצי בלילה אז מותר לי!

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by deyv,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את התיק הזה? ואם לא בארץ אז חנות בארה"ב http://www.jansport.com/js_product_detail.php?cid=&pid=TJB9JX2

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  3. אני עובד בקיוסק בתל אביב שעובד 24 שעות ביממה, התחלתי לעבוד שם לפני חודשיים , והבעלים משלם לעובדים שכר זנות (שאני אחד מהם, מינימום שבמינימום). ואני כבר מת להתפטר משם, אבל מרוב טיפשותי חתמתי על חוזה העסקה לחצי שנה, עם הבטחה להעלה במשכורת ובונוסים על מכירות, מה שלא קרה בכלל, ובחוזה נכתב שעם אני מתפטר ומפר את החוזה אני צריך להפריש לבעלים מהמשכורת שלי 1000 שקל, ויש לו זכות להוריד לי את כל הבונוסים שנצברו (מיותר לציין שלא קיבלתי כלום). הבן אלף הזה לא משלם לי תעריף מוכפל בשישי שבת (שיוצא לי לעבוד בו הרבה יחסית), והוא משלם לי 19 שקל לשעה בשישי שבת, שזה הפרעה בוטה של החוק, ולמרות שצוין בחוזה באותיות קטנות שאין תוספת לשכר בשישי שבת, אבל זו עדיין הפרה של החוק אפילו שזה מאוגן בחוזה. …

4. Started by Vatos-Locos,

עד כמה שהבנתי אין מצב לקנות ישירות מ CDLOG שמדובר על חלקים בודדים, הייתי שמח לדעת איזה חנויות (עדיף מוכרות ומומלצות כמה שאפשר), עובדות עם CDLOG ויכולות להזמין בשבילי מוצרים מסויימים מהקטלוג של סידילוג... תודה רבה! (:

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו :

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  6. יד שניה, כמובן בלי אחריות וואט סו אוור. יותר מ500 ?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by AdamS,

כן כן... זאת התחרות הכי מפגרת וחסרת טעם שהייתה איי פעם לדעתי... :screwy: http://www.clickclickclick.com/default.asp בהצלחה...

8. שלום. אני פותח את הת'רד הזה כיוון שזה יום חם מאוד. נגיד ויש לי הארדיסק עם דברים חשובים מאוד (!!!) עליו, אז מה יהיה עדיף לו? 1) דלוק אבל מתחתיו פועל מאוורר 120מ''מ (הוא פועל ומייצר חום אבל גם מקורר). 2) כבוי, בתוך קופסת קרטון (כבוי, לא מייצר חום אבל גם לא מקורר). אלו שני המצבים שבהם אני משתמש בהארדיסק (בקרוב הוא ייכנס לקופסא חיצונית עם מאוורר אבל אני מניח שזה לא משנה כי זה כמו מצב 2, אבל אם רוצים להדליק המאורר שבקופסא חייבים גם את ההארדיסק). שני המצבים הם בטמפ' החדר+- (לפעמים חם) בקיץ, בחדר מוצל. פתחתי את זה בכללי כי מבחינתי זה מתייחס לכל רכיב חומרה כלשהו, לא רק הארדיסק. תודה מראש ומקווה שהבנתם

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  9. מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד שייר נגיד משחק גדול... ויש משהו כמו 30 או 40 חלקים... יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!!

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by miim17,

מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..) אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור. מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל) בכל אופן, מה דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  11. נמאס לי מהספר שלי, אני רוצה איזה ספר סטייליסט, שידע להתאים לי תספרות מחמיאה וידע לספר , העלות פחות חשובה ואם לא בירושלים אז בכל הארץ, נראה לי משתלם להשקיע זמן/כסף/נסיעות בשביל למצוא תספורת אולטימטיבית ואם לא בארץ אז בחו"ל, נראה לי משתלם... אופס ;| תודה!

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

EA בקשיים כלכליים?כתבה שנתקלתי בה היום,אם זה נכון,מעניין מי יקנה אותה

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by radioactive,

למבינים בלבד

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

15. Started by YTZ,

שילמתי לפני יותר משנה על התאוריה בדואר וקיבלתי קבלה, מפאת חוסר זמן החלטתי לדחות את כל הפרוצדורה. אני רוצה בקרוב לגשת לתאוריה אבל לא בטוח שיקבלו את התשלום שלי, מה תוקף האגרה?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  16. סתם סקרן לדעת. אחלה אתר אגב חבריה. אני רשמית התאהבתי. לא ראיתי אתר דומה כאן בארץ שמגיע לגודל המידע והאיכות שיש כאן(עם כל הכבוד לתפוז מחשבים כן? חח).

