כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
-
גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אכן, מסמך ווירטואלי מזעזע... איך נעלמו להם מעל ל 400 ג'יגה (או קרוב ל 8 שנות עבודה), ברגע של אי-שפיות אחד, בגלל מייל שואתי אחד. כל שנותר הוא לחייך... ;D המצב כעת - http://img245.imageshack.us/my.php?image=untitled3pb.png ולמי שעדיין לא נתקל בזה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3173427,00.html למען הסדר הטוב, אני הוא זה שבחר מרצונו החופשי להריץ ת'קובץ המצורף, על כל הסכנות הכרוכות בכך... אני הוא זה שראה לנכון לפרמט למרות שלקבצים לא נגרם שום נזק אני הוא זה שבולס דאבלים מתי שמתאפשר
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/Download.aspx?AlbumID=96&Page=0 עכשיו בשבילך לא לפתוח 2 תרדים *נערך*
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל" מה יש?!
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רק רוצה לשתף אתכם בסיפור משוגע שקרה לי. נפשתי באכסניה בכריתים לפני כשנתיים והסתובבתי שם עם חבורה שרובם היו גרמנים. שמרתי על קשר עם רובם באימייל, ועם הזמן הם הצטרפו גם לרשימת החברים שלי בפייסבוק. לפני שבוע קיבלתי הודעה בפייסבוק מבחור שאני לא מכיר. הוא אמר שהוא עיתונאי ומחפש מידע לגבי אחת מהבחורות שהסתובבה איתנו בחבורה. אמר שכל מידע לגביה חשוב וביקש שאצור איתו קשר בטלפון או בכתובת המייל שלו בעיתון. התעלמתי מזה מתוך אי ידיעה של מי האדם ואם הוא באמת מי שהוא טוען שהוא. אחרי יומיים קיבלתי הודעה נוספת ממישהי שאני לא מכיר. היא אמרה שאותה בחורה נעצרה על רצח שני ילדים ופציעה קשה של האמא של אותם ילדים. היא סיפקה קישור לכתבה על אותו מעצר. בכתבה לא היה מידע רב. שמה של הבחורה או תמונתה…
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא, דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד.. דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד. במקרה שלי - לקסוס הרצליה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הלכתי לספריה והשאלתי את הספר The Art of Deception by Kevin Mitnick ואני מכיר אותו כל מה שהוא עשה אבל אני רוצה ללמוד עוד קצת אז התלחתי לקרוא כמה עמודים ואני רוצה לדעת מה דעתכם אם קראתם אותו או תנו לי חוות דעת וכל מיני בכל מקרה יש לו גם ספר אחר The art of Intrusion האם גם אותו כדאי לקרוא ??
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מהסדנא של התואר, אני בונה משחק פוקר באינטרנט. אני עוד מעט מגיע לחלק של העיצוב ואני צריך כל מיני תמונות של פוקר. התמונות צריכות להיות מצוירות, של שולחן פוקר, כיסאות, ז'יטונים ושחקנים. ניסיתי לחפש בגוגל תמונות ללא הרבה הצלחה, אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום שבו אוכל למצוא דברים בסגנון אני אשמח מאוד. אם יש אפשרות שהרקעים יהיו שקופים... בכדי שתבינו מה סוג הדברים שאני מחפש, זה בסגנון של המראה הכללי של הפוקר בפייסבוק. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא,זה לא קריאת "האהא יש לי חברה ואנחנו הולכים לצימר" פשוט אני ממש רוצה לקחת אותה לצימר כלשהו,כבר המון זמן..ודיברנו על זה ואמרנו שנתחלק בהוצאות אבל בכ"ז,יש כ"כ הרבה צימרים שזה בלתי אפשרי לבחור! אז אני חושב על משהו מתחת ל-1000 ש"ח,עם העדפה לג'אקוזי במקום ואווירה רומאנטית ונעימה.נוף יפה,עדיף בצפון.לחמישי-שישי-שבת(2 לילות). לאנשים שהיו,גברים,נשים(אם יש פה),אנשים שהיו להם חברים ש,או המלצות,בבקשה בבקשה דברו אלי.אני מת להיות איתה בחופשה,הכול פה רועש מדי. תודה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=47986 מה אתם אומרים? אישית לא הבנתי מה כדאי לקנות.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הזמנתי בEBAY מוצר מסוים ועקב טעות ההזמנה נשלחה פעמיים ועכשיו נפתח לי unpaid item case. את המוצר הראשון כבר קיבלתי וגם שלחתי EMAIL לחנות לביטול העסקה השנייה יש ברשותי את הקבלת התשלום מPAYPAL והודעת קבלת התשלום מהחנות, האם יש עוד משהו שאני צריך לעשות, האם עלי לחשוש ממשהו? אני מאמין שאין בעיה לביטול העסקה ע"י המוכר כל עוד לא יצא משלוח(כי לא אישרתי תשלום על העסקה השנייה) אשמח לשמוע מבעלי ניסיון...
