כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
ענק הבחור מטורף!!! נראה לי שמייקרוסופט פיטרו אותו או משהו חח וואי וואי כמה תגובות ביוטיוב אחרי שפירסמתי! חחחחחחח אני רק רואה אותו זורק את הקופסא על הריצפה אני מתהפך...
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שיר חדש ! שומר עליה - תמיר בן נעים
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אתה מעדיף? 1.אינטל או AMD? 2. פרארי או למבורגיני? 3. hp או dell ? 4 ב.מ.וו או מרצדס? 5. וניל או שוקולד? 6. lcd או crt ? 7. yes או hot 8. sony או טושיבה 9. חתול או כלב? 10. גלוק או ברטה? 11. dom3 או half life 2? 12. jbl או bose ? 13. שחור או לבן? 14. new balance או nike? 15. microsoft או לינוקס? 16. אינפקטד או יהל? 17. כבלים או ADSL? 18. 6800 או x800? 19. סלון עור או סלון אלקנטרה? 20. סמסונג או נוקיה? התשובות שלי: 1. AMD 2. למבורגיני 3. HP 4. ב.מ.וו 5.וניל 6. LCD 7. הוט 8. טושיבה 9. חתול 10 גלוק 11. דום3 12. BOSE 13. שחור 14. NEW BALANCE 15. מייקרוסופט 16.אינפקטד 17. כבלים 18. 6800 19. סלון עור 20. סמסונג
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תגידו, הפירסום באתר יד2 עולה כסף? http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php תודה.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש תפרסומת הזאת אני לא זוכר של איזה חברה שאיש ואישה ושני ילדים הולכים הם רואים גלידה ואז הם כאילו כזה כשהם אוכלים את הגלידה הם רק אם חזייה ותחתונים ויש תשיר הזה ברקע.(האיש אם תחתונים והאישה אם חזייה ותחתונים.) ;D
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מילות השיר אם אני לא טועה: and it's sounds kinda funny and it's sounds kinda sad משהו כזה, הרצתי בגוגל לא מצא כלום. זה היה בסרט כלשהו משנות ב80 נראה לי, סרט מצויין אגב! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://ibuzz.co.uk/ What will they think of next ? ;D
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
??? איזה חנות טובה יש לקנות שגם תהיה אמינה וגם תשלח אחרי זמן סביר. אני רוצה לקנות כמה משחקי PS2 .
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה והמחירים שמה ממש שווים ועוד עם מתנות - חצובה עדשות ובלה בלה.... האם שווה לקנות? למוכר יש דירוג טוב מאוד, המחיר הוא חצי מחיר מבארץ, ואני יעשה משלוח כנראה למישהו בחו"ל, מה אתם אומרים? שווה?.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קראתי בפורום שלא להתקרב לגיבור, KSP, IVORY אבל לא הצלחתי למצוא המלצה על חנות טובה באיזור. האם יש כזו בכלל? המחיר חשוב לי, אבל חשוב לי יותר שאם יש תקלה לא צריך להתכונן למלחמה. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מכירים את הקטע הזה שאתם מכינים סנביץ בן זונה מושקע והכל, מורחים הכל, שמים ירקות, ואז אתם באים להוציא את הפסטרמה מהמקרר ואתם מגלים שנגמר? או שאתם נתקפים חשק לחביתה ואתם יורדים להכין חביתה ומגלים שאין ביצים? או מכירים את הקטע שאם נגיד אתה שוטף ידיים יחד עם חבר, תמיד הוא ישים את היידים שלו מעל שלך? מכירים את הקטע שאתם יושבים מכינים שיעורים ואז נופל לכם העיפרון ואתם כמו אידיוטים מנסים להרים אותו עם הרווח שבין האצבעות לכף רגל? ונכון שתמיד שהולכים ביער יש מצבות של אנשים לא מוכרים? יאללה חבר'ה תוסיפו גם משלכם כל מיני "מכירים את הקטע ש...." :jump: (את מה שאני רשמתי-אני המצאתי, לא שמעתי את זה באיזה מופע)
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח סרטון למישהו אבל אני לא רוצה שהוא יהיה נגיש לכולם. יש אפשרות ביוטיוב להעלאת סרטון פרטי אבל צריך שהצד השני יהיה חבר באתר. למי שאני שולח אין את זה והוא לא ממש מתעניין במחשבים לכן חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר פשוט
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא, דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד.. דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד. במקרה שלי - לקסוס הרצליה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אחי הקטן פתח חווה בפייסבוק, כידוע המשחק מבוסס כולו על פלש, הבעיה היא שפתאום חלק מהיישומים במשחק פשוט לא ניפתחים, כלומר - החווה עולה ללא בעיות אך האופציות שבה אינן עובדות ז"א הכפתורים שבמשחק פשוט לא פותחים את האפשרויות (קניה, פרסים)... עידכון גירסת פלש לא עזרה כמו כן גם הסרה מלאה והתקנה מחדש של הפלש גם כן לא עזרה. אציין כי פיתרון פתיחת חווה חדשה אינו פיתרון ישים עקב שלב גבוה בו נימצא אחי שלוקח המון זמן להגיע אליו... האם מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? מה הפיתרון לעיניין הנ"ל? תודה מראש בשמי ובשם אחי הקטן והמיואש...
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ראיתי דיון מקודם אבל האוזניות שהבחור חיפש היו מאוד יקרות אני מחפש אוזניות נוחות לשימוש יומי עם הנייד , לשבת במשך שעות ארוכות ליהנות ממוזיקה טובה בלי שהאוזניים יתעייפו , עדיף שהלבישה תיהיה מלמעלה שתיהיה אפשרות לשכב ועדיין לא יפריע. בעיקר שומע רוק . מוכן להתגמש עם המחיר אם יהיה צורך אבל לא יותר מידי.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני כרגע מדבר עם בעל חנות באייביי הוא מהונג קונג , ביקשתי ממנו שיאחד לי 3 פריטים שהוא מוכר בנפרד ויתן מחיר הוא אמר שזה יעלה XX ושאני אעביר לו את הכסף דרך Paypal ישירות ולא דרך דף קנייה באייביי מצד אחד יש לו פידבק חיובי של 99% עם אלפי מכירות http://myworld.ebay.com/yessshop?ssPageName=ADME:X:CEM:US:1181 אבל אני עדיין לא בטוח שמה שהוא מבקש זה "כשר" מישהו מכיר את העניין יכול להגיד לי אם יש את הביטוח של PAYPAL גם בהעברות כאלה שהן לא קנייה בדף מכירה של אייביי ? הנה מה שהוא רשם לי : Hi, Please make payment directly through paypal. If it create a new listing. IT need extra cost and will charge you higher.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
התחלנו ללמוד הנדסת המרחב במתמטיקה והמורה שלנו החליט שכדי להבין טוב יותר את החומר אנחנו צריכים לעשות צורות שנלמד עליהם, לא לצייר אותם, אלא להכיןאותם באופן כלשהו כך שיהיו מוחשיים, הוא ביקש: מנסרה מרובעת ומשולשת ופירמידה מרובעת ומשולשת. יש למישהו רעיון איך להכין צורות כאלה כי לי ממש אין ???
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-