17. Started by drevil,

קרה לי לפני שבועיים, שבאמצע שהמנוע עבד והכל עובד חלק פתאום הוא מתחיל לעשות לי רעשים מוזרים ויוצא ממנו עשן (לא העשן הרגיל שבדר"כ יוצא) הוא עשה מין קול של פיצוץ והמשיך לעבוד, גם החיבורים אליו רעדו כזה בצורה מוזרה, כלומר יותר מהרגיל, הרדיאטור בכלל השתגע בניסיון לקרר אותו אני לא מבין מה הבעייה של המנוע הזה הוא התחמם כמו אני לא יודע מה והמד חום הגיע לגבהים שבחיים שלי לא ראיתי קודם, משהו מטורף, אז הבאתי אותו למקום שמתקנים דברים כאלה..מן הסתם.. אז הבחור שם אמר לי צריך להחליף את כל העסק אז אמרתי לו, אוקיי הוא קצת ישן אבל אני חושב שהוא אמור לסחוב כמו שצריך! הוא אמר לי שעדיף לי כבר לקנות חדש, לשחרר את הרגשות שצברתי אליו במשך השנים ולקנות חדש. חזרתי הבייתה להתייעץ עם המשפחה, כמובן, …

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by Ewingum,

נכון יש את כל השיבושי אותיות האלה? תרשמו פה את כל אלה שאתם מכירים, לדוג': leet-1334 או t=4 וכו'

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by OR007,

נקלח מידיעות אחרונות נראה לי....בכל אופן אמא'לה ! הרכבת הרים שתהיה המהירה והגבוהה בעולם בשלבי בנייה מתקדמים, תפתח השנה היא תהיה בפארק Cedar Point שבאוהיו כמה פרטים על הרכבת: אורך (מ)- 853.4 גובה (מ)- 128 צניחה (מ)- 121.9 נסיעה אחורה- אין מהירות (קמ"ש)- 193.1 זוית הירידה (במעלות)- 90 קיבולת (נסיעות לשעה)- 1500 Vehicles Arrangement: 6 רכבות עם 5 קרונות בכל רכבת Notes: שלושה רכבת של שני נוסעים ושתי רכבות של שני נוסעים. Other Information History: עלות השקעה: 25 מיליון דולר. 0-193 ב4 שניות ספירלה של 270 מעלות בירידה מערכת שיגור הידראולית. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 08.03.03 בשעה 15:45 בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות שהייתה לא מזמן ראיתי שלא שמו מספיק רכבות אז הנה...אני …

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by eli.g,

קבלו איזה שבוע עמוס יש לי בשבוע הבא: להגיש 3 עבודות (למרות שאחת סתם לעצב איזה תמונה בקשר למוצר שהמצנו) יום ראשון: אוקי אז ביום ראשון אן לי שום מבחן אבל אני צריך להתכונן לבוחן/מבחן במורשת (כן אני יודע שזה דפוק) שקשור לתורה בע"פ וכול מיני מושגים. יום שני: אוקי היום הכי עמוס,כמו שאמרתי בוחן במורשת. עכשיו באותו היום יש לי חוג גיטארה שאני לא יכול להפסיד כי הפסדתי כבר שבוע שעבר.יום הורים, וגם להתכונן לבוחן במתימטיקה (גאומטריה), וגם כנראה שלהכונן לבוחן או משהו בלשון. יום שלישי:בוחן במתימטיקה ובלשון.ולהתכונן להכתבה באנגלית. יום רביעי:הכתבה באנגלית, להגיש את העבודה של התמונה. יום חמישי: סבבה. יום שישי: להגיש עבודת חקר ואת העבודה בג"ג +מצגת שאותה נצתרך להציג בכיתה (אני וחבר שלי) שי…

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש תפרסומת הזאת אני לא זוכר של איזה חברה שאיש ואישה ושני ילדים הולכים הם רואים גלידה ואז הם כאילו כזה כשהם אוכלים את הגלידה הם רק אם חזייה ותחתונים ויש תשיר הזה ברקע.(האיש אם תחתונים והאישה אם חזייה ותחתונים.) ;D

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by TC,

גלשתי לתומי באינטרנט , וראיתי מישהו שבחתימתו באנר - Against TCPA - SAY NO הרצתי חיפוש קל . והגעתי לאתר : http://www.againsttcpa.com שווה מאוד לקרוא .. אני יקצר את הקטע - TCPA זה משהו שמיקרוסופט אינטל אייביאמ ועוד כמה חברות ענק הקימו . זה יתבטא בשבבים במחשב שלא יתנו לאנשים את החופש לעשות מה שבא להם עם החומרה והתוכנה . אם למשל אינטל תשנא את מקסטור , אז לא תוכל להפעיל הרדיסק של מקסטור על מחשב מבוסס מעבד אינטל תוכנות קטנות ימותו . filesharing יהיה נחלת העבר , וכל מה שרוצים להריץ על המחשב חייב להיות מוסמך TCPA אתם רוצים שכזה דבר יקרה ? אני לא . בזבזו חמש דקות וקראו קצת באתר : http://www.againsttcpa.com

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by shay454,

אני יודע שלא מפרסמים פה אתרים לקנייה וכו אבל..... אהל אני לא מוצא אתרים אולי מישהו יודע האם האתר http://jab-tech.com שולחים גם לארץ? היכן אני יכול למצוא אתרים מחו"ל ששולחים לארץ. חיפשתי קצת בGOOGLE אבל זה בעיה לעבור אתר אתר ולחפש.

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by Lethal_Acid,

היי... תנו לי בבקשה לינק לאתר שנותן מקום אחסון בחינם עדיף שיהייה כמה שיותר גדול. תודה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  25. תמונה אחת שווה אלף מילים...

• 7 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.