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני בפירפוקס הגרסה הרישמית המעודכנת ביותר מאז השדרוג האחרון יש לה בעיה לעשות "הדבק" בפורומים אין בעיה לעשות "ציטוט" רגיל באותו דיון אבל "הדבק" רגיל לפעמים פועל ולפעמים לא אני רוצה לדעת עם זה בעיה נפוצה או שזה רק בעיה במחשב שלי עם זה נפוץ אז נוכל לפנות למנהלים בבקשת תיקון
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
בתאריכים 10-17.7.2005 מראשון עד ראשון מלון: Club In אילת מקום: יחידה שלמה שבתוכה שני חדרים (בכל אחד 2 מיטות), סלון (ספה נפתחת למיטה זוגית), מטבח, שירותים, טלוויזיה וכו' עריכה: מחיר: 3200 ש"ח בדקתי עם מתווכים וזה הכי זול שיש לשבוע הזה ובאופן כללי לחופש מי שרוצה לסגור 050-520-5485 זה הפלאפון של אבא שלי, קוראים לו אבי
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן אז כך הזמנתי משחק מחשב [bF BC2] ב2/3 ב3/3 הוא כבר נשלח אלי דרך royal mail שזה 6 עד 4 ימי עסקים. את המשחק הזמנתי מ game.co.uk עוד מעט יעבור שבועיים ועוד לא קיבלתי את המשחק והכסף שלו ירד לי כבר באשראי. שלחתי להם מספר מיילים מ10/3 ואין מענה, ביקשתי מהם את המספר מעקב של המוצר וכלום. חשבתי אולי לפנות למחלקת הונאות של חברת האשראי ולדווח להם על המקרה כדי לדרוש את כספי חזרה. למרות שעיקובים יש תמיד ,אבל לפי דעתי זה חוצפה לחכות לתשובה ממיל כמעט שבוע [ואני בטוח שאחכה יותר מזה],שבEBAY אנשים מכל מיני מדינות חוזרים אלי פחות מ24 שעות . מה הייתם מציעים לי לעשות?!.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה התוכנה הטובה ביותר ללמוד את הבסיס של גיטרה, במשך חודש קצר, לפני שהולכים למורה ? (אני מעדיף לדעת את הכלי בצורה בסיסית כדי לנצל שיעורים יותר טוב) יש כל מיני תוכנות שאני רואה שכל מיני ערסים שמנגנים יפה ביוטיוב מפרסמים... מה הכי טובה ?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
פתחתי חשבון ואימתתי את הכרטיס אשראי בעזרת הקוד! עכשיו אני לא מבין איך להטעין את החשבון בכסף יש אפשרות add founds(אם אני לא טועה) אבל שם מופיעה לי אפשרות לעשות את זה רק מבנק בארה"ב מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה בעזרת השם עוד חודשיים. בניתי סקיצ'ה של החדר שלי אני מתלבט בכמה נושאים, אשמח לקבל עצות ולשמוע את דעתכם. אוקי בעיקרון זאת הסקיצה (למי שלא הבין: הקירות קצת חתוכים כדי שיהיה אפשר לראות הארון נמצא מול המיטה לא סירטטי אותו שוב מאותה סיבה , כנ"ל הדלת. (ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה בדף חדש) - הקיר עם הגיטרה זה בעצם גיר גבס שיהיה לו אור לגיטרה + אור לדומגה הנוספת בגבס) -השולחן והמגירה לבנים -מתחת לשלחן ליד המגירות זה המגבר של הגיטרה, הוא בעצם אמור להיות מוסווה אחת ההתלבטיות החשבות היא לגבי הדוגמה בקיר גבס, בצורפות כמה רעיונות (למטה בתמונות המצורפות) הדוגמה הראשונה של התמונה מלעמה ממש לא אהבתי...בהתחלה זה נראה לי יפה אחרי זה הבנתי שזה נראה כמו צל…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
מישהו כבר ראה? ספרו הכל בנושא כאן... אני ב"הוט" ולכן מעניין אותי איך זה באמת אחרי הפרומו המושקע שעשו לזה...
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
נכון לעכשיו (12.8.08 שעה 00:55) אני לא מצליח להכנס לGmail זאת הבעיה: רק שלא קרה לתיבה משהו,(יש לי שם דברים מאוד חשובים) או שפרצו, כן אני יודע שכתוב שם שהכל מוגן ובלה בלה, אבל זה מלחיץ . גם אצלכם?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-